- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben88
őstag
Sajnálom, hogy egyik szolgáltató se erőlteti itthon a Sharp telefonokat. Pedig anno a Voda nyomta...
-
Mr.Silkó
veterán
Mutatós, jól kihasználták a helyet az előlapon a képek alapján.
Hirtelen olvasva a cikket szörnyülködtem, hogy milyen nagy lett a kijelző, aztán rájöttem, hogy alig nagyobb az enyémnél.. (5,5")
-
Obyboy
addikt
válasz
DiamondBack #41 üzenetére
Ha jobban tetszik az áttetsző sáv akkor várd meg az Xperia P2-t...
-
törölt tag
Legendd nem lehetne egy két emailt elereszteni a SHARP cég felé, hogy küldjenek már egy teszt készüléket tesztelés céljából ! Nem kellene a csúcs modell csak valamelyik Aquos. Ki tudja a japánok néha kiismerhetetlenek. Majd küldünk nekik egy NEOTON lemezt .
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
DiamondBack #41 üzenetére
Szerintem jól mutat vele.
-
DiamondBack
senior tag
Kár az az Aquos felirat oda...
-
kelly416
veterán
válasz
marc.loedi #37 üzenetére
És pontosan mit is ütöttél be úgy? Mert az egész nevében nem találok x-et...
Szerk. Off
Szerk. 2:
sz.balazs.95:
Köszönöm. Nyilván mára elég volt a fórum hozzászólásaimból, már vagy a harmadik bakim... -
marc.loedi
csendes tag
Véletlenül 3 x-szel ütöttem be a google-ba és valamiért egészen mást adott ki
-
Nekem bejön ez a formavilág, még több ilyet!
-
Matada2.3
veterán
Ahhoz képest nem is annyira rossz, tetszik
-
kelly416
veterán
Aztamindenitdenagyonjólnézki... le a kalpaggal.
-
Obyboy
addikt
válasz
sz.balazs.95 #29 üzenetére
-
Dinsdale
tag
válasz
sz.balazs.95 #26 üzenetére
-
Sebhelyes
senior tag
Remélem valamelyik Crystal eljut végre Európába. Elegem van a kávákból, amiken lerakós römit lehet játszani
-
Dinsdale
tag
válasz
sz.balazs.95 #24 üzenetére
Melyik HTC-nek nincs felül hangszórórácsa vagy egyáltalán látható hangszórója?
-
Dinsdale
tag
Aki szerint átlagos kinézetű, nevezzem meg egy másik olyan telefont, amelyiknél nem látszik a hangszóró. Korábbi Sharpot nem jár megnevezni.
-
joelke HU
őstag
Egész szép. De ez a promotáló kép... A feketénél pont lényeget, a keretnélküliséget nem lehet kivenni rajta.
-
ctvagyok
őstag
Mitől néz ki ez jól? Teljesen átlagos mobil. Szemből tiszta vibe z2 pro.
-
Tomi_Ohl
veterán
Micsoda? Ez csak olyan magas, mint a HTC One, mégis 0,7 inchcsel nagyobb!!44!!
-
sz.balazs.95
veterán
Cseszett jól néz ki!
Windows-zal kéne.
-
DooMbo
tag
Nekem kifejezetten tetszik ez az elgondolás, hogy az egyik (alsó/felső) részt teljesen a kijelző foglalja el, én ezt nagyon jó innovációnak tartom, így ugyebár jóval nagyon kijelzőt lehet belezsúfolni egységnyi területre. Nem is értem azokat a gyártókat akik csak úgy pazarolják a helyet az előlapon (logó. két hangszóró, egyéb design elemek). Esetleg a hardver gombok még hasznosak lehetnek, de nem nélkülözhetetlenek.
-
moleculez
veterán
Végre nem valami tucat design, nagyon tetszik. (Nekem, elég a FullHD, a Tab S-m QHD és nem látomba különbséget egy FHD mellett...
-
kbyte1024
veterán
A kijelző tuti ütős!
-
Badboys
őstag
Igazán vissza jöhetne a szolgáltatók kínálatába. Anno sem voltak rossz készülékek. Jól árasítva.
A fölbontás meg bőven elég. Sokszor nem is értem az embereket főleg a káva-becsmárk-meg kitudja milyen huszárokat. Sokuk meg sem tudja venni az aktuális csúcs mobilt,de fikázni az megy. Sajnos tipikus huszáros hozzá állás.
-
Csapoati
nagyúr
Durvan jol nez ki!
-
Kirrr
aktív tag
Sharp élen jár a kijelzőtechnológiákban, de miért csak fullhd? Miért nem 4K? (Aki mentegetőzik az "egérmozi" és a "minek akkora felbontás olyan pici betűket úgysem látsz" azt kinevetem...)
-
Hardver az elvárható szinten nyújt teljesítményt. a kinézete pedig átlagos. semmi nem szól mellette ami az embert megfogná.
-
jacis
nagyúr
Nagyon pofás.
-
Örni
senior tag
Európában ebből azért bőven eltudnának adni pár darabot. Jöhetnének nyugodtan!
-
janeszgol
félisten
Az első (majdnem) keret nélküli telefon, melyre azt mondom, kurva jól néz ki. Frankó. (Bár én szeretem a normális keretet, mert hasznos és úgy néz ki jól egy teló.)
-
ctvagyok
őstag
Kb akkora mint a g3. Bár nem teljesen keret nélküli a készülék. Ilyet már láttunk a Lenovo-tól meg a Huawei-től is.
-
pauliboy23
senior tag
Nekem tettszik. Árára kíváncsi lennék.
-
Obyboy
addikt
Semmi csicsa. Minimalisata dizájn. Tetszik.
-
Cyberpunk
félisten
Semmi érdekes nincs a formájában, de azt el kell ismernem, hogy ennek ellenére amolyan szolidan elegáns. A hardver meg hozza az elvárt szintet ebben a kategóriában 2015-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A vállalat hivatalosan is lerántotta a leplet az Aquos Xx névre keresztelt készülékről, mely 5,7 hüvelykes kijelzőt és Snapdragon 810 SoC-t kapott.
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Viccrovat
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elden Ring
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest