Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
merqree
őstag
válasz Milestone2 #12326 üzenetére
Ordas kamu az egész weboldal:
I. Üzemeltetői adatok
Név: változtatás folyamatban…
Cím: változtatás folyamatban…
Adószám: változtatás folyamatban…
Kibocsájtó okmányiroda: változtatás folyamatban…
Elérhetőség: info@xiaomishop.hu
Telefon: 06-1-510-0131[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
Megtanultam, hogy kell huzni egykezes hasznalathoz. 10bol 10
I humbly and respectfully decline™
-
Raruh
tag
válasz Mephistoone #12355 üzenetére
Én is vevő lennék rá
Raruh voltam! ~Do or do Not, There is NO try!
-
plaszy
őstag
Hogyan tudnam csak a telefonon levo nevjegyeket importalni vcf-be? A 3 email fiokome nem kene. Mert azzal egyutt rengeteg lenne es egy masik teloba exportalva nem szeretnek tobb szazat kivalogatni, ami megmaradjon.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
adrian94
őstag
válasz loosht #12335 üzenetére
Ezt, hogy érted ? Hol találom az automatikus indítást ?
(#12336) Raruh
"A Biztonság app-ban az indítópulton belül engedélyezd az alkalmazást."
Ezt hol találom ?
(#12360) Saint_
Azon belül csak ezek vannak : Óra, Hangrögzítő, FM Rádió, Számológép, Fájlkezelő, Iránytű, Hibanapló, Letöltések, QR Kód olvasó, Mi Remote.. Vagy ide kell berakni azokat amiről akarok kapni értesítést ? Nem nagyon értem..
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
válasz Milestone2 #12354 üzenetére
Na, ez kemény adok-kapok!
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
-
Milestone2
nagyúr
válasz grafnet #12361 üzenetére
De volt értelme! Respect érte az Eustocknak.
Kirakták ezt a szöveget a Redmi Note 3 lapjára:Figyelem!
A készülék zárt bootloaderrel rendelkezik.
A készüléken Magyar nyelvet is tartalmazó szoftver található. (Xiaomi.eu 6.1.14 Global EU Rom)Amennyiben gyári szoftverrel (nincs Magyar nyelv, Google Play) szeretné a készüléket (hetente frissül) úgy kérjük jelezze azt vásárlás során a vásárlói megjegyzések résznél.
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
D4ni
őstag
válasz Milestone2 #12363 üzenetére
Én ugyan ilyen szováltásba keveredtem a xiaomishoppal. A te esetedben az eustock kitűnően kezelte a problémát, míg én a xiaomishop Facebook oldalán szimplán rákérdeztem, hogy most oké hogy Redmi note 3 pro van kiírva, de akkor mé helio procival adják? Akkor snapis vagy helios? Erre azt a választ kaptam hogy hívják így is - úgy is... Eszem megáll, maga a forgalmazó nincs tisztában a fogalmakkal, avagy szó szerint az átk.ráson van a hangsúly. Az ilyen boltokat simán fel lehetne nyomni. Az eustockot tudom mindenkinek ajánlani sziamiau vásárlásnál. Korrekt, gyors, precíz.
Közben megtaláltam:https://m.facebook.com/comment/replies/?ctoken=552159854962443_552181871626908&count=6&showcount=4&pc=1&ft_ent_identifier=552159854962443&gfid=AQBD83HT_MeKTdkE
Nem kötekedtem tovább, idióták.
[ Szerkesztve ]
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
Frogdog
csendes tag
Sziasztok!
Az EUSTOCK -nál lehet vásárolni áfamentesen, EU-s adószámmal. Ha így vásárolnék, akkor keletkezik fizetési kötelezettségem? Ha igen, akkor miért éri meg így vásárolni?
Vajon elég nekem a sima note 2 ha nem játszom a telefonon, GPS-t viszont használnám, mondjuk TOMTOM szoftverrel?
Köszönöm előre is a válaszokat!
-
adrian94
őstag
válasz Milestone2 #12371 üzenetére
Én ezt értem.. de akkor nem tudom bekapcsolni, hogy jelezzen minden értesítést a telefon lezárt állapotban is ? Vagy ezt most mire írtad ?
-
sublett
tag
Sziasztok!
Adatvesztés nélkül lehet rootolni a készüléket 7.1.1.0 EU stabil ROM-val? -
Milestone2
nagyúr
válasz sublett #12375 üzenetére
Persze lehet.
PC-ről (PC-n keresztül)
ADB-n, vagy FASTBOOT-ban fel kell égetni egy RN2-höz való TWRP-t.
Majd a TWRP-ből a SuperSU.zip-et.
Linkek a lap tetején a lenyitható összefoglalóban.Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
sublett
tag
válasz Milestone2 #12376 üzenetére
Elméletileg ezzel megmarad a Tasker beállításai, a miBand párosítás, a miKey, stb? Csak azért kérdem mert nem mindegyiket volt egyszerű stabil működésre bírni :-)
-
Milestone2
nagyúr
-
sublett
tag
válasz Milestone2 #12379 üzenetére
Köszi, akkor meg is van az esti program (remélem nem fogom brickelni mint a múlt héten egy rk809iv-t ;-))
-
odipapa
senior tag
A Magon most 55e. HUF 2év garival a készülék.
-
Avela40
csendes tag
Sziasztok,
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok, az imént rendeltem Emag-ról hölgy ismerősömnek egy Xiaomi Redmi Note 2 készüléket.
Ha megérkezett a készülék melyik MIUI verziót ajánjátok a készülékhez? Nem szempont a folyamatos OTA frissítés és romolás lehetősége, csak a Magyar nyelv megléte.
Egy stabil, közel hibamentes verzió létezik a készülékre?
Köszönöm,
[ Szerkesztve ]
Battlefield 4 nick: Caprin05
-
Milestone2
nagyúr
válasz Avela40 #12384 üzenetére
Ha STABIL vagy FEJLESZTŐI MULTI ROM-mal érkezik, akkor hozzá sem kell nyúlni.
Ha gyári kínai-angol STABILLAL vagy FEJLESZTŐIVEL akkor csak ha magyar nyelv kell neki, akkor kell hozzányúlni.
Ha webshopos mókolt szarsággal, akkor kénytelen leszel változtatni.
Lap tetején összefoglalóban minden le van írva a specifikációk után részletesen vagy linkekkel.[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
sublett
tag
válasz Milestone2 #12379 üzenetére
Mielőtt nekikezdenek olvasgattam, az itt: http://en.miui.com/thread-186765-1-1.html lévő folyamatok közül a négyest ajánlják a 7.1.1.0 EU stabilhoz. Ránézésre ez a folyamat jó lehet úgy hogy az adataim ne vessenek el?
-
Milestone2
nagyúr
-
DaWe94
senior tag
Úgylátom megjelent Mr.Barra is az en.miui fórumon. Írtam is neki pár sort a borzasztó angolommal....de úgysem fogja elolvasni...
-
sublett
tag
válasz Milestone2 #12387 üzenetére
siker, köszönöm! (igaz, ami miatt feltettem, az nem megy, de nem a root miatt, hnem valszeg ennyire béna a keycut app)
-
DaWe94
senior tag
válasz BalanceR #12389 üzenetére
"Nice pictures, excellent quality. Thanks Mr.Barra. This phone will be a real flagship killer.
- But in my opinion, now the users want a better BL unlocking system. Because with current system, the unlocking is very hard and we have issues.
- How about the european market? There are many users, who will very happy if the Xiaomi would appear in the european market with int. version phones. (with european LTE freqs (B20) ).
- and...why don't you release the kernel sources for MTK devices, for example Redmi Note 2? This is a very good phone, i really like it but the current software doesnt use all opportunities of the Helio X10.Sorry for my stupid questions and for my bad english.
Greetings from Hungary."De látom lesz most nemsokára ilyen Live kérdezz felelek
Na majd oda is becsapódok egy kernel forrásos kérdéssel... hátha válaszolnak csingcsungpingpongék.
[link] -
Istuu15
senior tag
Mit lehet tenni egyébként a porosodó előlapi kamera ellen? (Nekem nem porosodik csak kíváncsi vagyok) Pl billentyűzet porszívóval meg lehet oldani, vagy sűrített levegős spray-el?
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
gamegod
senior tag
Egy kis off. a kicsikêt patika állapotban fél év garancia + egy ipaky, egy ilyennel , és egy eredeti xiaomi flip tokkal + 2 tempered glassal még jó árban el lehet passzolni? csak tapogatózok , remélem nem baj
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
Norby86
őstag
Lehet hogy már volt téma, de a Mi fiókom sikeresen aktiváltam miután angol nyelvre állítottam a telefont, viszont a "Security Questions" opciónál lévő biztonsági kódot már akárhogy próbálkozom nem küldi ki a telefonomra. Ilyenkor mit lehet tenni? Angol nyelven van még mindig a készülék, már négyszer próbáltam a kód küldést, de semmi...
Másik kérdésem: Telefonon belül van valami beállítás arra az esetre ha bizonyos alkalmazásokat kóddal akarok lezárni? Tehát nem az egész telefont csak pár alkalmazást. Vagy ehhez csak play áruházból van rá program?-Norbi-
-
plaszy
őstag
EU-Stocktól vett 7.1.1.0-ával kapott Prime-ot szeretnék gyári recoveryvel 7.1.3.0-ra tenni, letöltöttem a fájlt, átneveztem, átmásoltam a telóra, elkezdtem a leírtak alapján, viszont hibával kilép, hogy "signature verification failed" vagy ilyesmi. Itt mi lehet a bibi? (Nem lenne azonos a 2 régió?)
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
Benir8
senior tag
Jelzem,hogy sikeresen felraktam a stabil miui eu 7.1.3.0. romot.
Play áruházról egy Xiaomi Redmi 2 Tool-al felraktam a TWRP-et,aztán a stabil rom telepítés végén fel is ajánlotta, hogy tegyem fel a root-ot is,felraktam. Eddig minden okés köszönöm a összefoglalón leírt dolgokkal! És köszönöm Mephistoone-nak is[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme 13+ 12/256GB
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest