- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
mackosajt
addikt
Valami ötlet kéne, hogy mit tegyek.
Minap újra rápróbáltam a stick-re, mert hát közben vettem egy DVB-T képes moncsit, és felesleges volt.
Viszont kíváncsi voltam, hogy az azóta kintre elhelyezett antennával mit mutat a stick.Hát, ugyanúgy cumizok.
Hiába teszem fel a drivert innen, vagy a cd-ről, nem megy.
Látja a rendszer a tunert, meg írja, is hogy 50%-os a jel, de nem fog be semmit. Sem a VLC, sem a win media center, sem a blazehd, sem a smartdvb.Behalt teljesen ez a szutyok?
-
mackosajt
addikt
Napokig nem használtam a stick-et, de közben úgy emlékszem, a win felajánlott valami frissítést rá. (nem biztos, mert nem figyeltem meg jól, sajnos)
Ma reggel akartam volna kicsit tvzni, erre "nincs jel".
Ezt írta a BlazeHD mindenre.Egy erősítős antennára van kötve, és eddig mindíg jó volt, most sehogy sem akarta.
Szétszedtem mindent, de továbbra sem ment összedugás után sem.Leszedtem a SmartDVB progit is.
Az jelre 50%-ot ír állandóan, ha bent van az antenna, ha nincs.
Megadta volna magát a stick? Vagy csak a win hülyült meg?Win media center pl nem találja az eszközt, pedig eszközkezelőben ott van.
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged