Hirdetés
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4ni
őstag
válasz eustock #12638 üzenetére
Ha nem hozzátok viszi, hanem a szervizbe akkor hogyan adtok róla jegyzőkönyvet? Ha probléma van készülékkel 3 napon belül mindenképp kell egy jegyzőkönyv erről, hogy időben jelezte a vásárló. Nem kötekedésképp írtam, de én speciel már kaptam bírságot mulasztás miatt. Igaz, mi magyar cég vagyunk.
[ Szerkesztve ]
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
sublett
tag
Sziasztok!
Hétfő óta sokkal gyorsabban merül a készülékem (1:23 képernyő használat után 36%-on van, azaz kvázi egy nao alatt lemerül, holott eddis simán két napig bírta ugyanezzel a használattal) EU stabil ROM van rajta (7.1.1.0), kb 3-4 hónapos a készülék.
Van egy miBand karkötő hozzá (de ez már hetek óta, szóval ha emiatt merülne gyorsabban, akkor az nem hiszem hogy most jönne elő), illetve egy miKey is (ez nem tudom meríti-e jobban, talán azzal, hogy ha véletlenül zenét játszik le a zsebemben a telefon, mert megnyomódik a miKey).
Ami történt még vele, az hogy pénteken rootoltam.Van tippetek, hogy mi lehet az ok?
sublett
[ Szerkesztve ]
-
D4ni
őstag
válasz borsodika #12652 üzenetére
Bármilyen módon lehet jelezni, telefonon, e-mailben, de feltétlen kell erről nekik egy írásos jegyzőkönyv,hogy tudomásul vették blabla, amit valahogy majd el kell juttatni a vásárlónak/panasz bejelentőnek. Nekünk már kicsit könnyebb dolgunk van , külön felületünk van a jegyzőkönyv kitöltéséhez. (Azt még engedték)
Tényleg nem kötekedésnek szánom, csak nem szeretnék rosszat egy alapból megbízható boltnak. Semmi gondom, sőt szerintem nagyon senkinek nem volt velük gondja, még az enyém is onnan van. Csak ebben az esetben illik normálisan eljárni, különben azt hiszem most egy százasra büntetnek. Nem tudom ,hogy befolyásolhatja-e,hogy Szlovákoknál van a cég, illetve ha igen akkor milyen formában.
-
DaWe94
senior tag
Egy kis off következik, de én ezen besírtam konkrétan.
[link]
Annyira...áh..... -
DaWe94
senior tag
válasz Viktor1979 #12658 üzenetére
Igen... De "MI"nek?
-
-
D4ni
őstag
válasz Viktor1979 #12662 üzenetére
Én úgy halottam kevés az üzemidő, pluszba eléggé égeti a zsebet
-
zoli121
aktív tag
Megérkezett a Piston Dazzle Edition fülesem ( ~ 1390Ft) Természetesen először Redmi Note 2-vel próbáltam ki de nem volt a legjobb a hangzás.. Beállítottam az EQ-t de akkor sem volt az igazi. Kipróbáltam Sony Xperia SP-vel meg számítógépre kötve is ahol hihetetlenül szépen szól az árához képest! Xiaomi-ra felraktam a viper4android fx csodaprogramot de a drivert feltelepítve nem történik semmi.
Valakinek valami ötlete?
Ha nem áll lángokban a számítógép, akkor szoftverproblémáról lehet szó./// GTA Social Club : zoli1233 Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/tag/zoli121
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, létezik olyan alkalmazás ami figyeli a futó/futott programokat és százalékosan kitudja jelezni hogy mely alkalmazások hány % akku energiát zabáltak el? Mert furcsa módon nekem a MIUIHU romon egy darabig szépen birta az akkumulátor, lassan merült viszonylag, majd most mióta a gmail-t feltettem vészesen fogy a nafta. Kíváncsi lennék a gmail háttér-szinkronizációja meríti e ennyire az akkut vagy más háttérfolyamat, csak ehhez kellene nekem olyan app ami ugye alkalmazásonként listázza hogy mi mennyi energiát használt el eddig.
-Norbi-
-
Norby86
őstag
válasz zoli121 #12664 üzenetére
Helló!
Az új verziók sajnos nem működnek a telefonon, egy régebbi 2.2.1.1-es verziót tudsz feltenni, amit Innen tudsz letölteni.
Ugyan olyan, ha nem szebb a hangja mint az újnak. Busybox természetesen ez mellé is kell, és első indításnál a "without vfp-t" válaszd majd ki driver-nek. Fontos még hogy a Busybox-nak is adj root jogot és telepítsd fel! (Busybox-ba belépsz és Install)-Norbi-
-
Viktor1979
tag
válasz Norby86 #12666 üzenetére
Norby! Nem 100%-k de szerintem Beállítások-->Rendszer-->Akkumlátor-->Akkumlátor használata. Ezt nézd meg. Ott kiírja mi mennyit használ.
Egyébként ma nemrég feldoptam a Redmi 2 Tool-t de nem akart működni. Vaj miért?
[ Szerkesztve ]
Ami nem Kínában készült az hamis! Vagy nem! :D
-
grafnet
veterán
Másnál is csinálja a készülék: ha használom, pl.: játszok rajta, és fejre fordítva leteszem (vagy letakarom az érzékelöket fent) akkor nem kapcsol ki a kijelző?
Eddig minden telefonom kikapcsolta a kijelzőt. Illetve ez, ha jön egy hívás és a zsebemben van, akkor meg hisztizik, hogy ne takarjam le a szenzort.
Nem értem...Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Norby86
őstag
válasz Viktor1979 #12671 üzenetére
Ez nem lenne rossz, csak az a baj hogy itt a gmail alkalmazás hiába fut valójában, itt nem is jelzi. Csak pár gyári alkalmazást jelez, a többit meg nem látom. Olyan lenne jó, ahol ugyan ezt minden háttérben futó alkalmazásra mutatná.
-Norbi-
-
sylas
tag
Sziasztok! Nálatok is zörög a hátlap oldala vhol ha ott fogja meg az ember? Nálam bekapcs gomb alatti résznél. KB olyan mikor benyomodik és újra visszaveszi a formát, olyasmi mint műanyag palack mikor benyomodik majd vissza. Elég idegesítő ha azon a helyen fogom meg
A múltra csak emlékezni tudunk - ha szembetalálkozunk vele, meg sem ismerjük.Gondolatban haladhatunk ugyan visszafelé, de az idő közben mindig előrehalad"
-
sylas
tag
válasz grafnet #12684 üzenetére
Itt is pont este jött elő
Gondolom azért is olcsóbbak a kínai telek, nem raktak annyi időt a tervezesbe stb. Mondjuk volt olyan Samsungom ami nem zorgott de kicsit volt hézag az illesztesnel, sonynal is tapasztaltam hasonlót, nyilván IP 68 as minősítésű készülékeknél nem lehet ilyen gondA múltra csak emlékezni tudunk - ha szembetalálkozunk vele, meg sem ismerjük.Gondolatban haladhatunk ugyan visszafelé, de az idő közben mindig előrehalad"
-
sylas
tag
válasz Viktor1979 #12686 üzenetére
Megtudnad mondani mi a neve ennek?
A múltra csak emlékezni tudunk - ha szembetalálkozunk vele, meg sem ismerjük.Gondolatban haladhatunk ugyan visszafelé, de az idő közben mindig előrehalad"
-
Nivosus
csendes tag
Az újabb gyártásúakon van ez, sajnos nekem is, váloztattak a hátlapon...
Kollegám rendelt 3 hónapja (mindketten eustock-ról), neki nem recseg/ropog, nekem sajnos igen
A hátlapot levéve látszik is a különbség, neki van benne pl egy fekete plusz réteg középtájt (valami hővezető lehet), nekem már nincs -
törölt tag
Urak, képtelen vagyok pár napja-hete USB-vel összekötni a PC-mmel a telefont.
Tethering-nél kiírja, hogy "USB not connected" és mikor USB-n összedugom őket, akkor is csak a töltés indul meg. Gyári kábele, de próbáltam másikkal (adat-képes USB kábellel), semmi változás.
A saját PC-men és a céges laptopon is ezt produkálja.
Vmi bug lehet, vagy tönkrement vmi ? Tegnap frissített amúgy megint OTA-n ..
Szóval nem jön fel a meghajtó Explorer-ben, usb összedugásra, ez a nyűgöm.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Milestone2 #12691 üzenetére
Amúgy eddig ment - vmi szoftver bug lehet tehát. -
dorika87
őstag
Sziasztok. Érdeklődni szeretnék, hogy átlagos használattal (2-3 óra kijelzőidővel) mennyit bír a telefon akkuja? LG G2-m 1,5-2 napig bírja általánosságban. a Note 2 is bír ennyit? Nekem ez fontos, mert nem szeretnék visszaesést tapasztalni akku időben ha már váltok.
[ Szerkesztve ]
-
ktommy91
addikt
-
grafnet
veterán
-
törölt tag
-
zoli121
aktív tag
válasz kidnou #12688 üzenetére
Gépen és másik telefonnal jól szólt. Csak a Note 2-vel nem volt olyan. De a viper4androiod-al sikerült beállítani így most jó
Ha nem áll lángokban a számítógép, akkor szoftverproblémáról lehet szó./// GTA Social Club : zoli1233 Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/tag/zoli121
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest