Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz FearTomi #32639 üzenetére
Jó, nyilván, csak a 2.2 pont a fele
Amúgy a lock screenhez nincs is köze a launchernek, de mondjuk nálam maga a launcher tűnik kicsit lomhábbnak. Mivel pattern unlock-ot hazsnálok, így nálam a képernyőzár az kb olyangyors, amilyen gyorsan eltalálom a mintát, nem szoktam a rendszernél gyorsabb lenni.
-
DMG
senior tag
válasz Cseri0058 #32624 üzenetére
Én egy próbát tettem vele, ujrainduláskor az összes alkalmazást látalakítja, ami eltart egy ideig, és le is kap egy 20%-ot az akksiból mire végez. Még nagyon nem szórakoztam vele, az antutu lassult tőle, ami a "Dalvik perf." trest miatt nem csoda, szóval nem igazán használható az antutu ART alatt pontos mérésre. A játékokból kettőt próbáltam azok egész jó sebességgel elindultak, de nem érzékeltem a gyorsulást, de annyit nem is foglalkoztam vele.
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
-
FearTomi
őstag
válasz #16820480 #32653 üzenetére
Próbáld már ki légyszi Lockscreen-nél lehúzod a navigation bar-t, ha van app értesítésed, vagy google now értesítés, ráböksz, hogy onnan nyissa meg. Ja és ha lockscreenen swipeolok kamerára (nem az icont megfogva) akkor is akad. Ha neked is ilyen, akkor ez sajna rendszer szintű és a lockscreennel van valami gebasz, ha csak nálam, akkor nálam van valami gond
[ Szerkesztve ]
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
őstag
válasz pantomimes #32651 üzenetére
Hali!
Én ma cseréltettem ki a sim kártyámat micro sim-re a vodánál. Mondjuk először egyik helyen azt mondták 7K lesz, elmentem máshova. Ott is azt mondták 7K, csak akkor ingyenes, ha veszek náluk telefont. Viszont nemrég vettem náluk telót a páromnak az én nevemre, így felhoztam azt. Végülis belemászott a számítógépbe, megnézte az adataimat, mire kiderült, hogy 2001 óta van meg ez a sim kártyám az előfizetésemre, így azt mondta, hogy kicseréli ingyen. Tehát nem azért cserélte, mert vettem 3 hónapja telót, hanem mert régi volt a sim kártyám...
Üdv!
-
nLali
őstag
válasz johnny82 #32657 üzenetére
Nincs egységes koncepció az üzletekben erre. Egy GSM boltban maximum 2000 Forintból megoldható célszerszámmal és egy vissza alakító adapterrel. A vágás talán 500. Régi chipes sim viszont nem működik minden készülékben. Pl. : valamelyik Lumiák kényesek.
[ Szerkesztve ]
Bérelhető reklámfelület
-
sonique
őstag
noss aki nem akar factory imaget felrakni
itt egy twrp böl flashelhetö valtozat
teljesen gyári odexed nem rootoltitt van hozza a flashelhetö radio is
cwm-radio-mako-m9615a-cefwmazm-2.0.1700.97.zipés a root hoz a zip
UPDATE-SuperSU-v1.69.zip -
Hitch
senior tag
ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ.
Telepítettem az Xposed-t és most nem kapcsol be a telefon csak a kit kat 4 színes gömbös animációja megy percek óta.
TWRP fent van ha az segít. -
mtcob
senior tag
válasz Cseri0058 #32624 üzenetére
Én most kapcsoltam be, 125 alkalmazás-t kellett optimalizálnia, most kapcsolt be, semmi FC, amit észrevettem, hogy az alkalmazások iszonyat gyorsan indulnak el Szinte ahogy rányomok már megy, csak az animációk miatt van egy kis időbeli csúszás...Tárhelyből olyan +30% ot vesz el, nekem 0,99GB ot foglaltak az appok Dalvikkal, most 1,28at Sebességérzeten segíthet még ha Fejlesztői Beállításokban 0,5re veszed az összes animációt Én maradok most így ART-nél, aztán meglátjuk, hogy megy hosszabb távon
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz FearTomi #32656 üzenetére
Ezt most sajna nem próbálnám ki, mert akkor ki kellene kapcsolni a pattern lock-ot, ahhoz meg ki kéne törölni a VPN kapcoslatokat, mert ha be vannak állítva, akor kötelező a jelszavas képernyőzár
De el tudom képzelni, hogy viber gond, nekem azzal a cuccal leginkább csak gondjaim voltak... -
aizen92
addikt
én s-phone-nál vettem a készüléket. micro simet én vágtam otthon magamnak még 2-3 éve. iphone4-el tökéletesen működött meg a galaxy note-ttal adapterrel is de nexus 4-be beleraktuk és nem volt jó. jó fejek voltak és ingyen nano-ra megvágták + adtak hozzá 2 adaptert és tökéletesen működik. egy fillért sem kellett fizetnem pluszba
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
rasky
senior tag
4.4-en nem engedi visszamásolni a képeket a DCIM/kamera mappába, másnak engedi? Elkezdi, de leáll...
[ Szerkesztve ]
-
Benex
senior tag
Utazok Pestre, de nagyon rágom magam hogy ART-ra állítom át.... Csak sokat kell telefonálnom, és fontos h mindig elérhető legyek, és félek még a stabilitásával kapcsolatban.... De ha neked holnap reggelig nem lesz gond kérlek privátban írj már, mert akkor megcsinalom (akksi időre is elvileg hatással van, ez észrevehető?)
Előre köszönöm a válaszodat (segítségedet)[ Szerkesztve ]
S23 Ultra | Sony A7 IV
-
w333
félisten
válasz janosibaja #32674 üzenetére
Nincs mit
Szerk.
Valaki aki használta a MiUi V5 -t, mondana nekem egy Antutu pontot
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
david0111
tag
Valakinél használt nexus 4 eladó?
Vagy valaki tud olyan boltot ahol a legolcsobb? -
niof
addikt
Mivel nekem a laptopomon csak USB3 van, ráadásul Win8-al karöltve, ezért win alól nem ment tegnap este a flashelés. Ismerősöm és fórumtársunk (szponzor) segítségével pendrive-ról linux-al bootoltam, majd pikk-pakk, kb. 5 perc alatt flasheltem a factory image-et. Miután a teló elindult, feltettem a GEL-t, és megkaptam a szép átlátszó felületeket. Mostanra be is laktam a telót, csak pár apróság van vissza. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
z123456789
addikt
válasz pantomimes #32628 üzenetére
Esetleg egy privátot dobhatnál ha már a kezedben van a garipapír, mert nem fogom tudni követni itt ezt a hírfolyamot.
Sok sikert hozzá!
-
k0c2k4
tag
Jelenleg 4.4 alatt GEL-hez eleg a launcher apk-ja vagy kell a masik 2 apk is?
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"
-
Hitch
senior tag
-
janosibaja
őstag
Sziasztok,
most hogy a 4.4 miatt hozzányúlok a mobilhoz, kérdezem, hogy szerintetek melyik a jobb/gyorsabb böngésző: a Dolphin Mini, vagy a Dolphin + Jetpack páros. Tudom, ez szoftverkibeszélő topic téma, de engem kifejezetten a Nexusos tapasztalat érdekelne. -
NTonee
veterán
a rootolástól nem hal be a rom, bár én nem úgy csináltam volna.
A gond, hogy az az xposed izé, amit én mondjuk sosem használtam, az még nem jó 4.4-hez. Biztosan megcsinálják majd ahhoz is.eredeti xposed framework topik az xda-n
,,Android 4.4 changed several things and it's therefore not compatible with Xposed yet. Thanks to many donations, I have ordered a Nexus 5, which is supposed to leave the warehouse by November 22. Once I received it, I will start adjusting Xposed for Android 4.4."(#32695) Hitch: én nem raktam fel a factory image-et, mert nem vagyok oda túlzottan a stock romokért. Így nem is rootoltam, de a supersu flashelést választottam volna.
[ Szerkesztve ]
-
zhorvath
aktív tag
Az normális, hogy kb. 10 perce az van a kijelzőn, hogy "Rendszerindítás befejezése"?
-
w333
félisten
Tessék itt az Átlátszó LockScreen
Root exploler másolás a System / framework és az engedélyek
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest