Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyco
aktív tag
Kár. Mondjuk nem hiszem hogy akarok még havi otven fontot kolteni telefonjellegu dolgokra, ugyhogy aligha vettem volna meg (majd talán a 2. verziot ha lesz), de az o2 eleg baratsagos áron szórja a termékeket viszonylag jo térero mellett...
-
vhunor
őstag
Néhány napja kipróbáltam, ma este is nyomkodom majd néhány percet, alapvetően egész jó, de amíg nincs saját mail és calendar kliense, nem jöhet szóba. Alapvetően nem a céges levelezésemet szeretném nézegetni rajta a BB szinkronnal. A kijelzőt is jobb szeretném inkább 10 colosnak.
-
hito
nagyúr
Nekem volt szerencsém megnyomkodni speedshopban a kis mocskos testét és férfiasan bevallom, hogy utána elemi erővel tört a felszínre a kell nekem egy ilyen azonnal érzés, amit táblával kapcsolatban még nem éreztem. Tény, hogy mint mindent ezt is el kellett cseszni 1-2 triviális dologgal, de a tökéletes eszköz vesse rá az első követ. Böngészőtől koppant az állam rendesen!
-
daniel909
addikt
pedig úgyemléxem nagyobb rá a kereslet mint a többi androidos táblára... mondjuk ipad 2-nél max a flessben jobbak a többiek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Samsung Galaxy Tab S10+/S9+ Book Cover Keyboard Slim Black
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 2.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest