- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ez lesz a legolcsóbb Snapdragon 8 Elite modell idén
- iPhone topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
satel
tag
válasz batabe #21107 üzenetére
szia, sziasztok
én reggel tettem fel a HD-ROM-FN-V3.1-1.72.405.3-data2Extended-et, és az alábbi memóriaadataim lettek:
A2SD storage: 532MB free: 404MB
Internal storage: 148MB free: 64,27MB
System storage: 250MB free: 6,78MBa kártya:
1. FAT32Primary 13.81GB
2. Ext3 Primary 549,1MB
3. FAT32Primary 564.79MBaz internal storage méretének a leírás szerint nálam 564MB-nak kellene lennie. mit ronthattam el? valami rosszul működik? ötletek?
kösz előre is
MiniMX-G CoreELEC ; HUAWEI P smart
-
satel
tag
hasonló problémám lehet azzal a különbséggel, hogy nekem nincs a telefonban recovery. ezt a funkciót csak úgy érem el, hogy a HBOOT menüben kiválasztom a RECOVERY-t, majd amikor megjelenik a piros háromszög felkiáltójellel, rádugom a szg-re és elindítok egy programot, mellyel a telefonon elindul az Android system recovery program. (rootolt a készülék)
a számítógépet hagynám ki ebből a sorból, szeretném, ha nem kéne mindig rádugnom :-(
próbáltam az unrEVOked 3.32 programmal újból rootolni, de nem vezetett eredményre.adatok:
BRAVO PVT1 SHIP S-ON
HBOOT-0.80.0000
MICROP-031d
TOUCh PANEL-SYNT0101
RADIO-5.14.05.17
Mar 29 2010,21:34:33ötletek? valakinek javaslata?
köszi
-
bbalika81
aktív tag
leirtak alapján olyan mintha csak a2sd lenne.elvileg rom első indulása után vissza recovery és install data2ext script, de ahogy irtad nincs recovery-d...akkor sztem azt kellene először,nekem clockwordmod 2.5.0.7 van és unrevoked csinálta,romok telepítésénél nem volt eddig baj vele.
-
satel
tag
válasz bbalika81 #21356 üzenetére
meg is történt: SD partícionálás, ROM fel, reboot, hagytam, hogy elinduljon rendesen, majd vissza recovery-be, Data2extended.zip felrak, újraindítás, kb 4 perc HTC képernyő, és az eredmény a fenti adatokban...
nagyon régen rootoltam, akkor még csak ilyen volt...
-
dombila
senior tag
Itt valami nem kerek. Ha unrEVOked-al root-olsz, akkor KELL lennie Recovery-nek, mert ez felteszi a ClockWorkMod 2.5.0.7-et!
Ha még sincs Recovery, akkor nem futott le rendesen az unrEVOked.
Egyáltalán megtalálja az unrEVOked a telefont? Minden driver.t feltettél hozzá? Administrator-ként indítod? (Már ha Win alól futtatod..)
Ráadásul elég régi a készüléked (PVT1, 0.80-as HBOOT-al), így még az sem lehet, hogy ne tudná root-olni az unrEVOked.Szerintem tegyél vissza egy gyári ROM-ot RUU-ból - ezzel a root ugrik - és root-old újra, mert itt valami elakadt.
Gyári RUU-k: GYári Desire ROM-ok
HTC_WWE-sekkel próbálkozz, pl:
RUU_Bravo_Froyo_HTC_WWE_2.10.405.2_R_Radio_32.44.00.32U_5.09.05.30_2_release_142828_signed.exe
RUU_Bravo_Froyo_HTC_WWE_2.29.405.5_Radio_32.49.00.32U_5.11.05.27_release_159811_signed.exe
Ezek mind újabbak, mint az eredeti gyárid, így a HBOOT is 0.93-ra fog változni. -
sgery
őstag
nézegettem több rootolt romot, eddig nem találtam jót. Olyan kéne, amiben semmi csicsa nincs, nem kell sense felület (de a htc telkönyv, böngésző, tel stb... az igen) ugyanis laucher pro-t használok. Ami lényeges még, hogy az akku időre is jó hatással legyen.
Nagyjából ennyi lenne az igény Mit ajánlotok?FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
racerx
őstag
válasz llaszlo #21355 üzenetére
Én épp most fejeztem be az au konfigurálását, olyan 90% ban kész van saját ízlésnek megfelelően. Ráment a napom . Most már csak főzni kéne szép színes statussor ikonokat
jól sejtem, hogy itt nem olyan egyszerű a dolog? Nem elég csak a framework res-t szerkeszteni?[ Szerkesztve ]
-
satel
tag
válasz dombila #21363 üzenetére
májusban vettem a telefonomat, és utána rootoltam, azóta csinálom ezt a számítógépes recoveryt, az unrEVOked 3.32 csak egy próba volt a rootolt telefonomra, de nem jött be...
minden driver a helyén volt, van, mert ezen a gépen már 2 orig telefont megcsináltamha az első (amit írtál) gyári ROM-ot visszarakom, akkor az unrEVOked 3.32 megcsinálja rendesen?
-
ici169
csendes tag
Sziasztok!
Most szeretnék venni egy Desire-t.
Lenne pár kérdésem hozzátok.
Djuicenál van elég kedvező áron, 92e Ft. Érdemes megvenni, vagy várjak még, mert lejjebb megy az ára hamarosan? Ha a Djuicenál veszem meg, akkor azon 2.1es Android lesz? Lesz magyar nyelv rajt? Vagy magyar menü nem is létezik? Ha a 2.1-re felteszem a 2.2-t, akkor az garivesztést okoz? És még, hogy a 2.2esnek van-e magyar menüje, azt olvastam, hogy magyar szövegbevitel van.
Köszi előre is, ha valaki válaszol!
Üdv. -
mumk1
addikt
válasz llaszlo #21366 üzenetére
Ezeket próbáltad már?
[Alternate Frameworks]:
Fade Animations
AOSP Animations
Fly-In Animations
A Fly-In Animations nagyon látványos. Működik eMIUI-val is!http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
llaszlo
veterán
válasz ici169 #21370 üzenetére
Nem tudja senki, Nem tudom, nem lesz nem, nem, nincs.
Egyébként ha beírtad volna a keresőbe amit megadtam akkor magad is megtalálhattad volna ezekre a választ.Az eMIUI-nál miért nem villog a led ha nem fogadott hívásom volt? Vagy csak egy ideig csinálja?
[ Szerkesztve ]
-
satel
tag
szia pzoley
ma tettem fel a HD-ROM-FN-V3.1-1.72.405.3-data2Extended ROModat, és az alábbi memóriaadataim lettek:
A2SD storage: 532MB free: 404MB
Internal storage: 148MB free: 64,27MB
System storage: 250MB free: 6,78MBa kártya:
1. FAT32 Primary 13.81GB
2. Ext3 Primary 549,1MB
3. FAT32 Primary 564.79MBaz internal storage méretének a leírás szerint nálam 564MB-nak kellene lennie. mi lehet az oka, hogy nem ez lett? mindent úgy csináltam, ahogy azt te írtad
köszi
-
llaszlo
veterán
MIUI-nál hol kell beállítani, hogy automatikusan az internal-ba telepítse az appokat és ne kérdezze meg, hogy átpakolja-e az SD-re? Már agyon néztem a beállításokat.
-
racerx
őstag
válasz llaszlo #21381 üzenetére
Ami nekem volt, abban (miui au) abban nem volt ilyen. Automatikusan (ha jól emlékszem) pakolta ki az sd-re, az ext mérete lett at internal.
Egyébként már csak arra kéne rájönnöm, hogy mért nem ébred fel a rövid megnyomásra, és OK is lenne.
JA és van olyan brózer ami hasomlóan a sensés alaphoz automatikusan betöri blokkokra az oldalakat. Mert a dolphint néztem, de az nem csinálja ( és hol lehet beállítani, hogy ne automatikusan a mobil nézettel jöjjön be az oldal?). -
racerx
őstag
Miuiban is lehet a szokásos módon a framework-öt módosítani? Jó lenne a circle battery, és a színes animated ikonok, de az online kitchenben nem találom a miui framewörkjét. gondolom akkor úgy se fog menni, ha feltöltöm..Vagy a régi jó kép kicserélgetős, bemásolós módszer jó csak?
-
pzoley
őstag
válasz siofok #21383 üzenetére
Nekem kezdettél fogva az van. A 2.5.0.7 volt az első, amit a root tett fel.Azután volt egy verzió, ami állítólag usb bricket okozott, de ez nem volt bizonyított. Mumk1-nek a 2.5.0.7-is, ha AlphaRev módosított partíciót használt.Nekem jelenleg az AlphaRev által módosított 2.5.1.8-as van fent, és tökéletesen működik. Az AmonRA egy pár dologban nem kompatibilis, pl scriptek nem futnak, nand backup.
-
mumk1
addikt
válasz llaszlo #21385 üzenetére
Kínai romhoz, kínai böngésző!
Nekem a Miren tökéletesen tördel egy dupla klikkel.Pzoley:
Közben azóta sok mentést csináltam a clockworkmod 2.5.0.7-el és csak data++ partícióval brickelt, N1 partícióval soha. A MIUI-hoz egyébként, ha sima A2SD használ valaki, szerintem az N1 a legjobb választás. A dalvikot átdobom a cache-be és van hely mindenre.
Amit még észrevettem, hogy ez eMIUI 1.2.4-ben megmaradt az eredeti MIUI kernel és nem véletlenül, nagyon jó lett a fogyasztása. Most az 1.2.11-t használom, ebben is a 2.6.35.9 MIUI kernel van és reggel 6-tól mostanáig 7%-t fogyasztott, úgy hogy használva is volt. Eddig ez nem volt jellemző a MIUI kernelre.http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
mumk1
addikt
válasz pzoley #21394 üzenetére
Hát, valamit valamiért. Tény hogy nem egy Quadrant bajnok, 1500 fölé nem nagyon megy, de használatban, főleg a böngészőben, szerintem sokkal gyorsabb mint a MIUI Au + vorkKernel combo. Igazán elárulhatnád, hogy tudnám rendes működésre bírni a theme managert, basszus az 1.2.11-ben sem lehet az SD-ről megnyitni a témákat.
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest