- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBOTER
addikt
Alapvetően így van, csak én látok egy olyan hatást, hogy amíg egy 100 ezer fős cég képes több ezer "vállalati célú" notebookot rendelni TN panellal, mert az igényt megfogalmazó IQ-ja az i7 elolvasására elég, tovább képtelen olvasni és értelmezni, addig semmit nem fognak fejleszteni a gyártók, mert a vállalatokat nem jótékonyságra alapítják. Szemüvegesként mondom, hogy egyes embereknél brutális hatással van hosszú távon a fáradékonyságra, a munka "élvezetére", ezáltal hatékonyságára a kijelző minősége. Határozott véleményem, hogy ezen a téren az igény hiánya korlátozza a fejlesztést.
Nyugodtan lehetne itt az prohardveren is egy cikkmotor, ami az IPS-szó láttán automatikusan beírja az 1:1000 kontrasztarányt, ezzel sem kell szenvednie a cikkírónak. Vagy talán van is... -
-
Pont tegnap rendeltem egy Asus TUF VG249Q 23.8"-at erre ma ez a rövid cikk. Mindegy, szerintem jó lesz
-
Griff55
senior tag
Nem kéne erőltetni ezeket a 1080p-s 27"-es monitorokat... saját tapasztalatomból beszélek, nagyon kevést a ppi ilyen méreten ezzel a felbontással. Viszont a minőségi 1440p-s ips 75-144hz-es monitorok meg erősen túlárazottak... Már megbántam, hogy egy éve megvettem a fullHD 27-es monitoromat, csak annyit meg nem tudok ráfizetni, mint amennyit elkérnek egy 1440p-s verzióért.
@.mf: nekem nem igazán szembetűnő a 60 és 75hz közti különbség, görgetésnél pl egyáltalán nem veszem észre.
-
.mf
veterán
Már egy 75 vagy 90 Hz is előrelépés lenne még akár az olyan triviális dolgokban is, mint pl. görgetés. Bazz, már huszonéve voltak 1600x1200 @75 Hz CRT-k, aztán volt vagy egy évtized állóvíz fullHD 60 Hz-cel, a PC-knél alig van haladás. Az meg, hogy valami szarul portolt játék nemhajcsakianégykát, már rohadtul mindegy a FreeSync/ G-sync korában.
-
.mf
veterán
2030-as IT hírek:
- Megjelent a legújabb Xiaomi mobil 16K 120 Hz-es kijelzővel
- Az Asus bejelentette legújabb 27"-es monitorát FullHD 144 Hz-es panellalMár csak pár évtized, és talán 4K-s monitoroknál is túllépünk a 60 Hz-en. Talán...
-
Hát, akkor már inkább egy Asus VG289Q.
-
Segal
veterán
FullHD és 144Hz
Ja mégsem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged