Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyote01
tag
Lenne még egy kérdésem:
Össze szinkronizáltam a telefonkönyvem az outlookal, így beszívott onnan minden kontaktot. De utánna meg lett adva a gmail-es fiókom is neki, és mivel ott is fent vannak a névjegyek, így onnan is leszedte őket. Így most kétszer vannak fent (de csak egyszer mutatja). Viszont ha rámegyek az egyik szerkesztésére, akkor kiírja h fent van a telefonon is, meg a google-böl is megvan. Valahogy el lehet tüntetni belőle azt amit a telefonra raktam az outlookal? Hogy csak a google-ös maradjon meg?
-
Mappa
addikt
Hogy az égbe lehet egyik helyen 130k míg máshol 160k ...a nexusrol meg nem is beszélek 170k értem én a megbízható boltokat sőt ki is adok érte + Ft ..na de 30k azért az nem mind1 az 2 tank benya bakker
nem kötelező megadni
-
Pszihonaranc
senior tag
Azért van ekkora árkülömbség mert a speedshop becsületes, és nem trükközik holmi adócsalással azaz a 150k ban benne van a25% adó.. de pl: xxlgsm-ben azért olcsóbb 30k- val mert ott "0 perces használt" készülék ként adják, és megússza a 25% adót....
-
mumk
tag
Szerintem ezekhez már valami célprogram kell, de nézd át, itt a teljes használati.
MIUI 0.12.24.
-
moonman
titán
válasz Pszihonaranc #606 üzenetére
viszont te is megúszod. (ezt a Speedshop becsületes dolgot meg nem erőltetném. )
[ Szerkesztve ]
-
sbazsi
veterán
és hogy lehet a hivatalos viszonteladónál 439 euro szlovákiában, itthon meg 570 euro
áfa ott is van... -
nagyúr
-
sbazsi
veterán
válasz Napfénysüti #611 üzenetére
Cena s DPH:439,00 € (13225 Sk)
Cena bez DPH:368,91 € (11114 Sk)egyébként a bruttó 570 az nettó 456. vajon összebeszéltek???
-
luv3rboy
csendes tag
Sziasztok, na végre tegnap megérkezett a teló... szuper jóóó, viszont nem tudom hol lehet a kamera felbontást állitani, videónak és állóképnek egyaránt, valaki meg tudná mondani?
Köszi előre is! -
Alec
tag
na délután megvettem, azt hiszem ma este nem alszom
-
Alec
tag
re #606
szerintem azt az adót valahol megfizetik max. nem Magyarországon hiszen ha jól tudom ők "magánszemélytől veszik meg aki nem tudott áfás számlát adni ezért ők is 0% áfával adják tovább" de az a "magánszemély" csak megfizette valahol valakinek az adót
egyébként meg nem tudom elítélni őket abból a szempontból, hogy ha kevesebb lene itt is az adó akkor talán többen megvennék áfával
[ Szerkesztve ]
-
Mappa
addikt
tehát akkor ahol ilyen 130 körüli árakon 2 év gar. látom nyugodtan vehetem ott is ?
nem kötelező megadni
-
tibi666
senior tag
ja, xxl-nél 130 2 év htc garival, nem a legolcsóbb, de mobilarena partnerek, úgyhogy ott nyugodtan vásárolhatsz. én is tartottam picit tőlük, de meggyőztek a pozitív tapasztalatokkal nyilatkozók. gyorsan, korrekten szállították a telefonom.
de igazából sehol se érdekük, hogy lehúzzanak, mert belőled élnek. főleg ma, amikor könnyű lejáratni valakit, szétkürtölni a neten, hogy mekkora szarházi banda a bolt. úgyhogy szerintem ott vedd meg, ahol a legolcsóbb.
[ Szerkesztve ]
-
Pszihonaranc
senior tag
ezt egy bizonyos webshopból másoltam ki:
"az új mobil készülékeket és memóriakártyákat gyári garancia jeggyel, a telefonokat összes gyári tartozékával gyári csomagolással hozza forgalomba. (A garancia időtartalma 1 év vagy 2 év gyártói garancia, telefon és memóriakártya modelltől függően. A mobil telefont meghibásodás esetén a mobil gyártó országos hálózatába lehet vinni. ) Használt mobil készülékekre 1 héttől - 2 évig vállalunk szavatosságot. A Használt 0 perces készülékek dobozosak, fóliásak és nem volt SIM kártya sem bennük, ezeket a telefon modelleket több fajta garanciális és szavatossági konstrukcióban kínáljuk vevőinknek."
dobozosak, fóliásak, sim kártya nem volt bennük ez azt jelenti hogy kibontatlanok? mert olyan gynúsan körülírja de nem mondja ki...
-
Alec
tag
persze, hát erről szól az egész, a használtat ezért kell idézőjelben érteni
-
Sefter
veterán
válasz Pszihonaranc #622 üzenetére
így van, "a használt 0 perces" egy adózási kiskapu...
Psn ID: sefter_hun
-
ByB
addikt
Nálatok is csak az alábbi névsorrend közül lehet választani: Aladár Mézga és Mézga, Aladár, de a klasszikus magyar: Mézga Aladár variáció hiányzik? A Legend-del nem volt ilyen problémám.
-
sbazsi
veterán
válasz D4rkAv3ng3r #630 üzenetére
csak az nem azért "használt 0km-es", hogy így legyen olcsóbb, hanem azért olcsóbb, mert "ki van bontva"
-
sbazsi
veterán
akinek van desire, azoktól érdeklődnék, hogy milyen memóriakártyával használják
egy class2-es kártya lehet szák keresztmetszet használatkor? -
sbazsi
veterán
Sandisk weboldala, lent katt a images-re. Ott a sandisk mellett van egy szám. Az 2 a géphez adott kártyán is
Drenadar: és zenéket, videokat, képeket, és térképeket akarok majd rápakolni.
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
a teljes google maps ha jól láttam 4 gigát foglal el. nekem elég lenne MO is.
én próbálom minél tovább kibírni a 4gigás kártyával...
viszont egy kérdés mindenkinek,
tényleg " ezer" mappát kell csinálni egy zenének hogy olyan szép albumosan látszódjon a musicban? valaki megolsád erre? apps vagy bármi? -
mumk
tag
Nekem 1 hétig bírta ez a "jó" minőségű SanDisk 4GB class2 amit a HTC mellékelt hozzá, szerintem még macskát dobálni is rossz, olyan lassú.
[ Szerkesztve ]
MIUI 0.12.24.
-
mumk
tag
A telefonban nincs gond a sebességével, de 2GB felmásolása után újra lehet borotválkozni.
A nagyobb baj az, hogy el is hasalt, fégyképezőnél egyszer csak közli hogy tegyem be az SD-t . Újraindítás után megint látta. Pcről leválasztva is hol látta a kártyát hol nem. Próbáltam megformázni párszor (telóval is) de csak nem gyógyult meg. Most kapott egy kingston 8GB class6-t azóta mindenki megnyugodott.MIUI 0.12.24.
-
Sefter
veterán
válasz D4rkAv3ng3r #630 üzenetére
hát én még 0 km-es autót nem láttam...meg annál nem ilyen egyszerű "áfát csalni"
Psn ID: sefter_hun
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wise (ex-TransferWise)
- Windows 11
- Mini-ITX
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Video konvertálás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest