- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
szép lap
bár én nem nézegetni szoktam
-
nagyon jól néz ki,igaz ebben a szegmensben másodlagos a forma és a kinézet.Viszont az ECS sosem volt híres a jó lapjairól,de lehet,hogy most fordult a kocka
-
Egzee
őstag
Azt hittem végre van egy fehér nyákos lap megen... Csalódtam...
Sok okosnak: Akkor mond, hogy nem kell ennyi hűtő ha majd kiveszed a gépedből az alaplapod egy izmos procival ami már fél éve benne csücsül és mikor megfordítod az alaplapot barna a nyák a feszültségszabályozás körül...
-
megint én
őstag
Ez az alaplap 95%ban ugyan az mint ami a cikkben van!
de min 90%ban Kíváncsi lennék az árkülömbségre...
(#26) LW
Te jó ég.... -
nbg
senior tag
Eleg pofas lett, es hal'Isten tettek ra NF200-at.
Egyebkent torvenyileg koteleznem az osszes gyartot, hogy hasznaljak ezt a lapkat, ha mar van pofajuk rarakni az alaplapjaikra ket/tobb x16-os foglalatot, es ugy is reklamozni... -
Angel1981
veterán
Szép!
-
Janby
tag
Ez tényleg egy pofás kis lap, és jól felszerelt. De az a molex csatlakozó milyen funkciót tölt be ott a memóriafoglalatoknál? Valaki felhomályosithatna
-
LW
őstag
Like +++
-
ilN4e
csendes tag
Nagyon ott van a design!
-
TomiLi
addikt
Paraszt vakítás ide vagy oda, ez nagyon szép!
Végre egy kis "szín" kezd bekerülni a hardverek világába a fehér formájában. Volt már erre kísérlet, de szerintem ott maga az alaplap nem volt versenyképes.Ez meg egy igazi játékos, modding gép tökéletes alapja lesz, amit megfűszereztek egy kis marketing fogással. Ez szinte kötelező, mindegyik gyártónak van valami a tarsolyában.
-
gooool
őstag
Ezért is írtam,hogy vakítás.
Ahogy a hűtés is,mert ahogy a saját tapasztalatom is mutatja,fölösleges ekkora bordákat rakni egy ilyen lapra.
Az én Biostar-omon fele ennyi fém sincs,de mégis jók a hőfokai a lapnak.Sp@rtan kolléga hsz-éből jut eszembe: Végre egyesek ezzel a lappal megépíthetnék a hőn áhított fekete-fehér gépüket.Remélem lesz vki ennyire elvetemült.
-
sp@rtan
senior tag
Úúúúú de szép
Fehér CM690 ll-vel.. nyamm
-
ngabor2
nagyúr
3 pcie-16-tal hogy lesz quad crossfire-x? vagy le vagyok valahol maradva?
-
zazahoho
őstag
végre
visszaért egy régi gyártó ,minnél többen vannak a piacon nekünk annál jobb,egyébként tetszetős lap
-
gooool
őstag
-
Sicilian
addikt
De nagyon design-os !!
-
proci985
MODERÁTOR
jól néz ki, specifikáció alapján is rendben van, bár p55re szerintem feleslegesen drága lesz.
-
törölt tag
A "15 mikrométer vastagságú aranybevonat" az jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows XP
- További aktív témák...
- Kingston Branded Memory 64GB DDR5 4800MT/s ECC Reg 2Rx4 BONTATLAN INGYEN FOXPOST
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Hibás alaplapok!
- Crucial RAM 32Gb Kit (1x32Gb) DDR5 5200MHz (ou 4800) INGYEN FOXPOST
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (2) (ELKELT)
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest