- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubu256
tag
Sziasztok.
Redmi Note 2 telefonomon frissítettem az előző heti eredeti global rom-ot a mai 7.5.4-re.
Letöltötte a kb 170MB-os frissítést, majd újraindult.
Elkezdte a frissítést.
MI logo alatta: "A MIUI frissítése folyamatban, kérem ne indítsa újra a készüléket"
Épp hogy elindul a csík és kb fél perc után újra indult magától. Ezt csinálja azóta is...
TWRP van a telón de nem tudom elindítani és a Fastboot módot sem tudom elhívni.
Nem reagál semmilyen gomb kombinációra.
Van valakinek valami ötlete erre?
Köszönöm -
gergely64
tag
válasz bubu256 #20601 üzenetére
Az upgrade csomag mérete a honlapon lévő információ szerint 29 Mb, ami elég messze van az általad letöltött 170 Mb-tól, vagyis esélyes, hogy nem a megfelelőt töltötted le.
Az viszont, hogy még recovery módba sem tudod elindítani elég necces. Gondolom az akku ki- be megvolt. Lehet ebből egy Flashtool-os újratelepítés lesz. -
BalanceR
addikt
Aki szintén a legfrissebb EUs Weeklyt használja, legyen szives a xiaomi.eu-n vagy a hibajelentőben lejelenteni a scanner (kódolvasó) hibáját, hetek óta nem foglalkoznak vele, pedig könnyen javítható bug, hogy ha dokumentum módba váltunk, kifagy az app.
És egy kis érdekesség a Nohon akkuról: Az elsők közt voltam, aki rendelt ilyet, és továbbra is ajánlom a 3-4 óra SOT mindig megvan, de tegnap pl ilyen volt:
Kb 20 perc telefonálás, 20 fotó, két óra játék, két óra youtube, egy óra böngészés, a többi netezés, meg üzenetváltások BT, WIFI, GPS bekapcsolva, kijelző kb 30%os fényerőn ... Majdnem 7 óra sot!
[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
Istuu15
senior tag
válasz BalanceR #20608 üzenetére
Nálam is hasonlóan teljesít és amit észre vettem, hogy nem viszem magammal mindenhova a power banket mert szinte harcolni kell a telefonnal, hogy lemerüljön.
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
-
gergely64
tag
válasz Klara_ #20611 üzenetére
Ez már több, mint egy szimpla kódolvasó, névjegykártya beolvasó is van, ami egész jó, gyorsan lehet vele a kontaktot bevinni a névjegyek közé, valamint a dokumentum beolvasó, OCR karakter felismerővel, ami sajna magyarul nem tud. A fejlesztőivel ellentétben az eu stabilban működik rendesen az app.
-
gergely64
tag
Az xda fórumán az update-kor is ajánlják telepítés előtt a factory reset elvégzését, ami ugye azzal fog járni, hogy update után az általad korábban telepített összes app-ot újra kell tenned, a felhasználói beállításokat is újra el kell végezned. Ajánlott a fontos dolgok mentése. Ha ez meg van, akkor a telód tárolójába felmásolod a letöltött 3.5-ös zip-et, majd kikapcs és újraindítás recovery-be. Ezt követően a TWRP menüjében elvégzed a factory reset-et, cache törlést majd utána a telepítés menüpontban betallózod a telóra másolt zip fáljt és feltelepíted. Ha kész, rendszer újraindítás és ennyi, tömören.
-
-
balog.peter
csendes tag
Kedves Fórumtársak!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Van egy ilyen készülékem, kb. 6 hónapja pihent a szekrény alján, lányomnak beüzemelve bekapcsolás után a kijelzőn mátrix szerű pontok jelennek meg össze vissza, különböző fénycsíkok jelennek meg rakta és a kijelző lekapcsol. Konkrétan csonttá fagy a készülék. Akku ki-be játék után lehet újra beindítani, de általában eddig jut el csak... Ha mondjuk el is indul vagy a képernyő kikapcsolása után vagy kb. 2-3 perc múlva fagy szét. Stabil Multi ROM van rajta, amit n em tudok frissíteni, mert update.zip re átnevezve SD kártyáról zip hibával leáll a MI recovery. Valami ötlet valakinek?? -
-Faceless-
őstag
válasz balog.peter #20619 üzenetére
Recovery-ben nincs kijelző hiba?
Csak mert nekem ennek nagyon alaplap szaga van. -
gergely64
tag
válasz balog.peter #20619 üzenetére
A kijelző híbáról több info kellene. A ROM cseréhez meg annyit, hogy néha bele kellene pislantani az összefoglalóba ha gond van, vagy akár már előtte is. Idézet:
"ROM csere gyári MI Recovery-n keresztül:
-Fő szabály akkumulátor legyen feltöltve!
-A letöltött ROM-ot nevezd át update.zip-re,ha lehet még másolás előtt.
-A letöltött ROM-ot másold a telefon gyökerébe. (gyári MiRecovery csak a belső SD-ről rakja fel az updatet, ha külső SD-re rakod, corrupted hibát ír)(A telefon USB összeköttetés alkalmával hajlamos csak a DCIM és Pictures mappákat megjeleníti. Ebben az esetben az értesítési sávban az USB résznél áthúzod Pictures-ről Files-re. Így már a windowsban is látható a file rendszer.)" -
veterán
Találkozott itt már valaki olyan problémával, hogy a power gomb lentről felfelé nyomva elérzéketlenedik?
Nálam pár hete jelentkezett - jó, mondjuk már másfél éves a cucc, de nem egy szénbánya mélyén használom, és időnként ki is szoktam pucolni. Furcsa, hogy ha fentről lefelé nyomom meg hüvelykkel (jobb kezes vagyok), akkor tízből tízszer megy - ha meg ellenirányban, akkor újabban inkább csak az esetek felében.
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
balog.peter
csendes tag
válasz -Faceless- #20620 üzenetére
A recovery-be nem jelentkezett a kijelző hiba. Nagy nehezen sikerült újra elindítani a telefont. A rom csere is sikerült. Sajnos a hiba most is jelentkezett. Gazdasági totálkár lesz? Sajnos nem igazán tudom mit tegyek vele...
[ Szerkesztve ]
-
fene_vad
senior tag
válasz anaqer #20622 üzenetére
nálam volt ilyen, kicseréltem a kapcsolókat, nem nehéz.
Arra kell csak ügyelni, hogy ennek a nyamvadt kis szar kapcsolónak is több verziója van, asszem nekem a gyári v1.0 vagy 1.3 volt, az először rendelt v2.3-al nem működött, másodikra v1.6 jött, azzal megy rendesen.
Szereléskor arra kell ügyelni, hogy van egy hajszálvékony fémhálócsík a kapcsoló alatt, ami ha lejön és felpöndörödik, soha többé nem lehet kiegyenesíteni (mondjuk anélkül is működik).
-
fene_vad
senior tag
válasz balog.peter #20624 üzenetére
vegyél egy törött kijelzőset, aztán az alaplapot műtsd át.
olcsóbb, mint alaplapot venni
-
Terentius
őstag
válasz -Faceless- #20627 üzenetére
Miről beszélsz semmilyen illegális dolog nincsen emögött
OnePlus 12 16/512
-
Mr. Wolf
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem a nagy keleti országból egy LCD kijelzőt a telefonhoz, mint kiderült, fölöslegesen...
Mivel nem kell, eladnám jutányos áron.Ha valakit érdekel, jelentkezzen privátban!
-
c00per
tag
válasz Mr. Wolf #20631 üzenetére
Sziasztok!
Nem találok megoldást így végső elkeseredésemben ide írok.
Van egy Note 2 Prime teló ami kapott egy wipe all data-t mi recoveryben.Azóta kép felvillan, rezzen egyet és kikapcs.Ez alapján a leírás alapján próbáltam újratenni, fel is megy rá a rom, de a hiba marad.Mi lehet a megoldás?
-
c00per
tag
-
c00per
tag
válasz c00per #20634 üzenetére
nos eljutottam odáig a legutolsó 7.5 global rommal, hogy fastboot se volt.Rádugtam töltőre, véletlenül megnyomtam a bekapcsoló gombot és láss csodát elindult a rendszer.Volt már a kezembe pár csájnáfon, de ez viszi a primet még a redmi3s szétvágott adatkábellel történő flashelése se volt ilyen kemény dió
[ Szerkesztve ]
-
nyisziati
veterán
válasz c00per #20635 üzenetére
Ebben a topikban van a szakmai mélyvíz.
-
thefreeman
aktív tag
Nekem is megjött a Nohon akku, érthetően jobban bírja mint a gyári. De másnak is van vele olyan gondja, hogy ha teljesen feltöltődik, akkor kikapcsol? Már kétszer is előfordult. Van erre valami megoldás?
-
bubu256
tag
válasz thefreeman #20639 üzenetére
Nekem is volt már olyan hogy az éjszaka töltőn hagyott telefon kikapcsolt a Nohon akkuval!
[ Szerkesztve ]
-
nyisziati
veterán
válasz c00per #20641 üzenetére
Szívesen.
A kidobás nagy pazarlás lett volna.
Épp most ajánlottam valakinek az okosteló topikban, aki diagnosztikai célra keresett könnyen rootolható telót, önálló SD slottal, jó közösségi támogatással, új romokkal. Erre (is) kiváló.Ráadásul szervízmódra a kivehető aksi még egy plusz pont.
[ Szerkesztve ]
-
Tatter
csendes tag
Sziasztok! Tavaly decemberben meghülyült a telefonom, az alsó három érintőgomb nem működött garanciába elvittem a szervizbe, teljes kijelzőt cseréltek. Hétvégén újra meghülyült a telefonom, gari már természetesen nincs. Csak kijelző cserével orvosolható tényleg a probléma? Nem akarok 5 havonta telefonba kijelzőt cserélni, annyit nem ér.
Múltkor vettem egy BALEK feliratú pólót, nem értettem miért került 35.000 Ft-ba
-
Istuu15
senior tag
válasz Tatter #20644 üzenetére
2 hete vettem észre, hogy nézem a youtubeot és magától kilép és megnyitja az app váltót. Plusz párszor nem működött a 3 érintő gomb alul nekem sem és néha magától is lépkedett a menüben. Ez is kijelző hiba lenne? Egyszer be is kellett kapcsolnom a quick ballt mert 2-3 percig nem érzékelt semmit.
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
Tatter
csendes tag
válasz Istuu15 #20645 üzenetére
Két hete nekem is ezt csinálta, aztán tegnap újra. Tiszta forró volt a telefon, mindent magától megnyitott. Próbálom helyettesíteni a képernyőn, de az sokszor nem működik. Sajna kuka lesz szerintem a telefon.
Múltkor vettem egy BALEK feliratú pólót, nem értettem miért került 35.000 Ft-ba
-
veterán
válasz bubu256 #20640 üzenetére
Na az jó lesz, ha egy NOHON akkuval is csinálja a telefon ezt a töltés közbeni kikapcsolást.
Rendeltem korábban egy sárga BM45-ös akkut, azzal minden töltéskor kikapcsolt a telefon. Mondom ez a sárga utángyártott akkor kuka, rendeltem egy eredeti NOHON akkut, ami pont ma jött meg.
Ha ezzel is ki fog kapcsolni töltéskor, akkor morcos leszek
Letesztelem majd éjszaka, de úgy látom, hogy nem permanens a hiba, nem minden alkalommal kapcsol ki a NOHON akkuval, csak időnként
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
beers
addikt
válasz Donki Hóte #20648 üzenetére
Akkor az az akku is szar!
Én visszaraktam az eredetit, azzal nem csinálja!M&N
-
grafikus17
senior tag
Én még februárban rendeltem BM45 eredetit. Nekem is kikapcsol, csak nem tulajdonítottak neki jelentőséget Azóta olvasom, hogy szinte mindenkinek csinálja. De már le is szoktam az éjszakai töltésről. Egyrészt felesleges rajta hagyni , másrészt sokkal jobban bírja az új akksi,elég ha munka helyen rá töltök, már nem szoktam 100%ra tölteni.
Bár mintha már ez is kezdené megadni magát.Eddig 10%ot merült 30 perc alatt, most már 100%ról 90%ra 10-15 perc alatt lemegy,de utána nem változik számottevően, mert 50%ot 2.5 óra alatt éri el.Vagy lehet ,hogy az éjszakai töltés többet nyom bele? De az meg a nem biztos hogy jó neki.
Régebben olvastam , hogy nem egészséges mindig csutkára tölteni.
[link][ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi note 7
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest