- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz dfcwolf #26750 üzenetére
Kár ilyesmit megkérdezned, mert úgyis az lesz, hogy értetlenül fogsz a dolog előtt állni és nem fog tetszeni, hogy miért csak annyit ér, amit éppen valaki mond.
Rengeteg ember vár jó áron ilyen telefonra, szóval már csak ezért se feltétlen fognak neked reális árat mondani.
Adjad annyiért, amennyit szerinted megér az állapota és az elvárásaid alapján.(#26749) batai15: Nézőpont kérdése az egész.
A One XL pl. LTE támogatással bír, valamint van rá S-OFF és nem melegszik annyira, de értelemszerűen használatfüggő, hogy kinek melyik a jobb, mert ha pl. valakinek igénye van a Tegrás játékokra, akkor a One XL egyértelműen nem fogja érdekelni és számára nem az lesz a jobb.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
-
ferob
őstag
Felmerült bennem egy érdekes kérdés, mert az egyik ismerősöm megkeresett, mivel neki is One X telefonja van, csakhogy az övé függő T-s volt és függetlenítette kóddal.
Viszont a napokban besárgult a kijelzője és szervizbe adná, de a kérdés, hogy vajon a Telemaxnál leadva ezt megnézik-e, illetve törődnek-e vele?
Elvégre ugye az elején független telefonokat árult minden szolgáltató, így pl. nekem is független van.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Valszeg nyitott a bootloadere akkor, de mesélték itt többen hogy a telemax így is javította, de olyan esetekben ahol valószínüsíthető a ,mókolás , azt bukó.
Tehát pl kijelzőnek köze nincs a függetlenítéshez és a nyitott bootloaderhez, így valszeg (szvsz) meg csinálják. egy próbát megér. -
jeni
félisten
válasz batai15 #26755 üzenetére
tudomásom szerint a függetlenítés is garancia vesztéssel jár.
sajnos nem tudni,hogy ki-kihez melyik teló kerül javításra? az ügyfél szolgálatosnak nincs ideje mindent átnéznie,a hibát felveszi és átadja szervizelésre a készüléket. amit felír,honnan ,mikor és milyen hibajelenséggel van leadva a cucc,és garanciális javítás vagy sem? lehet,hogy az egyik technikus meg se nézi,hogy függetlenített vagy sem,lehet,hogy a másik technikus már szőrös szívű és azt mondja ,hogy nem javítható garanciában.
a mókolt Defy telcsit mielőtt leadtam volna a cirmának vissza tettem a gyárit,hogy azért se tudjon belekötni,mert halottam,hogy egyeseknek megvonták a garancia jogosultságot.[ Szerkesztve ]
-
MerLinh
senior tag
T-től vette a kódót? ha igen akkor semmi probléma, mert akkor verheti az asztal ha mégis függőt kapna vissza, mondjuk az időigényes, esetleg mellékelheti a függetlenitéskor kapott számlát és akkor talán megértik =)
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
batai15
félisten
[link]
ezen a linken a htc óra, az gyári? vagy nem tudjátok meik widget? -
Steve1207
veterán
válasz batai15 #26762 üzenetére
Rengeteg féle megoldás létezik egyéni felület, kinézet létrehozására, konkrétan a MyColorscreen-en van gyűjtemény. Legtöbbnél leírás is van hozzá, hogy melyik launchert és progikat használd, mellékelve a szükséges grafikai cuccokkal. Szimplán UCCW widgeteket is meglehet oldani így sense launcherrel (kivéve ha az előzőekben említett egyéni kiosztás és háttér stb nem illeszkedik szorosan a widget látványvilágába).
.
-
Lexus sc
tag
Kollégák, melyik a legjobb torrent kliens androidra?kinek mi vált be?qtorrentet nem ajánlják...
-
sprinter24
aktív tag
Uhhh hogy tudom ilyenre megcsinálni a telefonom?
-
batai15
félisten
válasz sprinter24 #26766 üzenetére
ott írják a kép alatt.
-
ferob
őstag
válasz Lexus sc #26764 üzenetére
Én a tTorrent Pro-t használom és eddig nem volt vele gond.
(#26766) sprinter24: A legtöbb ilyen jól mutat, de felraksz ezekhez a témától függően 5-10 kiegészítőt, widgetet meg isten tudja még mit, ami után nem is feltétlen az elvárt módon fog működni, másrészt meg szerintem egy Sense után visszalépés, arról nem beszélve, hogy a sok kiegészítő folyton frissítgeti a dolgokat, amitől egyből jobban merül a telefon.
Ha valaki mindenképp más kinézetet akar, akkor szerintem jobban jár egy Sense SDK-val készített skinnel.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
-
vatoteam
tag
Sziasztok! Elérkezett az idő, hogy kinyissam a telefont és felrakjam a viperx-et.
Ez alapján próbálom elkövetni. A kérdésem ott van, hogy a viperx topikjában van egy külön letöltés a viperx kernel 10-hez, amihez azt írják, hogy nem flash-elhető zip, ezzel mit kezdjek? Mert erről semmilyen infót nem találtam.szerk. Meg is találtam, csak nagyon le kellett tekerni... Ezeket a fájlokat kéne betennem a VenomFlasher mappájába?
[ Szerkesztve ]
-
WinnerB0Y
senior tag
Na végre támogatja a Real Racing 3 a OneXt..
Ideje volt.
Viszont azt észrevettem, hogy csúnyább a grafika mint annál amit nem támogat.EUNE: iNeeko
-
Steve1207
veterán
Igen, ez egy hátulütője eléggé, viszont, ahol pl egy Apex vagy Nova és csak az UCCW kell, szerintem teljesen reális, így akár még jobb üzemidő is kihozható a telóból és elég csak két dolog a megvalósításhoz. Vannak akik általában ennyiből hozzák össze, mert erre is figyelnek (próbálnak figyelni).
.
-
doe2
tag
Hivatalosan már kellett volna frissülni a playnek?
-
batai15
félisten
válasz sprinter24 #26780 üzenetére
én ráérek, van időm májusig
-
Pityukaka
tag
Sziasztok! Az új HTC One magyarországi ára (k.független) ismert már? Árulják már vhol nálunk?
-
HaZse
őstag
Stzasztok.
Mennyivel jobban merül, mint a HTC ONE s? Direkt napfényben mennyire látszik a kijelzője?
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
HaZse
őstag
válasz enginev3.0 #26785 üzenetére
Köszi.
És az akku hogy bírja? Konkrétan én wifit/3g-t esetleg bluetooth-ot használok csak. No meg telefonálok.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
Attól függ mire és hogy használod. Most ne várd, hogy meg tudjuk mondani, hogy a te szokásaiddal mennyit bír. Nekem kibírja a 14órát lazán, ha visszakeresel linkeltem pár akkus screenshotot is.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
HaZse
őstag
-
-
enginev3.0
félisten
Bőven kibírja
Én tegnap használtam elég sokat automata fényerőn ami szinte végig maxon volt mivel kint voltam 228db fényképet készítettem, és 45% körül volt az akksi, 2óra kijelzőhasználat (végig wifi)
Ha visszafogom a fényerőt akkor 4.5óra megvan wifivel lehet még az 5 is, sosem merítem le fullra3G-vel
[link]A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
SadLZ
csendes tag
Üdv!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Ugye a 4.1.1. JB-re való frissítés után már nem működik USB mass storage-ként, vagyis USB meghajtóként a készülék. Sokat vissza olvastam, de nyilván nem minden hozzászólást, és azt már kiderítettem, hogy ez van, nincs mit tenni.
Azonban nekem munkaeszköz (is) a készülék, egyszerűen szükségem van rá, hogy pendive-ként tudjam használni! Dokumentumokat, táblázatokat kell megnyitnom, és közvetlenül visszamentenem rá, anélkül, hogy bármit installálnom kelljen ahhoz, hogy valami módon látszódjon windowsban. Ráadásul az installálás után is ugye csak olvasható az egyéb programokban, kizárólag windows intézőben írható... A telefonon tárolt fotók és videók nem mutatnak előnézeti képet, mire megtalálok egy keresett fotót, begolyózok. Képnézegető program (ACDSee) nem látja. Ha meg akarok nézni egy videófelvételt a számítógépre csatlakoztatott készülékről, akkor win intézőben való dupla klikkes megnyitás után az a nyomorult felmásolja egy ideiglenes mappába, ideiglenes fájlként az egész videót, és utána nyitja meg. Ha keresek egy bizonyos felvételt, van, hogy 1-2 gigát is felmásol, és többször jártam már úgy e miatt, hogy elfogyott a lemezterület a C meghajtón, és teljesen megállt az élet!
HTC rajongó voltam eddig, de most ott tartok, hogy felgyújtom!
Próbáltam, hogy hardresetet nyomok, és akkor majd nem frissítem 4.1.1 -re az Androidot, de számomra meglepő módon hardreset után is a 4.1.1 rendszer állt vissza, nem pedig az, amivel gyárilag adták a készüléket
Most arra gondoltam, hogy feladom elveimet, és rootolnám a készüléket, csak valahogyan szabaduljak ettől az őrülettől, és ismét használható legyen az usb meghajtó funkció. Kérdésem az, hogy létezik-e olyan főzött rom, ami megőrzi teljes mértékben a gyári sense felületet, és mindent hagy úgy ahogyan van, kizárólag az usb mass storage problémát oldja meg?
Semmi más megoldás nem érdekel, nem akarok semmit installálgatni semelyik számítógépre, ahhoz, hogy egyszerű usb meghajtóként lássam! A régi módi visszaállítása a cél!
Köszönöm előre is a válaszokat! -
vatoteam
tag
Sajnos innentől ha ennyire muszáj, akkor mindenképp bootloader nyitás és custom rom. Én ma raktam fel a viperx-et, az támogatja a mass storage-t, rajta van a gyári sense felület és még jópár tweak. A bootloader nyitás (root stb.) viszont garivesztéssel jár... Mielőtt abba is beleugranál és késő lenne.
-
jeni
félisten
Hello
Nem tudom jelent-e valamit ha garis és bevinni a boltba,szervizbe és megkérni,hogy tegyék vissza a korábbi szoftvert,mert jelenlegi formában neked a céljaidnak nem felel meg!
Ha tudod bizonyítani,hogy a arra amire kell-e a mostani telódon levő szoftver gyári hibaként nem működik. -
batai15
félisten
válasz enginev3.0 #26796 üzenetére
Olyat lehet?
Amúgy ha jól tudom , minden jb alapú cucc ilyen lesz .
2 megoldás van : Vagy megszokja ezt a módot , vagy pedig valami ics alapú cuccot fog használni.
De van valami total commander plugin is(mtp)
[link]
Talán ez is segít valamit.
Ha jól látom egy apk-t kell felrakni csak.[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Na most az mért lehet hogy feltoltom éjszaka a telefonom, leveszem toltorol es egyből esik 5%ot a toltottseg.
Azóta van így mióta elhagytam a töltőt es új töltőm van, elvileg eredeti (randras-tol)A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Bulitt
addikt
Nem rossz egyébként ez a csatlakozási mód a JB-vel. Azért tudsz másolni és egyben használni is a telefont, mert nem "fizikailag" éri el a belső tárhelyet mint korábban, hanem olvasásra csak tükrözi az eredetit. Ezért nincs előnézeti kép és ilyesmi. Amikor meg írsz rá, akkor egyszerre csak egy másolási folyamatot tudsz elkezdeni.
Hátránya, a korábban említett problémák. Előnye pedig, hogy bármikor biztonságosan le tudod választani a gépről, nem lesz adat vesztés
SadLZ: Viszont ha ennyire fontos munka eszköz, hogy pendrive helyett is ezt használod, csak kíváncsiság képen. Elolvastad milyen újdonságokat hozott a JB 4.1.1?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest