- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickedez89
senior tag
Védetté kell tenni, valamint az alkalmazás váltóban egy lefelé "pöccintéssel" rá kell rakni egy kis lakat ikont, ami azt eredményezi, hogy az összes alkalmazás kilövésére kattintva sem lövi ki a lakatolt appokat.
[ Szerkesztve ]
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
arkone
aktív tag
válasz nickedez89 #7701 üzenetére
Remek, köszönöm szépen!
-
nickedez89
senior tag
Nincs mit!
#7691 csajszi29: Amikor egy alkalmazást ujjlenyomattal akarsz zárolni, akkor ott kéri, hogy érintsd meg a leolvasót, vagy csak beállítja hogy a tárolt ujjlenyomatokkal lesz használható?
Mert ha az előbbi, akkor szerintem csak azzal az ujjlenyomattal oldja fel amit akkor beállít!?
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
newman8929
tag
válasz EtonBlazer #7698 üzenetére
Talán OTG kábel?
-
apezka
aktív tag
Hali!
Nem tudom volt-e már fenn (én nem találtam), de ez talán segíthet azoknak akiknek kínai (PLK-AL10) telefonja van. Ezen a linken magyarul képekkel illusztrálva le van írva hogyan kell HiCloud+ fiókot létrehozni és így Huawei azonosítót is.
Utána már simán felmegy a B380-as frissítés is!És természetesen ehhez nem kell root-olni!
[ Szerkesztve ]
A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
Feldin
csendes tag
válasz nickedez89 #7692 üzenetére
Its alive!!!!!!!!!!!!!!
Azazael, doongoo, nickedez89 nagyon köszi a sok segítséget!
Ne kérdezzétek, hogyan, fogalmam sincs.
Próbálkoztam romokkal, semmi. Eltettem egy estére, reggel ment a 3 gombos, roll back, belehalt, utána rendes 121 és végigment és megy!
Szóval most 121-en futok
Ha már updatelek és ilyen jól megy, mi az utolsó stabil ami nem öli meg?
Mert akkor setup előtt még arra felhúznám és utána békénhagyom... -
Azazel71
aktív tag
"
These are for model PLK-L01 onlyFull ROM packages:
B330b EMUI 4.0 Android 6.0.1 (United Kingdom) - Download: Hihonor.com, Mega.nz - md5 checksum: 5EE307CAEAEAA76A422A205E21572F66
B330b EMUI 4.0 Android 6.0.1 (France, Germany, Italy, Netherlands, Spain) - Download: Hihonor.com - md5 checksum: 9FDBB46023E65E69DF53CBBCF41D3B09B121 EMUI 3.1 Android 5.1 - Download: Mega.nz
B100 EMUI 3.1 Android 5.1 - Download: Hihonor.com
OTA updates:B121 to B180 update - Download: Dropbox, Mega.nz, Hi-Cloud - md5 checksum: A86FDA1E2AE81B543F248A5D06E61FCC
B170 to B180 update - Download: Dropbox, mega.nz - md5 checksum: 03B8062E4C7D62BB81100EBDD08FAC56
Older OTA updates:B100 to B121 update - Download: Dropbox, Mega.nz - md5 checksum: 2206D0FADA9AC2DF7818EB77B8A2E5CF
B121 to B130 update - Download: Dropbox - md5 checksum: B17AA83742D31BAA44FB74ECFC52519A
B130 to B140 update - Download: Dropbox - md5 checksum: 18AD9B85347C19E4816B0AB0C67342D6
B140 to B170 update - Download: Dropbox - md5 checksum: E1A126921035DC5589EAB388F775A7C2
2
Simon O
@flibblesan
Simon O
MoDaCo Gold
394
5706 posts
Twitter: @flibblesan
Posted October 7, 2015
Full ROMs contain full installation instructionsOTA updates can be installed by creating a directory on your SD Card or Internal Storage named 'dload' and copying update.zip into this directory. Open Settings > Update > Menu > Local update
0[ Szerkesztve ]
NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
Azazel71
aktív tag
Először 180. Ez az utolsó Lollipop rom.
Nekem 371 elégedett vagyok vele,Nem mindenkinek jön be a Marshmallow (Android6), érdemes visszaolvasni a fórumban.
Azt a 330-at ami ott van, ne használd,Elvileg a b180-ra fog ajánlani frissítésként talán B330-at, vagy B370-et.
[ Szerkesztve ]
NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
Azazel71
aktív tag
Ha mégsem akar frissítést találni, akkor :[link]
Részletek a dologról itt: [link]
Thanks by Newman8929
[ Szerkesztve ]
-
-
newman8929
tag
Pl Touch plus, és az adatforgalom mutatása kikerült. De ha 5-ön be volt állitva megmarad, de mivel ajánlott az FR, el is tünik. Ezért én úgy csináltam, h ráhuztam egy szűz Lollyt, beállitottam mindent ami kell, majd arra a 6-ot és utána laktam be. Így megúsztam az FR-t és root-olni se kell ezek miatt. (Ami kikerül még: gyári böngésző, képernyő lezáró)
[ Szerkesztve ]
-
Azazel71
aktív tag
Aláhúztam.. .".copying update.zip..."
Olvasd újra, figyelmesen, mert megyek aludni...
[ Szerkesztve ]
-
Feldin
csendes tag
válasz newman8929 #7714 üzenetére
ok, keresem a leírásokat a változásokról.
ha nem tudom mi a touch plus nem fog hiányozni ugye? -
arkone
aktív tag
válasz newman8929 #7714 üzenetére
Adatforgalom mutatását meg lehet oldani később valahogy? Ha már volt FR? Engem pl nagyon zavar, ha nem látom, hogy vajon jön e adat vagy sem.
[ Szerkesztve ]
-
-
rendorsrac
tag
Sziasztok!
Ma került hozzám egy telekomtól kihozott Honor 7, amin 3.1 emui és 5.0.2 android rom van. A build szám vége B180. Modelszám PLK-L01
Próbáltam frissíteni wifin keresztül, de azt mondja nincs frissítés. Erre melyik 6.0-ás rom jó és hogy tudom lefrissíteni a legegyszerűbben? A legjobb rom érdekelne. Előre is köszi!
Üdv, András
-
Azazel71
aktív tag
válasz rendorsrac #7725 üzenetére
Egy képernyőnyit sem kellett volna visszaolvasni, és megtalálod.
-
Azazel71
aktív tag
válasz newman8929 #7727 üzenetére
Nekem is,és már nem emlékszem.... De úgy rémlik, csak apróbb fixek a 370-hez képest.
CHANGELOG E VERSIONE
VERSIONE EU 16 GbUltima Release: B371 (Android 6)
Changelog
- Bug FIX notifiche
- Spectrum Theme update 4.0.3
- Ottimizzate Performace e Stabilità
- Impronta sfoglia le foto
- Auto focus durante i video
- Integrazione Backup Huawei nelle Impostazioni[ Szerkesztve ]
-
Azazel71
aktív tag
válasz newman8929 #7720 üzenetére
Nekem amúgy nincsenek ott teljes képernyős filmezésnél a gyári lejátszóval, csak ha a lejátszó gombjai is.
-
Azazel71
aktív tag
válasz newman8929 #7730 üzenetére
-
-
Azazel71
aktív tag
Ott nem rom volt, hanem leírás hogy hogyan kaphatod meg OTA-n.
Ahonnan letöltötted, ott pedig van leírás a hogyanról. 2 módszer is, de egyik utén sem recoverybe kellene bootolnia, Recoveryben nyomj a reboot system-re.
Valaki majd segít, megyek melóba.
-
apezka
aktív tag
válasz newman8929 #7706 üzenetére
Hali! Szerintem a kínai B380 ugyan az mint a legfrissebb európai verzió. Nyilván a hardver különbségekből adódó eltéréseket(NFC, nagyobb tárhely...) nem számítva...
Szerintem legalább is, de nyugodtan javítsatok ki ha nem így van!A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
KDavid17
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek A5(2016) vagy Honor 7 éri meg jobban? -
Azazel71
aktív tag
Mindenképpen az A5,csakis. Az SZAAMMSZUNGGGG. Ez a Honor 7 meg csak egy felfelé kapaszkodó kínaji sufni, annak is csak valami albrandje.
Igaz, hogy megeszi reggelire az A5-öt, minden téren, na de akkor se Szamszung, nem fognak bugyit cserélni tőle a bambanők ha megvillantod a plázába...persze ha mondjuk zsírkrétával ráírod a hátlapjára hogy samsung,akkor már tökéletes.NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
Old Gyfland
tag
Srácok, nektek működik a mirror share és a wifi direct ? Valahogy nem sikerül életre keltenem.
-
zAPAtyin
tag
Zárképernyő adatforgalomnál a "rendszerfiók" folyamatosan több Mb-ot használ kizárólag mobilneten (wifin nem)
Ez micsoda? És miért csak mobilneten kommunikál? Hogyan lehet kilőni? -
doongoo
addikt
válasz Old Gyfland #7745 üzenetére
Igen, hibátlan
-
BogyoLaca
újonc
Sziasztok lehet hogy rossz helyen kérdezem ezt pont meg.De dilemázok mert szeretnék venni egy telot és erre a márkára eset a választás.Ti mit javasolnátok a Honor 7 vagy a Huawei p9 lite?Ha lehet szeretnék érvet is mellé vagy ellene.Amugy ha tehetném akkor a Honor 8 venném de sajna ezt most nem tehetem meg.Elöre is Köszi mindenkinek aki ír.
-
Azazel71
aktív tag
válasz zAPAtyin #7746 üzenetére
Beállítások/Adatforgalom kezelés/Hálózati alkalmazások, jobbra fenn Rendszeralkalmazások/ Zárolási képernyö mellől ki a pipát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Filmvilág
- Sorozatok
- BestBuy ruhás topik
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest