- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy20
nagyúr
válasz kenwood #21246 üzenetére
Akkor hagyjunk mindent így, ahogy van, és ne állítsunk semmit pellengérre, és ne is hívjuk fel a figyelmet az ilyesmire. Sőt, én még merem különbnek is érezni magam tőlük, függetlenül iskolázottságtól, mert ez nem csak azon múlik.
Jobb úgysem lesz a helyzet, sőt, én 2004 óta figyelgetem jobban a netes aprókat, és hát nem túlzok ha azt mondom, elképesztő minőségbeli züllésen ment át az apró, nem csak itt, máshol is.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
ViZion
félisten
válasz zolee5016 #21249 üzenetére
Votl egy polgár egyik topikban, többször kértük, h használjon írásjeleket, kicsit tördelje a szöveget, etc., mert olvashatatlan... Erre eléggé magas lóról, közölte, h mit gondolunk, ő dolgozik, ezer fontosabb dolga van, csak benéz ide, ismeretlen senkik kedvéért nem fog perceket erre herdálni. A pontos szöveget nem tudom, de enyhén lehülyézett mindenkit, meg ő fontos, dolgozik, stb. Megkértük, h akkor hagyja a fórumot, ne is kommenteljen inkább.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
kenwood
veterán
válasz ViZion #21253 üzenetére
A forum kicsit mas,foleg ha sokat irkal,es nem tudod rejteni a hozzaszolasait.
Egy hirdetesnel siman megoldod azzal,hogy nem olvasod vegig.
Szerinted a vateran/ebayen meddig el az accod,ha elkezded igy osztani a hirdetoket a hozzaszolasokban ?[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
ViZion
félisten
válasz Trailblazer #21255 üzenetére
Lehetne szavazni, de szerintem a többség nem is akarja, h vakera/e-bay legyen a HA!
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
kenwood
veterán
Es ennek mi a relevanciaja a vitaban ?
Ha fix az ar, akkor lehet trollkodni,ha licites,akkor nem ?[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
seniman
veterán
Pedig egyre több a ki ad érte többet stílusú hirdetés.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
kenwood
veterán
válasz customer114 #21261 üzenetére
Inkabb legyen valaki buta,mint gonosz.
De en itt befejeztem,kiszallok.
Remelem,azert elobb-utobb a csendes tobbseg felemeli a hangjat,mert kezd rossz iranyba elmenni 1-2 dolog.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
MK VII
veterán
válasz #90933760 #21154 üzenetére
Teljesen korrekt hirdetés, viszont sok a körítés ami az árán is meglátszik..
Egy ilyen óra szép állapotban 700-750 ezer forintot ér. Annak aki kifejezetten ilyenre vadászik régóta annak megérheti ezen az áron is. Valószínűleg azért tette ennyire fel, mert tudja, hogy alkudni fognak belőle. Ilyen óráknál az alku az kötelező. Picit sok így is a kiinduló ár azért..Személy szerint nekem nagyon tettszik ez a típus.. Sokat javítottam ezeket, de rohadt nagyok és nagyon nehezek.. Én azért nem vennék ilyet, mert annak ellenére, hogy masszív erős a tok, pont azért sérülékeny a belseje. Nehéz és, ha ez kiesik a kezedből a járólapra akkor ott tuti törik a lap és a tehetetlensége miatt az órában is keletkezik kár.. Jobb esetben "csak" letörnek a számlaplábak. Rosszabb esetben a billegő is sérülhet.. Rengeteg ilyen órát, leesés vagy odacsapás miatt hoztak be a szervizbe. Qva nehéz.
-
CirrMee
addikt
válasz customer114 #21261 üzenetére
Részletezhetnéd - én ugyan még nem írtam semmi konkrétat, a hirdetéshez meg abszolút semmit, de azért az ilyen fokú műveltség + írási vágy kapcsán csak ez jutott az eszembe:
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
-
Bird
addikt
Mindennapi kezdő gamer konfig.
Valaki segítsen már értelmezni a kezdő gamer jelentését.
"Geforce 7900Gtx videókártya (aki ismeri az tudja milyen erős a kártya)" Madárlesen....
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Bird
addikt
válasz snecy20 #21268 üzenetére
Nem kötekedésképpen, de elszomorít, hogy a ph! asszisztál ezen átverésekhez. Tudom itt "mindenki azt hirdet amit és amennyiért akar" libsi elvet követjük... Pistike szól anyukájának, hogy mama itt egy "olcsó" kezdő gamer konfig vegyük meg, úgyis itt a szülinapom. Megveszik aztán jön kopp. A hardverapródoknak ezekkel a nyilvánvaló átverésekkel is foglalkozniuk kellene. Az én szememben ez ugyanolyan aljas átverés/ lehúzás, mint amikor lelépnek a pénzeddel.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
-
snecy20
nagyúr
válasz seniman #21270 üzenetére
Nem is egy nagy megfejtés pedig... Annyi lenne csak, hogy a mai kor technológiájával kompatibilis legyen, és semmiképpen sem egy több generációval ezelőtti végletesen elavult valami.
2016-ban a kezdő gamer is simán egy erősebb Sandy i3, 8GB DDR3, HD7950 szintű valamiből kéne álljon FullHD alá.
Core2Duo + 7900GTX, vicc... ezt a konfigot már 2007-ban a Crysis 1 darabokra szedte, már csak tudom, közel ugyanilyenem volt, csak sima 7900GT-vel.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Bird
addikt
válasz Trailblazer #21273 üzenetére
Kihúzható, ha ennyire zavar. Legyen csak szimplán megengedő!
-
Bird
addikt
válasz Trailblazer #21275 üzenetére
Szívemből beszélsz... Amikor a kisebbség felülírja a többség érdekeit. Pozitív diszkrimináció, lsd. miért moderáltuk topik. Azóta itt ülünk vakon, ha apróról van szó.
-
zolee5016
őstag
komolyan ..be is duplázta,de találd már ki mit akar.Beajánlottam az 1 ft-ot privibe....
LINKHa meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
zolee5016
őstag
válasz customer114 #21278 üzenetére
azóta beszélgetünk...nem sértődött be.....eltekintve attól a frappáns első választól,aminek a lényege ,hogy minden 1ft-os hirdetés ilyen ,mit vártam?
Korrektek az árai amúgy..............Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
pikszel
addikt
válasz customer114 #21278 üzenetére
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
ViZion
félisten
A kezdő gémer elírás, helyesen: 10 éves, egykori gamer gép...
-
Bird
addikt
válasz Trailblazer #21283 üzenetére
Ajánlatot vár... Neked mennyit ér.
-
Bird
addikt
válasz Trailblazer #21285 üzenetére
Én sem értek egyet vele, ph nem licitoldal.... Így viszont kellene villámár is.
[ Szerkesztve ]
-
pikszel
addikt
válasz Trailblazer #21283 üzenetére
Valami olyan, mint egy munkainterjún az a szöveg, hogy mennyit akarok keresni...
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
Trailblazer
veterán
Ennek meg már beszóltam korábban, ehhez képest még mindig ott van, ahol. Hirdetést amúgy ki tud átrakni?
(#21289) Bird: Ennyire nem szeretnék involválódni mint valami túlbuzgó Máris szomszéd.
[ Szerkesztve ]
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
Bird
addikt
válasz Trailblazer #21288 üzenetére
Jelented a hirdetést azt jó napot. Modik átteszik.
-
törölt tag
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Ami energiával oda írtál ill. ide, egy jelentés már megtette volna a hatását hamarabb ;p
-
oriic
HÁZIGAZDA
"(#21289) Bird: Ennyire nem szeretnék involválódni mint valami túlbuzgó Máris szomszéd. "
Ez nem túlbuzgóság, én is szoktam jelenteni hirdetéseket ha rossz kategóriában van. Ezzel még az eladónak is segítek, mert előbb megtalálják a cuccát.
Live-Die-Respawn
-
MK VII
veterán
válasz #90933760 #21271 üzenetére
Pontosan én sem tudom mennyibe kerülhet legyártani egy ilyen órát..
Bizony nem két fillér.. Ráadásul a Breitling minden egyes Valjoux 7750-es szerkezetet átdolgozza. Az ETA gyár által legyártott alap szerkezeteken finomít, a legtöbb ilyen szerkezete Kronométer minősítéssel van ellátva, míg egy Tag Heuer pl. úgy ahogy van az alap szerkezet, úgy teszi bele az órájába. Sokkal finomabb járású egy Breitling ETA szerkezet mint egy Tag Heuer. Nem véletlenül drágábbak is.[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
"Eladó Vált szeretet pcénk
Amit tudni kel róla a monitoron még van garancia a felkeltette érdeklődését hívjon bátran megegyezünk helyszínen kipróbálható csak személyes átvétel az átverés érdekébe.
Szép megkímél állapot dohány füst mentes környezet :
Érdeklődni emailén vagy telefonon minden kérdésre válaszolok csere érdekel Laptopra."[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest