- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Utopista
tag
Ha ennél rövidebb lenne már állókép lenne. Amúgy mi a pláne ebben a videóban? Neten már régóta vannak ilyenek.
-
Radványi
aktív tag
En most vettem 2 db Lumia 710 $100 amire nekem meg a felesegemnek kell a 7.5 is eleg, ugyhogy eddig elegedett vagyok.
-
=WiNTeR=
senior tag
Azért ne felestük el, hogy a DFT-nek sikerült a WP8 portolása a HTC HD2-re, onnan pedig nincsenek messsze a többi WP7-es telók sem (ámbár a sebessége valszeg nem valami csodás).
-
vanye
senior tag
Majdnem teljesen egyetértek veled. A 610, 710 és a 800 is nagyon jó árban van már manapság, s az Androidos alsó-közepet szerintem minőségben is veri. Azonban a 7.5/7.8-as platform fejlesztői hanyagolásától egészen addig nem tartanék, ameddig a 8-as modellek száma meg nem haladja az eddigi WP-s telefonok mennyiségét. Mivel Androidon is a 2.3-as kiadáshoz igazítják a programok többségét, így az appok kapcsán felmerülő kompatibilitási félelmed még nem időszerű.
-
vinibali
őstag
jaaa, hogy ez a hosszabb videó?
-
kpal
nagyúr
Kicsit lassan reagálnak frissítés ügyileg !
-
ronaldo
őstag
Viccesek ezek a 7.8 videók, mindegyik arról szól hogy átméreteznek egy csempét aztán bemásznak a settingsbe, hogy látszódjon, ez a 7.8
Én februárban vettem lumia 710-et, annyira nem törődtem vele hogy most jön-e rá a 8 vagy sem (de akkoriban olyan volt a közhangulat, hogy igen - nyilván a microsoft se lőtte le a poént).
Engem főleg az érdekel, hogy legyen rendszeres update, ami nagyjából meg is van, de a másik probléma emiatt a "kukázás" miatt az appfejlesztők átteszik a fókuszt az új rendszerre. Szóval emiatt zavar az, hogy körön kívül kerültünk.
Egyébként gyors, fluid a rendszer, az üzenetkezelés, telefonálás és a közösségi funkciók elérése nagyon egyszerű, gps gyors, szinte minden adott.
Hiányosságai vannak, ezek egy része mélyebbre hatol így nem lesznek javítva, de az apróságokat meg lehetne oldani...
Mindenesetre még nagyon sokáig igaz lesz, hogy ha valakinek annyi pénze van, amennyiért vagy egy WP7-es modellt, vagy pedig egy középkategóriás androidot tud venni, az előbbivel jobban jár. Én sem bántam meg, hogy annó ezt vásároltam, 10 hónap alatt kb. 15000 forint az értékvesztése, ez teljesen vállalható.
-
Magnum_
nagyúr
hosszabb videón.. 36mp
-
Juveman
tag
Az nem gáz hogy "csak" 7.8 lesz.Az a kellemetlen hogy valamikor nyár elején jött egy frissítés,azt azóta csak olvasni lehet,hogy majd jön.Próbára teszi az ember türelmét,ha fél évig csak a süket duma megy.Persze aki most veszi meg annak máshogy csapódik le.(1-2 hónap)
-
kolosanyi
veterán
-
DJosef
őstag
Maris jobban indul a het.8
-
blueMerle
veterán
Hogy egy klasszikust idézzek egy kultuszfilmből, Sanyit: Fúúúúú dá szééép lovacska!!!
Azért ez szerintem nem rossz, hogy több mint két éves készülékekre is még elérhető update. Persze, a Lumiák tulajdonosai nem biztos hogy ennyire boldogok, Ők talán jogosan érzik úgy hogy kiszúrt velük a szoftvergyártó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Total Commander
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged