Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- DIGI Mobil
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
minipc tv-t még hanyagold pár évig. vagy vegyél olyan tv-t vegyél, ami le tud játszani media alkalmazásokat. fogsz egy usb-s merevlemez-tokot, bele egy használt merevlemezt, s meg van oldva minden. youtube-ot meg netet szerintem te sem erőlteted a tv-n, max film, zene. annak meg csak tárhely kell, meg egy mediaképes TV. így kevesebb a hibalehetőség.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
korpicschess
veterán
Mondjuk Youtube szerintem jó, de elég vicces, hogy Samsung Smart TV-n a Youtube alkalmazás nem tudja kezelni a Samsung bluetoothos billentyűzetet.
Viszont lehet pl. párosítani a telefont, és amit telefonon elindítok azt lejátsza, szóval vannak jó dolgok. Na meg mindent lejátszik szinte, kivéve pl. ISO-t, amiért nagy kár.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
-
Pistiboy88
aktív tag
válasz czombos #11653 üzenetére
Hali!
Erre van egy megoldás, nekem működik, igaz kicsit kókány, de jól van az. Ilyen tokra viszont szükség van hozzá.
A hátlapon rajta van a gyári fólia, majd a tok és a telefon hátulja közé alufóliából hajtogatsz egy olyan széles darabot, mely majdnem a kameráig és, a hangszórót kikerülve leér a teló aljáig. Azóta nem kapcsolt ki nekem navigáció közben. Egy próbát megér. Így az egész teló hátulja egyenletesen meleg, az akku sem ment 40 fok fölé. -
SÖ
addikt
Ha nyernék a lottón akkor lenne smat TV. mk809-en megy a net, és ugyan azokat az appokat elérem mint Nexuson. OTA-n bár mit rátehetek. Csak kell hozzá egy normális wireless bill, és egér. A mostani Sonymon, jön a Youtube, de (a találatok sokkal gyengébbek) meg rengeteg érdektelen beégetett link. Hírek zene filmelőzetesek stb. Ráadásul a külső hdd-ról.alig akar lejátszani filmeket, pedig avi.
De a legjobb az volna, ha a Nexust tudnám használni erre a célra. A 4 mag és 2gb ram mégis csak jobb volna. -
czombos
tag
válasz Pistiboy88 #11657 üzenetére
Köszi, nemrég rendeltem egy Ringke SLIM tokot, majd kipróbálom azzal, bár nekem le van szedve a fólia róla, legfeljebb veszek egy fóliát, hogy az alumínium ne karcolja össze.
-
twine
veterán
vízhűtésben nem gondolkodtál?
Autóban a klíma hűtőt kicsövezni az autós tartóraAm. tényleg jó gondolat,,így "az egy pontról" szét van terítve a hő...
Már látom, ahogy a a jövőben a heatpipe-ok kanyarognak a telók hátulján[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
nincs "hárombetűs navi", töröltem az ilyesmit tartalmazó postokat, tudjátok, miért
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Pistiboy88
aktív tag
Hát, őszintén a vízhűtésen nem gondolkodtam De lehet, hogy lassan az lesz a megoldás. De azon is gondolkodtam, hogy alumínium vagy magnézium ötvözetből maradtok ki CNC-vel olyan tokot, mely széttereli a hőt Bár a magnézium nyerőbb lenne, mert könnyebb. Ha egyszer elkészül, akkor majd dobok képet Heatpipe-ok nem lesznek benne XD
-
SÖ
addikt
válasz Pistiboy88 #11663 üzenetére
Hát nem hiszem hogy ez lenne a megoldás. Vastagabb, nehezebb. Optimalizálni kéne, és az 5.0-tól pont a jobb terhelhetőséget vártam. A Chrome sem melegszik annyira az utolsó frissítése óta. Amit nem értek, hogy a többi pl HTC One S4 miért nem? Vagy azok is melegednek??
-
tybsen
addikt
Komoly
-
w333
félisten
Nekem Galaxy S3 LTE ebben is 2GB/RAM van, sok játék, böngésző, videó chat, DLNA, és még egyszer sem éreztem hogy melegedne, sőt feltűnően hideg, vagy néha egy kicsit langyos ...
Különben a Snapdragon procik melegednek ám rendesen, ismerősöm is ezzel a melegedéssel néha forróság-al szenved igaz neki Xperia Z -van de ugye ez szintén SnapdragoniPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
gaben88
őstag
Sziasztok!
Lenne harom buta kerdesem:
1. Aktiv tokot/bumpert lehet itthon kapni vhol? Nem gumis kene...
2. UCCW skinek mennek az UCCW progi nelkul? Idegesito, hogy, ha rakattintok a widgetre, akkor megnyilik a szerkeszto.
3. Rootolni, hogy lehet gyorsan, egyszeruen a telefont?THX!
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
w333
félisten
Én is Nexus 4-et szerettem volna de mivel nem volt a T-nél így S3 LTE lett csak is a 2GB/RAM miatt és nagyon jó kis telefon, nem akad, nem fagy, nincsenek micro laggok, a beépített kényelmi funkciók meg már csak hab a tortán
Van 16GB belső memóriám +64GB SD és a Samsung-tól még kaptam 50GB DropBox-ot
Van 24+2 hó futárgarancia, így ha valami baj van a készülékkel, házhoz jönnek és megjavítsákTudom hogy nem ide tartozik és bocs a sok OFF-ért
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
MartOOn
addikt
válasz korpicschess #11652 üzenetére
hahooo! meselj errol legyszi! ezzel szivok mar egy ideje. hogyan tudom parositani a telomat a samu smart tv-hez hogy onnan inditsam a youtube videokat? mert a tv bepotyogos keresojetol már habos a hátam...
koszi elore is!HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
korpicschess
veterán
válasz MartOOn #11677 üzenetére
Elindítod az appot / beállítások / párosítás - telón megnyitod a youtube.com/pair oldalt, kódot beütöd, kész.
Szerintem egyébként az üveg hátlap miatt van főként melegedés. Mondjuk valóban egyik Exynosos telefonomnál sem tapasztaltam, de pl. SXS-nél volt melegedés.
Ha rá süt a nap, akkor a fekete hátulja nagyon fel tud forrósodni az N4-nek.[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
klasszsrac
tag
válasz Maxentius #11638 üzenetére
Nálam ami zavaró szokott lenni, hogy BT-n keresztül hallgatok zenét. Ha én indítok hívást akkor utána visszajön egyből a zene. Viszont ha közben engem hívnak, akkor már nem jön vissza a zene csak sokára. Szinte újra csatlakoztatja közben az amúgy is csatlakozott eszközömet.
Oneplus 6
-
trance89
őstag
válasz trance89 #11645 üzenetére
egy kérdésem azért lenne: tegnap miután a toolkit-el feltettem a drivereket azóta nem látja adattárolóként a pc a telefont (azelőtt ment), több usb porton is próbáltam, ami viszont érdekes hogy a tálcán viszont van "Nexus 4 lecsatlakoztatása"
laptopon amire nem raktam toolkitet se semmilyen adb drivert tökéletesen megy, szal valamit nagyon összeutyult ez a driver
másnál is előjött ez a probléma?erre valaki?
-
gery2123
őstag
válasz #16820480 #11682 üzenetére
Azt vágom én is. De engem nem zavar, mert lehet néha elmegy a térerő vagy a net. Viszont ma a hatlapi fóliát kicseréltem és nagyon szar lett :-D buborék buborék hátán :-D az előlapon csak egy helyen sikerült buborekot szedni, az annyira nem is érdekel.
-- PSN_ID: GerY2123
-
trance89
őstag
-
Scooter74
őstag
válasz korpicschess #11678 üzenetére
Csak az a bibi, hogy az S3-ban is snapdragon van méghozzá az s600 és nem az s4 pro mint a miénkben. Ugyanis a samu procija amit az s3 ba akartak tenni anyira melegedet,hogy szét olvadt volna a telefon. És így lett a snapdragon. Meg ezáltal nem is 4+4 magos a telefon hanem csak simán 4 mag ha jól tudom.
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
volfszkin
csendes tag
Sziasztok!
A múlt héten vettem egy Nexus 4 telefont. A fórum hozzászólásait igyekeztem átnézni bluetooth témában, de sajnos nem sikerült választ találnom.
A gondom az lenne, hogy nem kapcsol be a telefonon a bluetooth. (4.2.2) Más is találkozott ezzel a problémával?
Ha igen, akkor tudnátok segíteni abban, hogy hogyan lehet működésre bírni? Egyáltalán lehet?
A segítséget előre is köszönöm.
-
bence007
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan programot ami megmutatja mitol merül a telefon?
-
Maxentius
addikt
-
Scooter74
őstag
válasz korpicschess #11688 üzenetére
igazad van tényleg az S4-re gondoltam.
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
TomPack
őstag
Én egyik nap tök jó autóstartót találtam az Ósanban. 1500Ft volt.
Nem csak üvegre lehet cuppantani, mert van hozzá egy műanyag karika, amit bárhova fel lehet ragasztani a műszerfalra. Szerintem majd felragasztom valahova a klímabefúvó rács közelébe, ha megint nem felejtem el kivinni a kocsiba. Talán ott nem fog felmelegedni, mert a napsütés se éri annyira.
Egyenlőre az akváriumot díszíti.A navi miatt nem aggódom, mert eddig amikor kellett, akkor az anyósülésről használtam, és ott is talált jelet, tehát nem kell közvetlen az ablakba biggyeszetni a műholdak miatt.
Mondjuk melegedést sem tapasztaltam eddig navi közben, igaz általában csak a cél előtt pár kilométerrel izzítottam be, mert előtte otthon mindig megnéztem kb. hova megyek, és nem volt eddig szükségem rá, hogy végignavigáljon.
Úgyhogy szerintem ragasztom a műszerfalra a tartót, a túlmelegedés elkerülése végett.[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
válasz korpicschess #11678 üzenetére
koszi!
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
lordyka
aktív tag
Sziasztok!
egy ilyen zselés álom beszerzését tűztem ki célul
annyi kérdésem lenne hozzátok, h tok nélkül mennyire csúszik a kézben a teló? -
Pistiboy88
aktív tag
Kicsit kísérletezgettem a melegedéssel.
1. Visszavettem a CPU órajelét (1GHz). A melegedés megmaradt.
2. Visszavettem a CPU órajelét(1GHz) + alulfeszelés, ugyan úgy melegszik.
3. Emeltem az órajelen, fokozatosan és így is melegszik.
Én nem vagyok benne biztos, hogy a soc fűt ennyire. Meg a szétszerelési videón a nyák kijelző felőli oldalán van. Nem lehet, hogy valami feszültség szabályzó vagy valami fűt annyira, hogy ezáltal melegszik fel ennyire a SOC is? Igaz az Optimus G is melegszik. Ott is átmelegszik keményen a telefon, kemény használat után. Elvileg a hardver ugyanaz. Igaz, nekem az alufóliás megoldás bevált. Azért is akarok valami vékony tokot csináltatni. Csak még nem megoldott, hogy hogy illeszkedjen a telefonra. Mert úgy kéne, hogy ne sérüljön a fém keret. Meg illeszkednie kéne passzentosan az üvegre, hogy minél több hőt tudjon elvezetni. Ha egyszer sikerült egyet csinálni, ami tökéletes, majd írok, hogy mennyibe volt, s ha kell valakinek akkor többet is letudok gyártatni. Mivel minden eszköz adott számomra. Ha kell még Nexus felirat is lesz lézerre gravírozva a hátába.
-
SÖ
addikt
válasz Pistiboy88 #11698 üzenetére
Csak az a baj, hogy az eldisszipált hő veszteségként leadott teljesítmény. Nem tudnád esetleg a SoC-ot kicserélni egy Silvermondtra?
-
zack
nagyúr
Note2 is melegedett mint állat, pedig az Exynos, legalább 50% gyengébb GPU-val...
SoC magasságában a kijelző felső harmadában.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest