Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telepíthető az Android 15 egy hajlíthatóra
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz Cruzolka #8599 üzenetére
Személyes vélemény, nem feltétlen szentírás, ha akarod megfogadod, ha akarod nem:
Fóliát tenni egy üveg telefonra olyan, mint síkosító nélkül gumi óvszerben szexelni. A végén mikor leveheted biztos jó, de addig kínszenvedés. Fel lehet őket profin tenni, pl. az én GXI-men szinte össze van nőve a kijelzővel, de ez nagyon ritka eset...
Ez a telefon üveg: ha nem rakod fém mellé (kulcs, pénz etc.) soha sem fog megkarcolódni. Ha ledobod, akkor így is - úgy is törik.
-
Cruzolka
aktív tag
Nem is ellenkezem én, és még egyet is értenék...De, bizony mikor eladtam a Szifont( az előd) amin Nem volt fólia, csak tokban hordtam... a MobilBoltosigencsak húzgálta a száját...pedig Nem volt rajta látványos karc...(néhány hajszálnyi )
Szóval ezt megelőzendő, gondoltam kell az a Plusz Védelem
Zolka
-
varesz11
tag
válasz Cruzolka #8602 üzenetére
Biztos hogy a fólia a baj. Nekem is ez volt a gondom és akkor néztem utána neten. A lényeg, hogy a távolság érzékelő nem nagyon szereti a fóliákat. Tesztnek tedd fel ezt a progit és csekkold le normálisan, meg úgy, hogy kicsit felszeded a fóliát a szenzor fölött. Én a teszt után el is távolítottam a fóliát és azóta úgy használom. Karc nincs, viszont a proxy szenzor működik rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
-
Cruzolka
aktív tag
Köszönöm a tippeket!!!
Mind a Fólával , mind a Jelzőfénnyel kapcsolatban... Meglesem mik a lehetőségek...
Ja és mivel Szifonról váltottam, nem tom hogy van e a Nesus 4 nél lehetőség, hogy az alkalmazásokat
más sorrendbe helyezzem ...ABC szerint pl.?Zolka
-
Badcraft
csendes tag
[Erre] senki nem tud megoldást? :/
-
Keeperv85
nagyúr
válasz korpicschess #8607 üzenetére
Karcolja ezeket a fém is éppen eléggé. Annak viszont nagyobb az esélye, hogy kvarchomok helyett kulcs van a zsebedben...
[ Szerkesztve ]
-
LSL1337
őstag
válasz TomPack #8590 üzenetére
routerről streamelni 1080p-t, wifi bírja, a lenti TV le tudja játszani, de az emeleti nálam még régi, nincs beépített médialejátszója, és nexus immáron kis bütyköléssel DTS-t is tolja. melegedés viszont lehet gond, pláne ha tölt is közben
majd köv hétvégén kipróbálom. ráteszem töltőre, és letoltok egy full avatart rajta kijelzőn, gondolom a slimport upscale jelentősen nem terheli jobban
-
LSL1337
őstag
Én Apex Launcher-t ajánlom, annyira megtetszett, hogy beruháztam a Pro verziójára. telón és tableten is azt használom, mindent tud amit a többi launcher (legalábbis amivel eddig találkoztam)
Kedvencem a gesture-k, és a Pro verzióban a custom tab-ok az appgrid-en! -
TomPack
őstag
válasz LSL1337 #8611 üzenetére
Nekem Xperia Ion-om volt a N4-előtt, azon volt micro hdmi kimenet is. Jàtszani próbàltam rajta, de a komolyabb jàtékok làtvànyosan belassultak rajta. Gondolom, mert egyszerre két kijelzőn is futtatnia kellett. Gondolom a nexust is jobban igénybevenné a feladat, amit azért izomból megoldana.
-
SÖ
addikt
válasz Cruzolka #8602 üzenetére
1 mobil boltosnak nem szabad eladni semmit mert lehúzz. Ez a haszonkulcs.
2 teljesen egyetértek, de nem egykét karc az, hanem millió. A visszatükröződő fénysugárban látszik csak.
Amúgy én is iPhone-ról váltottam, de csak azért hogy legyen jogalapja szidni a droidot Idáig maximálisan elégedett vagyok. -
TomPack
őstag
válasz LSL1337 #8611 üzenetére
Tudom, lehet csak én vagyok szörszàlhasogató, ezért nexus tulaj is egyben , de mindig próbàlom tökéletesen megoldani a beteges nyűgjeimet, amit talàn màs észre sem venne. Próbàltam màr pc ről 1080p -t tévén nézni, de gyötrelem volt. Aztàn jött egy htpc, ott màr nem volt elég a mpchc tudàsa, de végül megtalàltam az Xbmc-t, amivel elvoltam. Most inkàbb egy legegyszerűbb 20e ft-os asus médialejàtszóval tolomkizàrólag csakis hàlózatról a filmezést, és nem tudok belekötni. Biztos vagyok benne, hogy a 24p-re nem tudja àtbillenteni a tévémet ateló. Onnantól kezdve én képregényt làtok, amit persze a csalàdból senki sem, csak levagyok cseszve,hogy màr megint valami kütyü kell.
-
LSL1337
őstag
válasz TomPack #8621 üzenetére
Sokat teszteltem 24p-t, PCről, semmi különbséget nem érzek. Beépített samsung allshare (TVn) médialejátszónak is a 24p hiánya az egyetlen gyengepontja sokak szerint, én nem érzem egyáltalán.
Nekem is O!play-em van, de 2 éves, és akkor még nem volt médiaserver, ezért csak USB-t eszi meg, DNLA-t LAN port hiányában nehezen .([ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz Kunsztler #8625 üzenetére
Tudom. De hiába is mondanám, hogy jobban jártál így, úgy sem fogadod el, mint érvet. Te is pontosan tudod, hogy a szabályzat nem dísznek van ott a helyén! Nem én hoztam azokat a szabályokat, nem is feltétlen értek velük egyet, de ettől még léteznek. Sajnos pont én jártam erre, vagy éppen szerencsére, mert ha egy tényleges joggal bíró moderátor kap rajta, lehet nem úszod meg ennyivel...
--------------------Ezt az "irkálsz marhaságokat" kifejtenéd bővebben? Szerintem nem írtam semmi marhaságot...
[ Szerkesztve ]
-
TomPack
őstag
válasz LSL1337 #8624 üzenetére
Leginkàbb a kamera oldalirànyú pàsztàzàsànàl figyelhető meg az àltalam vàzolt jelenség. A blue-ray filmek, és a hd rip-ek mind ezt a frame/sec sebességet tàmogatjàk, mivel így lettek felvéve a stúdióban, a mozikban is így toljàk, ami szintén zavaró. De a 'beúszàsnàl lévő lagg' az nagyon szépen kivehető egy 60, 50 herzes monitoron, vagy tévén. A 100, 200Hz sem megoldàs, mert kimaradhatnak képkockàk, ami a problémàt okozza, mert egyik sem osztható 24-el. A 600Hz-es plazmàk ezt màr valamelyest elmossàk, de a tökéletes csak 24Hz képfrissítésen lesz. Amit a lejàtszónak -adott esetben a Nexusnak tudnia kéne, illetve a TV-nek is tàmogatnia kell. Az Ion 30Hz-es képfrissítést adott 1080p-ben, ami szintén laggot okozott. A kis O!Play-em tudja a 24p-t, ezért nem akarok slimportozni.
-
LSL1337
őstag
válasz TomPack #8629 üzenetére
tisztában vagyok a 60 fps vs 24 fps-el, pláne gamer-ként, 24fps nagyon kevés, és a wide tracking shots-oknál észrevenni, de ez csak a kevés framerate miatt ilyen
nálam 24fps-en is ugyan úgy rossz volt az
és amilyen furcsa/szar volt a hobbit pl 48 fps-el, szóval szerintem ezzel együtt kell élnem egy életre -
twine
veterán
válasz Cruzolka #8605 üzenetére
Hali,,,én voltam aki az ujjadat javasolta, hogy dugd máshova,,ne a szenzorra
De "pöts" voltam, mert tényleg mondták sokan itt, hogy "fólia gondja" van a szenzornak,,,
ki is ment a fejemből,mert nekem meg semmi ilyen gondolom nem volt,,pedig az a vérgagyi "gyorsboltos" fólia volt a telefonon (pár hétig,,,azóta semmi)
LED visszajelzéshez +1 a Light Flow-ra,,de ha teheted ne sajnáld erre a fizetős verzióra a pénzt,,,
Mikor megvettem a telefont,"szívtam" a leddel én is(Light Flow nélkül),,rémlik, hogy az volt a probléma, hogy ki volt kapcsolva a képernyőzár(én nem használom soha) akkor nem jelzett vissza,,,ha bekapcsoltam bármilyen képernyőzárat jelzett... (de sokat nem próbálkoztam, mert hamar feldobtam a fenti app-ot)[ Szerkesztve ]
-
gilfoyle
őstag
Nalatok a stock Chrome allo modban valtozo karaktermeretben jeleniti meg a forum hozzaszolasait? Ossze-vissza csinalja.
Fektetve nincs ez a jelenseg. -
saltanus
aktív tag
válasz Keeperv85 #8601 üzenetére
ezt a fóliás dolgot üvegre kifejtenéd bővebben? miért kínszenvedés meg ezt : "pl. az én GXI-men szinte össze van nőve a kijelzővel" nem bírod leszedni?
nem kötekedésként kérdezem, tényleg érdekel a véleményed, mert eddig csak tőled olvastam ilyet, eddig mindenki hogy ilyen Rino fólia kell meg amolyan fólia innen meg onnan kell rendelni... nem elég a pár százas több ezres kell. komolyan már az ember azt sem tudja milyen fólia kell.. -
PPeti1986
tag
Német Google Storenál mennyi a postaköltség?
-
SÖ
addikt
Aki flash telepítéssel kínlódik Nexus 4-en tudok segíteni. Nálam már megy idáig kiválóan. TV műsorok streammeléséhez kellett.
Itt megoszthatnánk linkeket működő URL-ket elérhető csatornákhoz.
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz saltanus #8633 üzenetére
Nem is akarom levenni, mert rá van úgy tapadva, hogy már kétszer megnéztem nem-e esett le, mert nem lehet észrevenni.
Üveg: jó ha tudod, az öveget kevés anyag tudja karcolni. Fémek többnyire. Illetve a kvarc (homok), ami pl. a betonban stb. van.
Na most ha ezt betonra ejted le, aligha a karcokkal lesz bajod, mert úgy betörik, ahogy kell. Zsebben hordva és kikerülve a fém dolgokat, mint a cipzár, kulcs, aprópénz, gyári füles(!!!) dugója stb. nem fog megkarcolódni semmitől.
Miért utálom a fóliákat? Tedd fel pontosan, de úgy, hogy sehol se kelljen utólag vagdosni, vagy igazítani akár egy kicsit is. Utána nézd meg, hogy nem-e lóg be a szenzorba, mert ha igen... akkor jön az, ami miatt ez most téma.
Idővel a por a széleken meg fog tapadni és szépen bemegy alá, ám azzal ellenben, ha nem lenne rajta, ki már onnan nem jön mert a ragasztó megfogja szépen....
..és akkor már arról ne is beszéljünk, hogy van amelyiknek kellemetlen a fogása, tapad, nem csúszik, túl fényes, nem elég fényes stb... Statikusan feltöltődik, mert éppen drága, de sz.r...
Itt a Nexuson a hátlapra lehet tenni szép színes skin-eket, mert ott jó ha kicsit tapadósabb, mint az üveg és van, ami igen pofásan is néz ki, de kijelzőre...
-
Pőze
aktív tag
Megírtam az első tutorialt. [link] A következő a rootolás lesz. Remélem mindenkinek tetszni fog a blog!
-
korpicschess
veterán
Próbáltátok a Touch Control-t? Marha jó, királyul működik. Remélem tényleg nem szívja pluszban az akkut.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Gameboy77
aktív tag
Sziasztok!
Tudom hogy rossz helyen járok,de a készülék viszonylagos ritkasága miatt még nincsenek tapasztalatok a saját topicban.
Szóval van egy Optimus G telóm amire egy frissebb gyári FW-t szeretnék feltenni KDZ-vel,de nem tudom hogyan kell csinálni,a 4x HD-hoz készült leírás ennél a telónál nem működik.
Örülnék ha tudnátok segíteni,előre is köszönöm.
-
forintuser
őstag
válasz korpicschess #8641 üzenetére
Pedig eszi. Èjszaka repülő módban 69% - ról lement 63%-ra.Ès bizony a Touch Control ette meg szèpen.
Holnapkészítést vállalok.
-
korpicschess
veterán
válasz forintuser #8649 üzenetére
Akkor megy a kukába, viszont tuti, hogy nem mind a 6%-ot az fogyasztotta.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest