- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoRt3z
tag
Megoldottam, leírom, ha esetleg más is így járna, akkor tudja a megoldást.
Valamilyen szennyeződés került a jack csatlakozóba ami miatt folyton kiírta hogy headset csatlakoztatva.
Fogtam egy szálmentes törlőkendőt, megcsavartam a sarkát és bedugtam a foglalatba és megcsavargattam benne párszor, harmadik nekifutásra a probléma megoldódott.
( sajna kifutottam a szerkesztési időből, ezért van két hozzászólás) -
motkany91
csendes tag
Na szóval nézegettem este , valóban amikor feltettem tölteni és eltelt egy 20-25perc felmelegedett a telefon de reggelre hideg töltő és telefon fogadott. Akkor csak pont rosszkor nyúltam a telefonhoz és én paráztam rá
PSN : motkany91
-
janston
aktív tag
Rootolt, twrp recovery-s telefonra hogy tegyem vissza a gyári cuccokat? Csak telepítsem a stock romot?
-
Snike
aktív tag
Nektek is könnyen sérül a telefon burkolata?
Ma reggel találtam újabb benyomódásokat a telefon keretén...Tényleg érik ez a tok!
PS5, mert az jó! :)
-
James67
aktív tag
Nekem nem a kerettel vagy a hátlappal van gond, hanem a kijelzőm bal oldalán a szélétől kb. 1 centire egy sárga csík jelent meg, majd a sárga csíkon elkezdett elindulni egy repedés. Na mondom akkor irány gariba leadni, a sim-et át akartam tenni egy volt p6-ba, nem ismeri fel a sim-et. Egy kölcsön Lenovo sem...
Nincs több kölcsön telefonom....Redmi Note 8 4/64
-
doongoo
addikt
válasz janston #6354 üzenetére
unroot SuperSu alkalmazásból, Multitoolból meg mehet fel a stock recovery. Ha mást nem változtattál (pl. build.prop vagy local.prop) akkor ezzel már okés leszel. Nem kell hozzá újra telepíteni a romot, rootolt telóra amúgy sem ajánlott ráküldeni direktben romfrissítést, mert téglásítani lehet
-
ipobobo
újonc
Sziasztok! Telefont szeretnék venni és gondoltam megkérdezlek titeket hogy mit gondoltok a kettő választottam közötti parharcról. Sony z3+ vagy Honor 7??? Honor plus : ujjlenyomat olvaso Sony plus: gyorsabb
-
ViZion
félisten
válasz ipobobo #6360 üzenetére
Honor nem lassú. Egyy baja van: két sim vagy egy sim + SD, de mondjuk a 16 GB is elég sok nekem pl., zenéket nem tettem rá sokat és megfelel.
Dual aktív, ez hatalmas dolog céges telóként. Tárcsázót lecseréltem True Phone -ra, maximális bódottság.[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
iTomi81
tag
Hello Mindenki!
Olyan kérdésem volna hogy a viber üzeneteit le lehet jelszavazni. Ezt az iphone-nál meg tudom oldani hogy az ujjlenyomat olvasóval oldja csak fel. Megoldható e itt is ez?
Illetve Egy Xiaomi MiBand-et szeretnék hozzá használni. Be lehet e állítani itt is mint az LG-nél hogy jelezzen a viber és messenger üzenetekre?
Előre is köszönöm. A páromnak fontos információk lennéenk ezek.
-
James67
aktív tag
válasz iTomi81 #6363 üzenetére
Próbáld ott hogy: telefonkezelő - alkalmazás zárolása
Ott kell egy pin kódot megadni. Szerintem ott kell bár én még nem próbáltam.
Közben megnéztem, igen le lehet, pin kóddal.A második kérdésre nem tudok válaszolni, nem használok ilyesmit.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 8 4/64
-
unskillful
aktív tag
Kijött egy frissítés. B370. A német oldalról már letölthető.
http://www.android-hilfe.de/thema/offizielles-marshmallow-update-fuer-das-honor-7-os6-0-emui4-0-b370-ota.779485/#post-9866321The Devil whispered in my ear: your not strong enough to withstand the storm. Today I whispered to the Devil's ear... I am the storm
-
James67
aktív tag
válasz unskillful #6367 üzenetére
Aki letölti írjon pár szót légyszi' hogy miket javítottak.
Redmi Note 8 4/64
-
atiss.1977
csendes tag
Hi care-ben is ott a frissítés, magyar telekomos készülék, most rakom.
Javítások: Gmail bezáródás, email fényjelzés stb.
Optimalizációk: javított rendszerbiztonság, javított rendszerteljesítmény és stabilitás.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hm. eltűnt a helyi frissítés menüpont. B330-ról.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz atiss.1977 #6369 üzenetére
Ennek is több, mint 6 GB kell? SD kártyáról tud frissíteni, vagy belső tárhely kell?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
janston
aktív tag
TWRP-val hogy tudom felrakni a stock rom-ot?
-
janston
aktív tag
válasz unskillful #6374 üzenetére
Visszatettem, de nem volt update menüben manual install?
-
unskillful
aktív tag
-
Azazel71
aktív tag
Valaki hiányolta egyszer az optimalizáló widgetet, ha jól emlékszem, most megint van.
NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
Tothgera30
Ármester
Most tervezek Honor 7-es készüléket vásárolni. Milyen lényegi előnyei/hátrányai vannak használat közben? Mennyire sérülékeny? Mert ahogy látom alu házas a telefon.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
janston
aktív tag
válasz unskillful #6376 üzenetére
Le tudnád írni, hogy mi a 3 gombos modszer? Rákeresek, de mindenki csak hivatkozik rá :/
-
Azazel71
aktív tag
válasz janston #6379 üzenetére
Nyomva tartod egyszerre MINDKÉT HANGERŐGOMBOT,és nyomod a bekapcsológombot, míg el nem indul a frissítés.
NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
ViZion
félisten
válasz Tothgera30 #6378 üzenetére
Egy hátránya van: vagy dual active (!) sim vagy 1 sim + memkari.
Kisebb hátránya, h nem új típus, ezért tokot csak neten lehet rendelni, felénk semmi nincs, csak az univerzálisak.
Nagyon elégedett vagyok vele, mondjuk ma srácok játszottak és meleg volt nagyon, OK, 28°C volt amúgy is.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
törölt tag
válasz Tothgera30 #6384 üzenetére
Ha elég bátor vagy akkor kiszedhető
Pik-pakk pontra jött honor garipapírját bevittem lepecsélteltetni az ed-be azt mondták le kell venni a hátlapot
[ Szerkesztve ]
-
Azazel71
aktív tag
-
ViZion
félisten
Minek kellene kivenni?
Olyan fagyásom még nem volt, h kellett volna. App már beakadt, de gombok működtek, bezárta szépen. Majd a régebbi tulajok megmondják baj-e.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
törölt tag
Azt hogy lehet ellenörizni, hogy rootolva van-e a teló
-
gyandras10
csendes tag
Hello. Meg vagytok elégedve vele?
-
doongoo
addikt
válasz #70516736 #6389 üzenetére
play storeból felteszed pl. a root checker programot
ez most nem (csak) neked szól: ha már van okostelefonunk, azért gondolkodni önállóan még lehet...Rengeteg olyan kérdés van itt a topicban, ami egy minimális utánaolvasással, vagy akár csak a topicon belüli kereső használatával megválaszolható, vagy józan paraszti ész használatával...
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz gyandras10 #6390 üzenetére
Olvass vissza pár oldalt... de igen amúgy.
-
addikt
válasz gyandras10 #6390 üzenetére
Szia! Nekem kedden hozták. Egyelőre igen.
Bár nekem már az öröm, hogy nem kell kettőt vinnem állandóan, mindezt úgy, hogy használható a telefon!
Még keresem a megoldást a ceruzára meg a jegyzetre (egy Note 4-et és egy Z5C-t váltott), de simán együtt tudok vele így is élni.Jó szerencsét!
-
biznisz-elek
tag
sziasztok.kb 2 hete ilyen telót használok és nagyon szeretem.G3-ról váltottam de ég és föld!
S6 Edge
-
soundman1
senior tag
OTA-n simán felment nekem is a 330-ról a 370. Végignéztem mindent. Semmi nem változott a 450 Mb-os csomagtól. 😃 Se jobb, se rosszabb nem lett. Egyedül a 6382. hsz-i havi kijelzés, és a Beállításokban a Huawei azonosító jelent meg. Animációk értéke szerintem átállt 0,5-re, visszaraktam 1-re. Ami fura - bár nem mértékadó - az Antutu 47-ről lement 37-re?!
Ettől a frissítéstől azért többet vártam, a lolliban jól működő dolgokat visszarakhatták volna![ Szerkesztve ]
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
Shingen
addikt
Egyedül a strapabíróságáról nem tudok még semmit
Az nálad mit jelent?
Alu házas elég masszív a telo szerintem, kijelző gorilla g.
風林火山
-
doongoo
addikt
6.7.1 developer verzió újdonságok Semmit eget rengető...
-
Shingen
addikt
válasz Tothgera30 #6399 üzenetére
Hát szerintem minden telo töröik lejtés után, az sem mind 1 mire esik le, milyen magasról stb.
Szerintem nyugodtan veheted elég masszív telefon ez.風林火山
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest