- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
Leci segitsetek honnan tudnek gyari akksit szerezni vagy gyarival megegyezot?
Ez a sok kamu katasztrofs.merul 20 perc alatt 70%.ot.
Tudom nem mai darab a telo de csak van valami megokdas ne kelljen kidobni mert igy haszbalhatatlan.
Csak a kulfoldi nohon a mrgokdas?vagy itthon valami biztos pont?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
-
Benir8
senior tag
válasz grafikus17 #21400 üzenetére
Ez fejlesztői rom. Pontosan mit keresel?
-
Thowra123
tag
válasz dragonfx #21403 üzenetére
Nekem még gyári aksi van, utolsó mérés szerint 2880mAh a kapacitása. Kb 80% on volt mikor kikapcsolt, nem töltöttem még aznap. A romot clean installal raktam fel előtte pár héttel. Leejtve, durva hatásoknak kitéve sosem volt. Az újraindulás random történik, van, hogy az asztalon van és egyszer csak reboot .
Jelenleg tartalék készülékként használom, Redmi note 3 (Kate) a mostani készülékem. Mivel a hiba maradt, kizártam a hálózattal való összefüggését is, nincs benne kártya. Nem tudom naponta hányszor indul újra, de csinálok majd egy automate progit ami számolja . -
gergely64
tag
válasz Benir8 #21404 üzenetére
Ez bizony, amit Grafikus17 fórumtárs belinkelt Miui 9 stable] verzió. Igaz nem a Globál, hanem a xiaomi.eu által a hivatalos kínai MIUI 9 V9.2.2.0.LHMCNEK stable verziójának átdolgozott kiadása, mely kb. két hete elérhető. Azaz van már MIUI 9 stable is a Redmi Note 2-höz.
Annyit róla, hogy funkcionálisan hibát nem találtam benne és ami pozitív a fejlesztői változatokhoz képest még, hogy a rendszer nyugalmi áramfelvétele kisebb, takarékosabb a masina. Egynapi használat alatt a 4 óra kijelző idő is összejöhet egy normál állapotban lévő akkuval.[ Szerkesztve ]
-
grafikus17
senior tag
válasz gergely64 #21406 üzenetére
Sziasztok!
Nekem egy évig a MIUI by xiaomi.eu.8.1 stabil 8.1.3 volt fenn. Decemberben felraktam 2 másik romot, de nem tetszettek, mindegyiknek volt valami bugja.Már egy ideje betegeskedett de még mindig ez volt a legjobb úgyhogy vissza is raktam. ( pl nem jöttek meg a messenger értesítések )Aztán hirtelen felindulásból felraktam ez a romot tegnap.Nem bántam meg. Kiválóan működik rajta minden, és az akku idő is javult, most simán tartja napi használatban, nem filmnézéssel, óránként 20% ot merül. 50%-nál volt 14 órakor úgy( 2 óra 40 perc kijelző idővel ), hogy előző este vettem le a töltőről 20 órakor , lefekvéskor 80%-nál volt, ami reggelre is megmaradt. Szóval csak ajánlani tudom. Mivel van rajta root, titániummal vissza is raktam mindent programot hibátlanul.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi note 7
-
Benir8
senior tag
válasz gergely64 #21406 üzenetére
Komolyan?
Én innen nézegettem, hogy mikor kerül fel a MIUI 9 stabil.
Azt hiszem én is kipróbálom, ha már akku idővel nincs probléma.(#21408) grafikus17
Egy kérdésem lenne tőletek, hogy ha nyitok bármilyen alkalmazást akkor tényleg gyorsabb, mint ahogyan bejelenték videón is?[ Szerkesztve ]
-
Benir8
senior tag
válasz grafikus17 #21413 üzenetére
Ó, pedig erre voltam kíváncsi
Na mindegy, egy próbát megér ezen a héten -
nyisziati
veterán
Nektek mennyire váltak be a tokok, főleg gombok miatt kérdezem. Nekem van 3 is, de a nyomáspontjuk elég bizonytalan.
Ha van valami tuti, linkeljétek már be légyszi a beszerzési forrást. -
dragonfx
veterán
válasz grafikus17 #21413 üzenetére
Jobb mint legujabb miui? Tobbiek?
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
tahepa
senior tag
Búcsúzom a topiktól. Eladtam a család utolsó Note2 telefonját. Szerintem nagyon jó telefon a Note2 de elszaladt fölötte az idő...ez van. Minden jót kívánok a megmaradt tulajoknak , becsüljék meg ezt a telefont.
-
Cyone
tag
Az én igényeimnek még mindig megfelel a Note2. Lassan 2 éves lesz és még az eredeti akkut használom gond nélkül.
Cyone
-
gergely64
tag
válasz tahepa #21421 üzenetére
Szép és jó telefon a Huawei Mate 10 Lite a középkategóriában, de az a Redmi Note 4 is, csak éppen az árcédulán ez utóbbinál egy 50-ezressel rövidebb az ár. Ezen érdemes eltöprengeni, ha valaki telót akar váltani.
Jelenleg a Xiaomi mindegyik kategóriában ár/érték arány győztes magasan, és van hozzá nekik 2,8 milliárd MIUI felhasználó. A Redmi Note 2-ről meg csak annyit, hogy ha valaki az 50 ezres kategóriában le akarja váltani egy újra, és nem akar rosszabbul járni, akkor az ebből az alomból válasszon újfent. -
tahepa
senior tag
válasz gergely64 #21424 üzenetére
Nekem nem kell semmit bizonygatnod.
Redmi 1S-el kezdtem majd Note 1 majd Note2 és ezután Note3 következett és megsúgom a fiamnak Note4 készüléke van.Most kipróbálok egy másik brandet és kész. A vásárlásba 0 azaz nulla forintot kellett beletennem ( ellentétben az eddigi Xiaomikkal mert ott mindig előre fizettem a teljes vételárat ) majd 15 hónap alatt 6400 forintjával kifizetem ( amit más hülyeségre is elkölthetnék...) A Huawei amúgy még ráadásul tetszik is a kidolgozásában , alakjában stb. akkor miért ne vegyem meg?
Már bánom hogy írtam ide mert szokás szerint mindig van egy megmondóember aki tulajdonosa van a bölcsek kövének ( szerinte)...ezért utálatos hely a PH mostanában.... -
dragonfx
veterán
válasz gergely64 #21424 üzenetére
Ha megvagyok elegedve s note 2.vel mindenben.kiveve akksiido.
Akkor szerinted megfelelo dontes a note 4?
Nem erzek semmifdle javulast.vagyis ereznek???
Eleg a 3gb ram?Amugy en is neztem a mate 10 lite.t 96, volt edigitslba igen 15* 0%thm.re de mar felbaxtak 110re.innentol kiesett.
Masik ket jelolt nekem a honor 9 lite es a honor 7x.
Egyenlore egyik se kaphato itthon.
Ebay.rol,ali.rol ti be mernetek vallalni??
Elobbi 65,utobbi 48,lenne.fura mert a 7x !nagyobb es alapbol 4gb ramos.
Meax annyi a hatranya nem csillog es az elso kameraja nem dupla.
Ti mit gondoltok??
Note 4,kintrol piti lenne de annyi kamu kering csak itthon mernem megvsnni itt meg 48-55,kb.
Bar meg varom s nohon akksi.t nagyon bizom benne ahogy itt sokan irtak ujra eredeti fenyebe fog s telo tundokolni.akkor marad.amugy csere. De melyik verzio?vagy varjsm meg amig lejjebb meg a mate 10 ara netan a ket honor elerheto lesz itthon is?(mas kerdes mennyiert)"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
gergely64
tag
válasz tahepa #21425 üzenetére
Szerintem olvasd el még egyszer amit írtam, most egy kicsit figyelmesebben és látni fogod, hogy semmit se akartam neked bizonygatni. Leírtam néhány dolgot, amit a tesztekből és az árcédulákból bárki megállapíthat, ha van hozzá kedve és ideje, ha meg nincs, akkor itt vannak a fórumok, amit Te ugye utálsz.
-
gergely64
tag
válasz dragonfx #21426 üzenetére
Szerintem a Note 2 a kategóriájában még mindig egy jó masina, van már nála jobb és szebb is, de általános használatra még mindig tökéletes. A MIUI 9 egy nagyon jól paraméterezhető felhasználói felületet, sok kényelmi funkcióval, mára már megfelelően stabil és kiforrott. Ha nem érzel ellenálhatatlan vágyat újjlenyomatos feloldásért, vagy többnapos üzemidőért, akkor még egy ideig nem fogsz vele kilógni a sorból.
-
dragonfx
veterán
válasz gergely64 #21428 üzenetére
Hat tudom nem elegedett is vagyok vele. De mikor a fos ocska klon utangyartott kamu akksikkal vergodhetek 1-1-.5,orat talan kibirnak.
Gyari azert eros hasznalattal is reggeltol estig birta.de ezek a szutykok.utolso remenyem a nohon.ha nincs mas akkor kenyszer van.igy ez blamas.
Csak tonkrebaxom s toltocsatit.
Ujjlenyomat nem erdekel.tarhely elrg.kamera fain.jo lehetne tobb ram.de ez is egy vicc az android anno elment 512vel mostmeg 2 alig eleg. Ez a fejlesztok hibaja.ennyi plusszot nem ad....[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
tahepa
senior tag
válasz gergely64 #21427 üzenetére
Ez mind szép és jó de senki sem volt kíváncsi az okfejtésedre.
NEKEM feltettek egy kérdést amire ÉN válaszoltam , erre te nekikezdtél okoskodni árcédulákról , kategóriákról , alomról....de erre SENKI sem kért fel. Ezt te minek neveznéd? De inkább nem is érdekel....bizonygasd a nagy semmit ha ez neked örömet okoz.
További jó okoskodást én inkább tovább lépek . -
dragonfx
veterán
-
-
thefreeman
aktív tag
válasz dragonfx #21439 üzenetére
Nekem is olyan fél éve van NOHON elégedett vagyok vele, bár nem vagyok benne biztos, hogy tudja azt amit akkor mikor új volt. Bár nálam ez nem olyan nagy gond, minden este töltőre teszem bármennyin is legyen. Van powerbankom ha olyan helyre megyek ahol nem tudnám tölteni. De a napot azt mindig kibírja.
Még mindig elégedett vagyok a telefonnal. Mostanában már eléggé, gondolkozok, hogy lecserélném de a sebességgel nincs bajom, kamerát szeretnék jobbat de ahhoz sokkal magasabb árkategóriában kéne nézelődni. Mikor megvettem nem gondoltam volna, hogy két év elteltével is ilyen jól fog működni. -
dragonfx
veterán
Nekemm egy napot kibir reggeltol estig ha hasznalom nekem elrg.
Kamerja jo szerintem.csak tudni kell beallitani kepet szerkeszteni."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz inferno88 #21447 üzenetére
Igen jatszok vele. Mobilnet wifi. Mesi fb bingeszo.
Jo ne folyamatos kijekzoidovel szamold. Coc.zek meg cr.ezek. ott nem kell folyamatosba. Meg zenelek.gps . eddig 3* neztem 22-23 ora jo ebbe ugye ejszaka is volt."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
include777
aktív tag
No a Nohon aksi megjött, a telefon nem fagy tőle, simán hozza a gyári aksi teljesítményét.
Gearbest-ről rendeltem, adtak hozzá egy kis szütyőt is amiben a pótaksi tartható, ha jól emléxem 8 dollár volt.
A 4200es még nincs itt, igazán arra leszek kíváncsi.keep calm and learn powershell
-
include777
aktív tag
Miui 9 globál stabil link
keep calm and learn powershell
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest