- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Júliusi techmontázs (2025)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
milestone
tag
válasz
kisgyerek85 #2597 üzenetére
Köszönöm.
-
milestone
tag
Sziasztok,
Nem tudok lejátszani egy fájlt.
A részletei:
FORMAT..........: MKV
FORMAT VIDEO....: AVC
CHAPTERS........: NO
MÉRET...........: 4,64 GB
ViDEO.CODEC.....: x264
KÉPARÁNY........: 2,35:1
FORMÁTUN PROFIL.: High@L4.1
FRAMERATE.......: 23,976 fps
BiTRATE.........: 4315 Kbps
RESOLUTiON......: 1280x534Mi lehet a gond, és hogyan tudom megoldani? Laikus vagyok.
Bő egy éve vettem az R1-et, eredeti gyári firmware van rajta. A System menüben azt mondja, h. 01.24P a verziója. Frissítés segítene? Ha igen, hol találom ennek a leírását?
Köszönöm.
-
milestone
tag
Még valami: lejátszás- vagy másolás menüben mi a 3. opció (uPnP) a storage és a network mellett? Első kettő egyértelmű.
Továbbá a Network-ön belül mi a My neighbours? A helyi (Win) hálózaton belül levő többi gép? Azok egyébként is megjelennek, ha az R1 látja a gépeket.
Bocs, hálózatok terén laikus vagyok...
Hol találok egy részletes használati utasítást, mert amit mellékeltek hozzá (úgy a nyomtatott, mint a CD-n található) elég gyengus. -
milestone
tag
válasz
freeapro #775 üzenetére
Nem jó, mert a tűzfal (Comodo) miatt nem látja gépet, csak ha az ki van kapcsolva, mely nem túl életszerű állapot ugye. Ráadásul az win-azonosítómat is át kellene írnom, mert az magyar karaktereket tartalmaz, melyet a R1 szoftvere nem ismer...
Továbbá ebben a felállásban a sz.gépnek is működnie kellene filmlejátszás alatt ahhoz, hogy a külső vinyó is elérhető legyen.
Egyelőre ide-oda cipelem a vinyót... -
milestone
tag
Sziasztok,
Rengeteget próbálkoztam megoldani egy problémát, de nem sikerült, önerőből nem megy, így segítséget szeretnék kérni.
Adott egy R1 (1.24-es gyári FW), ezen egy külső USB HDD, ill. egy laptop és egy desktop (mindkettőn XP Prof), és ezek mind egy routerre csatlakoznak.
Azt szeretném elérni, hogy a sz.gépekről lássam, elérjem az R1-re kötött külső winchestert és másolhassak rá. Hogyan lehetséges ez?
Annyit sikerült elérnem, hogy a O!Play látja a PC-ket, de ez nem megoldás nekem, ill. az se jó, ahogy most is van, hogy másoláshoz cipelni kell a külső HDD-t. Nem tesz jót neki, hogy folyton ki-be csatlakoztatom az USB- és tápkábelt.
Tehát: hogyan tudok másolni PC-ről közvetlenül az R1-re kötött külső HDD-re? -
milestone
tag
Megoldható valahogy, hogy az O!Play önálló letöltő állomásként üzemeljen (a rapidról és társairól)? Rá lehet tenni valahogy a JDownloadert?
Nem szeretném, ha a számítógép látná el ezt a feladatot a zaj, fogyasztás, elhasználódás miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód [Android]
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest