- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
xdx@
aktív tag
Jó hogy vannak ilyen telefonok, csak szerintem drágák, főleg 25kért.
-
VIC20
őstag
Jómagam közel sem vagyok nagyszülő korú, és jól is látok, nem rettent a bonyolultabb kezelés... (Ja, bocs, a bonyolult kezelést utálom, a sok funkció nem rettent, ha értitek, mi a különbség.)
Ami alapkövetelmény nálam:
1. a gombok legyenek elég nagyok, hogy kényelmesen lehessen nyomkodni a telefont,
2. ne legyen vékony a telefon, illetve ne legyen az éle túlságosan lekerekítve. Egyszerűen gyűlölöm, ha kicsúszik a kezemből. (Szerintem egyébként a gyártók gusztustalan kreálmánya ez a divathóbort: így biztosítják a gyakori készülékcserét. Mi másra utalhatna az, hogy sokszor még direkte síkos fémborítást is kap a burkolat az élénél?))Nagyon nagyok az igényeim? Továbbá nagyon egyedül vagyok velük?
Valahogy úgy érzem, van azért olyan vásárlói réteg is, amelyik - hozzám hasonlóan - nem akar lemondani a modern készülékek funkcióiról (magyarul ne nézzék azért hülyének/fogyatékosnak/...nagyinak), de a normális emberi anatómiához passzoló, azzal biztonságosan kezelhető készülékre vágyik. -
JR.CSé
senior tag
-
Phami
tag
Ez a nagyimobil kifejezés mókás
Vajon miért nem nagypapimobil?
Amúgy a célnak megfelelnek és az sos gomb nagyon nagy ötlet
-
musculus
tag
Még senki sem említette, hogy mennyire Zseniális a cikk címe?
-
A célközönségnek tuti bejön.Az üzemidejét viszont én is szívesen elfogadnám.
-
mrlujoak
veterán
A kagylódoro még tetszik is
-
MLaca
őstag
azért a kijelzőről jó lett volna látni (élő)képet a sima brick telónál.
-
D.Orion
veterán
Kicsik a karakterek az amúgy se túl nagy kijelzőn.
-
t_a_m_a_s
addikt
Én mindig alap Nokiákat veszek a nagymamámnak, persze az megvan egy tizesből... De szerintem az SOS gomb baromira nagy ötlet, ha rosszul van, nem kell névjegyzékkel, meg még a gyorshívással sem szarozni. Az a véleményem, hogy ha egyszer rászorul az idős ember, és segít az SOS gomb, akkor már megérte a +20K-t egy alaptelóhoz képest.
A másik meg, hogy ők nem cserélgetik évente, 4-5 évre vetítve mag majdnem mindegy, hogy 10K vagy 30K.
-
Soni84
tag
Angry birds vajon fut-e rajta?
-
Muhahaha
csendes tag
Van benne néhány extra azért, pl. halló berendezés kompatibilis, illetve a menu-je idősekre optimalizált. A kagyló alakú cuccról ráadásul nem rí le, hogy nagymama telefon, tehát aki még nem érzi magát annyira idősnek, azoknak is megfelelő lehet, kis svéd trendi telefonként
-
Ilyeneknek is kell lennie van rá érdeklödö,csak hát az ára,megint elrettetöen magass
-
Probber
őstag
Az ilyen készülékeknél nem tudom megértem az árazást. Körülbelül annyit tudnak mint a 10 éves alapmodellek, kivéve néhány időseknek hasznos extrát (gombok mérete, hangerő, SOS) és ennyi. Az jelenlegi árnak maximum a felét érik meg ezek a telefonok, többet nem.
-
Mercutio_
félisten
A 409-es a pánikgombon kívül miben jobb egy Nokia 6103-nál?
-
meroly
veterán
Ezt támogatom én is, ki kell kérni a célcsoport véleményét is.
Az én nagyim egy moto F3-ast használ, az alapból csak telefonálásra alkalmas, mert az sms küldés még számomra is bonyolult. Papám 3410-et használt, de ő is szerette mert értett hozzá.Egyébként egész jó kis kütyük. Az üzemidejüket elfogadnám
-
p3rgam3nt
tag
Nem kötekedésként írom, de mi lenne ha odaadnátok a nagyinak/papinak is a telefont?Ő biztos h el tudná mondani, h mi jó benne és mi nem.Végül is Nekik készült.
Anno nagyimnak volt egy 3210-ese, szerette h van mobilja, de a betűket még szemüvegben sem látta nagyon.Nehezen, de tudott sms-t írni így.Imádta a mobilját, ezzel menőzött a templomban vasárnaponként a többi vén tyúk (ő hívta így őket) előtt, mindig küldte az sms-t h miről beszél a pap (nem mintha érdekelt volna)
Bár néha félreütötte a szavakat, de hát akkora betűknél nem is csoda.
Egy ekkora gombos/nagybetűs mobilért biztos h sütötte volna nekem a meggyes sütiket tonnaszámra -
alamuszi
senior tag
Nagyon jó, hogy vannak ezek a telefonok, az meg még örvendetesebb, hogy a Mobilarena komolyan foglalkozik ezen mobilok bemutatásával, tesztelésével is. Kösz a tesztet, megvan az anyukám új mobilja a 341 szeméjében.
-
JanFe
aktív tag
Szukseg van ezekre a mobilokra is
-
nem tartom indokoltnak ezeket az árakat, az emporiáét meg főleg nem.
de ha nagyi lennék, elfogadnék egyet a kagylóból! -
tjb007
nagyúr
A 341 egy kicsit aránytalan de érthető, a 409 meg (a low cost mobil perverziómnak köszönhetően) tetszik, második v. harmadik telefonnak elfogadnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- weiss: Pant* rant
- Milyen videókártyát?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Eredeti játékok OFF topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nintendo Switch 2
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest