- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adrian94
őstag
Melyik alapból rootolt, magyar nyelvű romot ajánljátok?
-
dragonfx
veterán
válasz Milestone2 #20905 üzenetére
ja azóta már jobb. hatott
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
adrian94
őstag
A képernyő bekapcsol magától időközönként úgy, hogy semmi értesítést nem kapok.. Ezt ki lehet valahol kapcsolni?
-
kstcsk
tag
Teljesen biztos, hogy valami ébreszti "alvó" állapotból a telefont, tehát egy app lesz a ludas. A launcher is egy app.
-
guftabi96
addikt
válasz nyisziati #20892 üzenetére
3 napja van nálam a készülék, de inkább leírom most, mielőtt még elfelejtem, hogy kérted
Nos:
+anyaghasználat, összeszerelési minőség mindenképpen javult ( Note 2-nél nekem recsegett egy kicsit a hátlap, de ezt könnyen lehetett orvosolni, de ugye a fémmel nem lehet versenyre kelni)
+ A 3Gb ram megléte mindenképpen kellemes, ritkábban zárja be az appokat (A snapi 625 is erősebb valamivel a Helio X10-nél (nekem a RN2Prime olyan 52k körül tudott emlékeim szerint Antutuban, ez ha minden igaz 60k körül. Valamivel talán gyorsabb, de ennek az érzete nagyjából abból jön szerintem, hogy ritkábban tölt újra alkalmazásokat)
+ Nem melegszik annyira
+ újabb droid (ma jött pont a 7.0 a készülékre), bár MIUI mellett számomra nem érződik különbség. + a 9-es MIUI-t megkapja a RN2 is, és azt ígérik, hogy jóval gyorsabb lesz, mint a 8.
+ Ennél nincs szívás a kernellel, jönnek is rá szépen a custom romok. Van official Lineage, Resurrection Remix stb. XDA-n körbe lehet nézni, hogy mi a felhozatal.
++++++++ÜZEMIDŐ! A jóval nagyobb akksi, és a jóval takarékosabb Snapi 625 azért elég jó párost alkot. Átlagos használat mellett (böngészés, messenger, youtube, pár fotó, és egy pici játék) jelenleg így állok:
+ujjlenyomat olvasó. (bár enélkül szerintem lehet élni, de az kétségtelen, hogy jó dolog.)- Kamera, ezen belül is a videós rész. Rettenetesen rosszul szűr a mikrofon. Kb használhatatlan a hang a videók alatt. Erre van elvileg megoldás, csak éppen ahhoz root kellene, és elértünk a következő negatívumhoz ->
- Zárt bootloaderrel érkezik a készülék. Ennek a nyitása legalább 3 nap. Kérelmet kell küldeni a Xiaominak, hogy ki tudd nyitni. Ennek a kérelemnek az elfogadása eleve idő (bár nálam szuper gyorsak voltak, kb fél órán belül megkaptam az sms-t, hogy jóváhagyták). Majd ettől számítva 72 órát kell várni, hogy nyithasd. (nekem ez pénteken délután telik le). Ezután már mehet a root, twrp, custom rom stb.
- Elég sokan panaszkodnak hangproblémákra hívások közben. Szerencsére nekem jónak tűnik (kopp-kopp)
- 2,5D üveg a kijelzőn. Ennél még nem jöttem rá, hogy mi az értelme, és nem is igazán értem, hogy minek kell ezt erőltetni. Csak a szívás van vele, ha valaki fóliát akar rá rakni.
- Ugye a jobb anyaghasználat, összeszerelési minőség egyik velejárója, hogy nem lehet szétszedni a telefont. Lehet én vagyok a maradi, de én azért jobban szeretem, ha pl egy tönkrement akksinál csak szimplán kiveszem a rosszat, és berakom az újat.A fentiektől függetlenül a RN2 még mindig egy jó készülék szerintem. Nekem az üzemidő, és az official custom romok miatt megérte váltani.
[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
csibor
addikt
Tegnap olyan problémám akadt, tekerés közben elment a zenékről a hang sáv. Telon alul valami sáv felugrott, én meg kinyomtam. A másik lehetőség szar a fülhallgató, még nem sikerült másikat szerezni. Kékfogon nincs gond.
-
nyisziati
veterán
-
Benir8
senior tag
Valaki kipróbálta már a MIUI 9-et?
-
sutyi^
senior tag
válasz Benir8 #20917 üzenetére
Ütemterv:
1) August 11th, 2017
MIUI 9 Developer ROM for Mi 6, Mi 5X, and Redmi Note 4X Qualcomm will be released to the public!2) August 25th, 2017
MIUI 9 Developer ROM for Mi MIX, Mi Note 2, Mi 5, Mi 5s, Mi 5s Plus, Mi 5c, Mi Max 2, Mi Max 32G, Mi Max 64G/128G, Mi 4S, Mi 4c, Mi Note Pro, and Redmi 4X will be released to the public!3) From late September, 2017
MIUI 9 ROM for all the other Xiaomi / Redmi devices (except EOL) will be successively released to the public!Magyarán majd szeptember végétől lesz talán az első két pontban nem szereplő egyéb Xiaomi krumplikra, ide értve a Redmi Note 2 is.
Szerk.: Annyi különbséggel, hogy elvileg a 2-es pontban lévők is ma már kapnak MIUI 9-et:
[ Szerkesztve ]
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
püki
aktív tag
A mai napon könnyes búcsút vettem a Xiaomitol, beneveztem egy Blackberry PRIV-re. Sokat segitettetek az elmúlt évek alatt, amiért hatalmas köszönet mindenkinek!
Galaxy S24 Ultra Titanium Blue 512Gb
-
-
sylas
tag
Sziasztok!8.1.2 Stabil verzióban ki lehet kapcs. képernyőzárat?Anno fejlesztőiben elvileg volt.
beállítások->rendszer->fejlesztői lehetőségek->Közvetlen hozzáféréshez pöttyA múltra csak emlékezni tudunk - ha szembetalálkozunk vele, meg sem ismerjük.Gondolatban haladhatunk ugyan visszafelé, de az idő közben mindig előrehalad"
-
TaliGa
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap óta fagyogat a Note2-m, szürke vagy fehér képernyő, és egy idő után újraindul magától. Az aksija rohadt lassan tölt, a készülék néha be sem kapcsol.
Az aksira gyanakszom, mert korábban is volt olyan, hogy a töltöttséget csak egy újraindítás után mutatta rendesen (pl. 70-ről pár perc alatt lesett 20ra, de egy reset után már újra 70), de a fagyás tök új jelenség. Vki találkozott már hasonlóval?"So say we all"
-
drr
őstag
válasz grafikus17 #20935 üzenetére
Tegnap tettem fel ezt a verziót, de merül mint a Titanic...
-
sylas
tag
válasz grafikus17 #20935 üzenetére
Merre van nálad?ebben nem látok rendszer menüpontot se
[ Szerkesztve ]
A múltra csak emlékezni tudunk - ha szembetalálkozunk vele, meg sem ismerjük.Gondolatban haladhatunk ugyan visszafelé, de az idő közben mindig előrehalad"
-
depe95
tag
Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne, hogy vennék egy iqpros adatkártyát, amikor azzal mobilinternetezek akkor ugye az a kártya aktív, de közben tudják hívni a másik simkártyámat?
-
-
inkjet
tag
Sziasztok,
Tudtok valami megbízható helyet akkumulátor beszerzéséhez?
köszi
-
Milestone2
nagyúr
Ide valaki kitette a 7.8.29 Redmi Note 2 MIUI9-et.
'http://en.miui.com/thread-799557-1-1.html'
Nem hinném hogy sokáig kint lesz, akit érdekel szedje...Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Klara_
őstag
válasz Milestone2 #20944 üzenetére
F@sza, hogy az andoid bizonsagi resz meg mindig tavaji a kepek alapjan.
-
Milestone2
nagyúr
válasz Klara_ #20945 üzenetére
Ne várj sokat.
Mi3, MiNote teszt megkaptam.
Se Android ugrás.
Se azok az új funkciók amiket anugátosok megkaptak.
Tán picit gyorsabb lett.
Cserébe többet eszik (MiNote-m eddig másfél napig bírta, most már jó ha egyet).
Egy bazinagy parasztvakító dizájn-ráncfelvarrás...Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
merqree
őstag
válasz Milestone2 #20946 üzenetére
Lehet hülye vagyok, de eg, ideje már a google play alkalmazásokat se frissítem...
Köszönöm, hogy leírtad a tapasztalatodat a miui9ről, igy nem fogok érte megfeszülni.
-
Milestone2
nagyúr
válasz Milestone2 #20944 üzenetére
Be is zárt a "bazár"...
Azért az előző hozzászólásban a miui9-re kattintás még működikLényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 pro 128gb eladó!garis!
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest