Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benex
senior tag
Szóval valaki (aki még türelmes) leirná nekem privátban lépésről lépésről lépésre ezt a flash-all.bat-os dolgot???
Másik kérdés hogy akik feltették ... nos? megérte ennyit várni???S23 Ultra | Sony A7 IV
-
dombila
senior tag
válasz adamfriday #32355 üzenetére
A flash-all.bat elvileg megcsinálja a bootloader update-et is, azzal kezdi (fastboot flash bootloader bootloader-mako-makoz20i.img)
Gyári állapotú a telefonod?Benex:
Itt írta le sonique.[ Szerkesztve ]
-
defy456
aktív tag
Olyan lassan bootolt be, már kezdtem idegeskedni Már a rendszer része lett a quickoffice...
Hangouts már fc-zett is egyből Valami értesítést kirakott, hogy kapcsoljam be benne az sms-t. Én a majd későbbre nyomtam, és egyből jött az fc[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Eddig jutottam Kép most telefon kikapcs. majd hangerő le + bekpacs. = Bootloader mode ... hogyan tovább ?
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
perecc94
tag
Van ám zűrzavar... Mi lesz holnap, amikor a többi fórumozó is meglátja, hogy kint van az image file.
Ha tudnám, én is felraknám azonnal a 4.4-et, de ma már nem leszek gépnél, csak holnap délután.„Az élet kaland, ha jól alakítod."
-
czombos
tag
Ha valakinek esetleg nem lenne unlockolva a bootloader az ne felejtse el előtte lementeni az sdcard tartalmát, mert ilyenkor gyalul mindent.
-
dnelb
veterán
Majd valaki nézze már meg tényleg gyorsult e a multitasking
-
Ronin-
senior tag
Kíváncsi leszek mikor jön ki OTA -n..
amúgy nem értem, hogy akik totál nem értenek hozzá és jóformán azt se tudják mit-miért csinálnak, azok mi a fenéért szenvednek ?? Ennyire nem bírjátok ki azt a pár napot ? megéri inkább kockáztatni, hogy rottyra teszitek a közel 100ezres telótokat ? hihetetlen..
Nexus 7-re én is felpakoltam 4.4 -et, erre megvárom inkább OTA -n, nincs kedvem szöszmötölni vele
-
NTonee
veterán
az indítás előtt be kellene lépni abba a könyvtárba, ahova a cuccokat összedobáltad
Ronin-: +1 szerintem is biztonságosabb lenne megvárni az OTA frissítést azoknak, akik még nem csináltak ilyet. w333: Neked majdnem sikerült máris téglásítani a razor image-el.
[ Szerkesztve ]
-
dombila
senior tag
válasz makaaly #32366 üzenetére
Persze!
Zárt bootloader-el nem megy a bootloader update, és emiatt a hibaüzenet.Nu többek kérésére összeszedem hogyan is megy a factory image update (Sonique leírását alapul véve):
Előfeltételek:
- nyitott bootloader
- Fastboot csomag
- USB driver bootloader módhoz
- 4.4 factory imageTeendők:
- fastboot és factory image csomagok kibontása egy folderbe! Tehát a folder tartalma:
bootloader-mako-makoz20i.img
flash-all.bat
flash-all.sh
flash-base.sh
image-occam-krt16o.zip
radio-mako-m9615a-cefwmazm-2.0.1700.84.img
fastboot.exe
adb.exe
AdbWinApi.dll
AdbWinUsbApi.dll
- telefon fastboot módban indítva (hangerő le + bekapcs)
- telefon csatlakoztatása USB kábellel
- (Driver instalálás ha szükséges)
- flash-all.bat elindításaVárakozás és kész
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
mármint a cmd ablakban kellene belépni abba a könyvtárba átváltani, amiben a cuccok össze vannak másolva.
Régi dos parancsok mennek?Mindenki!!! Csak az nyissa a bootloadert és kezdjen bele, aki már csinált biztonsági mentést a telefonján lévő adatokról. A bootloader nyitása mindent töröl a telefonról!!!
[ Szerkesztve ]
-
HAX
tag
KitKat feltéve
Unlockolni szerintem toolkittel a legkönyebb kezdőknek ajánlom.w333:
Ott van az előfeltételeknél, hogy nyitott bootloader kell.[ Szerkesztve ]
-
SamS20
senior tag
bahhh míg ti szenvedtetek nekem már 100%on van a teló, minden program vissza van téve playből
-
adamfriday
senior tag
Nos, bootloader nyitás után elsőre sikerült, ez a lépés kimaradt, köszönöm a segítséget!
-
dombila
senior tag
-
makaaly
csendes tag
Na fent van a kitkat szépen pakolja vissza az alkalmazásokat. A kérdésem: hogyan lehet átlátszóvá tenni a notification sávot?
-
mtcob
senior tag
Nem látja a gép fastboot módban a telót, pedig a linkelt driverek fent vannak, minden a leírtak szerint történt....
Rádugtam, windows felajánlotta hogy telepíti a drivereket, leokéztam, neki állt keresni de nem talált hozzá
mindegy is, majd hnap felrakom ha normális gép közelben leszek -
-
-
mtcob
senior tag
-
Cseri0058
őstag
Jó! Hogyan nyithatom ki? És utána majd hogyan zárhatom vissza?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fali konzol lapos tévékhez
- MIUI / HyperOS topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külpolitika
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Szólánc.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest