- 8300 mAh, maradhat?
- Google Pixel topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyco
aktív tag
Kár. Mondjuk nem hiszem hogy akarok még havi otven fontot kolteni telefonjellegu dolgokra, ugyhogy aligha vettem volna meg (majd talán a 2. verziot ha lesz), de az o2 eleg baratsagos áron szórja a termékeket viszonylag jo térero mellett...
-
vhunor
őstag
Néhány napja kipróbáltam, ma este is nyomkodom majd néhány percet, alapvetően egész jó, de amíg nincs saját mail és calendar kliense, nem jöhet szóba. Alapvetően nem a céges levelezésemet szeretném nézegetni rajta a BB szinkronnal. A kijelzőt is jobb szeretném inkább 10 colosnak.
-
hito
nagyúr
Nekem volt szerencsém megnyomkodni speedshopban a kis mocskos testét és férfiasan bevallom, hogy utána elemi erővel tört a felszínre a kell nekem egy ilyen azonnal érzés, amit táblával kapcsolatban még nem éreztem. Tény, hogy mint mindent ezt is el kellett cseszni 1-2 triviális dologgal, de a tökéletes eszköz vesse rá az első követ. Böngészőtől koppant az állam rendesen!
-
daniel909
addikt
pedig úgyemléxem nagyobb rá a kereslet mint a többi androidos táblára... mondjuk ipad 2-nél max a flessben jobbak a többiek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Reklámblokkolók topikja
- Óra topik
- 8300 mAh, maradhat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Androidos fejegységek
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest