- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalanceR
addikt
válasz dealerman #20503 üzenetére
Össze jött volna a gyárival is, de amikor a gyári akkud még új volt, a rom nem volt kiforrott, és ette a miliampereket...
Nekem is hasonlóan alakul, mondjuk én minimálisan visszavettem órajelből is, azzal is nyerek pár értékes SOTpercet, a teljesítményen meg nem érzem...#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
Klara_
őstag
Hol lehet akkut venni itthon? Enyem is feladta, merul mint a titanic ha 40 perc SOT...
Hard reset, full wipe, friss telepites, megis. Szoval ugy tuni akku hiba. -
maliszka
csendes tag
Hello, Bluetooth problémám van.
Autórádión bluetooth lejátszás közben szakadozik.
De csak az én rádiómmal.
Külön külön tökéletesen működnek,, ( másik rádióval, illetve a magnó másik telefonnal)
A kérdés:
Van e olyan spéci ROM, ami nem a miuihu, illetve a global stable bluetooth driverét használja.
Lehet, hogy egy másik driverrel menne.Előre is köszi
-
inferno88
őstag
Ez a NOHON nagyon igényes kis csomagolásban jött. Még ajándék tartószütyő is volt hozzá. Ha tegnap kaptam volna meg a postától, akkor nem is rendeltem volna tartót a sport fülesemhez.
Semper fi!
-
kj50
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy ilyen redmi note 2 prime telefont, mert még nagyon régi készülékem volt,
Nagyon tetszik minden rajta nagyon jónak találom, minden nagyon gyors rajta, de most elkövettem
egy hibát. Pc kapcsolat állapotban kikapcsoltam azóta nincs USB kapcsolatom csak töltést jelez.
A miuihu fórumon már az összes ilyen javítási dolgot végig próbáltam de egy se sikerült.
A telefonon: Psyrom v3.2 van, Android verzió:5.0.2 LRX G Miui verzió:8.0 stable 8.0.1.0 LHMCNDG
van fent. Nagyon meg köszönném ha valaki tudna segíteni ebben. -
Thowra123
tag
Üdv!
Előttem már linkelték a megoldást.
Egy tipp: Kábel helyett használhatod a fájlkezelő FTP funkcióját is.
Totalcommanderrel tudsz fájlokat pakolni oda vissza.
Ha flip tokod van, használhatod a smart cover appot így nem kell gombot nyomogatni a felébresztéséhez. -
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
Nem tudom lemaradtam-e valamiről, de utazás közben vettem észre, hogy van 4G a telefonomon Kecskemét környékén (Vodafone). Nem tudom tudtok-e róla valamit, de ez azt jelenti, hogy az Lte+ átállással dobni fogják a 800 Mhz-et?
-
addikt
válasz -Faceless- #20518 üzenetére
Nem fogják szereztek valamennyi 1800as sávot
Pesten február óta megy[ Szerkesztve ]
iPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1,
-
addikt
-
Istuu15
senior tag
Melyik volt az a verzió a messengerből amelyikben nem volt még benne a my day funkció?
Felraknám azt.Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
nyisziati
veterán
Tudtok olyan kameraappról, ahol a záridőt kézzel lehet beállítani?
-
CéZé
csendes tag
Sziasztok. Tegnap önálló életre kelt a Note 2 kijelzője. Magától indulnak alkalmazások, érintésre csak ritkán reagál.Gyakorlatilag használhatatlan. Ezzel mit lehet kezdeni? Szerviz? Kuka? Lassan két éves lesz.
-
addikt
Nekem akkor jott elo, hogy masodpercekre megfagyott egy erintes utan, amikor letoroltem nehany system appot (amik nelkul amugy a Mi 4C-m tokeletesen megvolt). Egybol megjavult, amint ujrahuztam a ROMot, de az adatokat nem piszkaltam.
Nalad gondolom nem ez a hiba, szoval eloszorol megprobalnek egy factory resetet. Ha az nem segitett, akkor meg egy masik ROMot. -
-
Uuser
tag
Sziasztok !
Beázott a Note2-m. Igazából elég sokat ( több mint 10 perc ) töltött egy táskában amibe kifolyt a benne tartott ásványvíz.
Szét lett szedve, szárítva 24 órát, de bekapcsolás után nem érzékel az érintő panel. Lehet ezt digitizer cserével orvosolni, vagy nem érdemes szórakozni vele ? -
dealerman
aktív tag
Sziasztok
Végre megérkezett a matt üvegfóliám (25 nap) [link]
Biztos,hogy sose veszek már "sima üveget" ,qrva jó sokkal szebb a teló is nem beszélve a tapintásáról a gyári matt fóliával is nagyon tetszett,ez ugyan azt a feeling-et adja,szinte észre se lehet venni,hogy homályosabb lenne
Holnap haverom almájával lövök róla képeket
Új akksi+ új üveg szerintem még 1 évig biztos nálam marad a teló,(ha javíthatatlan baja nem esik) megint nagyon imádom
underground techno will never die
-
thefreeman
aktív tag
Ma én is megrendeltem az új Nohon akksit, le is van árazva most 10 dollár alatt volt. Most tettem rá új Nillkin üveg fóliát, jön az új akksi is, szerintem ezt az évet még nálam is kihúzza a telefon. Pedig mikor vettem nem gondoltam, hogy egy évnél tovább megtartom. De az új Mi6 azért egész szimpatikus, év vége ha lesz normális áron akkor lehet, hogy váltani fogok arra, mondjuk a jack csatlakozó hiányozna.
-
Benir8
senior tag
válasz dealerman #20537 üzenetére
Kíváncsi eszek a fényképekre.
Jól jönne a mattos üvegfólia, mert nyáron biztos, hogy izzadós kezemmel szétkennem a kijelzőt.
Nekem is jó még ez a telefon, októberben lesz csak 2 éves és eddig semmi baja nincs, se hardverilag se fizikailag(persze felső hangszórón beporosodott, meg melette lévő előlapi kamera is poros lett egy kicsit, gondolom házilag könnyen szétszedhető és kitísztítható). Előző telefonomon egy Sony Xperia P-vel már fél év után kezdett szarakodni, a mostanival semmi baja, csodálom a Xiaomi mobilokat.
Ha nyáron lenne diákmunkám, akkor lehet, hogy megveszem a Nohon aksit és a mattos kijelzőt.[ Szerkesztve ]
-
drr
őstag
Nekem is ma jött meg a Nohon, április 4-én rendeltem és ma hozta a postás, azért ez durván gyors volt, pedig sima posta, semmi extra. 50%-on volt, most totál le akarom meríteni, mert a telefon még a régi adatokat mutatja SoT téren, aztán holnap kivancsian varom mi lesz. Az eredeti aksival ma mobilneten percek alatt merült 30%-ot.
[ Szerkesztve ]
-
Istuu15
senior tag
Nálam is érkezik az aksi.
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
Uthenger
aktív tag
válasz lizakattila #20542 üzenetére
honnan rendelitek az aksit?
köszi az infót.Fekete, full cover üvegfóliák Xiaomi, Huawei és Samsung telefonokhoz. OE-KVK, BMF-KVK (Kandó) tankönyvek. Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/uthenger
-
-
gergely64
tag
válasz Uthenger #20543 üzenetére
Ez egy kicsit konkrétabb Nohon az aliról.
-
Uthenger
aktív tag
gergely64, Benir8 köszi a linket, megrendelve
Fekete, full cover üvegfóliák Xiaomi, Huawei és Samsung telefonokhoz. OE-KVK, BMF-KVK (Kandó) tankönyvek. Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/uthenger
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest