- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyco
aktív tag
Kár. Mondjuk nem hiszem hogy akarok még havi otven fontot kolteni telefonjellegu dolgokra, ugyhogy aligha vettem volna meg (majd talán a 2. verziot ha lesz), de az o2 eleg baratsagos áron szórja a termékeket viszonylag jo térero mellett...
-
vhunor
őstag
Néhány napja kipróbáltam, ma este is nyomkodom majd néhány percet, alapvetően egész jó, de amíg nincs saját mail és calendar kliense, nem jöhet szóba. Alapvetően nem a céges levelezésemet szeretném nézegetni rajta a BB szinkronnal. A kijelzőt is jobb szeretném inkább 10 colosnak.
-
hito
nagyúr
Nekem volt szerencsém megnyomkodni speedshopban a kis mocskos testét és férfiasan bevallom, hogy utána elemi erővel tört a felszínre a kell nekem egy ilyen azonnal érzés, amit táblával kapcsolatban még nem éreztem. Tény, hogy mint mindent ezt is el kellett cseszni 1-2 triviális dologgal, de a tökéletes eszköz vesse rá az első követ. Böngészőtől koppant az állam rendesen!
-
daniel909
addikt
pedig úgyemléxem nagyobb rá a kereslet mint a többi androidos táblára... mondjuk ipad 2-nél max a flessben jobbak a többiek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest