- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver-pda
aktív tag
Keret nem jár hozzá.
De pl t-mobile-nál is lehet venni, ha sürgős:
[nano2normál] 110 Ft
[nano2micro] 140 Ftteo77: kérdés, hogy milyen piacra szánt az a teló. Ha EU-s, akkor javítani illenék.
[ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
válasz silver-pda #6651 üzenetére
Köszi! Igen, UK-ből van.
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
DzsedalY
tag
Sziasztok!
Szemből nézve a telefon alján található jobb oldali hangszóró nem adott ki hangot, pl YouTube alatt, ezért visszavittem gariztatni az Edigitalhoz, ma lett végre kész. Elvileg valami receivert cseréltek rajta, ellenben a hangszóró még mindig nem működik. Nektek mindkét oldali hangszóró kiad hangot, vagy csak a bal oldali? Több, mint 30 nap telt el a leadás óta, úgyhogy nem szívesen vinném vissza megint
-
bambalu
csendes tag
válasz nickedez89 #6659 üzenetére
Akkor belever az index a karburátorba?
-
zAPAtyin
tag
HiHonor!
Mivel ezt az egy telefont használom egyszerre céges és magán beszélgetésekre egyaránt, (fontos megjegyeznem, egy SIM kártyával) felmerült számomra az az igény, hogy amikor szabadságon vagyok (pl. külföldön) csak azok hívásait fogadjam akik számomra fontosak, mondjuk vészhelyzetben, elsősorban a család azon tagjai akikkel nem nyaralok.
A telefon zaklatásszűrőjét szerettem volna felhasználni arra, hogy csak és kizárólag azokat a hívásokat engedélyezze amik annak fehérlistájában szerepelnek.
Erre vonatkozóan kérdést tettem fel a fórumban, melyre érdemi választ nem kaptam, lehet másoknak még erre nem volt szüksége, így tapasztalatuk sem volt. (nem tudom)
Facebookon is írtam a Huaweinek, a Honornak, de egyértelmű választ nem nagyon kaptam a kérdésemre.
Ennek ellenére sikerült megoldanom a problémát. (nem kizárt, hogy most olyat fogtok olvasni ami számotokra egyértelmű, nekem nem volt az.)Tehát megosztanám veletek a telefon zaklatásszűrőjében található fehérlista funkcióját.
A fehérlista kizárólag a feketelistával együtt használható (már ez nem volt logikus számomra)
Azaz... amit tiltunk a feketelistában azt kivételként engedélyezhetjük a fehér listában (ennek van értelme??? szerintem nincs)Az egyik „cég” azt tanácsolta, tiltsam le a feketelistában az összes számot, majd a fehérlistában engedélyezzem a kivételeket. ( no de hogyan,... egyenként engedélyezzek több száz számot?)
Szerencsére erre szolgál az a lehetőség, hogy a feketelistához történő hozzáadásnál az „előtag szerint” kell megadni mely számokat tartalmazza a lista.Mi is az az „előtag szerint”? Például a „+36”, vagy a „06”megadásával az ezekkel kezdődő számokat tiltja. Ez ugye az összes magyar telefonszámot jelenti.
Ebben az esetben a telefon, amennyiben az „elfogási szabályok” - „feketelistás szám elfogás” funkciót aktiváltuk, az összes magyarországi számról érkező hívást blokkolja. (Természetesen az ”ismeretlen szám elfogása” és az „idegenek hívásainak elfogása”-t is be kell kapcsolni.)
Tehát, most senki nem tud hívni... és itt jön a fehér lista... itt kell megadjuk a kivételeket (sajnos egyesével) és az ő hívásaikat átengedi a rendszer!
Figyelem! Az elfogási szabályok – „mind elfog” funkciója nem helyettesíti a feketelista által beállított tiltásokat, ekkor a fehér lista sem működik! Ilyenkor globálisan tilt minden bejövő hívást a telefon.
Remélem tudtam segíteni azon felhasználóknak akiknek egyszer erre a funkcióra lenne szükségük.
Bocsi, ha olyan dologról írtam ami mindenki számára egyértelmű.
[ Szerkesztve ]
-
nickedez89
senior tag
válasz zAPAtyin #6664 üzenetére
Köszi, ezt nem tudtam!
Más:
Ha valaki manuálisan szeretné telepíteni a B370 -es OTA frissítést, annak itt a Link hozzá!Ha valaki nem tudná, akkor leírom, hogy a zipet NEM SZABAD kicsomagolni, hanem így ahogy van, "dload" mappába betenni és helyi frissítésként telepíteni! Akiknek nem ajánlja fel valamiért a HiCare azoknak hasznos lehet.
Lollipop (B170) -ra is lehet frissíteni és MM (B330) -ra is!
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
somé
őstag
B370 alatt működik a hívásrögzítés (külső appal természetsen) ?
Tech-No-Logical World.
-
Snike
aktív tag
Sziasztok,
Lehet csinálni valamit a gyári zenelejátszójával, hogy sorszám szerint játssza le az albumban a zeneszámokat?
Mert jelenleg fogja és bedobja őket ABC sorrendbe, (figyelmen kívül hagyva a az első sorszám karakterét)PS5, mert az jó! :)
-
B. Tamas
aktív tag
Olyan problémám van, hogy amióta 6-os rendszer fut a H7-en egyszerűen nem működik az USB-s csatlakozás. Régebben működött a fotó és a fájl átvitel funkció DE most kellett volna mentenem róla és bármelyik lehetőségre megyek csak egy virtuális CD ikon jelenik meg amin 3 tartalom van (Document mappa, Autorun.ini, HiSuite ikon és HiSuiteDownLoader.exe). A PC-m a hétvégén újraraktam, szinte szűz rendszeren próbáltam és a telefon is vissza lett állítva gyárira mert a legúhjabb OTA-s frissítés óta amúgyis vacakolt. Ezek után sem kommunikál úgy ahogy szeretném. A HiSuite app tökéletesen működik, de azzal nem tudom azt megcsinálni amit szeretnék, konkrétan hogy úgy kezelhessem a belső tárhelyet és az SD kártyát mint egy pendriveot vagy külső winyót. Valaki futott már ilyen problémába esetleg ha tud megoldást rá ne tartsa magában. Köszi. B370 a verzióm.
Ericsson A1018 ‣ A2628 ‣ R320 ‣ SonyEricsson T68i ‣ T610 ‣ Nokia 7650 ‣ SonyEricsson P800 ‣ P900 ‣ Asus P525 ‣ P750 ‣ HTC HD2 ‣ Sensation ‣ Sony valami :D ‣ THL 5000 ‣ Honor 7 ‣ Vkworld S8 ‣ Xiaomi MI 9 6/128 ‣ Redmi Note 12 Pro 5G 8/256
-
nickedez89
senior tag
válasz B. Tamas #6670 üzenetére
Beállítások -> Speciális beállítások -> Biztonság -> HDB engedélyezése HiSuite számára.
Kapcsold be, utána már menni fog a csatlakozás PC -hez HiSuite -al!
Ha nem megy rögtön utána, akkor a HiSuiteDownloader.exe -t futtasd és úgy már mennie kell.
Ja most értelmeztem amit írtál!
Pendrive -ként nekem sem sikerül kezelni a telót (vagy legalább az SD -t), nem tudom miért![ Szerkesztve ]
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
B. Tamas
aktív tag
válasz nickedez89 #6671 üzenetére
5-össel ment gond nélkül, de emiatt a pitiáner dolog miatt nem akarok downgradelni. AirDroid megoldás, de csak félig mert több gigát mozgatni elég körülményes vele arról nem is beszélve hogy akkora adatmennyiséghez már prémium előfizu kell.
Ericsson A1018 ‣ A2628 ‣ R320 ‣ SonyEricsson T68i ‣ T610 ‣ Nokia 7650 ‣ SonyEricsson P800 ‣ P900 ‣ Asus P525 ‣ P750 ‣ HTC HD2 ‣ Sensation ‣ Sony valami :D ‣ THL 5000 ‣ Honor 7 ‣ Vkworld S8 ‣ Xiaomi MI 9 6/128 ‣ Redmi Note 12 Pro 5G 8/256
-
zAPAtyin
tag
válasz B. Tamas #6672 üzenetére
Akinek pc kapcsolatnál nem látszik az sd kártya annak nem fordult elő véletlen, hogy a teló "váratlanul leválasztotta az sd kártyát"? (b330, b370-nél is volt ilyen)
Velem ez már többször megtörtént, ilyenkor a pc nem látja a telefon sd kártyáját. Viszont az érdekes, hogy a telefon látja az sd kártyát annak ellenére, hogy "váratlanul eltávolításra került"
Egy ismerősöm is járt már így, pedig neki új sd kártya van a telójában.
Valahol olvastam, hogy ez elég gyakori jelenség néhány telefon / Kingston kártya párosnál.
Lehet a honor 7 nem szereti ezt a kártyát?Ha kiveszed a kártyát és kártyaolvasóval rádugod a pc-re akkor látni fogja (akkor is amikor visszateszed a telefonba) addig amíg ismét le ne nem választódik
(egyébként az AirDroid tökéletes alternatíva)
[ Szerkesztve ]
-
-Shadow-
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap óta én is Honor 7 tulaj lettem, eddig nagyjából pozitívak a benyomások, bár BB OS 10 után több, mint furcsa. B180-ig sikerült frissítenem OTA-n, továbbit nem dob fel sem a frissítő, sem a HiCare (frissítve), de nagyon nem is hiányzik az MM.
Viszont az értesítések valamiért nem működnek rendesen, van ami leginkább sehogy(fb,twitter és hasonlók).
(Email, sms, nem fogadott hívások, youtube, stb, esetén van értesítés, közösségi dolgoknál nem igazán.)
Engedélyezve vannak, hogy futhatnak a háttérben, meg az is, hogy megjeleníthetnek értesítéseket, de semmi sem történik. Erre valamilyen ötlet, vagy megoldás? Pár száz hozzászólást már visszaolvastam, de ha nem baj, 6500-at nem néznék végig. Ja, vagy 5 éve volt utoljára Droidom, szóval ha javaslat van, nyugodtan jöhet hülyegyereknek való érthetőséggel.Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
B. Tamas
aktív tag
válasz zAPAtyin #6673 üzenetére
Nem, ilyen hibával nem találkoztam és megnéztem, csatlakoztatva van az SD.
A fejlesztői lehetőségekben van olyan, hogy USB konfiguráció választása, sem az MTP sem a PTP-vel nem működik. Az érdekes, hogy váltáskor valamit telepített a Win 8, szóval érzékelte a változást. Gondoltam hátha a PC-ben van a hiba és megnéztem a Felügyeleti eszközökön belül a Lemezkezelést de ott is csak azt a 7MB-os virtuális CD meghajtót látja, sem az SD kártyát sem a belső tárhelyet. Ez azért is bosszant egyre jobban, mert informatikus vagyok és 5 évig dolgoztam telefonszervizesként...
Valószínűleg még azt fogom csinálni, hogy visszateszem a B370 előtti verziót, csak ugye a 3gombos az gyalulja a belső tárhelyet is amit ugye menteni próbálnék. Szóval másolás SD-re telóval aztán meglátom mi lesz. Remélem csak a frissítés a ludas és javítják vagy a rendes 3 gombos telepítés jobb belátásra bírja akár a 370-es verziót is.Ericsson A1018 ‣ A2628 ‣ R320 ‣ SonyEricsson T68i ‣ T610 ‣ Nokia 7650 ‣ SonyEricsson P800 ‣ P900 ‣ Asus P525 ‣ P750 ‣ HTC HD2 ‣ Sensation ‣ Sony valami :D ‣ THL 5000 ‣ Honor 7 ‣ Vkworld S8 ‣ Xiaomi MI 9 6/128 ‣ Redmi Note 12 Pro 5G 8/256
-
B. Tamas
aktív tag
válasz -Shadow- #6674 üzenetére
Másnak is volt hasonló gondja, ha jól tudom a védetté tétellel megoldódott, de olvass vissza, nem olyan rég volt ez a probléma téma.
-
Azazel71
aktív tag
válasz B. Tamas #6670 üzenetére
Az alábbiak win7 esetén igazak.
Telefonon : beállítások/fejlesztői lehetőségek/USB konfig...: itt az MTP legyen bejelölve.
Ez után, ha rádugom gépre, a telefon kéri hogy válasszak módot: képek/fájlok
Fájlokat választva megjelenik egy új hordozható eszköz PLK-L01 néven.(bedobja a szokásos mit kiván tenni ablakot, azt zárd be) Duplakatt, és ott is van két meghajtó, belső tárhely, és sd kártya.
Esetleg próbáld frissíteni a gépen lévö hisuite-ot, lehet hogy driver probléma akadt.
[ Szerkesztve ]
NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
B. Tamas
aktív tag
válasz Azazel71 #6678 üzenetére
Köszönöm szépen a segítő szándékot!
Ezidáig nekem is pont így működött ahogy leírtad. Ha kép módban csatlakoztattam akkor a Sajátgépben megjelent mindkét meghajtó, ha Fájl módban akkor csak az SD kártya mint egy sima pendrive szóval TotalCommander is látta.
A legújabb HiSuite van letöltve.
-
OldMike
őstag
Sziasztok!
Egy LG L7 telefonról váltanék a Honor 7-re. Az LG-t úgy használom, hogy a gyakran hívott embereket egy fényképes ikonnal kitettem a kezdőképernyőre, és így bármelyikőjüket egy gombnyomással tudom hívni.
A H7-nél is működik ez a módszer? Elnézést ha furcsa a kérdésem.
A másik dolog: úgy láttam hogy a telefont mindenütt Android 5.0-val hirdetik, de már van 6-os verzió is. Láttam itt a fórumon különböző B3xx jelzésű FW-ket (gondolom ezek lehetnek a 6.x verziók), ezek a Huawei által hivatalosan kiadott dolgok?
Köszönöm
42LM660S
-
B. Tamas
aktív tag
válasz OldMike #6682 üzenetére
Igen, van benne widgetként kirakható fotó kontakt de vannak rá egyéb appok is (én amúgy nem a gyárit használom).
És igen, van rá hivatalos 6.0.
-
Azazel71
aktív tag
válasz -Shadow- #6680 üzenetére
Ezt próbáltad már :
" Discovered another menu under Settings > Apps > Advanced > Ignore battery optimizations. I added both apps (Waze and Swipe) there and they are both giving me notifications now ."
Esetleg eltávolítani, és újratelepíteni a közösségi appokat?
NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
Azazel71
aktív tag
válasz B. Tamas #6681 üzenetére
Pedig majdnem biztos hogy valami wines driver bug lesz a ludas.Takarítsd le a pc.-ről a Hisuite-ot,lehetőleg a registry-ből is, indítsd újra, és így próbáld a csatlakoztatást.
-
gilimbgalamb
tag
Sehol nem talalom a helyi frissites lehetoseget! Korabban a frissitesnel az opcioknal volt ilyen, most sehol nem talalom. Korabban b180on voltam es helyikent ment fel a b330. Mi lehet a gond?
„Engem nem lehet elfelejteni, csak nehéz megjegyezni." :DD
-
gilimbgalamb
tag
válasz undersance #6689 üzenetére
6.0 a mostani rendszer! B330. Hogy mehet fel a b370?
„Engem nem lehet elfelejteni, csak nehéz megjegyezni." :DD
-
BloodyWayZ
csendes újonc
válasz gilimbgalamb #6690 üzenetére
Valamiért nekem is hiányzik a helyi frissítés lehetősége, sőt a factory reset óta a témákhoz se dob be semmit. Lehetséges hogy az újratelepítés rakott be neki ennyire?
-
addikt
válasz BloodyWayZ #6691 üzenetére
A 370 óta nálam sincs egy sem, de szerencsére ez az, ami pillanatok alatt pótolható.
Jó szerencsét!
-
nickedez89
senior tag
Próbáljátok ezt beütni a tárcsázóba: *#*#2846579#*#*
Ha előjön a service menü, akkor ott lennie kell update menüpontnak!"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
BloodyWayZ
csendes újonc
válasz nickedez89 #6693 üzenetére
Így feljött a mappa, viszont beraktam az SD kártyán lévő dload mappaba a .zip filet de amikor rábökök hogy update from SD card, kiírja hogy nincs upgrade file... ez esetben mit lehet tenni?
-
nickedez89
senior tag
válasz BloodyWayZ #6694 üzenetére
Próbáld belső tárhelyről!
Illetve van még ott más lehetőség is, vagy csak az "update from sd card"?"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
BloodyWayZ
csendes újonc
válasz nickedez89 #6695 üzenetére
Csak az SD card update van, semmi más és se kicsomagolva de zip filekent nem látja
-
nickedez89
senior tag
válasz BloodyWayZ #6696 üzenetére
Nem is szabad kicsomagolni a zipet!
Tedd a belső tárhelyre! A gyári fájlkezelő appal könnyen oda tudod másolni és onnan menni fog szerintem!
Androidon (Linuxon) az SD belső tárhely alapvetően! (Storage Device)
A microSD pedig eSD vagy extSD vagy ilyesmi az "external" szóból fakadóan.[ Szerkesztve ]
-
Azazel71
aktív tag
válasz -Shadow- #6687 üzenetére
Lehet hogy 180-ön tényleg nincs, nem emlékszem...ha van, akkor Beállítások/Alkalmazások/balra lent kis fogaskerék"speciális" néven.
Ha nincs, Telefonkezelő/rendszeroptimalizálás/jobbra fenn fogaskerék/Memória tisztítás fehérlista.
-
teo77
őstag
válasz nickedez89 #3927 üzenetére
Köszönöm...kicsit megkésve!
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
Azazel71
aktív tag
Témák ügyében : [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest