Hirdetés
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ladislawus
csendes tag
válasz Wallenberg #13393 üzenetére
Szia!
0,2 ghz-el gyorsabb a proci, meg 16gb-al nagyobb a tárhely. Más különbség nincs.
Nem támogatja a 800 mhz-et sok helyen nem lesz 4g-d.
Kivehető az akksija persze, cserélhető.SamsungR210-SonyEricssonK700-Nokia5230-NokiaE72-SamsungAce 4-XiaomiRedmiNote2Prime
-
lali.xf
csendes tag
hello.
behalkult az elolapi hangszorm.van valakinek ilyen problemaja?
üdv. -
merlinke
csendes tag
Sziasztok!
Prime verzióban van meg a készülék (nagyon jó választás volt, lassan egy hónapja nyúzom, tökéletes egyedül a YouTube akadozáson -ez orvosolható, nem lógok YT-on folyton- valamint a Hitelesítési problémán kívül, de ezek szerintem nem olyan eget verő problémák)
Egy kérdésem lenne. Aksit hol tudok beszerezni hozzá? Milyet keressek hozzá (gondolom eBay-en, Ali-n nem mindegy, milyet rendelek...)
-
merlinke
csendes tag
válasz Vertigo18 #13407 üzenetére
...akkor szuperül elkerülte a figyelmemet Igazából -röviden, tömören- annyi a problémám, hogy a honlapon minden adatom ki van töltve, a beállításoknál a Fiókoknál A XIAOMI fióknál is mutatja a nevem, a számsort, de az alkalmazás nem reagál a QR kódra. Ha ezekről is szó volt, akkor esélyes, hogy visszakeresek...
-
Vertigo18
addikt
válasz merlinke #13410 üzenetére
Nem, ha jól emlékszem, akkor másnak az aktiváló sms elküldése volt sikertelen folyamatosan. Nem is "másnak", hanem "sokaknak".
És ha jól emlékszem, akkor az angol nyelvre átállítás, újraindítás, várakozás... Ez segített, angolul már elküldte. Aztán megint lehetett magyarra állítani és újraindítani.
Nekem így oldódott meg itteni segítséggel.
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Ladislawus
csendes tag
válasz csgabee #13399 üzenetére
Szia!
Ha külföldről rendeled, mindig nehezebb téma gariztatni...
Visszaküldeni saját költségen, hetekig nincs telefonod...
Én elhamarkodottan megrendeltem a gearbesttől, 2 hét alatt megjött, de csak 10e.-el lett olcsóbb mintha az eustocktól rendelem. (Aktuális banki árfolyamod, ahogy a bankod vált +szállítási költség egyből 50e.)
Utólag bánom is, de ez van...[ Szerkesztve ]
SamsungR210-SonyEricssonK700-Nokia5230-NokiaE72-SamsungAce 4-XiaomiRedmiNote2Prime
-
kakuk.tamas
addikt
válasz zolmesz #13400 üzenetére
A legutolsó update nem vett vissza a CPU frekiből, mint az alap Note2-nél?
Nálunk már nem 2GHz-esek a magok, hanem 1,95...[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
válasz csgabee #13399 üzenetére
Én a helyedben szánnék pénzt most a garanciára, minthogy saját zsebből küldözgessem Kínába a telefont értélbiztosítással, meg egyebekkel... És lehet félúton el is veszik...
De Te tudod.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
merlinke
csendes tag
válasz Vertigo18 #13411 üzenetére
Nekem a weboldalon (https://account.xiaomi.com) a számom is ott van, e-mail, minden, 100%-ot ír. Ezért sem értem, miért nem akarja a Hitelesítő alkalmazás az igazságot. Már le is tettem róla félig-meddig... Olvastam itt is, hogy ez a típus szeret 'másnál máshogy működni' (pl. nálam ezzel van gond, másoknál meg nem, pedig ugyanaz a készülék)...
-
ktommy91
addikt
válasz merlinke #13406 üzenetére
Amit a Gearbest árul elvileg eredeti és jó áron van. XiaoMi RedMi Note 2 BM 45 Battery
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
snecizero
senior tag
Ha hosszú távra gondolkodtok akkor ne sajnáljátok rá a pénzt. Az Extreme digitalba vettem 65000ft ért. 2 év garival. 2 évig nincs gondom és ,,csak" 15000 ft volt pluszba.
Most nézem, hogy az aksiról beszéltek. 😀[ Szerkesztve ]
Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
pitju76
tag
11.26-os fejlesztoivel elek egesz jol, viszont az akkuido atment vicc kategoriaba. Itt van elottem az asztalon, semmi nem fut rajta, neha megcsorren, de merul mint egy ipari buvar. Nem vicc, volt, hogy egy ejszaka alatt 97-rol 0-ra ment, pedig alap allapotban volt, semmi nem futott rajta tudtommal. Ez hardver vagy Rom? Utobbi nalam 01.29-et jelez, 1 honpja nincs frissites? Vagy?
-
Viktor1979
tag
Sziasztok! A kèrdèsem a következő: hogyan lehet beállìtani, hogy a csengőhang szintje emelkedő legyen? Lehet volt már ez a kèrdès de nem ugrik be.
A válaszokat előre is köszi.Ami nem Kínában készült az hamis! Vagy nem! :D
-
pitju76
tag
-
Istuu15
senior tag
válasz pitju76 #13433 üzenetére
Nekem sokkal jobban merül ha tétlen a telefon. Hétvégén amikor itthon vagyok, és egész nap wifin vagyok, nyomkodom folyamatosan akkor jobb sot jön ki, mint amikor suliban vagyok mert ott több ideig tétlen a telefon és a mobilent sincs mindig bekapcsolva. Mikor megvettem a telefont november 23. án akkor készítettem mindig screenshotot a sot ról 15% nál és ahhoz képest a mostani sokkal rosszabb, de majd javítanak rajta
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
Maist
senior tag
válasz pitju76 #13433 üzenetére
Frissítsd fel a 02.25-ös EU fejlesztőire. Semmi baja nincs, csak wifin böngészve ma 100--->50%-ra 4 óra 35 perc kijelzőidő jött össze. Nem merül gyakorlatilag semennyit sem kikapcsolt kijelzővel. Már csak a 3G hálózaton való böngészésnél tapasztalható merülésre kellene valami gyógymód, mert az még nem az igazi.
-
Istuu15
senior tag
Wow, holnap felrakom és kipróbálom. Teljesítményben is jó? Úgy voltam vele, hogy megvárom a jövőhetit mert semmi érdekes nem volt a changelogban.
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
grafnet
veterán
válasz BalanceR #13424 üzenetére
Na, ezt hogy is csalogatod elő?
Valamit írhatnál róla a kísérletezgetni vágyóknak.
Mondjuk én a "spanyol" kamera app-ot használom, s igazából videózni nem szoktam (a sok fintorgás miatt).
De, ha jól be lehetne állítani, volna mit felvenni - a két kis srác produkciózik épp eleget.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
veterán
válasz ktommy91 #13421 üzenetére
Vagy fizetett reklám, vagy tényleg eredeti.
Szinte mindenki 5*-os adott neki.
Ezt az egy "negatív" hozzászólást találtam: This battery 52 gr and 2509 mAh, original battery 55 gr and 2846 mAh, Shiping to Poland 29 days.Jónak tűnik.
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Maist
senior tag
válasz Istuu15 #13439 üzenetére
Azon gondolkodtam én is, ha csak a changelogot nézem, akkor semmi érdekes nincs leírva, de szerintem az adott készülékre való rom-ot hétről-hétre reszelgetik, csiszolgatják, és azt nem írják ki. Amit kiírnak az úgy a MIUI heti fejlesztői általánosságban minden készülékre érvényes változásai. A 4 és fél óra ez nekem is nagyon tetszett ma, pedig most nézem ebben volt kb. fél óra 4G mobilnet is Telenor-on. Hívás nem volt, egyéb időben a fél órán kívül 2G-n volt a Telenor kártya is.
-
addikt
Valaki tud egy jól működő, ingyenesen letölthető material design témát?
There's a device that I've been using called a whoop.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest