- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Netfone
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
wood77
tag
Ha már a dBm- nél tartunk... Leszedtem a WIFI Signal Strength appot. Mi a 100% jelerősség a router mellett?? Nekem közvetlen mellette -45dBm... a lakás távolabbi pontján -75dBm és jó távolban pedig -90dBm... Ezek jó vagy rossz értékek?? Úgy értem jó lehet a wifi antennám vagy sem?
[ Szerkesztve ]
-
g0n21
senior tag
Ma reggel fél10-kor írtam a HTC.dev-mek, hogy mi bajom a merüléssel.
Most kaptam választ:Thank you for contacting HTC regarding your HTC One X.
My name is Ralph and I am a Technical Support Agent for the HTC Written Team.
I understand that you are currently experiencing difficulties with battery usage after an update to Android 4.1/Jelly Bean.
In order to be able to assist you further, please provide the following additional information:
IMEI (Found by dialling *#06# from your keypad or in the back of your phone)?
Build number and Baseband version (found from home screen > push down the notifications bar > settings > about > software information > more)?One of the drawbacks of a FOTA update is that sometimes, something may go wrong and minor glitches appear after the update. In the main, these updates can be fixed very easily by a master reset.
Normally, they are caused by installed applications and settings interfering with the final part of the update when the phone reboots. The phone needs to be restarted without these applications to allow the update to complete correctly.
There are two methods to try fixing these issues:
I] Clear the cache partition
1. Turn the phone off (hold the Power key on devices with sealed battery)
2. Press and hold the Volume Down key and Power key to boot into bootloader mode.
3. Press Volume down to highlight Recovery, then press the Power key.
4. When the Black recovery screen appears, press Volume Up and Power at the same time to show the menu.
5. Press Volume down to highlight Wipe cache partition, then press the Power key.
6. When complete, press the Power key to reboot the phone.II] If this fails to resolve the issues, perform a master reset.
I realise that you have already performed a factory reset. This instance is suggested only if the above does not resolve the issue. A factory reset after the clearing of the cache partition will have a different result in a detailed aspect: the files that may be causing the issue will no longer be present when the second factory reset resolves.
As any factory reset will erase the data on the phone, I would advise that you again back up the phone to a PC or on-line account such as Google.
I look forward to receiving the above information so that I may respond to your query fully.
If this answers your comment or question, please click here to complete the process.
To submit another comment, please click here.
Sincerely,
Gyakorlatilag, ha bootloaderből csinálom, akkor az update-eket is törli, és visszaáll 4.0.3-ra, vagy marad a 4.1.? Ez végülis mindent töröl, ha a bootloader recovery-jéből csinálom, az SD-t, és mindent, igaz?
Másik: master reset, és factory reset között mi a különbség?Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
LouiS22
veterán
Lényegében megválaszoltad magadnak a kérdésed
A Factory Reset gyári állapotra áll vissza, de nem nyúl az "SD" tartalmához (tehát nem vesznek el a képeid, stb.).
A Master Reset ellenben mindent legyalul (format c.
A végén viszont mindenképpen 4.1-ed lesz - szerintem.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Lacopapi
addikt
Nnna...lejött a JB-ámde visszaolvasva látom,hogy nem egészen egyértelműek az előnyei...pontosabban hátrányai is vannak. Érdemes feltennem,vagy hanyagoljam inkább ? Persze,tudom,hogy van akinek bejön,van akinek nem,de rosszabb avagy jobb lesz-e tőle általánosságban a telefonom? Bocs,ha kuka vagyok,de csakugyan két napos tulaj -legalábbis ennél a készüléknél.
-
g0n21
senior tag
válasz LouiS22 #21458 üzenetére
Mivel a HBOOT-ot már nem tudja downgradelni elméletileg, ezért valószínű...
Akkor hogy lassú felfogásomat félretegyem: bemegyek bootloaderbe, s ott recovery, s delete cache, vagy ilyesmi, amit ott találok... lehet, h ma még neki is fekszem...Mondjuk olvasva amit írsz, nem hülyeség, hogy az FR-ek után csomó program datája ottmaradt, amivel amikor újra felraktam, nem igazán tudott mit kezdeni..
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
BenHans
addikt
válasz useless #21432 üzenetére
Én mindig a HTC mellett kampányoltam, de most rájöttem, hogy van amit sajnos nem lehet megmagyarázni...
Pl. - a gyatra kamerát ami a téli felhős hónapokban eléri a híg fos szintjének alsó határát, nyáron nem ilyen vészes a napsütésben csak kicsit volt végső állomás feelingem amikor a napsugár keresztül megy a nyakamon balcsiparton az elkészült képen és kihomályosította a fejem.
- lassan a sárga veszedelem már a kezünkben/zsebünkben is világuralomra fog törni, nem fogad hívást, vadonat új simmel is problémája van, fullon a wifi és mégis egyszer csak megáll betöltés közben és ott kopp, mobilneten is előfordult már, rengeteg helyen kifejezetten amatőr módon van programozva ami a megbízhatóság rovására megy, arról nem is beszélve, hogy félve veszek innentől HTC-t mivel összesen 7 hibás darab járt a kezemben.
- ahhoz képest, hogy a Desire-t mennyire szerettem, (pedig annak is voltak érdekes dolgai) attól nem tudtam megválni, ettől viszont meg fogok, méghozzá nemsokára, remélem.... és egy olyan telefont fogok keresni, amin nincs almacsutka, de mégis azt érezzem rajta mint anno Desire-nél, hogy foglalkoztak vele, és nem csak egy próbálkozásnak szánták hogy kilábaljanak a drekkből, és kiszórtak a piacra egy valljuk be hibáktól hemzsegő szériát, már szervizesekkel is beszéltem és ők is ezen a véleményen voltak, pedig HTC volt a kezükben.
És a tapasztaltak után nem fogom lenyelni, hogy megveszem azt' ha nem jó "van szervíz", a francnak van kedve szervizeléssel foglalkozni egy újonnan vett 150ezer körüli árú telefonnál, amit egész véletlenül hívnak csak úgy hogy csúcskategória ezek után mert sajna nem látszik csak a hárdver kell.
De tényleg dobálják csak ki a ráncfelvarrásokat, nehogy véletlen csináljanak 1!!! csúcsmodellt android platformra, és az legyen jól kidolgozott és megfelelően támogatott...
Továbbra is HTC-t szeretnék, és szurkolok nekik, hogy virítsanak valamit. (A fent leírtak alól egyik prémium gyártó sem kivétel.)
Bocs a mondanivalóm hosszúságáért!
ui. a végére egy kis érdekesség... párom nézte a neten a Vámpírnaplók című (elsősorban nők között) nagy sikerű sorozatot, és egy ordító burkolt reklámban ott figyelt egy fekete és egy fehér One X. Ez és az UEFA nem rossz kezdés marketing szempontból.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
LouiS22
veterán
-
[link] nem próbáltam, de mivel a One X PS-Certified ezért egy próbát megérhet azoknak akik szeretnek játszani.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
válasz LouiS22 #21464 üzenetére
Nálam a telefonon nem találtam, de INNEN leszedhető a program. És Igen United Kingdom-ot választva belép. Hungary nem tetszik neki
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
rodeo74
csendes tag
Sziasztok!
Írjátok hogy frissítés közben töltő ne legyen benne...
Miért?Nekem be volt dugva és látszólag semmi baj nincs...
thx
-
válasz LouiS22 #21466 üzenetére
Van jelenleg Lemmings ingyen. Jó 15éve nem játszottam Lemmings játékkal
(#21470) LouiS22: nem. Ilyen kis rágcsálók vagy mik és el kell őket juttatni A-ból B-be, hogy ne haljanak meg.
[ Szerkesztve ]
-
kosturica
őstag
válasz Avicularia #21468 üzenetére
Nekem közvetlenül a Router mellett kiakad a műszer, nem tud erősebbet mérni ! Én a wifi analyzert használom.
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
Axe Miskolc
tag
Ebből a PS storeból hogy szedtetek le játékot?
Elkezdtem accountot csinálni (angolt,mint fentebb javasolta vki),a (kamu) cím még ok,viszont bankkártyaszámot kér.
Ja,a Samurai Beatdown is ingyenesként van feltüntetve.
(Nemigen érdekel a játék,de a kinézetre,minőségre kíváncsi vagyok.)
---
Időközben beléptem a befejezetlen accounttal,és el is kezdte a letöltést.Lol.Szép,érdekes,okos rendszer így...[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz Axe Miskolc #21472 üzenetére
Olyan Sonys
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
g0n21
senior tag
válasz LouiS22 #21458 üzenetére
megcsináltam, amit kedves Ralph, from HTC írt.
Recoveryből wipe cache data, aztán bootloaderből FR.
Google backup visszatöltötte a dolgok nagyrészét, ma lehúzom töltöről reggel, másfél óra alatt, 12 és fél perc kijelzőhasználattal 90%. app usage: com.htc.launcher:~50%.Kipróbáltam, ha a home screen-t görgetem, annyival nő az app usage-ban a CPU usage (a com.htc.launcher), mint amennyit görgettem. Ez még ok, de hogy 30-40 másodperc szép, lassú oda-vissza görgetéstől, és mappa megnyitogatástól 1%-ot essen, az egy picit erős... 5 perc alatt már 8-9%-ot esett. ennyitől..
4 képernyőm van: egy HTC calendar 4x4, egy HS a 4x2 weather clock-kal, két mappával, egy favourites (phone) 4x3; és egy 4x3 task, meg GPS, bluetooth, wifi toggle.Egyikre sem nyomok rá, max a mappára, és így szív...
Van erre gondolatod / gondolatotok?Szerk: tévedtem, 15mp görgetéstől esik egy százalékot..
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
[link] hát ez ebben a színben nem igazán jön be, pedig a One X bejön. Reméljük ez tényleg csak Fake.
-
Feketén nem látszana, viszont ezen filmet nézni lehet jobban lehetne kihangosítva mint a One X-en. Nekem ami fura, hogy ha az előlapot látjuk a képen akkor a Power gomb átkerült bal oldalra, a Jack meg jobbra. Valamint a HTC eddig mindig olyan diszkréten elrejtette a szenzorokat meg az értesítési ledet. Mi ez az ocsmányság? Az egész úgy néz ki mint egy i5 hátulról. Mondjuk ami érdekes lesz, hogyha bejönnek a pletykák akkor ez lesz a piac legkisebb fHD kijelzős telefonja.
-
boksz
senior tag
Kíváncsiságból megnéztem, hogy mikor az akku jelző ( minden gyári ) pirosra vált, meddig bírja még.
Elkezdtem wifin youtube videót nézni. 47 percig bírta még.
Azt jelenti, hogy még benne van majd egy óra kijelzőhasználat !https://www.flickr.com/photos/boksz/
-
LouiS22
veterán
Mondjuk azzal, hogy a Google Backupból visszatöltötte a dolgok nagy részét, simán visszatöltődhetett az is, ami meríti a telefonodat, nem? Szűz telefont csinálj, visszatöltés nélkül és úgy menjen egy napig.
-
Lacopapi
addikt
...ez a wifi kérdés érdekes dolog,minden viszonyítás kérdése. Konkrétan ugyanazon a helyen a RAZR mindössze 2 lehetőséget talált,igen gyenge jelerősséggel,míg ez a készülék 7 pontot azonosított,lényegesen jobb erősséggel. Tehát én örülök.
Egyébként éjszaka letéve ( 2G,szinkron be), 7 óra alatt 1%-ot esett a töltöttség,ami szerintem megfelelő.Az viszont tény,hogy használatban igencsak zuhanós az ábra,de még nem vagyok túl a szokásos merítés-töltés procedúrán. Ja,JB van már fenn,a legújabb frissítésekkel megspékelve,gyári szofttal. -
FeRRaR1
őstag
Én is csalódtam az akkumulátorban.
Csak pozitívanTegnap 74% elindultam melóba (1 óra busz)
Végig zene, internet GTA III, appok beállítása, film, volt minden.
Bent melóhelyen végig ebay, fél óra f@szbúk, fótózás, sok telefonálás, végig sms és email.
Hazafelé szintén játék, kamera, és minden friss program beállítása.34% mikor hazaértem.
ViperX 2.6
-
válasz jilian #21489 üzenetére
Hmmm én innen telepítettem pedig. Próbáld meg még egyszer leszedni vagy Innen. Custom ROM-nál nem tudom, hogy kell-e, de az ismeretlen forrás-t ki kell pipálni telepítés előtt.
-
jilian
addikt
Feltettem ezt is, továbbra sem jó.
Bejön a logo-hang, és utána kék háttérkép, és kis ablakban: 8008103E error.
Nekem alapból engedélyezve volt az ismeretlen forrás, de kivettem, újra betettem a pipát de semmi változás.
(ViperX 2.7.1 ICS. rom) ...kellőképp felb@szta az agyam, mi lehet a baja!?! -
válasz jilian #21491 üzenetére
Na megvan a baj: "*3 Please update your firmware to Android™4.1 or above. For how to update, please contact HTC's "Customer Service & Product Support" in the country/area you are using the device in. "
[ Szerkesztve ]
-
-
yodee_
őstag
na megkaptam a zsír új készüléket. Bocsi de teljesen ismeretlen a 4.1, hogyan tudok cuccokat másolni rá gépről? eddig csak rákötöttem és ment, most semmi
[ Szerkesztve ]
Honor Magic 6 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M920s
-
válasz kosturica #21496 üzenetére
TegraZone-on körbe néztem most és van pár új cím. Nem mondom azért vannak árak. EZ BETA ugyan de nem tűnik annyira rossznak.
(#21498) yodee_: MTP van a Mass Storage helyett. Keress rá sokszor ki lett már tárgyalva.
[ Szerkesztve ]
-
vatoteam
tag
Azért kemény Lassan a fél telefon ki lesz nyírva az akksi miatt
Most letiltottam a könyvjelző widget-et is. Viszont a launchernek nem fogok csak egy panelt csinálni, kell az a mostani 3 oldal, a lapozással nem fogok "spórolni". Valamint a kernellel sem tudok mit kezdeni, mivel 99%, hogy az első szériás wifi antenna a gáz. Vicc, hogy egyáltalán ilyenekről beszélek Egyébként használat mellett eléggé jól bírja a telefon, csak készenlétben nevetséges, így aztán tűzre való az 5. mag :/
Egy valami viszont tuti: Ha sikerrel megjárta a szervízt a telefon, már megy is rá a viperx...
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest