-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Ezzel én is szívtam az előző telómon alig találtam meg ezt az opciót. És tény, hogy nem jó a leírás, mert nincs ilyen.
Az SD card-ban van 2.2-nél.De így is lehet csinálni. Gúglí a barátod.
[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
válasz redbiro #21846 üzenetére
Kíváncsiságból fogtam az egyik SD-met és megformáztam meg partícionáltam gparteddel. Érdekes módon nálam felismerte a telefon és még telepíteni is tudtam róla azt a romot amit ráraktam.
Gagyi vagy inkább hibás kártyával nekem is volt gondom. De ott nem a gparteden múlt a dolog. Amin most próbáltam az is egy noname vacak.[ Szerkesztve ]
-
Sundesz
őstag
Kemény 3 hete megvan a dezim és most elkezdett hülyéskedni. Azt csinálja, hogy ledobja a memkártyát random módon és ilyenkor ki kell szednem az akksit. A telo szűz, nem buheràlt.
Hörcsög Powa'
-
sbazsi
veterán
válasz sbazsi #21805 üzenetére
jelenleg leedroid v2.3 romom van, volna 1-2 kérdésem a HD rommal kapcsolatban.
Amit kinéztem: pzoley féle HD-ROM-FN-V3.2-1.72.405.3-data2extended++ verzió.
mennyivel növekszik meg az adatforgalom? (ha növekszik.)
az akksi idő tényleg javul?
gyorsabb-lassabb lesz?
a kamera az már műkődik gond nélkül igaz? mintha olvastam volna. van még valami, ami nem működik?no meg a telepítés sem tiszta.
az egyik helyen azt írja, hogy
Ez egy új 3 partíciós megoldás. Az első FAT32, Primary, a 2. Ext4, Primary, a 3. EXT4, Primary. A telepítés menete megegyezik a Extended verziók telepítés részben leírtakkal.Az a különbség, hogy itt egy menetben megy minden, nem kell utólagos flash!!. Simán mint bármelyik rom-ot fel kell tenni.Az extendednél viszont fat32, ext3, fat32 van. Most akkor melyik
melyik particiónak mekkora méretet illik adni, hogy ne legyen se kicsi, se feleslegesen nagy.
-
tag
reggelt!
Factory reset után minden megy szépen, köszönöm a segítséget.
-
sssz
őstag
sziasztok!
pár napja kérdezősködtem nálatok pár alap dologgal kapcsolatban - mint leendő desire tulajdonos. még egy láma kérdésem lenne: 2.1-el árulják a telót, hivtalos 2.2 frissítés hogyan érhető el rá? a teló maga jelzi a friss szoftver meglétét és lehúzza a netről vagy szervízben?
köszönöm
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
r4z
nagyúr
Szia!
Wifivel, mobilnettel vagy a HTC Sync nevű progival tudod frissíteni a szoftvert. Ha telefonon frissíted, felajánlja a Settings >> About phone >> System software updates menüpontban, amennyiben van új verzió.
Mondjuk szerintem 2.2-vel adják, csak az infó régi a weboldalon.Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Zol01
tag
Hello!
Érdeklődni szeretnék,használ e valaki közületek gingerbread-et?Nem tudom megéri e felrakni,használhatóság,stabilitás szempontjából!Hogyha majd felteszem és netalántán valami probléma történik,van arra lehetőség hogy visszaállítsam gyári állapotra a telefont?
Előre is köszönöm!
-
Zol01
tag
válasz llaszlo #21870 üzenetére
Elolvastam,mielőtt feltettem a kérdésem!Most csinálnám először ezt az egészet,és kicsit félek tőle mert új dolog ez nekem!Lehet figyelmetlen voltam de az első kérdésemre nem találtam választ!De a te kedvedért átolvasom még 10x is ha kell!
De többet nem kérdezek,mert úgy látom kezdőknek itt helye nincs!
Üdv.:Zol01
-
Viper26
nagyúr
Jó hírek:
Finally heard about Gingerbread for the Desire - it will be getting it but not for another 4 months at least!
Jobb később mint soha.
Garmin epix™ Pro
-
WhiteWalker
nagyúr
most kezdem felfedezni a htc desire-t ,megtaláltam véletlenül az "egeret",a kamera exponáló gombja.....a kérdésem hogy melyik gomb felel meg a telefonon az asztali egér bal gombjának?
mert pl néha netezés közben apró ikonra kell mondjuk klikkelni és ujjbeggyel nehéz rábökni.... -
r4z
nagyúr
válasz WhiteWalker #21878 üzenetére
Az optikai Joystickkal ránavigálsz az adott linkre és benyomod. Működik, szoktam én is használniInto the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
bigsee
addikt
A settings/wireless/mobile network alatt (sajnos jelenleg MIUI-n vagyok, így nem tudom az alap gépen, hogy néz ez ki, hol kell kereseni) nézzél körül az 'Access Point Names"-ben, ha nem a wnw van beállítva, hanem a T-Mobile Net akkor kezdj el izgulni, mert drágán méri a biteket... és ne is netezz így... ennek a beállítása valahol meg van már írva, most pl. nem tudom, hol lehetne ezt előkaparni...
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
mézespálinka
senior tag
Üdv!
Szerintetek, ha a defy-vel szemben a Desire-t választom, akkor legalább 1 évet kibír a telefon?(úgy értem használhatóság szempontjából, pl. ha jönnek ki frissítések vinni fogja e (proci, rom), stb stb?) Azért kérdem mert valszeg részletre veszem t-nél
-
bigsee
addikt
válasz mézespálinka #21887 üzenetére
Attól függ, mire használod! Nekem 3. hónapja van meg, még nem vesztettem el...
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
r4z
nagyúr
válasz mézespálinka #21887 üzenetére
Szia!
Most jelentette be a HTC, hogy hamarosan jön a 2.3 Gingerbread frissítés (kb. 4 hónap múlva), 1 évig még mindig felső-felső-közép kategóriás lesz a cucc a hardverét tekintve, nem lehet elavultnak nevezni. Ha az ütésállóság nem szempont (valamint kevesebb tárhellyel is kibírod - ennek a megoldása csak mókolás kérdése), a Desire jobb választás lehet a Defy-nál. Valamint ennek jobb a szoftveres támogatása (XDA Developers, bár szerintem a hivatalos is), a 2.4 Ice Cream-et biztosan portolják rá a szakik.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
WhiteWalker
nagyúr
aha,köszi
a másik hogy vettem egy 16 gigás kártyát bele, mindenképp fel kell osztani fat32 ill. ext3-as rendszerre? vagy hagyhatom egybe is? ha igen akkor mekkora méretre? (nincs rootolva a kütyü vagy érdemes rootoltatni? , mondjuk a titanium back up miatt is jó lenne )
van olyan szoftver ami root mentes telefont is backupol, úgy cakkum pakk?[ Szerkesztve ]
-
DonMedve
addikt
Nah ennek örülök.Hát mostmát kizáról a két testvérben gondolkodom(Desire,DesireHD).
Nagy valószínűséggel a pénz fog dönteni.Ha lesz pénzem akkor nagy valószínűséggel a HD-t veszem,de mostmár,ha a kistesót kell megvennem akkor sem esek kétségbe.
A bajom az,hogy design-re jobban bejön a kis Desire,de tudásra,tárhelyre a nagytesó jönne be.mezespalinka:Hardveresen szerintem nagyjából paryban vannak,a proci a desirében magasabban jár,de ha jól tudom ua. a proci dolgozik bennük.Még a Defy részletes specifikációját nem néztam át.Amúgy Én is a T-nél veszem.Szerintem a Desire jobb,és szebb is.
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
r4z
nagyúr
válasz WhiteWalker #21890 üzenetére
Ha nincs rootolva a cucc, akkor felesleges particionálni, csak a kártya mérete fog csökkenni. Ha elférsz így is a memóriában, akkor nincs értelme rootolni, főleg a kevés memória miatt szokták rootolni a készüléket. Semmilyen mentőprogram nincs rá, csak rootolással lehet ilyet használni. Ha pedig csak a TB miatt kéne a root, akkor is felesleges particionálni.
DonMedve: A tárhely-probléma megoldható rootolással + particionálással +script telepítéssel A Defy-ban bár ugyanaz az architektúra (ARMv7), de gyengébb a processzor (nem csak az órajele), viszont a grafikus gyorsító erősebb, így valóban pariban vannak.
[ Szerkesztve ]
-
DonMedve
addikt
Mintha a sorok között enyhe rábeszélést éreznék. Fogsz segítteni?
Frissítésre rátérve,rosseb megette,ha kiadják az új rendszert,de a sense-t meg nem updatelik.Bár a mai gyártókból,meg szolgáltatókból mindent kinézek!
[ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
tgb
senior tag
válasz DonMedve #21891 üzenetére
A tárhely és a tudás szerintem már nen lehet döntő,mert a "kisdesire" is tudja az 1gb intrenal memory-t,és a jobbnál jobb főzött romoknak köszönhetően a tudás is közeliti a HD-t!Root az alapfeltéteé hozzá! a root,s-off az nem mókolás,hanem egy hasznos dolog hogy ki tudd használni maximálisan a készülék tudását!
az irányár nem félarat jelent!
-
DonMedve
addikt
"Fogok, majd egyszer! "->Ezalatt mit értesz pontosan?
Csak azért kérdem,mert tök hülye vagyok ehhez.Első "okostelóm" a Wave volt a BADA-val ami mint köztudott eléggé zárt rendszer nem nagyon lehetett mókolni.De nem váltotta be a hozzáfűzött reményeimet ezért is váltok.De ha tudom,hogy tényleg számíthatok rátok,akkor valszeg megmaradok a kis Desire-nél!tgb:Köszönöm neked is!
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz DonMedve #21897 üzenetére
Azt értettem alatta, hogy ha megveszed, akkor számíthatsz rám, de egyébként mindenkire a fórumon! Nagy közösség vagyunk, sok tapasztalattal!
Giinos: Igen. Particionálni kell a kártyát, és fel kell rakni egy szkriptet, hogy milyet az a kártyától és az igényelt mérettől függ.
tgb: Én próbaképpen egy i4-et szereztem be, kb. 2 hétig volt meg
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest