Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Milyen okostelefont vegyek?
- Microsoft Rewards
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
De most ne a főnök nyomtatójával gyere, én se a cégnél lévő cuccokkal vigéckedem. A 3D nyomtatót az átlag embereknek szánják, ugyan úgy mint egy papír alapú nyomtatót. Nem véletlenül vetettem fel a kérdést, hogy mire is való ez tulajdonképpen? Egy hobbi eszköz és szerintem sokáig az is marad. Ha egy minőségi 3D nyomtató megvásárolható lesz ~100-200$-ért, na akkor majd beszélhetünk a témáról.
Részemről ennyi pénzért is csak egy "oké nyomtassunk valamit" eszköz lenne, mert lövésem sincs hogy milyen értelmes dologra tudnám használni. 
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Részemről ennyi pénzért is csak egy "oké nyomtassunk valamit" eszköz lenne, mert lövésem sincs hogy milyen értelmes dologra tudnám használni.