- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
newman8929
tag
Ír valaki egy egyszerű összefoglalót a root-olás mikéntjéről(csak a touch plus-al miatt akarnám) Hogyan? Miként? Mennyire veszélyes? Téglásítani nem igazán szeretném.
-
bkiky01
senior tag
válasz newman8929 #7085 üzenetére
de kell, miért olyan nagy baj az? plusz a fentebb írt apk
-
golan7
tag
válasz newman8929 #7104 üzenetére
Pc nélkül a KingRoot-al lehet rootolni, de én azt nem nagyon ajánlom, utólag szinte eltávolíthatatlan, és nálam voltak problémák a root jog osztogatásával is! Legegyszerűbben ezzel lehet Honor 7 Multitool Ezzel elég sok mindent lehet meg lehet oldani PL.: Recovery csere, Root, téglásított telót életre kelteni stb.!
[ Szerkesztve ]
-
Stifler88
újonc
Sziasztok!Kérlek segítsetek...
Nálam is megtörtént a frissítés és azóta jó pár alkalmazást nem tudok teljes körűen használni, némelyiket abszolút nem.
Pl. messengernél mondjuk képküldésnél engedélyt kér a tárhelyhez. Amint szeretném megadni az engedélyt a következő képernyő fogad Ha ide belépek akkor itt a más alkalmazások feletti megjelenítést tudom engedélyezni egy csúszkával. Ezt kikapcsoltam már mindenhol de semmi változás. Találkozott ilyen problémával más is? Mi lehet a megoldás? Köszönöm előre is a segítséget. -
zozyk
addikt
válasz bkvbusz #7107 üzenetére
Leírom mégegyszer,de most lassan,mert látom nem érted...
Nem vagyok belépve ,nincs huawei azonosítóm,stb stb stb......de mégis tudok unlock kódot kérni.
Kell hozzá a Huawei product ID generator,és az IMEI + serial number. Nem kell se több se kevesebb,nem kell várni,nem kell csinálni semmi mást.
Érted,vagy képeket is csináljak? (bár a leírásban ott van minden)
-
veterán
válasz Stifler88 #7108 üzenetére
Azon engedélyek kikapcsolása nem segít, csak ha bezárod/kikapcsolod az összes lebegő gombot, alkalmazást stb. Pl. Messenger chat-fej, "Back button", ilyesmik. Bármi, ami megjelenhet az alkalmazások felett.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Azazel71
aktív tag
válasz Stifler88 #7112 üzenetére
Miről mire frissítettél? Frissítés után volt gyárira visszaállítás? Annyit mindenképpen próbálj meg, hogy kikapcsolod a telót teljesen. Utána nyomvatartod a hanerő fel gombot, és úgy kapcsolod be.
Ekkor a recovery-be jutsz, ott kiválasztod a wipe cache lehetőséget.Ha megvolt, akkor reboot, és simán újraindul.Ha ez nem segített, akkor ugyanott a factory reset.(Minden adatot töröl a TELEFONRÓL)
[ Szerkesztve ]
NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
zozyk
addikt
Segíteni akartam a kollegának,hátha valamit esetleg máshogy csinálunk,de furcsa,az én adataimra enged feloldókódot,az ő adataira nem.
Pedig nincs Huawei ID-m,se semmi...(szerk:neki PLK-AL10 van,akkor itt lehet a bibi)
[ Szerkesztve ]
-
newman8929
tag
Mindenképp nyitott bootloader kell a root-hoz, vagy ez már változott?
-
Azazel71
aktív tag
válasz newman8929 #7116 üzenetére
A Kingroot-hoz nem kell semmi, csak simán telepíteni, lefuttatni az exploitot.
Az xda-s módszernél mindenképp kell, mert másképp nincs TWRP recovery, anélkül nincs custom(rootolt)kernel, és super su flashelés.
A Kingroot hátránya, hogy bizonytalanul működik a beépített alkalmazása, amivel a rendszerszintű hozzáférést osztogatja az azt igénylő alkalmazásoknak, és az unroot, csak full gyári rom telepítésével lehetséges.
A rootolás olyan szempontból kockázatos, hogy totál rendszerszintű hozzáférést ad Neked, és ADHAT, bármilyen appnak, ami igényli.Ezt elvileg te felügyeled egy superuser alkalmazásaon keresztül.Elvileg.
Gyakorlatilag lehet hibás ez a superuser, vagy egy okosan megírt appal akár át is verhető, akkor pedig máris nem te felügyeled az adott app jogosultságait, akár a tudtod nélkül is garázdálkodhat a rendszer beállításaiban, BÁRMIHEZ hozzáférhet, beleértve a ki-be jövö hívásokat, sms-eket, fotókat, emaileket,üzeneteket, jelszavakat, adhat magának korlátlan hálózati hozzáférést(bárhová elküldheti ezeket a dolgokat), hívhat emeltdíjas számokat....stb.Persze ez a legdurvább forgatókönyv, de naponta telók ezreivel történik meg.
A másik oldala a rootnak, hogy mindezért cserébe, gyk. bármit megváltoztathatsz a rendszereden, használhatsz módosított(custom) romokat, feloldhatsz letiltott dolgokat(pl. a touchplus).
A döntés a tiéd, én nem rootoltam ezt a telefont, mert az én igényeimnek megfelel így is, de néhány korábbival megtettem.
[ Szerkesztve ]
NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
Azazel71
aktív tag
válasz newman8929 #7118 üzenetére
Csak amennyire egy papagáj is, mondom amit másoktól tanultam...
(meg egy kis saját tapasztalatot)
-
Azazel71
aktív tag
válasz Stifler88 #7120 üzenetére
Szivesen. Átlag hetente egyszer-kétszer leírja ezt valamelyikünk, csak vissza kell olvasni pár oldalt....most épp én írtam le százegyedszerre, jövőhéten majd valaki más...
Ellenben ritka, aki meg is köszöni.Nagyon sok okosságot összeszedtünk itt sokan, és aki használja a keresőt jobbra fenn, többnyire megtalálja a maga válaszait a gondjára.
-
gyurci87
újonc
Sziasztok!
Kereken 4 hónapja vettem a H7-esemet (MM-ba) három napja vettem észre a keszülék képernyőjének bal szélén az okosgomb és a SIM tálca magasságaban 2 db félkör alakú sárgás "beégést" egymás alatt elhelyezkedve (nem ejtettem le!!).. ma a MM-ba azt mondták vigyem szakszervízbe mert időt spórolok..
Ti mit javasoltok?mire számíthatok?mennyi idő lesz a javítás (esetleg új készüléket kapok-e? illetve kapok cserekészüléket, mert a media nem ad és nincs más nano SIM-es készülékem..tudom van SIM adapter,és nem nagy összeg de 120ezres készülékről lévén szó felháborítónak tartanám ha nem kapnék bármit amit addig használhatnék, nem pláne ezt a képernyő hibát, csalódtam a huawei/honor-ban..
várom tippjeiteket, köszönöm! -
Azazel71
aktív tag
válasz gyurci87 #7123 üzenetére
Jól mondták.Ha nincs ejtésnek, ütődésnek, szétszedésnek látható nyoma, gariban cserélik a kijelzőt.1-2 hét várhatóan, cserekészülékre ne számíts...
Bármelyik gyártó telefonjával előfordulhat meghibásodás, ennél sokkal durvább is, ha csalódtál a huawei-ben, vegyél Samut,vagy Apple-t, és kétszer ennyiért csalódhatsz minimum ugyanekkorát
-
gyurci87
újonc
válasz Azazel71 #7124 üzenetére
Köszi a gyors választ, még annyi, hogy a garancialevelen egy budaörsi cím van feltüntetve, ez valós szóval esetleg bp-en belvárosban Te nem tudsz alternatívát hova lehetne vinni?egyébként samsungom okostelefon kategóriájában sosem volt(nem is lesz), de iphone 4S-em viszont igen és bár belassult a frissítések miatt de sosem csalódtam benne még működik és 5 éves..ez 4 hónapos..pont azért vettem ezt mert úgy gondoltam ugyanazt kapom jobb áron mint az apple, és jókat írtatok itt fórumon..
-
Azazel71
aktív tag
válasz gyurci87 #7125 üzenetére
Csak a Budaörsit tudom én is, de van a telón egy HiCare nevű app. Van ügyfélszolgálatos telszám ott,talán javasolni valamit.
Jókat írtunk, mert jó is...de nem lehet minden darab full hibátlan...(az enyém az ).
Erre a sárgásodásra már többen panaszkodtak, az LCD és az üveg illesztésénél lehet probléma, talán ez az egyetlen neuralgikus pont ennél a telefonnál.Mondjuk sokkal-sokkal többen meg nem panaszkodtak, de akinek nincs baja, az ugye minek írná ide, hogy nincs baja...?
( Roppant ideges lennék, ha ugyanazt kaptam volna, mint az Apple-töl, 5 perc alatt sírba vinne a zártsága , de értem mire gondoltál igazából ezzel.)
[ Szerkesztve ]
-
doongoo
addikt
válasz newman8929 #7116 üzenetére
A roothoz custom recovery kell, annak a feltételéhez pedig nyitott bootloader, tehát a kérdésedre a válasz igen
-
newman8929
tag
válasz newman8929 #7128 üzenetére
Kezdem azt érezni ennyit nem ér a touch plus xD.
-
newman8929
tag
válasz AngelOfFate #4240 üzenetére
Hicare-ben lehet frissíteni. 371-ig. Utána egy FR ajánlott. Ez már a 6 lesz, a legfrissebb hivatalos változattal.
-
ORCA58
addikt
Van olyan beállítás, ami lehetővé teszi a navigációs gombok eltüntetését? A Thor Apollon láttam ilyent a teszt videóban.
-
Azazel71
aktív tag
B180 előtti romokon a touchplus.apk.-val. B180 után ezenfelül a build.prop-ban is át kell írni egy sort, amihez root kell.
Ez plk-l01 c432-re igaz, egyéb verziókon nem tudom mi a helyzet.
-
Azazel71
aktív tag
Friss romokon nem.De ha megfelel régebbi is, azt root nélkül is tehetsz fel.Bár nem tudom melyik rommal adja most a T, lehet hogy eleve olyan van rajta, amin működik, ha nem frissíted.
-
veterán
Ha B1XX-ról úgy frissítesz B3XX-ra, hogy nem törlöd az adatokat/beállításokat, akkor megmarad a kis nyíl, akármikor eltüntethető/megjeleníthető marad a navigációs sáv, csak a beállításokból tűnik el.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Azazel71
aktív tag
Na ja, de főverziót váltani factory reset nélkül....szerintem 100-ból 2 esetben fog normálisan működni a telefon,akkor inkább ne legyen touchplus-om.
Egyébként pedig szerintem,nem kényelmes a dolog, használtam elég sokáig, ha lenne a fólia is, ami megadná fizikai formában a gombokat, akkor igen, de a lebegőgombos megoldás botrányos, az ujjlenyomatszenzoros nem annyira gáz, de nem is olyan komfortos.Én már a b180 előtt megszabadultam tőle.
-
veterán
válasz Azazel71 #7136 üzenetére
Nem vagyunk egyformák, én rootolnám is a telót a touchplus-ért...
Ha úgy nem tudtam volna megoldani.
Nekem nincs gondom telefonnal, minden úgy működik, ahogy kell... szerintem, ha annyira gáz lenne a factory reset nélküli frissítés, akkor már eleve a gyártó sem engedélyezné az adatok megtartását... amúgy is gyűlölöm a factory resetet... 2-3 óra míg mindent visszapakolok, utána meg még fél nap múlva is előkerül valami kis beállítás, ami nem úgy állt, ahogy volt...Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
doongoo
addikt
válasz newman8929 #7128 üzenetére
A fentebb már említett TWRP...
-
James67
aktív tag
válasz gyurci87 #7123 üzenetére
Én is sárgásodással adtam le a telefont a Media Marktban (Debrecen). Nem kellett hozzá 2 hét és vissza is jött. Készülj fóliával, ( üveg vagy sima, amit szeretsz) mert anélkül kapod vissza. Egy sima folpackos valami volt rátéve. Ez azért nem tetszett. Kicserélik a kijelzőt amúgy. Csere telefont nem adnak, szerintem Budaörsön sem. Nekem volt otthon elfekvőben egy Lenovo, sim adapterrel a nano kártya megoldva.
Redmi Note 8 4/64
-
James67
aktív tag
A vonaton sikeresen egy nagy fékezésnél lezúgott a telefonom, ráesett a fűtőtestre, az üvegfóliám a bal felső saroknál lepattant és megrepedt egy kicsit.
A kérdésem az lenne, hogy ha az ebayről rendelek akkor kb. mennyi idő amíg megjön, ajánlottan küldik-e vagy simán bedobják a postaládába, illetve Pesten honnan vennétek ha sürgős?Redmi Note 8 4/64
-
crow024
csendes tag
Frissitettem 6,0 androidra- EMUI 4,0 - B371
Az a problémám hogy : - eltünt a jo kis mozgós témám(alap,kék ) és sehogyan sem tudom visszatenni mert nincs a gépen...
- gyorstöltés eddig volt most nincs- nem tudom megnézni sehol hogy mennyi ideje van haszálatban a telóm töltés óta(régen az aksinál ki volt irva a használati idő )
-
crow024
csendes tag
válasz crow024 #7142 üzenetére
és még valami : - hol lehet állitani hogy mely alakalmazás legyen védett vagy nem..
eddig egyszerü volt a menüben megvolt...most nagyon el lehet rejtve ???
Az esetleges válaszokat megoldásokat előre is megköszönném !
maradok tisztelettel Honor7 társaimhoz ![ Szerkesztve ]
-
Dello79
aktív tag
Nektek változott az üzemidő B1XX ( 5-ös Droid ) ról B7xx ( 6-os Droid ) -ra váltáskor ?
-
Laca
újonc
Sziasztok!
Pár napja váltottam S4-ről Honor 7-re a Telekomnál, és van elérhető frissítés B 180-ról B 371-re. Alaposan visszaolvastam a hozzászólásokat, és elég sok problémával találkoztam, nem tudom, hogy mit tegyek. Merjek frissíteni, vagy maradjon a B 180? Illetve mennyivel jobb / másabb a B 371? A válaszokat előre is köszönöm!
-
James67
aktív tag
válasz crow024 #7142 üzenetére
Gyorstöltés megszűnt.
Aksi használati idő: Az is eltűnt, számolgatni kell. Te3lefon kezelő - Akkumulátor kezelő - Védett alkalmazások , illetve itt látod mennyi van hátra a következő töltésig.
(#7144) Dello79 és Laca
nekem jobb lett az üzemidő. Másfél nap 3 óra körüli kijelző idővel.
Szvsz érdemes váltani, de mivel főverzió váltás lesz a frissítés után gyári beállítások visszaállítása erősen ajánlott. Persze előtte csinálj biztonsági mentést.[ Szerkesztve ]
Redmi Note 8 4/64
-
crow024
csendes tag
válasz James67 #7146 üzenetére
Köszi szépen az infókat !
egyedül még azt nem tudom hogy a régi eredeti mozgós kék szinű témámat hogyan tudnám beinditani ??
Letöltöttem , de csak az ikonok változtak meg a háttérkép meg nem az eredeti háttér ,nem mozog....
a téma neve : Bazzar ...
nekem ez kéne : http://www.gizdev.com/wp-content/uploads/2015/07/Honor7-Themes-5.jpgés ez olyan animációs mozgós kütyü volt...
[ Szerkesztve ]
-
Laca
újonc
Sziasztok!
Pár napja váltottam S4-ről Honor 7-re a Telekomnál, és van elérhető frissítés B 180-ról B 371-re. Alaposan visszaolvastam a hozzászólásokat, és elég sok problémával találkoztam, nem tudom, hogy mit tegyek. Merjek frissíteni, vagy maradjon a B 180? Illetve mennyivel jobb / másabb a B 371? A válaszokat előre is köszönöm!
-
crow024
csendes tag
Hát én nem vettem észre semmi változást , sem gyorsaság sem töltés terén . .
Sött elveszett néhány jónak tünő beállitásom , amihez már hozzászoktam ! Lehet hogy ez megszokás kérdése , de én nem nagyon szeretem cserélgetni a jól bevált cuccaimat...Kicsit nekem ugy tünik hogy a beállitások menüje is összekeveredett...sok minden nem ott van ahol régen volt !
Őszintén megmondom nem tudom mi újult meg a frissités által ??? Hacsak nem az hogy minden összevan keverve és pár dolog hiányzik ![ Szerkesztve ]
-
James67
aktív tag
Laca itt (#7146) válaszoltam.
Egyébként szerintem szebb lett, jobb lett az aksi idő, sok jó téma van rá.crow024
nem ismerem ezt a témát de itt nézz szét: [link]
Egyébként többeknek (nekem is) gond volt főverzó váltásnál B180-ról - 6.0-ra váltásnál a témák megjelenése. Egy FR után a helyére kattant minden és a régi mentett témák is visszajöttek. De mindenképp csinálj biztonsági mentést előtte mert minden törlődik a telefonodról az FR során.[ Szerkesztve ]
Redmi Note 8 4/64
Új hozzászólás Aktív témák
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Filmvilág
- Sorozatok
- BestBuy ruhás topik
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest