- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorromoto
senior tag
Az elérési út az az amit te leirtál,de ez nálam a kűlső kis sd kártyámat jelenti .Az nem baj?
A kiterjesztés is sztem jó. Megnézem mégegyszer bár rég nem dolgoztam windws gépen .A tolal commander-be ha rákattintok a file-ra akkor ugy kell legyen hogy x-y.zip ugye?
Vagy van még 1 tippem. Az sd-n volt nekem egy előző telefon miatt egy update.zip file. Lehet az kavart be?
-
-
r4z
nagyúr
válasz dombila #37809 üzenetére
Semmit nem csinálna, az S-ON HBOOT csak a HTC által szignált ZIP-ekkel hajlandó együttműködni. A 2.2-re érkezett security fixes OTA hozta az új bootloadert.
Az is lehet, de emlékezz vissza, a 2.3.3-as RUU-t sem lehetett downgrade-elni.Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
r4z
nagyúr
prebuds és arpy: Eszembe jutott, a Locus tudja ezt a funkciót, külön viszont nem emlékszem, mi tudta még. Marad a widget a főképernyőn.
dombila: Gondolom, már próbálják feltörni a mostanit is, de eltarthat egy darabig.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
siofok
őstag
-
-Maci-
addikt
Sziasztok!
Ezer éve nem jártam erre
Lenne 3 kérdésem, melyek közt van alap is, amire sejtem a választ, de hátha rosszul sejtem..:-)1.) Feltettem nemrég Pzoley ezen ROM-ját. Nagyon tetszik és eddig nagyon megvagyok vele elégedve. Egyedüli gondom, hogy tárcsázásnál a billentyűzet hangja olyan rohadt halk, hogy nincs is értelme. Lehet ezt valahol állítani? (nem találom )
2.) Class4-es kártyám van. Bár nincs különösebb gondom a sebességgel (jó gyors ez a rom), azért kérdezném, hogy a minimális kis megtorpanásokon segítene egy jobb kártya?
3.) Ha mem. karit cserélek, gondolom a szoftvert is újra kell húzni?!
Kösziiiii
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
FeRRaR1
őstag
válasz -Maci- #37818 üzenetére
1, Nekem is ez van fent, és kb ugyan olyan hangos, mint az összes többi.
2, Segít a gyorsabb kártya, nekem Kingmax Cl6 volt, lecseréltem A-data Cl6 ra, és érezhetően gyorsult a rendszer, illetve rendbe jött a HD videofelvétel. De ez nagyban függ a widgetektől, feltelepített programok mennyiségéből.
De ajánlok pár dolgot Beállítások/RcMix3D/Rosie Options/Enable Quick scroll (ez legyen 2D)
RcMix3D/Display Options/ CRT csak az off legyen bepipálva, illetve az unlock animation ne legyen!
Aztán Beállítások/kijelző/animáció (Nincs animációra tedd)Ezektől gyorsul egy szépet, (újraindítás kell neki, quick bootos)
3, Le lehet menteni Nandroiddal és vissza állítani, de nekem másik kártyánál néha FC-t dobált, ajánlott inkább a szűz telepítés, jobb a békesség.
-
-Maci-
addikt
válasz FeRRaR1 #37819 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat!
Sajnos nekem a tárcsázó iszonyatosan halk. Majdnem hogy nulla. Kézből nem is hallani.
A beállításokat, amiket javasoltaál megcsinálom, bár jórészt már úgy van. Egyébként valamilyen szintem szeretném, hogy animáljon, ezért is kérdeztem a kártyát...
Köszönöm szépen!
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Youri
veterán
Haverom telefonja most van szervízben, sanszos, hogy lap cserére. Gondolom akkor majd ő is megkapja ezt a jó kis 1.03-as HBOOT-ot. Kiskeresgélés után ezt remélem működni fog, mert ha nem, lesz hiszti
[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
oxox
addikt
Sziasztok,
Segítségre lenne szükségem
Alábbi lenne a problémám:
HTC Desire-m van, és néhány napja 2.2.2-re upgrade-eltem, és azóta a google play nem frissitette a app-okat, ill letölteni sem nagyon tudtam semmit (go launcher ex volt fent). Már nyomtam egy-két factory data resetet, és a htc alaprendszer most meg sem nyitja a google play-t, de ha neten keresztül próbálom úgy a gmail-t sem. A menüben lévő gmail ikonra klikkelve megnyitja.ha a "market" ikonra klikkelek a menüben, akkor "web page not avaible", és megjelenik egy attention üzenet is "an error has occured. please try again later"
ha internetről próbálom megnyitni, akkor simán "web page not avaible"Lenne valami ötletetek, tanácsotok, hogy mi tehetnék?
köszi
oxoxKi gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
dombila
senior tag
Igen, ez működhet, nagyon hasonlít a korábbi teppic féle donwgrade-re (az is XDA-n volt, 0.83-ra downgrade-elte a 0.9x-ket, amíg nem volt unrevoked...).
Egyetlen veszélyes pontja van, hogy felülírja a misc partíciót, ha akkor hiba történik, az nagyon nagy gáz.
[ Szerkesztve ]
-
dombila
senior tag
válasz zorromoto #37826 üzenetére
A régi teppic módszer pontosan ugyanígy működött, és sokan használták gond nélkül. Mivel a veszélyes műveletnél ki van zárva a PC kapcsolat (a misc-et SD kártyáról flash-eli fel), így minimális a veszély.
A donwgrade tool működése a ZIP-ben lévő downgrader.bat ill .sh file-ok alapján szépen nyomon követhető. Ez annyira a régi teppic downgrade új HBOOT-ra igazított változata, hogy az összes .sh file fejléce még eredeti:
#!/system/bin/sh
# Android 2.2 to 2.1 Downgrade
# teppic74 / xdaCsupán a downgrade-hez szükséges új HBOOT verzióval kapcsolatos file-okat cserélte ki. Ott is van a post végén, hogy Thanks teppic74.
Viszont a letöltés/használat alatt célszerű kikapcsolni a víruskeresőt, mert a temporary root-ot biztosító rageagainstthecage-arm5.bin file-t szinte mindegyik trójainak minősíti, pedig nem az, csak Android törő
Ja, és mivel adb-t használ a megfelelő HTC drivereknek fenn kell lenniük!
[ Szerkesztve ]
-
zorromoto
senior tag
-
oxox
addikt
valaki nekem help?
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
prebuds
aktív tag
Vett és rakott már valaki új (gyári) akksit a desire-be? Nálatok váltakozik currentwidgettel nézve a fogyasztás?
Mert én múltkor vettem egyet, és állandóan 428 mA volt a fogyasztása, semmit sem változott, pár óra alatt lemerült a gyári akksi, alig használtam.
Ma rendeltem egy másik helyről újat, ezt kipróbáltam vétel előtt, ez is 428-at mutat fixen. Ez normális?
Korábban több gyári akksival volt már problémám, sokat volt a telóm szervizbe, alaplapot is cseréltek ,de azt mondták, az akksi a hibás - anno így is volt.
Nem tudom, mi lehet a baj. Ha valaki vett új akksit, az megnézné, hogy nála mit mutat a currentwidget?
-
Youri
veterán
válasz dombila #37835 üzenetére
Javagyúgy... Nem néztem bele, de akkor ehhez kell wgy wines gép a driveres baromkodással is
oxox: csak egy tipp, az applications menüben a Marketbe vagy Play-be menyj be és uninstall all updates. Nekem volt hasonló gondom, nem linkelte be a telepített appokat, meg FC-zett állandóan, ez segített ha jól emlékszem
[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
dombila
senior tag
válasz zorromoto #37829 üzenetére
Itt a fordítás az 1.03-as HBOOT downgrade-hez:
1. Töltsd le a csomagot (attached files a post alján)
2. Töltsd le a következő HTC Desire RUU-t (RUU)
3. Nem független - szolgáltatói - telefonhoz készíts GoldCard-ot. (Goldcard készítés) (Magyar Goldcard készítés)
4. Bonts ki a letöltött csomag tartalmát egy tetszőleges könyvtárba
5. Futtasd az RUU-t és várd meg, amíg megjelenik az Update Utility ablaka
6. Most keresd meg a Temp könyvtárban (ez XP ill. Win7 függő, hogy hol van...) az RUU által kibontott file-okat. (XP-n: Documents and Settings\Username\Local Settings\Temp, Win7-en: Users\Username\AppData\Local\Temp)
7. Másold át a rom.zip file-t az SD gyökerébe és nevezd át PB99IMG.zip-re (Itt a még futó RUU-t már bezárhatod, csak a rom.zip kellett belőle)
8. Kösd össze a telefont a PC-vel USB-n. A telefon csak töltés módban legyen, legyen bekapcsolva az USB Debugging és az ismeretlen forrásból telepítés engedélyezése
9. Futtasd a DONWLOADER.BAT file-t a letöltött és kibontott csomag file-jai közül.
10. Kövesd a képernyőn az utasításokat. (Eltarthat egy darabig...)
11. A telefon reset-elni fog, várj türelemmel, amíg megtalálja és ellenőrzi az Update csomagot (PB99IMG.ZIP)
12. Az ellenőrzés után nyomj hangerő-fel-t az update elindításához. ELSŐ ALKALOMMAL A HANGERŐ-FEL MEGNYOMÁSA UTÁN A TELEFON RESET-EL ÉS NEM CSINÁL SEMMIT. EKKOR HAJTSD VÉGRE ÚJRA A 11 ÉS 12 LÉPÉSEKET!Remélem használható lett.
[ Szerkesztve ]
-
dombila
senior tag
Hát ehhez kell a Windows, hacsak át nem írod a donwgrader.bat-ot linux-os scriptre. (Pár adb parancs van csak benne, átmásol file-okat az sd-re ill. a /data-ba).
Az ez utáni részek már oprendszer függetlenek, mert a telefonon futnak.
Az eredeti teppic74 downgrade-ben benne volt a linuxos indító file is (downgrade.sh), nézd meg ott, szerintem ugyanaz kell ide is. Ha a két windows bat file-t összehasonlítod és azok azonosak, akkor jó lesz a régi linux script is. -
zorromoto
senior tag
válasz dombila #37838 üzenetére
Köszönöm szépen.
Még meggondolom hogy neki ugrok-e.Nagy macera ez ahogy látom(legalább is nekem).Lehet megvárok valakit itt aki esetleg sikerrel megcsinálja hogy be tudjon számolni.
Egyelőre be kell érjem a 2.2.2-vel pedig annyi jó rom van .De faxán bekavart ez a fránya alaplap csere.
-
siofok
őstag
válasz james008bond #37841 üzenetére
először énis azt hittem,de a megjelenítési felületnél kell kiválasztani.Nekem vmi Föld űrhajó néven van.
OnePlus nord 2t
-
exlepra
tag
Sziasztok, mostanában érdekesen viselkedik a telefonom hívás közben.
Gyári 2.2, semmi root.A hívás elején kb 5 másodperc rendben megy, aztán kb 15 másodpercig tök süket a vonal, a túloldal meg csak beszél, de én nem hallok semmi, és ők sem, aztán megjavul és hívás végéig nincs gond.
-
zso79
őstag
Szerintetek mennyit érhet manapság egy független, 2 éves Desire, enyhén kopottas külsővel?
-
arpy17
tag
pár napja valaki már dícsérte, és tényleg állat ez a "Amaze cam"
két napja van fenn a "RSK TEAM ★ with AMAZE CAM [v.7.1]" féle rommal, hát nekem nagyon tetszik.
A rom "sima" (manapság szokásos aroma installer, sense 3,5 stb), semmi extra, de aki szeret fotózni a telójával, annak kötelező darab!!! (sőt állítólag csak a kamera appot 3.5-ös sensére utólag is fel lehet próbálni)SONY Xperia Ion <= HTC Desire <= Samsung Galaxy 3 <= HP 614c <= Mio A701
Új hozzászólás Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Háztartási gépek
- Politika
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Öregszem
- Macska topik
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- További aktív témák...
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro / 16 Pro Max Kifizetett! Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Max Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- Xiaomi MI 11 8/256GB
- Samsung Galaxy A16 5G
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest