- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kosmoo81
tag
Én feltettem.
Frissítés után kapásból kérdezte engedélyezem-e a b330as frissitést otan.
Rányomtam, egyszerre feldobta a frissítőben is, azóta is ezt használom.
Hétvégén 4,5óra sot jött össze, mobilnettel kb a fele de mindkét kártyám aktív és szar a térerő abban a 10 órában míg melózok meg vezetek.
Nem csináltam gyári visszaállítást sem, eddig semmi negatívum, pedig szokott szarakodni ha nem törölsz főverzióváltáskor... -
Azazel71
aktív tag
Offtopic jó hír, ha valaki még nem tudná : [link]
NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
ViZion
félisten
válasz kosmoo81 #6201 üzenetére
És miben jobb ez? Mert én most laktam be a telót, rohadtul nincs kedvem fél napot megint nyomkorászni...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Old Gyfland
tag
válasz Gabesz87 #6186 üzenetére
Én ma reggel ugyan így jártam. Napokig jó volt. Este felraktam töltőre, valamikor hajnalban lehúztam róla, és reggel amikor keltem már csak 98%-on volt. Akkor néztem meg az ébren létet, és folyamatos volt. Máskor ugyan ezzel a módszerrel maradt 100%-on. Az újra indítás segített.
-
Azazel71
aktív tag
Fejlesztői lehetőségek/ Ébrentart
Ez nincs véletlenül bekapcsolva nektek?
NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
ViZion
félisten
válasz kosmoo81 #6207 üzenetére
Nah, ez megoldódott, nincs elég tárhely. Asphalt 8-at letöltöttem, de töröltem is, mert bő 1 GB volt. Maradhatott utána szemét? Az alap takarító progi elég vagy mit használtok?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
kosmoo81
tag
letezik ccleaner de sokan az sd maid pro verziojat hasznaljak.
en nem jatszom es semmi "felesleges" dolgot nem telepitek, csak amit tenyleg hasznalok.
keves a 16 gigas tarhely, alapbol amugyis csak 10-11 marad...
navi meg programok amiket surun hasznalok.ezert fogom lecserelni egy p9-re es inkabb lesz 2 telom aztan a masikon elferek majd jobban
-
unskillful
aktív tag
válasz Raptorta #6198 üzenetére
http://www.android-hilfe.de/thema/offizielles-marshmallow-update-fuer-das-honor-7-os6-0-emui4-0-b330-ota.761146/page-59#post-9827334
http://www.android-hilfe.de/thema/offizielles-marshmallow-update-fuer-das-honor-7-os6-0-emui4-0-b330-ota.761146/page-58#post-9817631
[ Szerkesztve ]
The Devil whispered in my ear: your not strong enough to withstand the storm. Today I whispered to the Devil's ear... I am the storm
-
ViZion
félisten
válasz kosmoo81 #6209 üzenetére
Jah, nálam is 300 MB zene, a térképek meg ca. 2 GB... Pár progi, tényleg nem sok, e-book, meg van pár játék, de azokat csak meglesem, jewel quest marad, többinek csá...
-
ViZion
félisten
Közel 6 GB szabad hely van... és nem elég a frissítéshez, szal. kaptya be a "hüvely"...
-
ViZion
félisten
Az emelkedő hangerő továbbra sincs meg. Már arra gondoltam, h mivel az alap dialer szar volt és felraktam párat, hátha valamelyiknek a része volt...
Update... ott van. True Phone kísérleti funkciók között. Frankó.
[ Szerkesztve ]
-
Freel
tag
Telekomos HiCare-es B330 PLK-L01 -em most olyat csinál, hogy kb. 3 nappal ezelőtt megszüntette a bejövő hívások számkijelzését? Tehát az összes bejövő hívásom ismeretlen számként jelenik meg. Ezt hogy?
Tud valaki valami megoldást? -
Gabesz87
veterán
válasz Old Gyfland #6204 üzenetére
Nekem most megint folyamatos az ébrenlét. Kezdem azt hinni, hogy ha használom a Waze-t, utána van ez.
-
James67
aktív tag
válasz Old Gyfland #6204 üzenetére
Igen, ezzel vagyunk így egy páran...
Nekem csak két app védett, a messenger és a viber.
Megfigyeltem, hogy random módon marad ébren a telefon. Ilyenkor újraindítás segít. Általában amikor töltőről leveszem, akkor csinálok egy újraindítást és onnan kezdve jó az ébrenlét. Ilyenkor éjszaka bekapcsolt telo, wifivel 2-3 % merül. Ha nem veszem észre hogy "ébren" van, akkor 10-15 % megy el egy éjszaka. Most pl az Android rendszer 5,26 %. Ha ébren van akkor 40% kb.[ Szerkesztve ]
Redmi Note 8 4/64
-
kinzo
csendes tag
válasz Gabesz87 #6191 üzenetére
Szia,autós töltőről nem tudok nyilatkozni.Ellenben 220-assal kapcsolatbana igen.Mivel a gyári vezeték elég rövid ezért szerettem volna egy usb hosszabbító val megtoldani. Egy egész éjjszakás töltés alatt semmit nem csöpögtetett bele,holott mutatta,hogy a töltő csatlakoztatva volt.
kinzo
-
Gabesz87
veterán
Tegnap próbáltam a gyári USB kábelt a Nillkin 2,4A-es autós töltőfejjel. Szegedre mentünk, Waze bekapcsolva. Lefelé menet délután úgy láttam, 1%-ot merült, de aztán lassacskán töltötte. A Dension Car Dock for Smartphone tartóm a Lumia 735-ömet Waze használatával simán csutkára töltötte. Hazafelé meg már késő este jöttünk, na akkor már töltötte simán felfelé a telót. Gondolom, éjszakai nézetben azért kevesebb a fogyasztása, és így könnyebben tudta tölteni. Most rendeltem a Telekomnál ILYEN kábelt. Tudja a gyorstöltést, át tudja vinni a 2A-ert. Csak hogy ne kelljen hurcolásznom az egy darab töltőkábelemet.
Szóval összességében nem vagyok teljesen elégedett az autós töltéssel. Kíváncsi vagyok, mi lesz pl. egy hosszabb útnál, nyaralásnál.[ Szerkesztve ]
-
vasn
tag
válasz gyulamester #6217 üzenetére
És olyannal találkoztatok, hogy az némely hívó képét teljes képernyőn mutatja van akiét meg egy kis körben középen. Ez mitől lehet? B330-as gyári rom.
-
James67
aktív tag
Nekem is így volt. Azután a kis képeket lecseréltem - vagyis a névjegyzékben, a névnél - és utána már jó, nagyban mutatja. Azt nem értem, hogy kimenő hívásnál ezt miért nem tudták megoldani. Vannak erre alkalmazások, tudom. Én egy ideig az Ultimate caller ID screen HD-t használtam erre a célra még a Huawei P6-omon. Az ingyenes verzión csak 6 embernél működik de ha máshonnan töltöd le akkor pro verziót kapsz.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 8 4/64
-
Honor 7:)
tag
az attól is függ fut-e más program a háttérben , ez nem hiba így van meg csinálva , ha főképernyőn vagy alvó állapotban az megint más , es az is ha épp bekapcsolt képernyőnél használsz valami progit
-
Honor 7:)
tag
válasz James67 #6218 üzenetére
én mikor frissitettem b330 ra előtte utána is lett reset és chas törlés , nekem megjavult , nagy kijelzőidőket produkálva , pedig én aztán tele irtam nap mint nap a topikot hogy ébrentartja valami , 20 százaléknál nem mertem lerakni este mert le is merülhetett, én meggyőződésem hogy a goggle play áruház vagy szolgáltatások a hibás , mert amikor ment a merülés kényszerített leállással állítottam le és már nem is nőtt az ébrenlét.
-
Gabesz87
veterán
Abban bízom, hogy már csak pár hétig lesz így, mert megjön az új Megane-om, úgyhogy - ha a gyári navi nem is váltja ki a Waze-t (amiben nem is annyira reménykedem) - beizzítom az Anroid Auto-t, és nem kell a napon főnie a telónak. El lesz USB-n valahol, árnyékos, hűvös helyen, a többit intézi az autó.
Tavaly Horvátországba menet sajnáltam is a Lumkia 735-ömet. De kibírta. Időnként, amikor már éreztem, hogy nagyon forró, a szélvédőre nyomattam a légkondit, és úgy lehűlt.
[ Szerkesztve ]
-
sompetike
aktív tag
-
ViZion
félisten
válasz sompetike #6231 üzenetére
Gondolom poén lenne, csak lemaradt a
Szerintem arra értette, h intézi az új autó, h erre jönnek a csajok, nem kell a telóval villogni...
-
bferenc
tag
Sziasztok,
Android 6nal,hogy lehet úgy váltogatni az alkalmazások között, mint az 5-nél?
Köszi.
|iPad| |iPhone 13| |MacBook Air M1| |iWatch 7|
-
sompetike
aktív tag
-
nickedez89
senior tag
Lehetséges a H7-en lévő "telefon-kezelő" alkalmazást más telefonra felrakni?
Vettem egy Vodafone Smart Platinum 7-est amin teljesen stock 6.0.1 droid van és jó lenne rá egy olyan app mint a Honorokon lévő telefon-kezelő!?
A H7 is megmaradt természetesen, asszonykájé lett.
Nem tudtam ezt a Platinum 7-et otthagyni 56 ezerért![ Szerkesztve ]
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
ViZion
félisten
válasz nickedez89 #6237 üzenetére
Ha a honor gyárija tetszett ( ... bocsánat.), akkor True Phone-t nézd meg, jobb. Sokkal.
Gyári naptárnál, mail kliensnél is megőrjít a türkiz szín, erre nincs vmi? Ez helyett is kell másik app?
-
BloodyWayZ
csendes újonc
Sziasztok! Az elmúlt két napban nagyon abnormálisan viselkedik a telefonom, folyamatosan wakelockba van, nem alszik, meleg, és merül mint a fene. Mint látható a képen a Médiaszerver szívja nagyon az aksit. Okozhatja ezt esetleg a Viber? Nemrég került fel a telefonra, azóta okozta ezt a problémát... Valakinek esetleg valami ötlete van? (plk-l01 B330as android)
-
Gabesz87
veterán
válasz BloodyWayZ #6239 üzenetére
Üdv a klubban!
Nálam most perpill alszik, de az Android rendszer ettől függetlenül 40%-on van. De hogy miért, nem tudom....Másnál is elvileg. Újraindítás segít többnyire.(#6241) davidsz:
Nem is értem a több százezer/millió hülye embert, aki használja.[ Szerkesztve ]
-
davidsz
senior tag
Meg kellene már tanulni, hogy a VIBER egy semmire kellő alkalmazás!!!
- 3 perc alatt feltörhető...
- az adataidat viszi...
- nem véletlen meríti a telefont...Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
BloodyWayZ
csendes újonc
válasz davidsz #6241 üzenetére
Én se jó kedvemből használom az alkalmazást, mivel külföldön dolgozom, ahol 300 forint egy perc telefonálás így kellett egy alternatíva ahogy a kollégákkal tudok beszélni (jelen pillanatban a papírok intézése folyik és ha hív a HR-es kollegina akkor mennünk kell viszont ez az egyetlen amin el tud interneten érni... (bár én is szívesebben használnám a FB Messengert)
De ha esetleg van valami olyan ötlet, ahol a Viber fiókot tudom használni az alkalmazás használata nélkül szívesen várom a választ.
Gabesz87:
Újraindítás valamennyit segített de utána visszaállt ugyan úgy. Sőt a legutóbbi újraindítás nem is csinált semmit. Konkrétan ugyan úgy mutatja a fogyasztási adatokat mint előtte...[ Szerkesztve ]
-
davidsz
senior tag
válasz BloodyWayZ #6242 üzenetére
FB Messenger. Nekem sikerült (Külföldi - nem külföldi) ismerősöket rászoktatni. Így engem Viberen nem keresnek.
Nagyobb a használati kockázata, mint ha nem használnád.Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
Azazel71
aktív tag
válasz davidsz #6241 üzenetére
Az enyimet ménem meríti???
Meg kell tanulni használni a telefont.Biztos én vagyok a legcsókosabb szerencsefia, de nekem még nem volt gond a sleep-el, nem szívja az
aksit semmi, és mindig a képernyő a legnagyobb fogyasztóm, pedig semmiféle energiatakarékosságot nem használok, teljesítmény módban állandóan a telefon.
PLK-L01 B330, a sváb oldalról helyivel telepítve.NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
Azazel71
aktív tag
válasz davidsz #6243 üzenetére
FBMessenger???
Na neee...és a Viber lopja az adataidat, meg az a kockázatos mi?
-
Snike
aktív tag
válasz BloodyWayZ #6239 üzenetére
A viber nálam sose használta a médiaszervert, ez valami más lesz!
De a google is érdekesen szívja nálad az aksit,milyen programok mennek nálad a háttérben?
[ Szerkesztve ]
PS5, mert az jó! :)
-
Azazel71
aktív tag
válasz BloodyWayZ #6242 üzenetére
Wipe cache, gyorsítótárak törlése, ha lehet a problémás alkalmazás/folyamat adatainak törlése.
Fenn van a Facebook app? Én attól szabadulnék a helyedben...
[ Szerkesztve ]
-
davidsz
senior tag
válasz Azazel71 #6245 üzenetére
Az hogy valami nálad nem jelentkezik, az attól másnál még jelen van.
Ha valamiről nem tudsz, akkor inkább ne írj hozzá!
- Számítógépről 3 pelc alatt a Viber adataid lophatók, és látni, amit neked küldenek. - ez van Tény.Az hogy valaki feltelepíti a vibert és szórakozik a program, arról nem a felhasználó tehet. Sorozatos gond a Viber más telefonnál is. Szar az alkalmazás, ez ennyire egyszerű.
Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
BloodyWayZ
csendes újonc
Eddig háttérben futó alkalmazásként a Messenger, a Viber és a Mi Band Tools volt beállítva azért, hogy megkapjam az értesítéseket, más nem. Google alkalmazásnál lehet hogy az "ok Google" parancs okozza a bajt az be szokott kapcsolva lenni, bár igazából annyit nem használom. Illetve kint van a Google keresősáv mert azt viszont rengeteget használom. Azon kívül egy időjárás widget fut és a naptár widgetje van kint.
Igazából az miatt tippeltem a Viberre mert előtte egész jól ment a telefon, bár ha a wifi be van kapcsolva egy nap alatt azért rendesen lemerült.Azazel71: Igen a Facebook app fent van mindjárt törlöm hátha az okozza. Csináltam közben egy wipe cache-t is.
-
Azazel71
aktív tag
válasz davidsz #6248 üzenetére
Oké....semmi gond.Mindenki abban hisz, amiben akar. Hosszú évek óta használom a Vibert, különféle telefonokon, sosem volt bajom vele.
Hogy mi mennyi idő alatt törhető fel...ez nem mérvadó. Minden feltörhető. Más kérdés, hogy mit bízok BÁRMELYIK üzenetküldőre, email küldőre stb...meg úgy egyáltalán, mit intézek telefonon.Megint más kérdés, hogy minek milyen hozzáférést engedek, és hogy rootolom-e a telefont, pár szines-zagos csilivili baromságért.NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest