Hirdetés
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Honor 200 Pro - mobilportré
- DIGI Mobil
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilyen_85
senior tag
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2128392
Nézd meg ezt légyszi most épp dolgozom nem érek rá
-
mrdavid
aktív tag
nexus 4 32gb+ bővíthetőség+4g lte
Macbook Pro M1, iPhone 14 Pro
-
mrdavid
aktív tag
nexus 4 32gb+
bővíthetőség+4g lte
Látom kicsit lemaradtam[ Szerkesztve ]
Macbook Pro M1, iPhone 14 Pro
-
adam.np
csendes tag
Ma vettem egy N4-et a Telenortól, jelentem továbbra is független. És indítás után 10 perccel már jelezte is a 4.2.2-es frissítést. Viszont ezen a példányon még nincsenek kis bütykök az alján.
Nexus 4
-
asysoft
aktív tag
válasz FearTomi #9614 üzenetére
Ha N4-et veszek majd, mindenképp lesz rá bumper, mondjuk egy kék Viszont úgy döntöttem, hogy egyelőre kivárok, elvégre nem hajt a tatár, és kíváncsi vagyok, Google mit tartogat az I/O-ra.
kali (#9629):
Igazad van, nem fogalmaztam pontosan, bár a lényegen nem változtat, hogy továbbra sem ütésálló - ugye ez az, ami miatt felmerült.sheratan (#9635):
Most iPhone4 van, ezt csak akkor indítottam újra, mikor szoftvert frissítettem, illetve mikor nem volt net, és azt hittem bugzik (aztán kiderült, T hálózattal volt a gond). Mikor Lumiát használtam, azt olyan heti szinten újra kellett indítani, mert valami miatt elkezdte zabálni az akkut - eléggé zavaró volt, emiatt is tértem vissza régebbi telefonomhoz. -
-
atike
nagyúr
válasz korpicschess #9711 üzenetére
Lehúzhatná az új árát a réginek... Most állok vásárlás előtt... Bár nem hiszem, hogy 1-2 héten belül lenne bármi árcsökkentő hatása az újnak... Majd mikor megvettem, utána 2 nappal fog esni tutira egy nagyot az ár...
-
BossBoss
őstag
Csatlakoztam én is. Ausztriaban a media markt-ban vettem. Igy par ora utan nagyon tetszik. Egyebkent iphone 5-rol valtottam.
-
Scooter74
őstag
Szerintem meg nem fog nagyot esni a telefon ára, inkább az új model árát viszik egy picit fel, pont az újdonságok miatt.
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Pőze
aktív tag
Semaphore kernel:
Change log
0.4.0 (22/04/2013)
- Add ROW scheduler and make it default (thanks to Tatyana Brokhman)
- block: a couple of fixes from code aurora
- wifi: upstream fix.
- Fix compatibility issues with CM10.1
- drivers: msm_fb: Apply kcal values when screen onNagyon jó hírek!
-
TomPack
őstag
Nem akarok megint pénzt kidobni új telcsire! Remélem csak találgatás a hír!
-
törölt tag
válasz korpicschess #9721 üzenetére
ezt máshol is olvastam, de nekem nem csinálja. nem lehet, hogy valami olyan widget van kint, ami bekavar?
-
korpicschess
veterán
válasz #16820480 #9723 üzenetére
Nem hinném, eddig nem volt ilyen, alig van kint widgetem. Egyébként ha nem homescreen nyílik meg (mondjuk böngészőre zártam rá), akkor is. Most felraktam a legfrissebb CM-et, meg ismét a kernelt, hátha.
Lehet engem láttál nyafogni xda-n.Bumpereseknek, van akinek már írtam privátban, hogy már megérkezett az országba! Szóval kb. 3 nap mire nálam lesz, onnan 1-2 és nálatok!
[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Begi
senior tag
Sziasztok!
Nézegetem a Nexus 4-et mint lehetséges SGS utódot.
Lenne is lehetőségem angliából behozni, igy az ára is elég barátságos. Viszont találtam egy-két dolgot a neten.
Ezek mennyire igazak?
Illetve emellett a HTC One-t szemeltem ki. Szerintetek megérné a felárat?Előre is köszi a választ!
-
twine
veterán
gondolom nem mondok újdonságot,,,de szvsz az valami fesz/órajel szabályozás "probléma" lesz..
üres képernyőnél leveszi az órajelet,,és mikor bekapcsolod nem elég gyorsan tér észhez...
Nincs manuális szabályozás ? esetleg picit belepiszkálni,,,?
Persze ez mindaddig csak fikció míg valaki alá nem támasztja...
csak találgatok[ Szerkesztve ]
-
TomPack
őstag
CM -ra keresek átlátszó status, és nav -bart, mint amilyen PA-n van. Létezik rá? A phablet mód már csak hab lenne a tortán, ez a két dolog hiányzik még nekem nagyon.
-
BossBoss
őstag
2 napja voltam bent a Telenorban és direkt rákérdeztem, hogy ugye független készülék. Felháborodva mondta az ügyintéző, hogy ez nem igaz, mert az összes függő. Rá is mutatott kollégájára, hogy ő is azért vásárolta külföldön. Érdekes. Mondjuk amúgy sem vettem volna náluk.
-
TomPack
őstag
válasz korpicschess #9724 üzenetére
Szuper info! Már nagyon kiváncsi vagyok rá!
SÖ
A Defy-m után itélve, eltudom képzelni, hogy minőségi cucc lesz. Karácsonyig meg majdcsak kibírom valahogy.
-
SÖ
addikt
válasz korpicschess #9724 üzenetére
SystemPanellel ránézhetsz a magokra.
-
Land
veterán
Acid Sound valamilyen formában van Nexus 4-re?
Nálam az S2-nél csodát tett. Itt is számítana szvsz.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
legenda
drága és felesleges az lte?
van kivétel, esetemben például semmivel sem kerül többe, mint a sima 3g/h/h+ hálón lógás, de jóval gyorsabb, és a lefedettség is jó, amerre én járok!
arról nem is beszélve, hogy a 3g fejlesztés a háttérbe szorult, az lte hálóra összpontosítanak, így az rohamosabb ütemben fog fejlődni, emiatt nyomják - és továbbra is nyomni fogják - az lte képes telefonokat akcióban, ami nem lesz előnyös hatással például a sima nexus 4 árára...
(a t-mobile esetén konkrét példa az s3 kontra s3 lte, egy ideje olcsóbb az lte, pedig az nem 1 hanem 2 gigabyte ram, lte...stb, ráadásul az lte magyarországon hivatalosan csak a t-mobile által kapható, és még így is...)[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
madoxx
aktív tag
Találkozott valaki olyannal, hogy ha be van kapcsolva a wifi, akkor lezárt képernyő mellett is folyton felébred a telefon? + merül is rendesen.
Kikapcsolt wifivel 2-3 óránként 1%, bekapcsolva meg 5-8% óránként.
"suspend_backoff" nagyon magas
"power_manager_service" is kiemelkedőFórumon a chrome-ot titulálták a bűnösnek, de hiába uninstalláltam, nem javult a helyzet.
-
sutom
csendes tag
Megoldódott a problémám- telefon kuka lett! Visszamentem a Media Marktba (Ausztriába) és egy órás eszmecsere után az üzletvezető kicseréltette (pedig soha nem csinálnak ilyet). Mindenáron szervízbe akarták küldeni! De most így lett egy novi új NEXUSOM amin azt hiszem marad a gyári Rom! Szerintem nagyon szerencsésnek mondhatom magamat, hogy egy hét elteltével sikerült cseréltetnem!
Közben akiket érdekel hogy működik a gari az MM-es készülékekkel: csak abban az országban foglalkoznak vele ahol vásárolva lett, Itthon nem is vették át- egyszerre küldtek vissza Ausztriába... Az LG pedig azért nem foglakozik vele mert AU-ban nincsen garancialevél és ők csak ezzel hajlandóak átvenni készüléket.
[ Szerkesztve ]
-
zorromoto
senior tag
Kérdezném hogy aki felette a semaphore 0.4.0-át annak lett e valami bug a rendszerbe?
Nálam ujraindulgat a telefon plusz magától felveszi a bejövő hívásokat.AOKP milestone-1-el használom.
Sajnálom mert rohadt gyors ezzel a kernellel, és az üzemidő is jó vele[ Szerkesztve ]
-
sutom
csendes tag
Sajnos a wifi ezen is ugyanolyan sz.r.... Nem jönnek az értesítések a kijelző kikapcsolása után és akadozik a kapcsolat aktív kijelző mellett - lassú is a teló emiatt.. Nem hiszem el hogy nektek nincsenek ilyen problémáitok! Szerintem az összes ilyen!
-
veterán
válasz FіkuszKukіsz #9747 üzenetére
Mikor kocsogoltek a szomszedok, akkor kaptak az 500mWos channel 7et 1043nd router 3db 8dbi-s antennaval...
Hallottam, ahogy szitkozodtak, mert gyenge a wifijuk
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
sutom
csendes tag
válasz FіkuszKukіsz #9747 üzenetére
És csak a nexust zavarja? Samsung simán megy!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest