Hirdetés
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz ilyen_85 #9250 üzenetére
nekem még annak idején a Motorola Milestone-nál működött, aztán utána áttértem Meizu-ra, aminél nem ment, most az N4-en ismét megy, illetve N7-en is ment. igaz, hogy N7-en az összes feltelepített alkalmazást letöltötte, ami előtte a tabletemen volt és ami a telefonon volt/van azt is.
-
-
Kunsztler
senior tag
Jaj de komoly [link]
Nexus 5
-
waccamár
senior tag
üdv mindenkinek, olvasgatom már egy ideje a fórumot, ma sikerült megrendelnem a N4-et, Hollandiában, 440euró szállítással, holnapra itt lesz ha minden igaz. Nagyon várom már Már megjött hozzá a Nillkin tok, illetve IPG fólia is...
-
turika86
aktív tag
Nexus 4 display control-t használja valaki?!(franco dev féle)
Mert most készülök rootolni a telefont csak h kalibráljam kicsit jobban a kijelzőt! Esetleg egyéb programok amiket ajánlatok?!(ha már egyszer root)"Time is the fire in which we burn"
-
Cruzolka
aktív tag
Üdv
Nos újfent csak besokalltam a Droidtól... úgyhogy az N4-em eladó
Akit érdekel írjon privátban... a hardveraprón fent van a hirdetés...
Zolka
-
rasky
senior tag
Na ez a fólia felrakás, el is szartam egy spigent, de a második se lett tökély, soha többet száraz folia.
-
leslien
nagyúr
aki ebay ről rendelt fóliát ès jó. pls egy link
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
mrdavid
aktív tag
-
ak76
senior tag
Segítsetek plz,hol tudom beállítani hogy a gmail,és egyéb mail fiókjaim egy bizonyos időintervallum (pld 30 perc) szerint szinkronizáljanak?
SGS3-on simán be tudtam állítani,itt meg hiába keresem nem jön össze. -
mrdavid
aktív tag
Megoldottam, fogtam rootexplorrel ki töröltem a r3 mappát és most már települ...
Macbook Pro M1, iPhone 14 Pro
-
Seth1
tag
Vettem ma én is egy Nexus 4-et.
Lehet Budapesten kapni rá való normális tokot?
Van pár tok ami tetszik az ebayen, de inkább megnézném mielőtt megveszem.
Üdv. -
Cruzolka
aktív tag
Nem is tudom, valahogy másra vágyom...mint a kisgyerek aki miután megkapta a rég áhított játékát, már a sarokba is dobja, és másvalamit akar...
Én most egy Wp8-as lumiát
Zolka
-
Cruzolka
aktív tag
Lehet csak az én parám, de egyszerűen Nem bírom megszokni ezt a "Nagy" telefon...a szifon 4 után óriási!!!
Zolka
-
TomPack
őstag
válasz Cruzolka #9276 üzenetére
Akkor inkább vegyél mellé otthonra bütykölni egy másik telót, mondjuk egy Defy-t. Nekem volt 1x, érdekes feelengje volt, és szerintem az egyik legjobban romolható telóm volt. Masszív teljesítményre is érzésre smooth, mint az N4, és még a kutya szájába is oda adhatod játszani, lezuhanyozhatsz vele, és olyan hangosan csörög mint a vezetékes telefon. Ezt meg hagyd meg főtelónak, mert később meg fogod bánni.
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
válasz korpicschess #9280 üzenetére
Sot, a meretet tekintve lassan atlag alatti Egyebkent szerintem is teljesen normal/atlagos - sot, szamomra peldaul kicsit talan kicsi is (plane a kijelzo a kijelzon levo gombok miatt), ugyhogy siman el tudnam kepzelni 5"-ban.
-
Cruzolka
aktív tag
Ami a legjobban zavar benne, az az - hogy hiába veszem már majdnem Maxra a csengőhangerőt, ha az N4
a hátán pihen sokszor nem hallom hogy csörög...Zolka
-
TomPack
őstag
Mert pl van rá magyar miui. Érdemes vele megismerkedni, tanulságos lehet a késöbbi rom-választásoknál, mint etalon. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én pl több sim-kártyával tolom, több telóm is van itthon, ezért magamból kiindulva próbáltam ajánlani valami pótcselekvést a kollegának, akinek teljesen átérzem a problémáját.
Szerk; na tessék, azért nem csak engem sodort ide a szél, mint ex defy-s usert!
[ Szerkesztve ]
-
Picco
addikt
válasz Cruzolka #9288 üzenetére
Ha kivancsisag hajt, add el. Hadonlo tudasu telot nem nagyon fogsz talalni kissebb meretben, esetleg xiaomi.
Nekem inkabb ugy tunik hogy az android a problemad, ha meret lenne akkor "hazon belul" keresgelnek szvsz.**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
mrdavid
aktív tag
Valaki tud olyan programot amivel tudok törölni az android/data mappából? Root explorer se engedi nem tudom miért... Ha valakinek van tippje várom...
Köszönöm
Macbook Pro M1, iPhone 14 Pro
-
crhis86
tag
válasz Cruzolka #9276 üzenetére
Szerintem a WP8 az Androidhoz képest nagyon sivár. Egyik haveromnak Lumia 920-a van, szoktam nézegetni, pöpec kis gép, de annyira kevés számomra egy N4-hez képest: nincs testreszabható home screen/launcher, sokkal kevesebb app, azok közül is sok olyan fizetős ami androidon ingyenes, nincs rom-olási lehetőség és a többi. Félre ne érts nem lebeszélni akarlak, csak leírom a véleményemet.
A méret nekem is durva volt 3.7-es Desire után, de már teljesen megszoktam. Tök picinek tűnik mellette a Desire, pedig anno az is milyen nagynak tűnt
-
veterán
válasz Hobbbyt #9277 üzenetére
Nem a gpu foglal annyit!
Maga az android rendszer!
Valszeg 256 az igp, es 500mb pedig maga az android rendszer, kernel, stb... Nalam pl 2gb - 256 ugye, es 500mb korul van a szuz android core... Erre jonnek aztan a programok. Ritkan van 1gb felett a szabad ramok, de inkabb 500...Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
FearTomi
őstag
Ne dramatizáljuk túl a helyzetét, teljesen érthető az amit mond. Miért választana házon belül mást, ha neki a N4-tetszik? Egyszerűen vagy megszokja a méretét a telefonnak, vagy vissza vált iPhone-ra. Kissebb méretű droidos telóra amúgy én sem váltanék, mert nincs olyan amin olyan döccenő mentesen futna a droid mint ezen.
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
asysoft
aktív tag
válasz Cruzolka #9288 üzenetére
Én is a full üveg külső miatt tartok kicsit a Nexus 4-től. Most iPhone 4-em van, ennél is utálom a tudatot (eddig szerencsém volt, kibírta azt a pár leejtést ), Nexusnál meg nagyobbak a felületek, így sérülékenyebb is. Próbáltam keresni a topikban, de ahogy láttam, eddig csak egy hozzászólás született repedésről, ezek szerint azért nem olyan vészes a helyzet? Az a fajta vagyok, aki utálja tokokba/bumperekbe/fóliákba/kendőkbe csavarni a telefonját, így ez nálam nem opció, iPhone-t is a'la natur használom (csak hátlapja lett karcos egy picit). Max egy repedt hátlapra raknék dbrands fóliát
-
asysoft
aktív tag
válasz crhis86 #9294 üzenetére
Na igen, WP-nek is meg vannak a maga gyengeségei. Őszintén szólva nekem nagyon tetszik a rendszer koncepciója, de néhány hiányossága (pl nincs egyszerre rezgés és csörgés, csak rezeg-majd-csengés) miatt WP8-cat alighanem kihagyom. És amit L920 topikban olvasni, sajnos nem hibamentes az eszköz, pedig tud pár innovatív dolgot...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest