Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
A mai tesztben van szépen leírva a dolog kulcsa:
Pár hónapon belül ez lesz az alap, aki ennél döcögősebb gépet tesz le az asztalra, azt kiröhögik, és ilyenkor kezdi el félteni az ember a Nokiát... a Samsung, az LG, a HTC és a Motorola pedig kezet csókolhat a Google-nek, hogy egy ilyen rendszert kaptak. A felhasználók pedig örvendjenek: az érintőkijelzős okostelefonok végre elkezdtek olyan tempóval működni, ahogyan mindig is akartuk.
-
Misály
addikt
válasz
bolondember #50 üzenetére
" azért ne essünk át a ló tulsó oldalára, h egy oprencert hasonlítunk egy telefonhoz... "
Ha azt mondom mint legutóbb (" Én felhozom a Symbiant (ami jelenleg ugye MobilOS), te erre példálózol a Windows-zal, ami így, simán, mint vindóz PC-OS-t jelöl a köznyelvben. ")
Akkor lehet nem néztelek volna hülyének.Legközelebb fogalmazz tisztán. És kerüld az oprencer szót mert nem vicces.
"Én felhozom a Symbiant (ami jelenleg ugye MobilOS), te erre példálózol a Windows-zal, ami így, simán, mint vindóz PC-OS-t jelöl a köznyelvben."
Azért hoztam fel, mert ott nem probléma, hogy egy beállítást több helyről is elérsz, symbian-ban viszont már fájó pont, és emiatt is jobb az android. Ebben a kijelentésben nem láttam logikát.
És mindakettő os, az hogy moil vagy desktop már felesleges szőrszálhasogatás jelen esetben, mivel a GUI- egy funkciójáról vitáztunk.
És itt most tegyünk pontot a végére, mert innentől nem volna logikus ezen lovagolni
-
bolondember
MODERÁTOR
-
Misály
addikt
válasz
bolondember #48 üzenetére
Ügyes vagy, további jó értelmetlen kötekedést
Ajánlom figyelmedbe az os fogalmának megismerését. Sőt ha szigorúan vesszük még én is tévedek mert gui-ról beszéltünk -
Misály
addikt
válasz
bolondember #46 üzenetére
És a symbian, meg az android nem os?
-
$paceman
csendes tag
hát én nem látok benne semmi extrát . . talán az ára miatt szerezhet majd vásárlókat,meg mondjuk ha bekerül a szolgáltatókhoz
-
blueMerle
veterán
Kommentár nélkül:
Windows Marketplace - MS Live ID
Ovi Store - Nokia AccountÉrtsd meg vagy legalább hidd el hogy a Google account kizárólag a nyomorult Android markethez kell, semmi máshoz. Ugyanezt megköveteli a szíved csücske Microsoft és a Nokia is, értelemszerüen a saját szolgáltatásaikkal.
Szeretnél még valamit kérdezni?
-
blueMerle
veterán
Egyszerüen nem értelek.
Egy google account nem kerül pénzedbe, nem kell kötelezően használnod, csupán egyszer, egyetlen egyszer találkozol majd vele mikor először elindítod a marketet. Utána boldogan használhatod a yahoo vagy ms live szolgáltatásokat, mindre találsz megoldást a marketben, szintén ingyen.
Ezt nevezed te korlátozásnak?
Tudod ez a deénakkorsemkészítek googleaccountot hozzáállás gyerekes, ne erőltesd ezt a témát.
Meg vagy lepődve azon hogy egy Google termék teljeskörü használatához szükséges egy Google szolgáltatás, amit ráadásul a továbbiakban használnod sem kell. Ez nevetséges
-
blueMerle
veterán
Valóban óriási nagy korlátozás hogy kell egy free google account egy Androidos telefon teljeskörü használatához. Tragédia, el is morzsoltam egy könnycseppet gyorsan és meggyújtottam egy mécsest is.
Szerintem az Android az egyik legjobban kezelhető oprendszer amit valaha is kitaláltak telefonra. Persze nem mindegy milyen vas van alatta.
Nem azt mondom hogy a legszebb vagy legstabilabb, csaj egyszerüen a mindennapokban nagyon gyorsan és kényelmesen használható
Az érintős Symbian felület már akkoris elavult és nehézkesen használható volt mikor előrukkoltak vele, 2010 vége felé pedig egyenesen szégyen az egész oprendszer. A Maemo az N900-ason, na az már igen, az valami.
-
Misály
addikt
válasz
bolondember #29 üzenetére
Ki beszélt itt os vs telefonrol? Aztakurv@ miket láttok bele az irományaimba.
Számomra nem szabadság, hogy google acc-hoz vagyok kötve.
-
Inarus
addikt
válasz
littlelion21 #32 üzenetére
Ne kezd te is!
-
csab2
veterán
Kezd unalmas lenni, hogy most meg minden érintős Nokia az X6-ra hasonlít. Főleg, hogy ez nem is az X series tagja.
-
littlelion21
addikt
Az egyetlen értékelhető momentum az előre telepített Guitar Hero 5...
-
Misály
addikt
válasz
bolondember #25 üzenetére
S60v5 esetében van widget, igaz nem minden modellnél, ugyanazon beállítások elérése több helyről engem annyira nem zavar, windowsnál se anyázunk, hogy több helyről elérem az eszközkezelőt, display propertiest ,stb, nem értem mért jelent többet ha elvesznek eléréseket. Több képernyő meg majd egyszer, habár nekem nem hiányzik, spb shellt is idegesített. Minek ha egy képernyőn elfér minden, lehetőségnek adott, de nekem speciel nem kell.
Karma, gyári alkalmazásokat minek cseréljünk le ha működnek, s60v5ben meg van egységes értesítési felület, mégpedig a jobb felső sarok, az egy dolog hogy lusták fejleszteni de ezt már kitárgyaltuk máshol. Mindenesetre egy példa, a rendes windows live (nem a kínai) nagyon szépen villog fent ha üzenetet kapok, az emailek es a többiek mellett.
Ha nem erre gondoltál akkor bocs. -
Norbi21
senior tag
Nekem formára tetszik, egyébként meg mint tudjuk a finnek általában el szoktak szállni az árral szépen.
-
amanoba
őstag
kicsit drágállom, ahhoz képest amit tud..
-
-
Phili
tag
kinézetre tényleg x10mini de a tudás elmarad symbian 1^ ugyan nokia...
-
hans87
tag
Van egy pár ismerősöm, akinél ez tuti vevős lesz, tudása nekik elég és nem kapacitív, ami nekik jó pont. Az árára kíváncsi leszek.
Nokia X6-ra hajazó külső meg tetszik, egyébként is szimpatikus és végre nem az 5800 régi formája. -
ClioRS
őstag
válasz
Lalikiraly #16 üzenetére
Én azért a helyedben végiggondolnám az 5230-ast
-
Én meg mióta felrebbentek róla hírek várom ezt a telót. Frankón nekem a BEST. Úgyhog egy vásárlót elkönyvelhetnek maguknak férrerakom rá a pénzt msot rögtön...
-
r4z
nagyúr
válasz
HardSanyeee #14 üzenetére
A telefon meg nem nagy szám.
Erre értettem -
vsgaborr11
tag
Nekem a Blackberry Storm jutott eszembe. Ráadásul ennyit nem ér meg egy wi-fi és gps nélküli tella, 25k-t dobálnák vennék belőle egyet próba szinten, de így marad majd a 845.
-
r4z
nagyúr
válasz
HardSanyeee #11 üzenetére
Egy nagyképernyős Corby-nak megteszi
-
HardSanyeee
őstag
Először nekem is az X10 mini ugrott be, aztán rájöttem, hogy inkább X8, az hosszúkás
A telefon meg nem nagy szám.
-
ClioRS
őstag
Öhm, 40-ért 5230-at kapni, autós tartóval, GPS-el.
-
mrlujoak
veterán
válasz
bolondember #6 üzenetére
Jól kétled. De benne van a cikkben, hogy rezisztív.
Ebben a kategóriában - ahová ezt szánta a gyártó - már maga a készülék az innováció.
Az eleje tényleg SE X10 minire hajaz
-
feri1014
senior tag
válasz
bolondember #6 üzenetére
"...alsókategóriás készülék a korábbi feltételezéseknek megfelelően 2,8 hüvelykes, 360x640 képpontos rezisztív érintőkijelzőt,..."
-
plus44
veterán
De kit érdekel? N8-at meg N9-et a népnek!
-
AS
félisten
0 innováció ,majd kiderül itthon is ennyi lesz e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Hivatalosan is bemutatkozott az Ovi Store által már korábban is leleplezett Nokia 5250.
- Opel topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Ukrajnai háború
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Filmvilág
- Eredeti játékok OFF topik
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Gaming notebook topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest