- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyco
aktív tag
Kár. Mondjuk nem hiszem hogy akarok még havi otven fontot kolteni telefonjellegu dolgokra, ugyhogy aligha vettem volna meg (majd talán a 2. verziot ha lesz), de az o2 eleg baratsagos áron szórja a termékeket viszonylag jo térero mellett...
-
vhunor
őstag
Néhány napja kipróbáltam, ma este is nyomkodom majd néhány percet, alapvetően egész jó, de amíg nincs saját mail és calendar kliense, nem jöhet szóba. Alapvetően nem a céges levelezésemet szeretném nézegetni rajta a BB szinkronnal. A kijelzőt is jobb szeretném inkább 10 colosnak.
-
hito
nagyúr
Nekem volt szerencsém megnyomkodni speedshopban a kis mocskos testét és férfiasan bevallom, hogy utána elemi erővel tört a felszínre a kell nekem egy ilyen azonnal érzés, amit táblával kapcsolatban még nem éreztem. Tény, hogy mint mindent ezt is el kellett cseszni 1-2 triviális dologgal, de a tökéletes eszköz vesse rá az első követ. Böngészőtől koppant az állam rendesen!
-
daniel909
addikt
pedig úgyemléxem nagyobb rá a kereslet mint a többi androidos táblára... mondjuk ipad 2-nél max a flessben jobbak a többiek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10+/S9+ Book Cover Keyboard Slim Black
- Eredeti Xiaomi 120 wattos gyorstöltő szett dobozàban fix àras !!!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Anker 737 powerbank - PowerCore 24K - 24000 mAh 140W
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest