Hirdetés
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsocó
aktív tag
válasz csaba12242 #13867 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy ebben a telóban cirkra 10 MB/s-nál nem tud többet 1 sd sem, szóval annyira ne költs túl sokat rá.
-
grafnet
veterán
válasz WhiteWalker #13900 üzenetére
Nagyságrendekkel kevesebbet fogyaszt WiFi-vel, mint mobilnettel!
Nekem 1,5-2,5 óra szokott lenni, WiFi-vel, hétvégén kijön a 4,5 óra.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
veterán
válasz WhiteWalker #13906 üzenetére
A 2.25 is jó, mert most néztem, hogy 43%-on vagyok, 1,5 óra beszéddel, 2 óra kijelző idővel. Reggel megírom, meddig bírta összesen.
Viszont akkor majd csak holnap teszem fel a 3.3-at.[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Alonso69
senior tag
válasz DaWe94 #13901 üzenetére
Meloban vagyok,ezért nem írtam eddig.Ez a minimális fényerö volt akkor és mégis milyen világos a képernyô,ezt akartam bemutatni note 3 ROM-ban.Nem kötelezö elhinni,de Ez idáig a legjobb ROM szerény véleményem szerint.A proci teljesítménye nincs vissza véve ,és mégis most járok 4óra Sot-nál ,úgy,hogy 80%volt mikor telepítettem,most 15%a tölltötség.Sajnos nem tudok többet írni és képekkel sem rakom tele a topicot.Ez a Rom
Xiaomi 14
-
szegecsovics
csendes tag
Sziasztok. Nem tudna valaki szerezni nekem egy fekete hátlapot?
Megvenném. -
ktommy91
addikt
válasz BalanceR #13910 üzenetére
XDA-n nincs fent. Miui 7.2.3.0 Redmi note 2
Szerintem megéri még várni 2 napot hogy kint legyen RN2-re is a 7.2.[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
Alonso69
senior tag
-
Norby86
őstag
Hogy én is linkeljek már egy képernyőidőt.
Ennyit még sosem produkált nekem ez a 6.2.25-ös EU rom.
Olvasom vannak új romok, de inkább kivárok még. Ezzel a Slim Miui-val kapcsolatban van már valakinek SOT tapasztalata? Kíváncsi lennék azért az mennyit bír.Mondjuk 80% töltöttségnél tettem fel csak a programot, így nem biztos hogy teljesen jó adatokat mutat a többi résznél.
[ Szerkesztve ]
-Norbi-
-
WhiteWalker
nagyúr
A következő MIUIHU 6.3.3-as ROM is lecseréli a Mi Recoveryt TWRP-re?
-
Istuu15
senior tag
válasz WhiteWalker #13916 üzenetére
Én úgy tudom, hogy nem de javítson ki valaki ha tévedek.
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
tonerz
aktív tag
válasz WhiteWalker #13916 üzenetére
Tegnap dobtam fel, de nekem maradt a régi recovery.
-
veterán
-
Norby86
őstag
válasz gamegod #13922 üzenetére
Akkor majd lehet azt is kifogom próbálni. EU-t vagy Stabilt tetted fel?
Közben hallom a 7.2-es rom is pár napon belül érkezik (gondolom ez is a stabil kiadás lesz). Kérdés érdemes lesz e azt feltenni. Talán egyszerre most sok uj rom jött/jön és egyre jobban izgat azok mit produkálnának üzemidőben.Amúgy ha az egész jelenlegi rendszert úgy ahogy van le akarom menteni hogy később vissza rakhassam, akkor TWRP alól egy backupot kell csinálni, és ha ismét vissza térnék a 25-ös EU romra akkor előtte felteszem ugye az alap 25-ös EU romot, majd rá tolom a backupot TWRP alól?
-Norbi-
-
Alonso69
senior tag
válasz Donki Hóte #13921 üzenetére
Szia.Én is azt vettem észre,hogy nem 1400 mA amit mutat hanem 6mA,de töltés befejezése 1 óra ,ez ami meglepett.Egy fél óra töltés után a mA maradt 6,de töltés befejezése felkuszott 1.30 -ra.Nem vártam meg a mikor lett feltöltve,már későre járt.Azelőtt a Gsm battery 3 órát irt a töltés végéíg .Köszi,hogy megnézted.
Xiaomi 14
-
Oczu
senior tag
Miért nem jelennek meg az e-mail értesitések a zárképernyőn? Ugyanúgy van beállítva, mint az SMS, az megjelenik.
MIUIHU 6.3.3 -
grafnet
veterán
válasz Norby86 #13923 üzenetére
Ha, van TWRP mentésed, s meggondoltad magad, vissza térsz, akkor nyomsz egy factory resetet a rendszeren, visszaállítással visszarakod a mentést és folytatod ott, ahol a mentést megcsináltad.
Ennyi[ Szerkesztve ]
-
Ladislawus
csendes tag
válasz szegecsovics #13909 üzenetére
Rendelj az aliexpressről. Olcsó, csak kb. 1 hónap mire megjön :-)
SamsungR210-SonyEricssonK700-Nokia5230-NokiaE72-SamsungAce 4-XiaomiRedmiNote2Prime
-
esox
senior tag
Valami nagyon vékony nagyon passzus tpu tokot keresek note2-höz. Olyat, mint amiket sziofn6hoz lehet kapni. Egyszerűen sehol nem találok, csak azokat a hagyományos nillkin tpu tokokat.
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
fene_vad
senior tag
rettentő sovány a választék sajnos tokok tekintetében, én konkrétan mindet megrendeltem, és minddel volt valami gebasz.
Én egy vékony, matt, igényes gyárit helyettesítő hátlapot keresnék - és nincs.
Ami van, az vagy igénytelen, vagy fényes, vagy bumper.
Kínomban az egyiknek nekiestem flexxel, hogy lepolírozom a fényességét, de nem lett kielégítő a végeredmény
Nem értem, ez egy mocskos népszerű telefon, és mégse.
-
BalanceR
addikt
válasz fene_vad #13931 üzenetére
Akkor csinálj magadnak egyet Szilikonból
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
Az autoDND / ne zavarj funkciót hogyan lehet bekapcsolni (MiBand érzékeli az alvást, akkor legyen aktív)?
-
BalanceR
addikt
válasz Milestone2 #13933 üzenetére
Igen, szerintem is fantasztikus.... Idáig érzem a szilikon ecetes-acetonos szagát...
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
gascili
csendes tag
Erről mi a véleményetek? Használta valaki?
[link] -
Norby86
őstag
válasz grafnet #13926 üzenetére
Köszi, ezt már értem, csak azt nem tudom hogy ha vissza térek erre a romra, akkor elég ha mondjuk xy romon TWRP alól nyomok egy vissza állítást, vagy először érdemes feltenni az EU-s romot és utána rányomni a vissza állításra? Mert mintha írta volna valaki itt nem régen hogy Ha EU-s mentés van akkor előbb az EU romot kell feltenni és úgy ráhúzni a backupot.
(#13930) Istuu15:
Majd mond meg neked milyen SOT lett a vége, kíváncsi vagyok.-Norbi-
-
sublett
tag
Pár napig teszteltem, 2,5 óra és már csak 16% van hátra.
Az a fura hogy a Last unplugged nálam valójában a legutóbbi restartot érti a rendszer (legalábbis nálam)...
[ Szerkesztve ]
-
gery2k14
tag
Honnan érdemes venni a telót?
Eustock vagy aliexpresses DhlNoVámmal?
Stabil az a rom? -
haligali72
aktív tag
Sziasztok!
Segítség kellene. Zentai vagyok, vajdaságból, itt vettem boltban egy ilyen telefont. Nem tetszett hogy nincs rajta magyar menü, meg hát a 6 os Mui volt rajta. Letöltöttem a magyar mui7 romot amit az összefoglalóban találtam, fel is tettem recoveryből, de most pedig nem megy a play áruház, jobban mondva nem engedd semmit telepíteni. Kérem segítsen valaki.Köszönöm -
grafnet
veterán
válasz haligali72 #13945 üzenetére
Ezt a: "nem enged semmit telepíteni" dolgot részletezd ki légyszíves.
Wipe Cache és Dalvik megvolt?
Mi a hiba jelenség?
Letölti, de nagyon sokáig Telepítés...-t ír ki?
Mobilnet vagy Wi-Fi?
Vagy mit produkál?
Melyik MIUI7 ROM-ot töltötted le, stabilt vagy fejlesztőit? (Bár, ha így írod: magyar, akkor a MIUIHU-t - gondolom.)[ Szerkesztve ]
-
haligali72
aktív tag
válasz grafnet #13946 üzenetére
Kissé kapkodva kérdeztem, köszönöm hogy jelentkeztél. A problémát megoldottam, valamit az idő frissítésnél kellet beállítani és most megy.
Esetleg annyit kérdeznék hogy a xiaomi.eu_multi_hermes_V7.1.3.0.LHMCNCK_v7-5.0 a legújabb stabil rom ami jól is bánik az akkuval is?[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
válasz haligali72 #13947 üzenetére
Akkor OK!
Ha baj van, akkor hasonló kérdésekre számíthatsz visszafelé.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
veterán
válasz haligali72 #13949 üzenetére
Nem feltétlen, de javasolt.
Illetve, ha jól emlékszem, akkor multi (EU)-hoz már kell, de tartalmazza is a telepítő a TWRP-t.7.1.3: stabil, de ez multi (EU) ROM. Jól bánik az akkuval. Perpillanat ez a legfrissebb, de már csak napok kérdése a 7.2.x megjelenése.
Egyébként: Üdv a csapatban!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest