- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
válasz koko52 #47849 üzenetére
Ilyenkor eszembe jut a bányászduma, hogy "nemérdekelmennyiértadommajdel" mert "úgyiskitermeltemárazárát"...
Meg mikor felverték az árát duplára mert úgy elkapkodták akkor nagy volt az arc hogy úgyis megéri neki mert sokszorosát hozza vissza.Aztán mikor oda kerül hogy tényleg eladná, akkor meg megy a susmus meg a hazudozás mert még a végén csak 20ezerrel olcsóbban vinnék el...
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
koko52
nagyúr
Azok jól jártak akik egy éve szálltak be, hatalmas bukó...
Sokan panaszkodtak a topikjában, hogy mit mondjanak az asszonynak. Főleg akik hitelre vették a milliós rigeket."Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
-
-
Gyuri27
félisten
válasz Cs1csó #47857 üzenetére
Kétezer és már vágom is.
pomorski: nyilván van olyan is. Mondjuk 1000-ből egy.
Minap jártamban keltemben láttam vga-t. 470 ms armor (még garis) 35k volt és meg is mondta az eladó, hogy bányászott vele. Azt hiszem ez a korrekt magatartás.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
koko52
nagyúr
válasz Cs1csó #47859 üzenetére
A kvantum-színdinamika az erős kölcsönhatás, azaz a hadronok (proton, neutron, mezonok) közötti alapvető vonzóerő kvantumelmélete. powered by wiki
Na erre pont nem gondoltam. Biztos ezt nyomatta ő is. Csak nehogy feketelyuk legyen a vége.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz pomorski #47855 üzenetére
Szintén zenész..valami szakmai ellentét közben az ellen hozzávágta a fejemhez, hogy én miner vagyok és védem a védhetetlent, különbenis miner cuccaimat árulom kifele. Namost egyrészről nem csákányoltam, max. bench céllal értékesítéshez infót szolgálva, másrészt enélkül is van nálam pár cucc, ami jellemzően előfordul a témában (kW+ tápok), de még nagyobb hülyeség okán, OCnál igencsak hasznosak
Utoljára ~1 hónapja vettem 1200as SS Platinum Miner Editiont, mert 25ért szórták. Szóval van olyan, hogy nem kell egyből farkast kiáltani, bár tény, ritka. -
Gyuri27
félisten
válasz Chaser #47865 üzenetére
Veled együtt.
H1F0N1CS: hát ez jó vicc vót koma. De tényleg. Azért halkan mondom, hogy még egy ilyen vicc és egy 300 lovas traktorral fogok a nappalitokban ekézni. Majd utána jön a kötelező mutatvány. A napba vágás.
Ellmennyé te hollókutya. Még hogy tőlem te vagy bárki pénzt kapj. Mennyé mutasd meg magad a papnak oszt vessen rád keresztet.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
cbmfan
őstag
ha ok akkor oké...
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
Cs1csó
félisten
[link]
Kicsit hajlott, kicsit repedt de a mienk.[ Szerkesztve ]
-
-
unravel
őstag
Hihetetlen hogy minden felsőkategóriás [YouTube]
¯\_(ツ)_/¯
-
Vakegérke
félisten
Látom, takarítás volt.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
seniman
veterán
Valaki megint bevásárolt a csalósban,RX470 Nitro 28-ért. Jó vétel.Lett volna,ha ellenérték is érkezik.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
Faterkam
addikt
válasz Trailblazer #47890 üzenetére
Még megtalálható!
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
kenwood
veterán
Azt ugy birom, amikor jelentkezik valaki egy hirdetesre,es azzal kezdi, hogy vegyem fel a barataim koze a Facebookon
Meg jo, hogy nem azt keri, hogy vigyem haza bemutatni a szuleimnekMi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Trailblazer
veterán
Na az volna még szép. Minek? Személy szerint az inaktív, rég nem látott, hülyeségmegosztó, stb. ismerősöktől is igyekszek manapság megszabadulni. Mennyiség helyett minőség.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
cbmfan
őstag
szkript csipogott...
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?