-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
Nah, feltettem a Pzoley féle 2.10a ROM-ot.
Egy kis gondom van:
Megváltozott ugye a kikapcsolás felülete. Több mindent lehet kiválasztani, pl hibernálást is. Nekem ez új.
A gondom az, hogy ha kikapcsolom a telefont ("Kikapcsolás" alá írav"A telefon zárolása"), akkor szinte túl gyorsan kapcsol vissza. Van sokszor, hogy a bootanimációt se mutatja, hanem rögtön a locksctrrent, majd írhatom be a PIN kódot. Valahogy olyan, mint ha nem kapcsolt volna ki rendesen...Ha ezzel szemben kikapcsolom és kiveszem az akksit, akkor bekapcsolás után megjelenik a HTC képernyő és rendesen lefut a bootanimáció és utána még 1-2mp mire PIN kódot kér. Az eddig megszokottak alapján ez tűnik normálisnak, szemben az előbb említett ~3mp-es bekapcsoláshoz....
Valaki? Info?
Más:
Lenne valaki olyan rendes, hogy megosztja velem a gyári HTC-s bootanim. zip-et?If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
Köszi szépen!
Simán átmásoltam és működik.
Viszont ez a hibernálós dolog nekem nem tetszik! Nem lehet megoldani, hogy mégis totál kikapcsoljon a gyári kikapcsolójával? (tudom a quickboot appal lehet)
Vannak progijaim, amik kis ikonokat tesznek a status bar-ba. Pl a moonphase pro most jelzi ott, hogy ma telihold lesz
Ha rendesen kikapcsolom a telot, majd újra be, akkor szépen ki is teszi az ikont, de ha csak ezzel a gyári álkikapcsolós megoldással csinálom, akkor nem. A többi program sem... Egyedül a battery status műxik vele..If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
Köszi szépen mindenkinek!
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
szegto
senior tag
Üdv.
Felraktam ezt a recovery-t:
4EXT Recovery Touch v1.0.0.3 Beta 7Egy kérdésem lenne.
Eddig új romnál régi recoverynél csináltam egy wipe data/factory reset+wipe cache+dalvik.
Ennél van format system,format data,format boot,format sd-ext.
Ezek közül érdemes még valamelyiket futtatni?
Vagy elég az első 3 ami eddig is?
Köszi, üdv -
potyi23
senior tag
Hi. Meg eladas elott kellene valami ultra stabil rom amit nemfog kelleni letorolnom eladasig 6 honapig !! 2,5-3 honapja a supernovat ajanlottak,de nemjott be,olyan ultra lassu rom,h foldhoz akarom minden oraban b..ni a thc -t.Jun-jul kornyeken megvalok a teltol,es soha tobbe HTC-t,nekem ennyi eleg volt belole,1,5 ev alatt okozott annyi gondot,meg a gondjaimra,h az elszomorito...!! Nekem ilyen tel nemkell,tanuljanak meg telefont gyartani,ne jatekszert 3 eves kislányoknak...meg azoknak sem volna jo,mert 5 ora alatt lemerul. Alig volt használva mult héten is ,es 6 ora alatt lemerult.hulladék...ha ezt tudom nem feketetek ennnyi pénzt bele..
[ Szerkesztve ]
-
-
dombila
senior tag
válasz potyi23 #35764 üzenetére
A gyári ROM-nál nincs stabilabb! Tedd vissza azt és add el úgy!
Az ennyire gyors merülés pedig nagyon gyanús, ott valami egyéb gondnak kell lennie, nálam is 2 napot megy; ha aktívan játszom/netezem vele akkor is kibír egyet.
Bármilyen okostelefont veszel mind kb. ugyanannyi ideig bírja, mert nem a készülék a fő fogyasztó, hanem a kijelző! Ha sokat nyomkodod, sokat világít, gyorsan merül. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
FeRRaR1
őstag
válasz potyi23 #35767 üzenetére
Tedd fel innét a 2.10a-t vagy ha kell a sense 3 akkor a 2.10do-t azokkal soha nem volt semmi baj.
A merülésről meg annyit, hogy kikapcsolt mobil nettel éjszaka, 8óra alatt 0%-ot merült nekem.
Ha megy a 3G akkor óránként 1%
Ha csak 2G akkor 4 óránként 1% a merülésVagy rossz példányt fogtál ki, vagy user error durván, ez egy remek telefon, majd írd le mit vettél helyette, és mennyivel jobb...kíváncsian várom.
Újraindítgatni meg teljesen felesleges.
-
-Maci-
addikt
válasz -Maci- #35744 üzenetére
Sziasztok!
Hát akár hiszitek, akár nem "Erősebb lett" a telefon wifije! Pont az ellentéte jött be annak, amitől paráztam! Ott, ahol eddig a billentyűzetem fölött kellett kőrözni a telefonnal, hogy legyalább a pötty jelenjen meg a wifinél, most fullos a térerő... Otthon ugyanezt tapasztaltam a wifitől leg távolabb eső hátsó szobában. Ahol eddig fixen eldobálta, most 2 csíkot mutat...
Ok, lehet, hogy nem pontos a kijelzés, de kit érdekel, ha egyszer nem dobja el a jelet?!Off-ban ide írom!
Nem szeretnék nyalizni, vagy ilyesmin, de Dombila kolléga privát üzenet formályában olyan rengeteget segített nekem, hogy azt hiszem nem túlzás mindenki előtt (is) megköszönni neki lelkes fáradozását és törelmét, melyet irányomban mutatot! Köszönöm szépen, rendes vagy!
Hálám üldözi Razor kollégát és a többieket is, akik a segítségemre voltak/vannak!If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
veterán
szakértsetek nekem kicsit
miui-au 1.12.23, s-off, samsung cl10 8gb kártya (két hete vettem), lx-a2sd (app, app-private és data van az ext3 partíción)
csináltam egy nandroid backupot (szoktam ilyet rendszeresen, ilyenkor ha jól ), bootolás után beütött az uid mismatch problémája, hibaüzenet, indulás után fc-hegyek. recoverybe vissza, fix permissions, nem lett jobb... visszaállítottam a friss backupot, semmi változás, aztán az eggyel azelőttivel megoldódtak a problémák. az uid log szerint rendszeralkalmazások és userappok uidjei is elállítódtak, látszólag teljesen véletlenszerű, hogy melyikeké.
telt-múlt az idő, eltelt kb egy hét...
békésen játszottam a tintin játékkal (aminek érdekessége, hogy telepítés után még letölt magának 1,4gb adatot...), és egyszercsak egy pálya folytatása nem töltődött be, fekete maradt. kilőttem a játékot, szembejött néhány rendszerapp fc, gmailben levélmegnyitásra szintén fc (nem a gmail)... reboot, szokásos uid mismatch hibaüzenet indulás után, bár most kevesebb fc-vel, maga a rendszer használható maradt. a news&weather pl következetesen fc, a log szerint érintett appokból van ami fc-zik, van ami meg röhögve elindul, a logban megint véletlenszerűnek tűnő rendszer és user appok szerepelnek.
a rom 23-a óta fent van, teljesen stabil.
esélyes, hogy kártyahiba, vagy gyanakodjak valami egészen másra?
hanyas vagy, te disznó?
-
őstag
it never gets easier, you just go faster
-
-Maci-
addikt
válasz Skillet #35770 üzenetére
Hát, igazából nem volt semmi...
Volt egy 2011.05. havi PTV4-e, szűz HTC Desire. Nem volt vele semmi bajom, csak a gyárilag rátelepített peep és facbükk csípte a szememet, de semmi extra. Aztán elkezdtem olvasgatni, kérdezősködni és úgy voltam vle, hogy miért is ne legyen root jogom?!
Aztán Dombila-val addig meddig leveleztünk, amég eljutottam oda, hogy miért ne cserélnék ROM-ot?! Így hát feltettem a Pzoley féle 2.10a-t, amit Dombila is használ. Annyit tértrm el tőle, hogy én EX4-es partíciót hoztam létre az SD-n, nem EXT3-at.
Az új EOM picit szebb, ugyan nolyan sebességű és nem várt következményként "erősebb lett" a wifi! Méghozzá nem gyengén!Dióhélyban ennyi...
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
FeRRaR1
őstag
válasz qnadam #35775 üzenetére
90% hogy partíció hiba [link]
Az itt leírt particionálást csináld meg és a full wipe no journal zippel csináld a wipeot.
Maci
Ezt alá tudom támasztani én is, fater Dézije 2.10do enyém 3.10dsws
Mindig 1-2 jelszintel erősebb volt rajta a wifi jel, szóval vagy a 3.10dsws lett gyengébb ilyen szempontból, azért mert nem Dézire való, vagy a 2.10-es széria sikerült ilyen jól.[ Szerkesztve ]
-
FeRRaR1
őstag
válasz qnadam #35780 üzenetére
Nem mindegyik SD kártya egyforma, valamelyik tökéletesen működik minitool 5.2-vel valamelyiknek összeomlik az Ext partíciója, de a 6.0-val már jó.
Ki kell tapasztalni, hogy mivel jó.Samsungot nem ismerem, de bele futottam én is ebbe nem egyszer.
Class 10 meg felesleges volt telefonba, class 6 a legjobb választás, mert kis fájloknál belassulhat. -
veterán
válasz FeRRaR1 #35781 üzenetére
hm. mitől lassul jobban a cl10? árban nem volt nagy különbség, a két partíció miatt usb-n elérve azért a cl10 gyorsabb mint az előző cl6 (tesóm megkapta), működés közben meg nem érzek különbséget.
na csinálok egy backupot és újrapartícionálom a kártyát, köszönöm az ötletet
hanyas vagy, te disznó?
-
r4z
nagyúr
válasz dombila #35782 üzenetére
Nem mintha olyan sokat számítana már a gari, de tényleg nem éri meg a gyárit használni
qnadam: Nem akarok rád ijeszteni, de nekem akkor kezdte el ezt az UID mismatch errort dobálni, amikor besült a NAND-om.
no journal zip: Help/Mod menü.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
veterán
köszi
nem ijedek meg, garanciális még elvileg csak találja már meg az előző tulaj a számlát
a telefon előző gazdája új korától gyári rommal használta a telefont, én nov végén vettem meg, de én sem cserélgettem romokat rajta naponta háromszor ilyen használat mellett normális hogy széthullik? mondjuk a data partíció nálam a kártyán van, nem a belsőn.
közben meglett a zip, csak bejelentkezés nélkül nem látszott a fájlnév. de ezt a lépést kihagyom, a miui-au környékén minden rutinosabb azt állítja, hogy ext3-mal gyorsabb, mint 4-gyel.
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
közben a kártya egyre gyanúsabb, a nandroid sd-ext fájlja már crc-hibásan jött le a kártyáról...
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
válasz FeRRaR1 #35790 üzenetére
az újrapartícionálás megvolt, egyelőre megpróbálok sd nélkül létezni, de sajnos valahol bug van a miuiban, mert ha átállítom az a2sd-t internalra, akkor valami nem marad kerek, és az összes beállítás elvész (app+system), viszont az ext3-on is marad 5 mb felhasznált terület... bő 30-40mb adat egyszerűen eltűnik mozgatás közben, és nandroid restore után sem kerül elő... utána visszaváltva lx-a2sd-re a feltett appjaim is eltünedeztek, pedig ez korábban megoldotta már ezt. gyász... szerencsére mindenről van mai mentés, de attól még nem öröm ez az egész
[ Szerkesztve ]
hanyas vagy, te disznó?
-
james008bond
őstag
Hátha valakit érdekel: Amazing kamera működik Wmjan Runnymede Mix v.1.0-ára flesselve is...
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
veterán
válasz FeRRaR1 #35793 üzenetére
kártya kiürít, minitoolsszal surface scan, win saját lemezvizsgálata, meg telepakol - md5-öt összehasonlít, mindezt kártyaolvasóban, így bezzeg nem hibázik a kártya
mindenesetre kártya újrapartícionálva hetes minitoolsszal, wipe, kétnapos nandroid vissza, híváslista és smsek mybackupból, most működik minden, aztán meglátjuk, mi lesz ebből.
james008bond: az mit tud? láttam már többfelé, de sehol nem írták le, hogy mivel jobb.
[ Szerkesztve ]
hanyas vagy, te disznó?
-
-
james008bond
őstag
válasz james008bond #35796 üzenetére
Users still have complete control over all the camera settings and can change the flash (on/off, auto) ISO, resolution and white balance or add custom effects before snapping their pictures. But most people will likely select from the different preset scene settings available on the Amaze. Pressing the scene button from the main camera screen reveals 10 scenes that determine how the camera on the HTC Amaze 4G will capture your images.
Auto: Automatically detects and adjusts settings to achieve best results for most picture scenarios.
SmartShot: Captures an array of shots when taking group photos and combines multiple images to create the best photo of everyone smiling.
SweepShot: Produced panoramic images by holding the camera steady and rotating in one direction after the camera button is pressed.
ClearShot HDR: Creates a single image from successive shots taken at high and low exposure settings to produce images which have low light contrast.
BurstShot: Shutter burst mode captures successive images for fast moving objects.
Night: Low-light setting which reduces image blur and increases preset ISO to create more crist and vivid images.
Action: Captures fast moving objects so that the image remains sharp.
Macro: Lens and flash adjustments which allow users to capture macro style images.
Portrait: Produces images that keep the main object in focus while blurring its surroundings.
Manual: Enables users to modify advanced features (ISO, white balance, effects, and more) through the settings option.Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
veterán
válasz james008bond #35796 üzenetére
hm. érdekesnek tűnik 1-2 megoldás belőle, ha kihevertem a mai varázslást, lehet rápróbálom a miuira, köszi
hanyas vagy, te disznó?
-
james008bond
őstag
válasz qnadam #35798 üzenetére
Nincs mit! Viszont a letöltőoldalon írják, NEM minden rom-on működik ( vagyis, akik kiszedték az eredeti rom-ból, a sajátjukon kipróbálták, de nem az összes fellelhető rom-on, ezért ajánlom, csinálj nandroid mentést! )
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
FeRRaR1
őstag
válasz james008bond #35799 üzenetére
Szerintem az van már neki pár
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Ford topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest