- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickedez89
senior tag
A gyári frissítő appban van egy olyan menüpont hogy helyi frissítés!
A letöltött zipből az UPDATE.APP fájlt rakd bele az SD kártya (vagy a belső tárhely) "dload" mappájába (ha nincs ilyen akkor létre kell hozni) és utána rányomsz a helyi frissítésre.
Ennél részletesebben megtalálod a leírását a honor 6 összefoglalóban!
[ Szerkesztve ]
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
golan7
tag
[ Szerkesztve ]
-
L4ller
tag
Köszi a hozzászólásokat, sikeres volt a frissítés.
Helyiből ment, egyenlőre működik, a többit majd meglátjuk.
"Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot."
-
L4ller
tag
válasz nickedez89 #6857 üzenetére
Bevallom, kicsit féltem, de úgy tűnik, minden OK. Csináltam backupot, de van egy-két app, amit újra kell telepítenem.
Ha csinálok egy factory resetet, kínai lesz a nyelv?
Még egy: Kaptam egy VIP kártyát a csomagban, annak van valami értelme, tudom valamire használni itt európában?
"Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot."
-
-
nickedez89
senior tag
Helyi frissítéssel biztos hogy nem téglásítottad!
Pontosan mit-mire frissítettél? "Hazai" vásárlás a teló vagy külföldi?
Ami rajta volt eredetileg, azt a romot kellene 3 gombossal visszatenni kezdetnek.
[ Szerkesztve ]
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
somé
őstag
válasz nickedez89 #6862 üzenetére
371-est akartam a 180-asra. Hazai, Telenortól való.
3 gombossal 5%-ig megy el, majd piros felkiáltójel és Software install failed.Úgy érted, sd-kártyát tegyek bele (akkor is kell dload mappa?) és úgy 3 gombos? (Akkor mi indul el sd nélkül?)
Tech-No-Logical World.
-
nickedez89
senior tag
Igen, az sd-kártyára is ugyanúgy dload mappát kell csinálni!
Először próbálj meg egy wipe cache + factory reset -et a recoberyből!
Hangerő FEL + bekapcs. gomb nyomva tartásával indítsd a telót és a megjelenő menüben először nyomj a wipe cache -re, aztán a wipe data/factory reset -re!
Ha nem tudja visszaállítani magát és nem indul el, akkor pedig az SD kártya dload mappába rakd bele a B170 romot és azt próbáld meg 3 gombossal!
-
somé
őstag
válasz nickedez89 #6864 üzenetére
Nos, az eredeti 180-as nem ment fel,viszont a teljes 371-es igen. Szóval a rendszer él, működik.
Viszont, amiért az egész művelet történt, az természetesen az újabb rendszer, és, mivel senki nem tudta megmondan, hogy 370-es alatt működik-e a hívásrögzítés, gondoltam a most megjelent 371-essel magam próbálom ki.
Nem működik.Így megy vissza Rollerrel az 5-ös droid.
Tech-No-Logical World.
-
somé
őstag
válasz nickedez89 #6866 üzenetére
H már az ember tudja mit csinál...addig nem.
Tech-No-Logical World.
-
19Petya83
tag
Sziasztok! Valaki meg tudná mondani nekem, hogy b370-en hol lehet átállítani a navigációs gombok sorrendjét? Sehol nem találom.
-
-
veterán
válasz 19Petya83 #6869 üzenetére
"Smart Assistance" (Nem tudom magyarul mire lett fordítva, a Ne zavarj mód fölött van), azpn belül az első menüpont.
Elkéstem
Én vagy 5 percig kerestem idegesen korábban, mert a "vissza" a rossz oldalon volt gyári visszaállítás után, és sose azt nyomtam, amit akartam[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
őstag
Alkalmazásokat hogyan lehet SD kártyára telepíteni/ áthelyezni?
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * Új Kyson 128GB pendrive * adatlapomon
-
Dani811
aktív tag
Nekem kemény 3 óráig tartott letölteni a B371-es frissítést. Szóval feltöltöttem Drive-ra, hátha innen gyorsabban le tudjátok szedni.
B371 full OTA[ Szerkesztve ]
-
soundman1
senior tag
válasz Dani811 #6876 üzenetére
Az 1,6Gb frissítő mérete azt jelenti, hogy lollira is fel lehet tenni, vagy csak a két korábbi MM valamelyikére? Utóbbit valószínűsítem, mert a 370-es is ekkora volt.
Mit ír, mit tartalmaz a frissítés (370-hez képest mi változott)?[ Szerkesztve ]
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
Anubris
őstag
Sziasztok!
Mai nap érkezett meg hozzám egy ilyen telefon. Nano sim kártyám majd csak holnap lesz hozzá, de előzetesen szeretnék érdeklődni, hogy van-e bármi fontos tudnivaló amit érdemes észben tartani a telefonnal kapcsolatban?
Olyan frissítés amit nem szabad engedélyezni, mert teljesítményvesztéssel jár stb.Tokot majd ma rendelek hozzá valamilyet, aliexpressen találtam párat. [link][link]
[ Szerkesztve ]
-
Dani811
aktív tag
válasz soundman1 #6877 üzenetére
Nem tudom, hogy fel lehet-e tenni, hülyeséget pedig nem akarok írni.
Itt pedig B371 changelog:
This update improves system performance and stability.
[Optimizations]
Accelerated the speed of receiving app notifications.
Optimized system performance and stability.[Update notes]
1. Before the update, make sure your phone has not been rooted and has sufficient storage space.
2. If you experience any issues during the update, please call the Huawei customer service hotline or visit an authorized Huawei service center for assistance.
3. Your home screen layout may be rearranged slightly.
4. This update will not erase your personal data, but we recommend that you back up any important data before updating.[ Szerkesztve ]
-
Hessler
csendes tag
Idén mobilt tervezünk cserélni anyámnak. Amit elsőre kinéztünk, az a Honor 7, vagy P9 Lite. Max. 100e körüli árkategóriában néznénk telefont. Melyikkel járnánk jobban?
Nekem a Honor 7 tűnik jobb vételnek.
-
a.t.t.i.
senior tag
Sziasztok,nekem nem sikerült sd kártyáról a helyi frissítés.
Mindig hibát ír ki.
Gyárilag független teló B180al,és B370re szerettem volna.. -
Azazel71
aktív tag
A sima frissítéseket nem szabad, a full romokat viszont ki kell csomagolni. Amelyik zipben van dload könyvtár, azt ki kell csomagolni, és csak azt a könyvtárat feltenni.
NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
Old Gyfland
tag
Srácok, frissített valaki erre a B371-re ? Hicare-n nekem nem sikerült.
-
őstag
válasz Old Gyfland #6891 üzenetére
Nekem azt írja, h az adatokat nem sikerült betölteni
A holland oldal szerint ota-n már elérhető
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Old Gyfland #6891 üzenetére
Nekem sem
Annyit ír a hi care, hogy az adatokat nem sikerült lekérni -
Azazel71
aktív tag
Szintén az adatokat nem sikerült....sőt az üfszolgra írt leveleket is visszadobja a mail delivery...
A hihonor oldalakról pedig eltűntek a B180 utáni romok, frissítések.
[ Szerkesztve ]
NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
mcsm88
senior tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem1: B180-ról érdemes váltani, ha igen, akkor mire?
2: Ha váltok, hol lehet rootolt romot találni, amit helyi frissítéssel, vagy háromgombossal fel rudok rakni?
4: Hogy tudom lementeni és visszarakni a jelenlegi romot, ha nem tetszett a váltás?
-
őstag
válasz gyulamester #6894 üzenetére
És neked milyen készüléked van?
-
Anubris
őstag
Sziasztok,
nah kipróbáltam a telefont, máris gondban vagyok vele.
Hol tudom kikapcsolni azt, hogy a gmail-ről ne másolgassa át a névjegyeket, hanem csak a sim/telefonról használja a számokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest