Új hozzászólás Aktív témák
-
szsolt76
csendes tag
Én annak idején bíztam benne, hogy a BlackBerryOS 10 majd harmadik erő lesz, de mint kiderült, ez nem lehetséges. Az embereknek ma minden vagy fekete, vagy fehér. Ezért nem opció egy harmadik erő. Kár a BB-ért, én nagyon szerettem.
-
válasz
joelke HU #15 üzenetére
Harmadik mobil os? Olyan már nem lesz soha. Kellene hozzá full alap rendszer ami még megcsinálható. Minden eszközzel együtt működő ökoszisztéma, ez is megcsinálható. És persze legyen rá minden létező app saját rendszeres verziója. Na ezt senki nem fogja tudni megcsinálni, A mobilos windóz is ebbe bukott bele.
A Harmony os jövője szempontjából két dolognak kell teljesülnie. Idegen hatalom ne tudja ellehetetleníteni (se átvenni felette az irányítást, se lehallgatni). Valamint fussanak rajta a már meglévő androidos appok. -
-
joelke HU
őstag
Hát ahogy sejteni lehetett még várat magára egy igazi harmadik mobil OS. Ez kb. olyan mint a megszámlálhatatlan Linux disztrók áradata. Motor ugyanaz csak szinte a külsőt pofozgatják. De ha már átnevezik az emui-t harmonyra akkor legalább a launcher is változzék. Ne már ugyanazt kelljen nézni, mint eddig. Vagy így akarnak még látványosabb elhatárolódni a Honor brandtől?
-
pusszycat
nagyúr
válasz
fornettisuti #13 üzenetére
az csak a visszhang...
-
fornettisuti
veterán
pletykák alapján viszont viszont csúcsmodellre számíthatunk
-
Giovan!
addikt
Elvileg nem android fork lesz, legalábbis a CEO ezt mondta:
“HarmonyOS is completely different from Android and iOS. It is a microkernel-based, distributed OS that delivers a smooth experience across all scenarios. It has trustworthy and secure architecture, and it supports seamless collaboration across devices. You can develop your apps once, then flexibly deploy them across a range of different devices.” Richard added.
-
-
Somatom
veterán
Milyen ellentétet vélsz felfedezni? Az Android nyílt forráskódú volt, amikor a Google "gondjaiba vette", így a Google is nyílt forráskóddal kell kiadja. Bárki azt farag belőle, amit akar. A Google Play Szolgáltatásokat külön pakolja hozzá a Google. Ez zárt forráskódú és erről lett letiltva a Huawei.
-
ambination
tag
Lesz egy kisebb lite verziója is:FaPadOS..
-
joey04
titán
PadOS
-
Nekem most ez kicsit kusza hír.
Akkor most milyen rendszerről szól a hír, mert nekem a HarmonyOS és az Android 11 kicsit üti egymást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tesla topik
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest