-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz Trailblazer #110237 üzenetére
nemtudta hogy te nemromán vagy. mennyivel jobb lenne, ha lenne gmail.hu, meg gmail.ro
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
F.E.K..
senior tag
Ó, én kaptam lengyel nyelvű spam-t.. ami angol oktatást reklámozna..
'
Tárgy: biznesowy angielski
Dzień dobry,
czy rozważali Państwo rozwój kwalifikacji językowych swoich pracowników?
Opracowaliśmy kursy językowe dla różnych branż, w których koncentrujemy się na podniesieniu poziomu słownictwa i jakości komunikacji wykorzystując autorską metodę, stworzoną specjalnie dla wymagającego biznesu.
Niestandardowy kurs on-line, dopasowany do profilu firmy i obszarów świadczonych usług, w szybkim czasie przyniesie efekty, które zwiększą komfort i jakość pracy, rozwijając możliwości biznesowe.
Zdalne szkolenie językowe to m.in. zajęcia z native speakerami, które w szybkim czasie nauczą pracowników rozmawiać za pomocą jasnego i zwięzłego języka Business English.
Czy mógłbym przedstawić więcej szczegółów i opowiedzieć jak działamy?
'Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
BiP
nagyúr
Én rendszeresen kapok román leveleket. (többsége a másik hasonló gmailes emailcím miatt, amiben van pont a névben, az enyémben nincs, de a gmail ugyanannak érzékeli), de mostanában főleg valami cirill szarok jönnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest