- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuksa90
őstag
válasz
kazan23 #3186 üzenetére
Szia!
Kicsit zavaros - vagy én nem vagyok a toppon....
Ha már veszel DVB-T tunert, az ugye veszi az összes földi digitális adást. Van rajta egy rakás (árfüggő) kimenet.Kompozit, scart, HDMI, ilyesmik. Valamelyiket csak tudja fogadni az a projektor... HDMI lenne a legjobb...de miért kellene stereamelni?Miniplust nem tudom, de a HD2 biztosan nem szedeget HD adást (meg semmilyet) a netről.
-
batagy
őstag
válasz
kazan23 #3158 üzenetére
Egyelőre átfutottam ezt a 25 oldalas moServices topikot, természetesen nem oroszul, hanem angolul, Google fordító fordításában..
Azt látom hogy a Mini Plus-ba beleflash-elték az moServices-t. Azt nem értettem teljesen hogy hogyan. Asszem mégegyszer át kell olvasni.
Az biztos, hogy ez a link tartalmazza a 02.03.00 -as firmware-ből hekkelt olyan változatot, amit elsőnek feltolnak rá, ez valami Asus base firmware.Itt egy másik kapcsolódó topik, de még nem olvastam át.
AC Ryan firmware-rel kapcsolatban nem találtam semmit.
-
eladogeppc
veterán
válasz
kazan23 #3149 üzenetére
Nem, nem.
A kábel jó kb 0.75-1m-es gyári, de van mellette egy 1,5m-es aranyozott minőségi is.
Filmlejátszás közben nincs baj, csak az első bekapcsolás után.
Tehát Tv off, kütyü off.
TV bekapcsol, kütyü 220V bedugás, elindul, minden ok.
Filmnézés után kütyü kikapcs (220 bedugva marad), TV standby.
Mondjuk másnap megint nézni akarja apu, akkor
TV standbyból bekapcs, kütyü standbyból szintén és már recseg is mindaddíg,
amíg akármilyen hang meg nem szólal.
Onnantól mindíg minden rendben van. -
DeX89
csendes tag
válasz
kazan23 #3115 üzenetére
Megnéztem. Van rajtuk ékezet. Azt hogy milyen formátumú nem tudom mire érted. Csak azt tudtam megnézni, hogy milyen kódolású, a Total Commander nézőkéje, és a Microsoft Word szerint is UTF-8. Kipróbáltam ANSI kódolású felirattal is, de azzal is ugyanúgy fenn áll a hiba.
Kipróbáltam a feliratméret csökkentést is, de az sem segít. -
kisgyerek85
senior tag
válasz
kazan23 #3114 üzenetére
Ha mindenféleképpen a kettő közül kell döntened akkor a mini plus, mert újabb chipset van benne. Viszont az R3-ra meg lehet hacket fw-t rakni. A minire, hogy rámegy e azt nem tudom.
Viszont ha képbe jöhet egy harmadik versenyző akkor az Ac Ryan mini 2 mellett tenném le a voksomat.
AC Ryan mini 2 -
Warter
addikt
válasz
kazan23 #2669 üzenetére
Az összes sigmás és realtekes lejátszó viszi jól a filmeket divx-től egészen a BD50-ig. Hangot is mininmum lekezeli DD5.1/DTS-ig. A kicsit újabbak még a DTS MA-t, kis szerencsével még a TrueHD-t is. Szóval emiatt nem kell aggódnod, hogy lesz-e hang. De a HD hangokhoz megfelelő erősítő és hangfal is kell, hogy ki tudd élvezni, szóval nem kell emiatt aggódni. Ha neked elég az R1 tudása, akkor vedd meg azt, ha nem, akkor vegyél acryant. Mede8r ha jól tudom sajnos itthon nem kapni, pedig azzal én is kacérkodtam egy ideig.
-
Warter
addikt
válasz
kazan23 #2665 üzenetére
Felrakhatod a modoltat, de csak akkor érdemes, ha szükséged van valami olyan dologra amit az alap lejátszó nem tud. Ha csak sima film/zene/fotó lejátszásra használod, szerintem teljesen felesleges a HD2-es firm. A sima R1/R3-as firmwarek szerintem stabilabbak. Egyébként ha van keret a HD2-re, akkor én a helyedben inkább az Acryan HD mini2-t venném.
-
kuksa90
őstag
válasz
kazan23 #2665 üzenetére
Nekem HD2- m van, elvileg ebben és a miniben a legfejlettebb a proci, de nincs különösebb jelentősége: érdemben nem tud többet, mint a régi.
Az R1/R3 moddolt firmmel elég jól használható, a HD2-re nem fejlesztenek a buherátorok.
Ha újra kéne vennem játékost, az R1 mellett döntenék. -
sellerbuyer
őstag
Nagyon jó a kérdés, tulajdonképpen az országban egy gazdaságilag eléggé káros folyamat indult be a műszaki cikk és informatikai cikk kereskedésben. A kiskereskedők nagy része tisztességtelenül elcsalja az ÁFA-t, valamint nem ad valós garanciát a vásárlónak, mivel nincs is leszerződve egyetlen disztribútorral sem. Na most te nem fizetsz a cuccra valós ÁFA-t, nem kapsz valós garanciát, ellenben jóval olcsóbban kapod meg a terméket.
Tehát nem azok adják drágán a cuccot, akik kéz alól adják el, hanem a boltok adják túlságosan olcsón. Sok esetben a disztribútorok árai alá tudnak menni, ami nem semmi. Persze szvsz erről a gyártó cégek is tehetnek ám vastagon, de ebbe ne menjünk bele.
-
AtHoS
nagyúr
Én is inkább 2 év garral vettem boltból 20k-ért ráadásul házhoz is hozták felár nélkül.
Néztem pár videot, hogy rendben van-e a készülék. Minden előolvasgatás nélkül nekiálltam, rádugtam egy 1TB-os külső winyót USB-vel. Zenét képeket fainul viszi, amit gyorsan kipróbáltam azzal semmi gond nem volt. Filmek közül egyetlen egyet találtam a 40-60-ból aminél nem jelent meg kép, de itt ki is írt valami arányproblémát. TV-ből felvett műsor volt a problémás. Biztos valami érdekes felbontási arány volt használva a tömörítésnél.
xvid, x264, divx lejátszását gond nélkül vette 720p felbontással sem volt gondja 700MB-tól 2,5GB-ig mindet simán játszotta, hangsávot és feliratsávot szépen lehetett váltani.1080p filmeknél sajnos csak 12...16GB méretűvel tudtam kipróbálni. Ezeket szépen akadás nélkül játszotta, ráadásul lejátszás közben a zoomolás sem zökkentette ki, nem akadt meg közben. Hangsáv váltásnál viszont volt egy kis gondolkodási idő mire átkapcsolt, de ez sem volt több 1-2 másodpercnél.
Összességében jó benyomást tett rám, mivel így a gyors ismerkedés során hamar ki lehet ismerni a kezelését. A könyvét most kezdtem el csak böngészni, de nem vitték túlzásba az ismertetését.
Ami viszont nem tetszett, hogy könyvtár nézetben egyesével tudtam csak lapozni a filmek között az 1TB winyón. Terjedelmes listánál ez igencsak lassú lehet, bár egyelőre a könyvtárkezelésen kívül nem próbáltam ki más kezelési módot. Azt majd ma este megnézem, ha hazaértem.
Hja míg el nem felejtem. Egy fogyimérőt azért elé kötöttem ami 5...7W fogyasztást mutatott lejátszogatás közben. Jelenleg folyamatos lejátszás tesztben van, mivel otthagytam az asztalon had menjen és folyamatosan játszik egy filmet. Ha be akarja adni a kulcsot még most adja be vásárlás után. Bár remélem nem lesz vele gond
-
Warter
addikt
1. Air és az R3 ugyanaz
2. Nem csak a wifi, a kártyaolvasó is
3. Igen, a 720p a max kb.
4. Nem tudok róla, hogy lenne ilyen okosítás
5. Igen, lejátsza a nagyobb képeket is, max néha kicsit lassúnak tünik.
6. Tehetsz, csak nem fog működni amig nincs hozzá driver. Amúgy se nagyon értem, hogy mér akarsz rá külső hangkártyát tenni. -
Neoteric
addikt
Ezek érdekelnének engem is.
Nekem egy 54mbps-es wifis routertől másfél méterre lévő notebookra próbáltam vinni a cuccot, de ilyen 2mb/s-es sebességgel másolt csak.
Videot nézni meg úgy tudok, hogy ami 10mbps alatti bitrateje van azok mennek akadás nélkül, de efelett akad. De mindezt, úgy hogy itt van szinte a wifi router mellett a cucc.
Ha kiviszem nappaliba notit, akkor netezni még tudok rendesen, de ott már a 720p-s videók se mennek, nemhogy az 1080p.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest