Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- DIGI Mobil
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz mcsabi84 #11949 üzenetére
kíváncsi voltam...mi ez a melegedés "para",,,,mert autóban én nem használok autós tartót, így a nap sem süti...most viszont,,itthon töltőre raktam a készüléket, és elkezdtem earthben bogarászni,,,,valóban melegszik,,,de hogy ez most abnormális e vagy sem....nekem addig nincs gondom ilyesmivel, amíg ki nem kapcsol....és eddig még egy telefonom sem kapcsolt ki melegedés miatt....
megyek "vissza" birizgálom a progit,,hagy süljön meg ha akar.... -
zezoka
őstag
válasz mcsabi84 #11949 üzenetére
Tyűűű. Kipróbáltam akkor már én is!
Lefrissítettem én is (másodszor a mai napon), és kipróbáltam! Megnéztem New Yorkot. Tényleg szépen megcsinálták, de nekem is olyan meleg lett a hátulja felül egy perc után hogy csak na. Meg az aksi is lement 27%-ról 24%-ra kapásból. Kicsit még csiszolniuk kell!
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Mi a búbánatot csináltok ti a Google Earth-ön hogy ennyire fontos? Uninstall, aztán 1-2 hónap múlva 2-3 frissítés után ismét kipróbálni, ha nem élet az élet nélküle.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
veterán
ugye 3D... És bizza mivel a jelenleg forgalomban lévő legerősebb IGP van a telefonban, így nem is tudom, miért ne melegedne...
S3 LTE pedig köszönőviszonyban sem van ezzel az IGP-vel. Ergo ha pl 1/3-ad ilyen gyors, akkor valszeg nem is melegszik ennyire... Az pedig, hogy nem optimalizálták le, nem gond. Majd lefogják...
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
twine
veterán
soha nem indítottam el az earthöt,,,most is csak épp azért mert érdekelt mit paráznak az emberek a melegedésen...épp van időm...és élvezem a szabadidőt
De már lekopott az ujjam a ki be zoomolgatástól...és semmi nem történik a telefonnal....egyszerűen csak meleg....éééés?
Most leszek megdobálva biztos tojással,,,,de én az ilyesmit tényleg lesz@rom már,,,
Amig évekig pc-t tuningoltam pár fok különbségért (hűtő) képes voltam sok-sok ezret áldozni...
nem egy gép van a környezetemben amit tőlem vettek át haverok, aminek az északi hídján tojást lehet sütni,,és a mai napig megy...pedig nagyon sok év távlatáról beszélünk...
Ma már, ha elkezd dolgozni a procim,,leszarom azokat a hőmérsékleteket amiket látok....
(dierkt nem irok hőfokot,,mert nem akarok vitát senkivel)
Megy-működik-teszi a dolgát....meleg? azért annyira nem, hogy megégesse a kezem
Személyes véleményem volt,,nem akarom másra erőltetni,,ha valakit zavar hogy a négymagos 1500Mhz-es proci melegszik,,,hát izguljon rajta....[ Szerkesztve ]
-
mcsabi84
senior tag
Lent az új Chrome is. Itt már egészen összeszedték magukat a srácok. Teljes kijelzős böngésző, kevésbé meríti az aksit (legalábbis eddig azt tapasztalom). Nálatok?
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Tedd fel a Modern Combat 4: Zero Hour-t.
Én ha melegedést tesztelek, ezt használom. A Nota 2-ben csak Mali 400 van, de 30p után a kijelző felső harmadát már kényelmetlen volt tapicskolnom a hüvelykujjammal úgy átforrósodott.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
TomPack
őstag
válasz mcsabi84 #11961 üzenetére
Nekem már csak annyi bajom van vele, hogy a gyors görgetés nem olyan folyamatos, mint az Android böngészőn! Főleg összetettebb weboldalaknál szaggat be. Az új opera sokkal simább, azon is van teljes képernyő, és új a dizájn! Nézd meg! Nálam ő lenne a favorit stock romon, de még mindig egyik sem éri el a régi Android böngető élményét.
-
TomPack
őstag
-
mcsabi84
senior tag
Én maradok a chrome mellett. Szeretem, ha szinkronizálva van a pc-s böngészőmmel az egész és nem kell vacakolni minden máson.
-
nat330
csendes tag
Sziasztok!
Tervben van egy N4 beszerzése, xperia miniről váltanék és egy olyan kérdésem lenne, hogy van-e esetleg váci vagy Vác környéki tulaj akivel egy koccot össze tudnánk hozni? Csak, hogy megtapicskoljam, hogy mi is a "különbség" a minimhez képest. -
trance89
őstag
válasz mcsabi84 #11966 üzenetére
én is csak ezért használom a chrome-ot, évekig operás voltam de nagyon szarul szinkronizálta a bookmarkokat amiket a pc-s verzióval is használtam ezért aztán áttértem chrome-ra, náluk a bookmark sync egyenesen cloudba megy nem összevissza mentegeti a bookmarkjaimat mint az opera, operánál előfordult hogy hosszú idő után bekapcsoltam a laptopot és minden akkori (több hetes) bookmarkomat visszamentett az újak helyére, na ekkor lett tele a tököm
az meg már csak hagyján hogy a chrome tökéletesen jelenít meg minden oldalt (beágyazott videókkal, mozgó reklámokkal stbstb), a többi böngésző ehhez képest kispista megjelenítés terén
az egyetlen hátránya talán a nagy rendszerigénye mert bizony pár nyitott tabbal elég szépen megeszi a magáét (értsd több100 mega a ramból) de szerencsére nekünk nexus 4 tulajoknak ezen utóbbi dolog miatt nemnagyon kell aggódnunk[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Tyühűűű Ez a Matr1x kernel mennyire tuti!
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Badcraft
csendes tag
Nem tudom volt e már, de a friss opera nagyon pörgeti a procit, melegszik = szívja az akksit!
Stock rom, kernel -
zack
nagyúr
válasz RECSKA #11972 üzenetére
Azért nem vagyok könnyű helyzetben. Új kütyük, mindkettőre a legjobbat akarom, és hát mindenki azt ajánlja amit használ, mert az a legjobb. Nincs is ezzel gond, ezért is próbálgatom őket. Matr1x-ból a GPU OC-s verziót tettem fel, aztán majd kiderül hosszútávon hogy milyen. Franco-nál, Semaphore-nál Faux-nál jobb az biztos. Faux pl 2 percig volt fent. Play letöltés elindult WiFi-n de csak futott a csík, és nem kezdte el a letöltést.Antutu GPU OC-s változattal: 20866p.
-
szponzor
senior tag
GPU OC-s verziót használod vagy a simát? Üzemidőben hogy teljesít? Antutu-ban mennyit ad? Milyen ROM-mal használod?
Nekem most az új Paranoid-ban lévő faux kernel hasít, nincs is rá panaszom, a GPU-t itt is lehetne húzni.
Kicsit off, de ma tapogattam egy HTC One-t. Gyönyörű telefon, nagyon megröccenni sem láttam, RAM-ból is csak épp 700 MB volt elfoglalva, szóval nagyon jó lenne (bár ismét sikerült a feloldógombot a legrosszabb helyre, a tetejének a bal felére rakni), de...hát ez az új Sense egy borzalom szerintem. Kis túlzással mintha nem is Android lenne.
-
zack
nagyúr
válasz korpicschess #11976 üzenetére
Egyelőre ami azonnal szembetűnő volt, az a gamma és színek korrekt helyükre rakása a többihez képest.
-
veterán
válasz korpicschess #11978 üzenetére
A gyari fako.
Nekem mikrolaggos volt a sema, meg zabalta az akksit. Matrixxal nincs ilyen gond. 4-4.5 ira akksiido auton. Es nem olvasasra hasznalom. Munkara...
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
SÖ
addikt
Hihetetlen, de szinte csont hideg a Chrome. Kíváncsi leszek mennyivel bírja tovább az aksi.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Most tesztel a zenei részt. Neutron Player + IE8. (Dither on, audiophile resampling, 64bit rendering)
Mit mondjak. Szerintem hozza, sőt át is lépi a Note2 Wolfson szintet. Mi több, ez még a Sony NWZ-S618F et is megpofozgatja.
Jól látom? Ez dohog benne? PCM1754
Számomra az utóbbi idők egyik legnagyobb meglepetése.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Nincs itt a közelemben i5 de szerintem i5 és N4 kb egy szint. Note2/S3 és Wolfson ide vagy oda, voltak sziszegések...Itt semmi sziszegés. A kimeneti hangerő kicsit lehetne bikább, de alapvetően nekem pont elég, bár másoknak ez lehet már eleve sok.
Kárpótol a részletesség, nem harsány, és tolakodó, de kellően izgalmas a zenehallgatás az N4-el.ui: Octa-s S4 Wolfson DAC-jára lennék kíváncsi mit tud.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Tényleg ennyit dob a Neutron player? Az azért durva! Mondjuk a kiemeneti jel erőssége szerintem is kicsit gyenge, nem azt mondom, hogy nem elég, csak olyan 2/3-a nagyjából az eddigi telefonjaimnak (ki kellett kapcsolnom a magas hangerő figyelmeztetést, mert a kényelmes számomra pont az alatt vagy felett eggyel, függően a zenétől, és olyankor mindig lenyomni a figyelmeztetést...).
Egyszer utánanéztünk már, hogy milyen DAC van benne amúgy, de én valami olyasmire emlékszem, hogy az is Qualcomm. -
tybsen
addikt
A Chrome-mal egyreszt az a bajom, hogy pl. a forumos hozzaszolasokat valtozo betumeretben jeleniti meg. Tehat az egyik hsz nagyobb betumerettel, a masik kisebbel jelenik meg - ez csak nalam van igy vagy masokat nem zavar? Masreszt pedig nem tördeli a szöveget, mint pl. az opera (ezt egyebkent tudja mas bongeszo is? Tehat, hogy nagyitassal-kicsinyitessel egyutt automatikusan tordeli a szoveget?)
[ Szerkesztve ]
-
zezoka
őstag
Van arra valami megoldás, hogy ha gépre kötöm a telefont (álltalában ott töltöm és pendrive-ként használom), akkor a Windowsban ne csak a Sajátgép lássa Hordozható eszközként, hanem meghajtóként jelenjen meg, amit már pl Total Commander is lát?
-
Cooler96
aktív tag
Új franco nigthly-t ajánlom mindenkinek,eddig trinity-s voltam,de ez....pfuuu elég kemény,oc 1768ig
throttlebeállítások,UV,governor settingsek,ezeket belőttem egy este alatt,hát eléggé süvítGoogle Nexus 4 16GB w/ SaberMOD Latest Nightly | Stable , Fast , SaberMOD
-
pzoley
őstag
-
pzoley
őstag
válasz forintuser #11991 üzenetére
Nem vita volt, mert ahhoz több partner kell Le is törölték az összes hozzászólását. De a lényege igen a 2 mobil közötti különbség volt, az ő felfogása szerint.
-
Bilux
veterán
azért kéretik fenntartásokkal nézni a képet
[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Bilux
veterán
válasz Manka76 #11996 üzenetére
Szerintem valaki csak szopatni akarja a népet
Ricky Reyes...Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
ilyen_85
senior tag
válasz RECSKA #11998 üzenetére
Bocs nem csak neked válaszolok, hanem úgy mindenkinek kernel ügyben, én úgy érzem, hogy mivel nem lehet két ugyan olyan hardvert gyártani, nem lesz minden telefonhoz ugyan az a kernel megfelelő. Ezt mindenkinek végig kell próbálni, ráadásul semmi garancia hogy a következő verziója ugyan annak a kernelnek ismét jó lesz... Tehát tessék tesztelni
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest