- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Honor Magic V2 fél év után
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PHM
addikt
Valaki világosítson már fel, mert hülyén fogok meghalni:
Mi a fene az a fürküsz motor?Eddig még úgy-ahogy dekódolni tudtam a hirdetéseket,
de ettől most ledobta az agyam a láncot.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
Mecy_Lacee
senior tag
"Cserelnem laptopomat windows xp van rakjta lehet boviteni mas windowst lehet rá telepiteni
De inkab cserelnem telora vagy valami masra
Regi gep de teszi a dolgát telo erdekel de mindent meg halgatok!!!!!"Az alkohol nem oldja meg a problémákat - bár a tej sem....
-
Chaser
legenda
talán barkas :d de ez passz
______
van egy porszívóm jófogáson, néni felhív szombaton h ő azt vinné, hát nem nagyon értettem, gondoltam a szél miatt, nagy nehezen megérkeztek
előhúz egy papírt, h ő majd beazonosítja a tarozékokat, egyből olyanra bök ami nem volt hozzá ( : megnézem, persze, a néhány gyári mellett az opciós, külön megvásárolható tartozékok, szépen elmagyarázom neki, ne tessék kétségbeesni, ezt nem mindet adják..jó
de akkor ez ugye száraz-nedves porszívó? - közben már kiderült h nyilván orosz a néni -, az mondom, persze
és hol kell beleönteni a vizet? nem értem...hogy ne legyen por! akkor sem értem..papír porzsákot kell belevenni, ott a hepa szűrő, azt használni kell, és nem lesz por
de hova kell önteni a vizet?
:d nem bírtam már röhögtem...kiderült, h az ő olvasatában a száraz-nedves azt jelenti, hogy a tartályba öntünk vizet, és abba megy a por amit beszív , mert dolgozott nála valaki ilyen porszívóval...mondom ebbe nem lehet, tecciklátni' közvetlen felette van a motor, ha valaki véletlen felrúgja vízzel tele, annak fájni fog ( :
de akkor mért annak árulom? tecciktudni' mert a gyártó is annak árulja ( : van ilyen biztos, csak az nem ez az árkategória - újan 27-30e ft-
azért fél órát elszórakoztatott mire rájött h neki ez nem kell :dma hív egy tag, kérdi megvan még a porszívó? meg, hát akkor ez neki megérne 12e ft-ot, - 15-ért van kinn - kérdem látta az új árát? látta, na ez még fél év garos, ennyi az ára, hátde' mért nemírtam ki a hirdetésbe h nem lehet alkudni? - mondjuk igaza van, itt bevált:d -
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Cs1csó
félisten
Kifürkészhetetlenek vagytok!
-
gban
Közösségépítő
HP Powerup Backpack ismét elérhető az edigitalnál - remélem rárohad minimum 10 a korábbi felvásárlókra akik betették utána ide 25-50k-ért.
Postázást nem vállalok.
-
Trailblazer
veterán
Fel lehetne tenni a kérdést, mint anno Márkus László a 7.200 ft-os fotellel: mi kerül egy sz.ros laptoptáskán 50k-ba?
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
Chaser
legenda
válasz Trailblazer #48267 üzenetére
a gyártó logója...
-
Chaser
legenda
válasz Trailblazer #48269 üzenetére
minőségről nem volt szó, csak logóról ( : pár napja mondtam sztem, drágább hp tákák használhatók, de prémiumtól messze vannak, hiába aggatnak rájuk 20-30-50e-s árcímkét
ugyanaz mint a hp/dell/lenovo, stb egér, ami egy kommersz egér általában, de 2-3x annyiba kerül, vagy a dvd meghajtó, ami hp/dell/lenovo/akármi címkével, amit gyártott x cég, így 2-3x annyiba kerül gyorsan x névhez képest_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
Chaser
legenda
válasz instantwater #48274 üzenetére
Az meg sarok csiszolo ( :
-
seniman
veterán
válasz instantwater #48274 üzenetére
Ez sikííítóóóó teeee....
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
kenwood
veterán
válasz Trailblazer #48267 üzenetére
Semmi.
Sima marketing trukk.
Mivel tobb notihoz is adnak ilyet ingyen ajandekba,direkt irrealis aron dobjak piacra.
Paraszt kinezi a tularazott notit,de latja,hogy 60 ezres taska jar hozza,ezert megveszi.
Maga a taska nem er 10kt,a powerbank meg 2-3 ezer forint.Mobilnal is alkalmazzak. Kapsz a premium telo melle egy tizezres fulest,de azzal a gyartoi koddal 25-ert aruljak,ha telo nelkul akarod megvenni
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
koko52
nagyúr
válasz Trailblazer #48279 üzenetére
Inkább madárfogó és gusztustalan. Büntetni kellene.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Astroboy
őstag
válasz Trailblazer #48281 üzenetére
Az utolsó szót én sem tudom értelmezni, de a termék neve alatt gondolom erre:
Hasznos dolog, ezzel például elkerülhető, hogy egy békésen induló családi bográcsozás végén kollektíve meglincseljék azt a szerencsétlent, aki felrúgja a tűzről levett kész tápértéket, amire órák óta vár az éhező nép,
Nem lesz zsíros/kormos a drága teraszburkolat, vagy földes a bogrács alja,
Amikor már kezdi szétrúgni magát pár év alatt, vagy csak simán szétszáradt, akkor pedig mehet a tűzre, vidéki piacon veszek újat öccázé'.[ Szerkesztve ]
-
Astroboy
őstag
válasz Trailblazer #48284 üzenetére
Jóvammá na! és az utolsó szót nem tudod véletlenül?
-
kenwood
veterán
"GTA V-öt, Division 2-t gond nélkül futtatja max. beállítások mellett is. "
i5 8300H, 1050ti mobile.Ra kene irni :
"Szia. Elmennek megnezni a notit. Ha a Gta V gond nelkul fut max beallitasok mellett,akkor 235 helyett 250-et fizetek, ha akadozik,jatszhatatlan,odaadod felaron. Benne vagy?"[link]
alig van beallitas maxon, az osszes szuro 8-16 helyett ketton all,arnyekok kilove,es igy 60 koruli az atlag.
Azok a szurok boven 25 ala loknek a min fpseket,de az se kizart, hogy az atlag is 30 ala esne.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Astroboy
őstag
válasz Trailblazer #48286 üzenetére
Nem, szerintem én még annál is rosszabb vagyok. látod azt már meg sem merem kérdezni, hogy szerinted mit akart kifejezni az utolsó szóval, mert még a végén komolyan veszel mert azt hiszed viccelek...
kenwood:Vájár csak, nem lehet, hogy 640x480-ban játszik?
[ Szerkesztve ]
-
Astroboy
őstag
Egyedi gyereksapkák készítése, több mint 200 választható névvel...
-
kenwood
veterán
10. masodpercnel mutatja a beallitasokat. a szuroktol eltekintve azert szinte minden highon van.
Csak ugye a legtobbol letezik very high,ultra.
Szoval kozel sem max.
A videot youtubeon lottem,nem a hirdetesbol van,de ugyanaz a konfig.Egyebkent Aa Gta Vnek 4k ultran is hulladek a grafika mondjuk Assasin Creedhez kepest.
Lassan 20 eve nem tudnak tullepni ezen a full rajzolt vilagon.
En mar 2005 kornyekere vartam azt,hogy egy jatekot ne lehessen egy videofilmtol megkulonboztetni,de mintha egyre tavolodnank ettol[ Szerkesztve ]
-
Astroboy
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest