Bemutatkozott a Sharp csúcsmodellje

Hirdetés

Azután, hogy a Sharp bemutatta a Crystal 2-t, egy zászlóhajót is útjára eresztett, méghozzá Crystal Xx néven. A 146 x 76 x 8.7 milliméteres dimenziókkal és 168 grammos tömeggel rendelkező készülék egy 5,7 hüvelykes, Full HD felbontású S-PureLCD (saját fejlesztés) kijelzőt kapott, külsőleg pedig még az LG G4-nél is kompaktabb formatervvel rendelkezik.

Sharp Aquos Crystal Xx

A motorháztető alatt egy Snapdragon 810 chipset dolgozik, a processzor nyolcmagos, RAM-ból 3 GB jutott. A grafikus gyorsítást az Adreno 430 végzi, belső tárhelyből pedig 32 GB jár, amit akár 128 GB-os microSD kártyával is bővíteni lehet. A hátlapon egy 13 megapixeles fényképező teljesít szolgálatot, az előlapra pedig egy 2 megapixeles kamera került. Ugyan nem kimondottan vízálló a készülék, a Sharp szerint egy nagyobb záport azért károsodás nélkül túlél.

Sharp Aquos Crystal Xx

A Crystal Xx 300 Mbps letöltési sebességet garantáló LTE támogatással érkezik, ezen kívül WiFi, Bluetooth, GPS és NFC is található a repertoárban. A Sharp újdonsága júniusban kerül majd forgalomba, ám egyelőre csak a japán Softbank kínálatában lesz elérhető.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sharp

Előzmények

Hirdetés