- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trailblazer
veterán
Erős nap a mai is...
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
BiP
nagyúr
válasz kenwood #110199 üzenetére
Ezen én is agyaltam.
Vagy azért, mert ez kell mindenkinek, mondván, hogy olcsóbb, mint a Z, és egyszerűen elkapkodják/nem akarja senki se eladni.
A gyakorlat meg az, hogy nem olcsó a H/B-s lap se, csak a Z meg aranyáron van.De ha az aprón úgyis bolti ár alatt hirdetnek, akkor boltban úgyis olcsóbb megvenni
(na jó, kevésbé drága) -
Trailblazer
veterán
válasz Trailblazer #110201 üzenetére
Kellett nekem ilyenekre nyomkodni, most már megállíthatatlanul, nyakló nélkül dobálja fel a kamu sz@rt...
-
BiP
nagyúr
Én most céges gépen youtube-on néztem valamit (párásító kütyü szereléséről kerestem videót), és van egy "Neked ajánlott" szekció, de ott meg ilyen indiai undormány pattanáskinyomós, meg távolkeleti emberek arcából férgeket kiszedős videókat listázott.
Na mondom ezt meg honnan a francból gondolta, hogy ez engem érdekel???
Meg egyáltalán miért léteznek ilyenek youtube-on?
Jelentettem is egy csomót. Hátha leszokik róla, hogy ilyeneket ajánlgasson. -
Trailblazer
veterán
Öcsém, posztoltam egy ilyet fészen csoportban, és az én képemet tiltották le azzal, hogy hamis információt közlök, és innentől "problémák vannak a fiókkal". Az eredeti hirdetéssel szemben miért nem voltak ilyen buzgók, baCCák meg?
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
válasz Trailblazer #110204 üzenetére
Rányomtál screenshot után?
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Alusky
aktív tag
Azokat nekem is csinálta egy ideig, de nem csak indiai van, hanem amerikai is, Dr. Pimplepopper vagy mi a franc a neve. Azért ajánlgatja, mert sok ember nézi és bepróbálkozik nálad is hátha téged is érdekel statisztikailag. Az 5 minutes life hackes szarokat is nézik meg talán az olaszoknak mániája ez a csajos 5 minuti life hack mikor tűsarkút javít pet palackkal meg ollóval meg ilyen őrületek. Az emberek nézik, a bezombult, betiktokkult agyuknak már ez is jó. Ha nincs herka jó az oxi is elven.
Ez valami hiba amúgy, mert általában magyar közéleti meg magyar politikai retket csempészik be a kávés meg kínai illatosító chill videóim közé vagy VR pistit, mert próbálkozik a Google hátha engem is érdekel, mert a magyarok nagy részét érdekli. Hát engem rohadtul nem... Aztán néha kisiklik és "indiai" (vagy valamelyik szomszéd ország) verziót csinál belőle, pattanással, félig nyüvek által megevett kóbor kutya mentéssel, vagy épp vízibivalyok párzásával.
Esetleg annak tudom be miért épp Indiára dob, hogy néha szoktam nézni vonatos videókat és azok között van nepáli cukornádas kisvasutas videó vagy Kreosanék jártak sokat még ott és abból metázza össze az én érdeklődésemet amit nem igazán sikerül eltalálni.Ezt a fórumot használni épp olyan, mint Facebookozni.
-
homerhamm
addikt
NeKem fogászatos, kidobott, sebes kiscicás, szüléses, meg pattanáskinyomós videókat dobált régebben, főleg shortsba.
Alusky: ezeket a kínai lifehack videokat nekem is bedobja meg a politikát is, meg azt a kubus hülyeséget, Yasin Cengizt, meg a pajzán bácsit is.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Pikari #110188 üzenetére
Az szép
@Armagedown : Há' nehogymá' foglalkozni kelljen vele
@Alusky : Sziauramnak nem kell eladni
BTW az olasz lifehack videókban akad 1-2 jó is, de nem gyakori
@Akula : Leadni elektronikai hulladékba biztos nem. Pedig kaphatna érte pénzt is, sokan szeretik ezeket a szalagosokat.
@kenwood : Gondolom inkább kidobálják, mert nincs ára. Vagy mind megpusztult már.
@Trailblazer : Facebook logic Ha 100 kamuprofilt nem jelentettem már, akkor egyet sem, egyet se kapcsoltak le.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
homerhamm
addikt
-
Alusky
aktív tag
válasz homerhamm #110213 üzenetére
Erről a Mini Countryman Wallis-os Facebook reklám jut eszembe. Ott is mindenki köpköd, hogy hímcsaj, pedig egy tipikus nyúlt fejű modellnő van rajta akit széleslátóval alulról telibefotóznak ami még tovább nyújtja a fejét. Egyszerűen csak fos a marketing mert a fotós valamit olyat akart mutatni ami még nem volt és nem adta ki, és nem travi/transzi van rajta. Ezek ha fellapoznának egy Elle magazint ott is a nők felét travinak látnák.
Ezt a fórumot használni épp olyan, mint Facebookozni.
-
Alusky
aktív tag
válasz szebe #110218 üzenetére
Szerintem már unták a sok CGI meg photoshop reklámot ahol a full kamuüres városrészen sportosan rodeózó autót mutatják, hát megálmodták ezt. Nem lett jó. Vagy legalább rakná szét a lábát, hogy lássunk
pinát.[ Szerkesztve ]
Ezt a fórumot használni épp olyan, mint Facebookozni.
-
Pikari
addikt
Az emberek ma már nem 1-2 évre vesznek számítógépet, hanem évtizedekre. A DDR3 korszak vége az, ami most tömegével, olcsón az aprón megjelenik.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
-
-
kenwood
veterán
válasz Pikari #110221 üzenetére
En is a kinalati oldalon latom inkabb a problemat,nem abban, hogy 90%-os aron is azonnal viszik. En is mar inkabb plusz penzt fizetek a hosszabb garanciaert, minden haztartasi gepemet igy vettem az utobbi evekben. Nem is ertem azokat,akik 10-15% kedvezmeny fejeben 2-3 ev garanciarol lemondanak. Meg procinal sem,nemhogy egy alaplapnal,ami siman el tud romlani.
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
KROK640
nagyúr
Ma az ingatlanos topicba írtam, de szó szerint ide is illik : "A világon az ész van a legigazságosabban szétosztva, mindenki azt hiszi, neki egy kicsit több jutott mint a többieknek.
Ingatlan piacon totál ez a hozzáállás : ő okos, mindenki más meg balek. Azért van ilyen árazás. Megy a madárfogás, pláne ha nem sürgős az eladás, hiszen ezen lehet akár több évnyi jóféle nettó fizu-nyi összeget nyerni semmi munkával. Sokaknak ilyenkor ez élete lehetőségeként lebeg a szeme előtt. "
Az "ingatlan"t és a "több évnyi jóféle nettó fizu-nyi összeget" tedd zárójelbe és ide is illik#110173 Cs1csó : Sajnos így van ez. Elég sok helyen jártam Európán belül az utóbbi években, és megkockáztatom, hogy Ukrajnát és Bulgáriát kivéve ez a legreménytelenebb hely, de néha még szerintem Bulgária is jobb.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz Trailblazer #110183 üzenetére
És mit szeressek rajta?
Az AKÁR szónak meg tudjuk a jelentését : egyszer volt valaki a történelemben akinek leejtőn lefelé hátszéllel sikerült.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz Trailblazer #110186 üzenetére
Persze!!
ha ez így lenne akkor be lenne mondva a TVben, a net tele lenne vele, meg óriás plakátok, úgy tálalva, hogy a mi bölcs vezérünk és bandája megmenti a magyarokat, jobban élünk mint valaha. Első körben mindenki boldog lenne, legfőképp a kormánypárt, mert egy ilyen húzással a következő tíz választáson is megvan a kétharmad. Utána jönne egy bazi nagy infláció, ami ezt szépen kisimítaná, lenullázná, és a történet igazi vesztese az lenne akinek eddigre nem volt 90 ezre.
Persze csak ha ez nem lenne nyilvánvalóan átb*szás.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz Armagedown #110190 üzenetére
Mert ha mégse viszik el, akkor legalább nem kellett fölöslegesen letakarítania
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Szerintem a H-s és a B-s pár éveseket elkapkodják azok, akik olcsón (vagy legalábbis annak illúziójával) akarnak valami régebbi gépre fejleszteni. Szvsz az IGP-s I3/I5 is ugyanitt köt ki, mert egyrészt nagyon sok helyen VGA sincs, hanem jó lesz az integrált, másrészt 9th gen előtt mindegyik prociban volt integrált VGA.
A Z-s lap meg az I7 meg aranyáron megy, mert felső kategória, így nem kell senkinek, mert ha csak nem kifejezetten olyat keres, akkor abból az árból új 10th gen-t is vesz akár, I3-assal, fele fogyasztással, garanciával, jobb teljesítménnyel és bővíthetőséggel.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
-
Cs1csó
félisten
Az ingatlan biznisz mindig is a spekulációról szólt.
Sajnos hiába csökken az ország lakossága ez inkább a vidék elnéptelenedésében érhető tetten, tehát: a nagyvárosok lakosság folyamatosan nő ezáltal egyre zsúfoltabbak is tehát értékesebbek az ingatlanok.Nemrég volt egy térkép megyékre (és külön jelölve a főváros) lebontva az ország hogy mennyivel csökkent vagy nőtt a lakossága egyfajta mutatószámmal: a legjobban Borsodban csökkent "5" egységgel, ekőzben a főváros (ugyanezen arányszám alapján) "12" egységgel nőtt.
Szerintem ha a mostani 9,6 millióról pl. 6 millióra csökkenne az ország lakossága Budapest vagy Győr akkor is FULLON lenne.
Ez van sajnos, megjegyzem ez világtrend, valahol olvastam egy statot, hogy kínában a 90-es évektő vagy 500 millió ember hagyta el a vidéket és költözött nagyvárosokba, az okok sokszor egyértelműek és közösek persze eltérő súllyal:
Jobb munkahelyek, fizetések, munkakörülmények, oktatás, egészségügyi ellátás, szórakozási lehetőségek.
(A kínai vidéken napkeltétől napnyugtáig gürcölhetett az állattartásban, mezőgazdaságban vagy egy bánya mélyén a városban ha szerencséje van 8-tól 4-ig csinál valamit, utána szabad)
Sőt ma már nem is engedik el a vidéken lakókat elköltözni egy nagyvárosba ezért illegálisan lépnek le és egy nagyvárosban egy gettószerű helyen élnek konkrét dokfilmben pet palack gyűjtésből élt a család méghozzá jobban és napi kevesebb munkával mint vidéken, de mivel nem engedéllyel jöttek el ezért ilyen nem hivatalos munkára kényszerülnek, de mint írtam még így is kényelmesebb[ Szerkesztve ]
-
válasz Cs1csó #110234 üzenetére
De ez már nem spekuláció, hanem össznépi megőrülés
"Sajnos hiába csökken az ország lakossága ez inkább a vidék elnéptelenedésében érhető tetten, "
Ez igaz, de még a nagyobb helyek környéki falvakban is 50 milliókért árulnak lepukkant család házakat
Amúgy ez az ingatlandrágulás mindenhol megvolt, de sehol nem pár év alatt, és nem ilyen mértékben. A pécsi lakás, amit 2010-ben vettem 7 milláért, most 70 lenne...A kínai meg a városban is éjjel-nappal dolgozik (nem ám 8-tól 4-ig... 12-16 óra ott is, az irodai meló kiváltság), de valóban, jobbak a városokban a körülmények, azért mennek oda.
Lazán kapcsolódik a topichoz
"Jó reggelt!Kulacsot keresek fiamnak 15eves olyat amit bekell nyomni!"Mutogatni való hater díszpinty
-
Trailblazer
veterán
Az emailben spammelők már arra se méltatják az embert, hogy natív guglifordítózzanak, ideb@sszák nekem románul a bullshitjüket. Káeurópa-Káeurópa, jó lesz ezeknek így is.
-
cidalain
veterán
válasz Trailblazer #110237 üzenetére
nemtudta hogy te nemromán vagy. mennyivel jobb lenne, ha lenne gmail.hu, meg gmail.ro
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
-
F.E.K..
senior tag
Ó, én kaptam lengyel nyelvű spam-t.. ami angol oktatást reklámozna..
'
Tárgy: biznesowy angielski
Dzień dobry,
czy rozważali Państwo rozwój kwalifikacji językowych swoich pracowników?
Opracowaliśmy kursy językowe dla różnych branż, w których koncentrujemy się na podniesieniu poziomu słownictwa i jakości komunikacji wykorzystując autorską metodę, stworzoną specjalnie dla wymagającego biznesu.
Niestandardowy kurs on-line, dopasowany do profilu firmy i obszarów świadczonych usług, w szybkim czasie przyniesie efekty, które zwiększą komfort i jakość pracy, rozwijając możliwości biznesowe.
Zdalne szkolenie językowe to m.in. zajęcia z native speakerami, które w szybkim czasie nauczą pracowników rozmawiać za pomocą jasnego i zwięzłego języka Business English.
Czy mógłbym przedstawić więcej szczegółów i opowiedzieć jak działamy?
'Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
-
Cs1csó
félisten
Persze, csak egy ingatlannál sokszor egy egész élet munkája benne van és amikor olvassa hogy hasonló ingatlant ennyiért meg annyiért adtak el akkor ő is vérszemet kap.
Plusz jellemzően amit HELYETTE venni szeretne (nagyobb, jobb helyen stb.) az jellemzően jóval drágább és ezen is megy az agyalás hogy minél többet sajtoljon ki hogy az új árába minél kevesebbet kelljen beletenni.1nm Taktaszadán lehet 50 ezer forint, a budai hegyoldalban 1,5 millió forint, pdig ugyanúgy 1nm az 1nnm.
Plusz ott van pl. Mikepércs egy átlagos település egy szép utcától látótávolságra épül egy brutál szennyező gyár, ha eddig ért ott 30 millát egy ház mostantól 10-et se.
Az egyik legspekulatívabb piac, sokkal több a változó mint pl. egy határidős búza vásárlásbál. -
-
-
BiP
nagyúr
Én rendszeresen kapok román leveleket. (többsége a másik hasonló gmailes emailcím miatt, amiben van pont a névben, az enyémben nincs, de a gmail ugyanannak érzékeli), de mostanában főleg valami cirill szarok jönnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Farming Simulator 25
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs