Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Esetleg nemtudjatok hol lehet MO.n venni ringke fusiont? Mert sajnos nekem nincs lehetoseg arra, hogy ebayrol rendeljek....
-
aizen92
addikt
ringke fusion megrendelve. remélem 2 hét alatt ideér. van hozzá ajándék fólia? esetleg tudtok minőségit ajánlani? a lényeg hogy meglegyen az a "smooth" érzés mint pls a gyárinál. ne "tapadjon" az ujjam amikor tapicskolom a kicsikét
telót 5 napja vettem amúgy. imádom. galaxy note után kicsit éles-váltás kijelzőméret szempontjából. de az megszokható. végre nem "Kékzöld" a kijelző.
egy valamit a mai nap tapasztaltam. hogy a kijelző idő helyett valami nagyon merítette a telefont.. android rendszer 40%-on volt. pedig a kijelző szokott ennyit menni."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
w333
félisten
Telefonon fent az értesítési sávban megjelent egy szürke háromszög, lehúztam és azt írta hogy valami alkalmazás engedélyt kér vagy valami ilyesmi ... rákattintottam és behozta a Play Szolgáltatásokat a Play Áruházban és Megnyitás és Eltávolítás lehetőség van ... mi ez köszi
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
eastsider
nagyúr
vajon van még telenornál N4?
jee akkor meg van az esélye, hogy csatlakozom lassan a klubhoz[ Szerkesztve ]
-
SamS20
senior tag
"Android 4.4 kit Kat is coming for the nexus 4, 7 and 10 likely within the next week. This will be followed by the Google play edition HTC one and Samsung galaxy s4. And then finally all the other phones will be released by carriers. Who's excited?"
Facebookos Androidon írták ezt.
Csak én értelmezem úgy hogy jövőhéten jön a frissítés ami 10.ei napon volt megemlítve ?! Tehát ezen a héten -
gery2123
őstag
Na tegnap felraktam a CM10.2 -t és jó lenne egy kijelző kalibrálás, de mindenütt a faux kernel updater, de nekem maradna a a gyári CM kernel. Ahhoz nincs valami tuti valakinek?
-- PSN_ID: GerY2123
-
SamS20
senior tag
válasz próbakocka #31912 üzenetére
-
törölt tag
válasz randras_83 #31875 üzenetére
Rendben, koszi
Rasky: Az ujabbak mar ezek szerint mindenhol vedik illetve nekem tetszik, aztan majd meglatom
-
SamS20
senior tag
Akik bele akarnak menni a dev/ART világába
-
Essien
aktív tag
Sziasztok! Ma vettem egy N4 et rootolva van meg nem gyari ricovery van rajta. Teljesen gyari allapotba sztem hozni ,tudna vki segiteni ebben? Koszonom!
-
Criton
veterán
válasz C.Brigante #31896 üzenetére
én meg úgy vagyok vele, hogy aki meg "értelmes" választ nem tud adni, az inkább ne is írjon, de köszönöm szépen az észrevételed, akkor nem vagyok méltó ,hogy n4-et használjak
-
tomi.tomi
tag
Sziasztok!
Egy hete vagyok én is Nexus 4 tulajdonos, és eddig messze a legjobb Android telefonnak tűnik, amit valaha a kezemben tartottam. A vásárlás előtt olvastam ezt, és más, külföldi fórumokat is, gyakorlatilag mindenhol dicsérték a telefon sebességét, használhatóságát. Minden szépen-gyorsan működik is, de két dolog van, ami az enyémben nem épp olyan, mint vártam, az egyik kevésbé, a másik jobban zavaró.
1. Az ebben a videóban kb. 4:15-től bemutatott multitask nekem nem épp ilyen, sokkal jobban hasonlít a vesztes Samsung Galaxy S3-hoz. ez még mindig gyors, eszembe sem jutna panaszkodni, ha nem olvastam volna olyan hozzászólásokat, mint pl itt a 478: "a multitask király,egyszerüen nem tudom másképpen leirni ha fut 10-12 prg,pl zenelejátszó,fotó,galéria,google maps,váltasz akkor rögtön ott van tehát nem tölti be ujra,szuper.". Vagy az xda-developers fórumon írta valaki, hogy a Temple Run játékot indította el legalább 4 nap után, és az azonnal folytatta onnan, ahol napokkal előtte abbahagyta (link).
Mivel nekem 5-6 app párhuzamos futásakor már újra kell töltsön a rendszer (ismétlem: így is gyors), adódik a kérdés, hogy ez normális-e, vagy van valami gond nálam? Nálatok mi a helyzet?2. Ez viszont igazán zavaró: kb két nap erőteljes használat után (kb napi 100 fotó készítése a lock screen-ből indított kamerával, folyamatosan elérhető GPS, közben utazás) a lock screen érezhetően lassult, akadozni kezdett. Újraindítottam a telefont, minden OK. Folytattam a fent leírt igénybevételt, és egy nap után ismét ugyanide jutottam. lehet, hogy nem bírja a rendszer, ha ennyit használom a kamerát ilyen módon? egy fotó, kikapcsolás, pár perc múlva bekapcsolás, lock screen elhúzás, egy fotó, kikapcsolás, stb - ez napi 100 alkalommal különböző helyeken, közben többször országot is váltva. Ami fura, hogy kizárólag a lock screen lassult, a feloldás után minden program ugyanolyan gyorsan futott, mint előtte. tapasztalt más is ilyesmit?
A telefont újan vettem hivatalos forrásból (ditech.at), kizárólag Play Store-ból letöltött programokat használok, nem rootoltam, stb.
Mindkét kérdésben kérném a segítségeteket.köszönöm előre is!
-
rolii21
aktív tag
válasz Criton #31861 üzenetére
Mindenki eldonti maganak. Olyan nincs h kell. De szerintem nem eri meg meg. Ugyan ugy 2 gb ram van benne. Esetleg ha 3 lenne. Nagyobb kijelzo nem rossz de nem nagy extra.
Az eladó dolga, hogy az árat meghatározza, a vevő dönt, hogy azt elfogadja vagy sem. "Jobs legnagyobb alkotása nem egy Apple termék, hanem maga az Apple." Pü re válaszoljá'
-
rolii21
aktív tag
-
Criton
veterán
Ezt láttátok? Nem jó hír....
-
Criton
veterán
Igen úgy fest nekünk sem lesz átlátszó Twitteren panaszkodnak is....
Mondjuk ugyan akkor ez meg érdekes:We’ll remind you that unofficial Android 4.4 KitKat builds are already available for many devices, including the Nexus 4, Nexus 7 Wi-Fi models and even the unsupported Galaxy Nexus. However, the officially official KitKat update is almost here, so better get ready for it, instead of relying on unofficial ROMs.
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Korábban a WidgetLockert használtam és így jelent meg a hívás, ha keresetek lezárt képernyőnél:
Akkor azt hittem vmi Widgetlockeres bug, de látom, hogy most is ilyen, amikor a WL lel van törölve és a gyári zárképernyőm van.
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
SamS20
senior tag
Nekem meg pont az átlátszó navbar kellene még a statusbar. Kb semmi más ami számomra jelentős újítást hoz vizuális téren mert olvasni sem olvasok csak játszom meg netezek a telon ahhoz meg jó lennének ezek a featureok :/ de ha nem kapjuk meg akkor írok egy panasz levelet a googlenak.
-
petipetya
nagyúr
válasz tomi.tomi #31930 üzenetére
Az 1. ponthoz tudok hozzászólni. Most megnéztem neked, és szép sorban előhívtam azokat az alkalmazásokat a listáról, amelyeket több órája használtam utoljára (Telefon, Cool Reader, WhatsApp, YouTube, Messenger, Repligo Reader egy 89 oldalas katalógussal, Messenger, Facebook, Google+ - így hirtelen ennyi), és némelyiket újratölti. Ez ilyen, de így is villámgyors.
Érdekesség, hogy pl. a 9,5 MB-os PDF egy nap után is gondolkodás nélkül ugyanott nyílt meg, míg a 300 KB-os könyv a Cool Readerben már pár óra után is csak fél mp betöltés után nyílik meg az utoljára használt alkalmazások listájáról.
"nincs rá lezsóidő"
-
FearTomi
őstag
Látom minden erejével megpróbálja a Google rávenni a Nexus 4 usereket, hogy cseréljenek Nexus 5-re...jó próbálkozás, csak nem fog bejönni
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
niof
addikt
válasz GeneraL_XTX #31945 üzenetére
Hali! Nekem a prémium Nova van, azon belül is az utolsó béta, de nem jöttem még rá, hogy kell átlátszó drawert csinálni. Stock romom van. Valami elkerülte a figyelem??...
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
defy456
aktív tag
A google-nél csak a nexus 5-höz találok 4.4-es factory image-t. A mobilport.hu pedig azt írja, hogy a n7-re már kezdig terjeszteni. Ez hogy lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme 13+ 12/256GB
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest