Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benex
senior tag
válasz Cseri0058 #32394 üzenetére
A hivatalos út az OTA. Vagyis a legkönyebb , csak várni kell aztán flasheli magát.
Olyan kár h már nem lehet letölteni (vagysi én nem találom) a nexus 4 toolkitet azzal már rég fent lenne.
Amúgy akkor nekem akinek nyitva van a bootloadere annyi a dolga , hogy a mappán belül megynitom a flash-all.bat-ot és várok??? (mert ha nem ennyi akkor félre olvastam)
S23 Ultra | Sony A7 IV
-
dombila
senior tag
válasz NTonee #32393 üzenetére
DOS parancsokat is. Meg amennyivel több parancsot lehet még egy Win command prompt-ban kiadni! (500 oldal a könyv...) Gyakorlatilag minden windows funkció vezérelhető/állítható command prompt-ból. Szerveren nagyon gyorsan lehet vele dolgozni
-
sonique
őstag
igen ennyi semmi több
nagyon egyszerü az egész
sorry de nekem a nyitott bootloader már magátol értetödik
OTA kijön azt nem kell megvárni hogy mindenkinél jelezzen
ha meg van a link és teljesen gyari a telefon akkor sideload -al
felrakod az ota zipet és a gyari recovery megycsinalja ugyan azt az updatet mintha a telefon maga töltötte volna és rakta volna fel -
petipetya
nagyúr
Beszarok, a 4.3-as launcher van a kitkat alatt.
"nincs rá lezsóidő"
-
Benex
senior tag
válasz Ronin- #32404 üzenetére
Elso találatnak kidobja a xda frumon lévő nexus 4 toolkitet (ahol oda van irva h remove download link)
utánna már csak a wugufresh toolkitet találom...... De ha esetleg te megtaláltad , akkor elküldhetnédkicsi83: Wugufresht nem ismerem.
[ Szerkesztve ]
S23 Ultra | Sony A7 IV
-
törölt tag
Jelentem a flashall.bat-os megoldással és nyitott bootloaderrel szépen felmegy a 4.4, utana aki akar pl ncry toolkittel vissza zarhatja a bootloadert
-
sonique
őstag
válasz Cseri0058 #32400 üzenetére
megnyitsz egy command promtot
fastboot oem unlock
és
lock
ha bezárol
ugyan abban a folderben ahol a factory imaged van ha total commanderben vagy
parancsok menü parancsor ablak vagy mi
ha intézö akkor ott valami jobb klik és ugy parancssor vagy cmd vagy ott minek hijják
de ezt nem tom pontosan nem hasznalok intézöt[ Szerkesztve ]
-
defy456
aktív tag
Ez az új tárcsázó megoldás nagyon rossz... Azt leszámítva látszatra tényleg nem sok minden változott. A többit meg majd meglátjuk a mindennapokban.
-
dombila
senior tag
válasz NTonee #32412 üzenetére
Sonique:
Az se rossz, de ez a könyv még tisztán Command Line, Powershell nélkül. A PS már újabb, átgondoltabb és jobban szervezett rendszer. De a régi szerveresek még a command line-t és a vbs scripteket szeretik. Legalábbis, amíg ezzel minden megoldható, addig nekem jó -
sonique
őstag
valaki itt esetleg ???
uj radio hoz ha jol emléxem ril update kell hogy menjen régebbi verzion is 4,3,1en ?
vagy kernel ?@Benex
naugye semmi toolkit meg miegymas nem kell
ha minden driver fel van telepitve akkor gyerekjáték az egész[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Az új tárcsázó egyébként borzasztó. A kedvenceket mutatja csak alapból, hármat képpel, a többit név nélkül. A logok új activityben nyílnak, a tárcsázót meg alulról kell felnyitni, pont ugyanaz a fasz megoldás, mint a sony tárcsázóban, ott is utáltam már.
-
sonique
őstag
válasz czombos #32429 üzenetére
mi a gond a 4*5 el én 5*6 ot használok
@hunfatal
reméljük
aokp -cm -carbon - pa
kicsit tovabfejlesztik
mint tették amikor nem volt még t9 tarcsazo benne gyarilag
az volt a legjobb tarcsazo 4,3 ota elbaszták sajnos@dombila
sajna 4,3 alá sztem nem megy fel a 4.4 kernel de mind1
reméljük gyorsan lesz valami értékelhetö aokp vagy carbon romyahh megy JO FAUX kernel
és otg támogatás
ameddig ezek nincsenek fel sem rakom mindennapi hasznalatra a 4.4 et[ Szerkesztve ]
-
Cseri0058
őstag
wááááááá sikerült!!!
vissza is zártam a bootloadert!
Köszönöm a segítséget mindenkinek![ Szerkesztve ]
-
keyol
aktív tag
Hát srácok megfogadtam,hogy nem teszem fel a 4.4et,de mégsem bírtam ki,most bootolt be
-
sonique
őstag
most mindenkinek egy kis nyugi
a nagy pörgés után ha még valaki nem látta volna
https://www.youtube.com/watch?v=M7FIvfx5J10 -
Tibro5
senior tag
Itt egy xda-s leírás hogyan kell feltenni a factory imaget lépésről-lépésre szájbarágósan. Ez működik érintetlen 4.3 és bármilyen rootolt custom rom alól is.
Ha ez megvan akkor mehet fel innen a GEL launcher és kész is vagyunk, az eredmény ugyanaz mint N5. (sőt még jobb is mert 5x5-ös a drawer)Ha root is kell az is le van írva az első link alatt, simán bootolni kell egy custom recoveryt és installálni a legújabb 1.69 supersu-t és máris rootolt a rendszer.
Én most lettem kész ezekkel
-
FearTomi
őstag
Ez egy nagyon láma kérdés lesz, de a kamerával, ha csinálok egy képet, eddig vissza tudtam nézni egy balra swipe-pal, most nem tudok rájönni, hogyan kell
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
Cseri0058
őstag
már van egy csomó link itt és nem tudom melyik a jó!
kéne nekem a nexus 5 gyári launchere ha van ilyen...nem kell nova csak a gyári... -
Tibro5
senior tag
válasz Cseri0058 #32442 üzenetére
itt leírtam
GEL = google experience launcher = N5 launchere[ Szerkesztve ]
-
X DoZ3R
tag
Üdv, aki feldobta már a factory image-et, bootloader és radio verziószámként mit lát, mert amit leszedtem facetory image csomagot ott a z20i bootloader és a 84es radio van ami a 4.3-as
-
orrlyuk
aktív tag
válasz defy456 #32445 üzenetére
kapcsolgatja a helymeghatározást. A kis iránytű helyett mostantól ez van. Gyűjti a helyadatainkat, mint az őrült...
hopp, beelőztek, micsoda pörgés.
Figyeltétek, nem tették bele a N5-ről még a háttérképeket sem!!!
Azt a kutyafáját, öri hari.[ Szerkesztve ]
No hay banda! Il n'est pas de orquestra!
-
Pőze
aktív tag
öröm bódóttság itt a factory image jeejj
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest