Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
korpicschess
veterán
Ilyen jó ez a játék? Még a végén feldobom.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
mcsabi84
senior tag
válasz korpicschess #9351 üzenetére
Csak elcseszel vele egy csomó időt
-
twine
veterán
Ezt vetted meg?
CSak mert valakinél már olvastam itt porblémát régebben,,,rémlik hogy volt "letöltött" ami nem,vagy sz@rul működött...ROOT nem kell a led vezérléséhez,,,,én amire használom,azt mindent meg tudok vele Root nélkül is oldani,,,Van benne rootot igénylő funkció is,,de azt sem tudom mi lehet mert nem foglalkoztam vele...csak látom a settingsben hogy lehet pipálni a "Root mod"-ot is
Ebben tuti villog ha nincs térerőd,,,[ Szerkesztve ]
-
madoxx
aktív tag
Arra van lehetőségem Paranaoid alatt, hogy ha bekapcsolom a pie control-t, akkor a statusbar megmaradjon?
-
korpicschess
veterán
Akit érdekel:
Bejöttek a bumperek értelmes áron ebayre.[link] 6,29$
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
-
mrdavid
aktív tag
válasz korpicschess #9351 üzenetére
én nem szoktam telefonon játszani, de ezt a játékot nem tudom letenni!!!
Macbook Pro M1, iPhone 14 Pro
-
madoxx
aktív tag
válasz korpicschess #9360 üzenetére
Nem fogom megúszni a cm-re váltást úgy érzem
Bár jelenleg nincs bajom PA-n, a pie is bejött, de nekem hiányzik a statusbar -
Picco
addikt
válasz mrdavid #9361 üzenetére
latom mindenki rr3-al jatszik, en kiprobaltam, tetszett is nagyon de nem szeretem a freemium-okat. ti mennyit koltottetek ra?
(#9363) madoxx tapasztalatokat par nap utan oszd meg velunk is legyszives
[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
SÖ
addikt
Most újra letöltöttem, de ki kellet játszanom. Internetet hiányolta. Wifin vagyok mobilnet nincs. De megkerültem, és most látom a menüt. Már működik. De indulásnál mindig beadja azt a figyelmeztető üzenetet, "no" -t nem fogadja el, jes-re meg beadja aOS setings kisegvítő lehetőségeket, ahol már ott van az app, kibe kapcsolása, de bekapcsolásnál újra küldi a figyelmeztetést, amit nem enged leokézni.
-
Hali,
Tegnap rendeltem/vettem egy 16GB-os N4-est Némethonból, szállítással 359 EUR volt.
3-5 munkanapot ígértek...
:-) -
Seth1
tag
Sajna az ájgo (direkt nem írtam ki rendesen a nevét) navigációnak nem megy a hangja.
Eddig is ezt használtam S2-n, ott jól működött, át kellett írnom a sys fájlban a felbontásokat, de elvileg annak semmi köze a hanghoz. (a rendszerhangok működnek, csak a navigációs hangok nem működnek)
Van valakinek olyan apk-ja ami rendesen működik? -
hpeti3
tag
Valaki meg tudja mondani, hogy hogyan tudnám beállítani azt, hogy a kontaktjaimhoz hozzárendelődjenek a facebook képeik. Sehol nem találom, hogy hol lehet beállítani.
-
veterán
Frissitettem ma a kicsiket. Megjelent a pac rom 22.1.0 verzioja.
Egyszeruen feltoltam cwmbol, mindenfele wipe nelkul... Nem is volt gond, a regi rendszerem indult el, az uj rommal. Csakhogy gyalulta a kernelt is nem tudom melyik kernel van beleepitve, viszont a szinei durvak!!! Mar-mar amoledes, nekem tul sokk! Ugyhogy ki akartam probalni faux kernelet. A legujabbat. Feltoltam a kotelezo wipe-ok utan, es megszoptam. Pac is lofing felirat es nem indul el... Nem estem ketsegbe, es feltoltam a matrix v8.5ot, amit most hasznalok. Hat, ezzel sem indult ...
Valamit elrontott a faux kernel, mert ujra felfrissitve a 22.1.0-t a sajat kis kernelevel elindult, majd cwm alol wipe cache , wipe dalvik, flash matrix 8.5 es tokeletes.Viszont ismet be kell latnom, gyarilag eszmeletlen fako a kijelzo... Ugyhogy belottem egy aranykozeputat, igy a fekete es a szinek gyonyoruek, de a tulszaturaltsag nem jelentkezik. Szep lett.
Mara ennyi izgalom eleg volt, a romon semmit nem vettem eszre eddig, hogy valtozott volna. Maximalisan jo volt, es most is azNézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
SÖ
addikt
Figyelem!
Aki telepített flasht itt a legújabb verzió. Amit múltkor ajánlottam ...115.34 volt, de már a ....115.54-nél tartanak.
Adoba archívum - érdemes elmenteni - [link]
Lefelé görgetni az Android 4.0-ig
Letölt, telepít. Itt megkérdezi, hogy az egész filet cserélje le vagy csak frissítse a meglévőt.(Firefox böngészővel probléma nélkül működik) online tv adàsokhoz jól jön.
-
waccamár
senior tag
Hahó! Ma végre megkaptam az N4-et, máris akadtak kérdéseim, problémám. Mobilnet. Hollandiai DelightMobile-nál vagyok (én is hollandiában vagyok), virtuális prepaid szolgáltató, semmi iroda, minden netes, sim kártya ingyen netről postán. Van egy 10euró/1Gb/hó előfizethető csomagjuk, arra regisztráltam, sms-ben. Mobilnet beállítások.Az oldalukon azt írják, hogy küldjek egy üres sms-t az x számra. Üres sms-t viszont nem tudok küldeni. Erre megoldás? Ettől függetlenül megadott APN-t beírva, adatok engedélyezése pipa, adatbarangolás pipa után van net, de iszonyat lassú és szakad. Statusbaron térerő ikonon R betű van, adatforgalom esetén fel-le nyíl. Mit jelent az R betű? Ötlet, hogy miért lassú a net? Légyszi segítsen akinek van ötlete
Másik dolog a wifi. Elég rossz a wifi vétel a szobámban alapból is, de pl. az előző kis samsung smartII-m is jobban fogta a jelet, mint a Nexus. Ez normális? (Routerhez közelebb, ahol a másik persze fixen jól működött, még nem volt időm kipróbálni). Ez még csak az első pár óra használat tapasztalata, de akkor is jobbat vártam.Egyébként maga a teló epic, az előző előtti telóm HTC One X volt, sajna csak egy hónapig kb., de annál az N4 sokkal jobban bejön. De persze jó lenne valami jó net, hogy tudjak letölteni appokat, és jobban belakni, stb.
Az esetleges válaszaitokat előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
rasky
senior tag
Valaki vett már észre a képernyőn véletlenszerűen megjelenő piros pixelt? Mozgatás hatására eltűnik..de ma már másodjára fordult elő. Neten rákerestem, nem csak én vagyok az egyedüli.
-
törölt tag
válasz waccamár #9395 üzenetére
elvileg az APN-t be kellene magától állísa amikor beteszed a SIM kártyát, ezt már kb minden szolgáltató támogatja. nekem soha nem kellett hozzányúlni kézzel, pedig már vagy 3-4 szolgáltató kártyája megfordult a telefonban.
egyébként ha egy egy szóközt ütsz az sms-be és úgy küldöd el, az sem megy?
az R elvileg a roamingot jelenti, lehet, hogy mégis rosszul van beállítva valami, mert hazai hálózaton nem lenne szabad ilyet írjon.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest