-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Echoo
senior tag
Bármelyik verziót töltöm le, older version hibával megáll. Most mit tegyek? Van esetleg ötlete valakinek, hogy honnan és milyen verziót kell letöltenem?
-
veterán
swiftkeynél oylat is lehet, hogy csak javasol a felső sorban, aztán ha tetszik, ráböksz, ha nem, végigírod simán
én szeretem a szótáras megoldást, mert sok melléütést tud így korrigálni, sokkal kisebb odafigyelés kell ahhoz, hogy portré módban beírjak bármit.
hanyas vagy, te disznó?
-
Echoo
senior tag
Letöltöttem a
RUU_Bravo_HTC_WWE_1.21.405.2_Radio_32.36.00.28U_4.06.00.02_2_release_126984_signed
romot, az AppData mappában megkerestem a RUU által kicsomagolt rom.zip-et. Na az ebben levő boot verzió 2010-es hboot-ot tartalmaz!!! Persze, hogy régi verziónak látja!
-
Echoo
senior tag
Downgrade-re van valami reális esélyem?
I found the way:
In bootloader mode, I flashed
1/ http://alpharev.nl/PB99IMG_stock.zip (renamed PB99IMG)
2/ http://alpharev.nl/PB99IMG_downgrade.zip (renamed PB99IMG)
3/ I flashed the PB99IMG of this http://www.multiupload.com/NPU8AJIB8Y
4/ I update http://www.filefactory.com/file/b4a4027/n/RUU_Bravo_Froyo_HTC_WWE_2.29.405.5_Radio_32.49.00. 32U_5.11.05.27_release_159811_signed.exeMindent sikerült letöltenem (a Multiupload-os link kicsit körülményes volt), holnap megpróbálom. Máshogy nem sikerül, hátha ez menni fog.
-
dombila
senior tag
Erre a HBOOT-ra nem fog felmenni semmilyen PB99IMG, mert ez a stock 2.3-hoz tartozó HBOOT, és a PB99IMG-kben lévők ettől valóban régebbiek, és nem engedi magát felülírni.
Meg kellene próbálni Revolutionary-val S-OFF-olni a telefont, mert az kezeli ezt a HBOOT-ot és feltesz egy recolvery-t is, ahonnan már tetszőleges custom ROM-ot tudsz telepíteni.
Most olvasom, hogy az RUU-val akku gondjaid is vannak. Lehet, hogy kellene egy új akku is, mert ez valószínűleg a végét járja...
-
dombila
senior tag
Próbáld meg, de szerintem nem fog menni, mert az Alpharev-es stock ill. downgrade HBOOT-ot sem fogja magára írni az 1.02.0001-es HBOOT:
A problémát az okozza, hogy a jelenlegi HBOOT (ami stock HTCs) nem engedi magát kisebb verziójúra cserélni, így valószínűleg az Alpharev-est is elutasítja.Emiatt lehet megoldás a Revolutionary-s S-OFF, mert az kezeli ezt a HBOOT verziót, és feltesz egy recovery-t is.
-
Kiss67
senior tag
Üdv.
Valaki tud mondani egy uj radio rom-ot.
Most jött vissza az e-care ból a desire, gombcsere miatt, és azóta nem megy a GPS, vagy nem tették vissza az antennát?
Az a gond hogy nem emlékszem milyen radio volt rajta.
Vagy amikor visszatettem a régi romot backup-ból, a régi radio rom is visszakerült ?
Vagy tényleg hardver hiba.
Esetleg az lehet hogy most a CWM más lett?
A mostani radio 5.11.05.27[ Szerkesztve ]
Ha valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
Youri
veterán
-
Kiss67
senior tag
Akkor szerinted az antennát nem tették visza rendesen?
Lehet ilyen trehány egy szervíz?
Most teszek fel egy másik rom-ot hátha a restore nem lett jó.
Próba.
Másik rommal változik a radio rész is?Ha valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
nyergess
tag
Helló!
Ma ismét nekiálltam a MildWild-nak, s a terminálos "a2sd help" parancsra most már közölte, hogy nincs olyan fenn. Ezek szerint, amit javasolt az egyik illető az xda-s fórumon script, nem jó (hozzá). Viszont, ezt csak most láttam meg a rom oldalán:
"To enable Apps2Sdext and/or Data2SdExt visit Settings|Applications|Development.
To set the default installation partition go to Settings|Applications.
To move applications from sd-ext|sdcard|internal Settings|Applications|Manage Applications.
There is no Dalvik2SdExt because .dex will follow the location of the apk, so if you install an application on sd-ext the dex will be on sd-ext, the same applys for internal or sdcard.
Do not use A2sd scripts."A fejlesztői vackokat engedélyeztem, amivel mountolta is az ext partíciót, úgyanúgy elkezdett rá pakolni, mint korábban a feltett script után, de továbbra sem tudok manuálisan átpakolni semmit, közli, hogy "nincs elég hely". Persze van hely belső is, ext is. Azt hiszem, feladom, nincs jobb ötletem már ehhez. Böngészek tovább romok után...
-
prebuds
aktív tag
Sziasztok!
A következő a problémám, zenehallgatás illetve Tango használata esetén előfordul, hogy nagyon le kell vinnem a média hangerejét. És az a baj, hogy a média alá tartozik az ébresztő is, így félek, hogy egyszer nem fogom meghallani. Van valami lehetőség arra, külön program vagy ébresztő, aminél nem lehet pl a média hangerejének levitelével lenémítani, lehalkítani az ébresztő hangerejét? Megnyugtató volna.Kipróbáltam az spb timeot is, ott is ez a probléma.
-
dombila
senior tag
válasz qnadam #38520 üzenetére
Pedig fehéret lehetett itthon is kapni. Szolgáltatónál és függetlenül is...
De ami igazán érdekes az a linkelt oldal alján van:
12 Months excluding physical damages (see specifications for terms and details)
12 hónap garancia beleértve a fizikai sérüléseket is.[ Szerkesztve ]
-
Youri
veterán
Amúgy, ha valaki stabil és gyors Sense 2.1 Romot keresne, én ezt tudom ajánlani Én már ezzel kibekkelem a One X-ig
[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
-
veterán
leragadtam a runny 5.2nél, stabil és gyors.
épp csak agybajt kapok pár dolgától, miuival hozzászoktam a jóhoz zavar, hogy nem lehet hosszú visszagombbal kilőni egy appot, meg a notification bar lehúzásakor előkerülő quick settings is kényelmetlenebb sokkal.
hanyas vagy, te disznó?
-
-Maci-
addikt
Sziasztok!
Feltettem egy új RunnyROM-ot.
Tök jó meg minden, csak egy gond van: Nem kér PIN kódot és így GSM hálózat sincs---> nem tudok telefonálni!
Lehet ezt valahol ki-be kapcsolni? Én nem találtam meg... Újra is raktam a ROM-ot, de ugyan ez...Köszi előre is!
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Youri
veterán
Egyébként egy gomb takarítás garanciális dolognak számít az e-careben, vagy fizetős?
[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
cadeyrn
aktív tag
Hardcore tech kérdés: bármelyik ROM támogat btrfs-t? Jó dolog egy az app 2 sd ( tökmindegy, melyik script), de az ext fs olyan sérülékeny, hogy nálam belehal egy lemerülésbe a rendszer.
Mondjuk zfs is jöhetne, de arra még kisebb esélyt érzek. -
-Maci-
addikt
válasz -Maci- #38531 üzenetére
Jobb kérdésem van!
Miért nem tudom lecserélni az Revolutionary recovery-t Pzoley féle módszerrel EXT4 recoveryre?
Számomra kicsit szegényes az útmutató... Tudna valaki segíteni?Köszi előre is!
(A Telefon S-OFF)
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
dombila
senior tag
válasz cadeyrn #38533 üzenetére
Ezek az fs-ek nem nagyon lesznek támogatva szerintem. Próbálj meg egy másik sd kártyát is, mert szerintem az lesz a hibás. Sokan használunk EXT partíciót az sd-n és nincs összeomlás gond.
Több mint egy éve, nekem is volt hasonló gondom, időnként összeomlott az ext, de egy sd csere megoldotta. -
Youri
veterán
válasz dombila #38540 üzenetére
Pláne, hogy az Android source is YAFFS-ról váltott EXT-re, mondhatni átlépve a btrfs-t. Semmi sem támogatja Android vonalon a btrfs-t, nem csak a különböző romok, a recoveryk, meg az egyebek sem. A ZFS-nek pedig Linux portja sem nagyon van. De az ext4 tökéletes kellene, hogy legyen
RTX ON
-
cadeyrn
aktív tag
Hű.
Ha akad valaki, aki Cyanogen 7-et és S2E-t használ:
megnéztem a mount scriptet, mert a sima reboot nekem fixen kinyírta a rendszerem ( értsd: ha lemerül, úgy is marad ), bármit csináltam előtte. Ezek a mount paraméterek az ext kártyára:${BB} mount -t ext4 -o commit=19,barrier=0,nobh,nouser_xattr,errors=continue,noatime,nodiratime,nosuid,nodev,data=writeback ${EXTPART} ${SD_EXT_DIRECTORY}
Így nem csodálom, hogy belehal a rendszer egy rosszul időzített rebootba... gyk. 19 másodperc sync delay és a metadata előbb íródik, mint a file data, így könnyű kinyírni az extet. Ennyi erővel Reiser is lehetne... ( Magyarázat itt )
Lehet, hogy nem is kell btrfs csak egy kalapács a scripthez
@Youri a btrfs erősen üti az extet, tudásban, stabilitásban, még így, béta állapotban is, próbáltam. Annyi a gond, hogy nem lehet boot partíciónak használni, egyelőre.
@dombila: vadonat új class10 kártya
Van egy class6 is úgy, lehet, hogy megpróbálom majd azzal, de a fenti gyanúsabbnak tűnik.[ Szerkesztve ]
-
Youri
veterán
Visszatérve a gombokra, csak sétáljak be, azt kérjek egy takarítást papírokkal, azt simán elvégzik? Mennyi idő alatt?
RTX ON
-
klambi
addikt
4.0 droidok listáját nem találom, hol tudom megnézni melyiket érdemes rápakolni?
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
Youri
veterán
válasz klambi #38549 üzenetére
Attól függ milyet szeretnél. Ugye a 4.0 felejtős. Sense 3.x romok szerintem nem jók. Ami nekem bevált hosszú ideig az a CM7 262-es nightlyja. De ha Sense Romot szeretnél, én a 2.1-es Sense variánsokat javaslom. Azok közül párral feljebb linkeltem egyet. Oxygen nekem sem jött be, ahogy a MIUI sem
[ Szerkesztve ]
RTX ON
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest